BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Er så forgabt i liderligheden og den frække kvinde der kommendere mig ned på rykken at selv hvis jeg var verdens stærkeste mand ville jeg intet kunne stille op. Bare gøre som du siger. Din krop der vrider sig i støn dybt ned over min pik får mig til at stønne dybt og højlydt. Har igen ingen kræfter til at modstå da du løfter mine arme op og kysser mig. Det slår gnister i min krop og pumper blodet ud i pikken! Jeg vil kneppe dig. Jeg vil tage hårdt fat om din røv. Kneppe dig hårdt. Smække dig. Men jeg er som fastlåst i din overhånd og nyder dit greb om mine arme og dit skød der knepper min pik vådt og hårdt i små stød. "Hva så skal du ha mere" høre jeg dig frækt sige. Self skal jeg det. Men idet du siger det går det op for mig hvor meget jeg vil ha dig og hvor meget det skyldes at du har evnerne til at tryllebinde mig med din kvindelighed. Jeg kan ik længere gøre fysisk modstand. Min krop vil ha dig og alle muskeler i mig arbejder hårdt for at få mere af dig. Men jeg kan stadig forsøge at tale mig til at genvinde magten... Jeg svare "jeg er i tvivl om du har har flere tricks" siger jeg og smiler kækt op på dig. Jeg kigger dig dybt i dine øjne knytter mine hænder så knoerne blir hvide og du mærker min store stive pik dunke oppe i dig af liderlighed " kan du overraske mig?" Idet jeg har sagt det er jeg i tvivl om du køber mit sidste desperate forsøg på at ha magten og ikke gi efter til liderlighedens control.

Du Læner dig frem, tager fat om mine håndled, napper mig i øreflippen og spørger mig:" gad vide hvad det er for tricks du efterlyser?"... Slikker mig på halsen ned mod brystkassen, napper mig i venstre vorte, og så den højre... Du sidder med pikken helt oppe i fissen. Læner dig frem igen. Holder mine håndled mens du lader dine bryster dingle ned i mit ansigt, og klasker mine kinder med dem: " slik dem"

SEX I DAG?

Jeg nyder vægten af dine bryster klaske mod mit ansigt og kan slet ik lade vær med at nappe bide og slikke dine dejlige brystvorter og der går ikke lang tid før de blir stive og strutter og jeg høre dig gipse og fnise imens jeg leger med dem. Jeg får vristet mine hænder fri og tager hårdt fat om begge bryster og slikker løs. Min ene hånd glider om på din ryg og føler dit svej ned mod din røv der gnubber sig ned over min pik. Jeg griber hårdt fat i din balde så jeg sutter på dit ene bryst imens jeg holder fat i din røv og begynder at støde op i dig så dit andet bryst hopper vidunderligt i mit ansigt du stønner overrasket og det gir mig bare lyst til at kneppe dig hårdere! Jeg tager min hånd fra dit bryst og holder dit hår fast i en hestehale og tvinger dit hovede bagover så du svejer endnu mere i ryggen og bliver tvunget ned over min pik i takt med jeg støder hårdt op i dig. Dine bryster danser og hopper i mit ansigt og det gør mig vild. Jeg knepper dig endnu hårdere. Dybere. Min pik spænder. Din fisse er våd varm og stram. Du stønner "mere mere!!" Jeg giver dig et ordenligt klask i røven. Og et til. Og et til. Din ene balde er nu helt rød og dit tilbagetvunget hovede gør at din strube får frit spil og du skriger højt af en blanding af smerte og vellyst ved hvert stød og klask! Jeg tvinger dit hovede ned til mit kysser dig vådt og varmt. Spreder dine balder og knepper dig kun med mit pikhovede inde i små stød kun lige inde i din fisse og hvisker " overrask mig! Giv dig hen!"

"Så knep mig, giv mig din pik..NUU" stønner du

Begynder kneppe dig hårdt så du stønner højt men stopper så pludseligt igen og river dig i håret og siger " tror du jeg er så nem!?" Siger jeg drilsk " og hvisker dit navn i øret på dig.

Du tænker 'hvor i helvede kender han mit navn fra?' Du rejser dig op og kigger på mig " Hvor kender du mit navn fra?" du kigger spørgende og lidt bange. Jeg smiler drilsk tilbage og holder dig fast imens jeg lader pikken glide op i dig " nej vent..." siger du men jeg holder dig for munden og siger shhh og begynder at kneppe dig imens jeg holder øjenkontakten og det drilske smil på læben. Det går op for dig nu....åhh hvordan kan jeg være så dum, han har planlagt det hele, han vidste jeg ville være der i metroen, han har haft overhånden hele tiden og jeg er faldet pladask i. Lille lorte knægt har snøret mig! Jeg holder dig fast i begge arme og knepper dig med dybe intense stød - men gud hvor vi knepper godt sammen og min pik fylder dig så godt ud, det er svært at kæmpe imod! "Du vidste jeg var der i metroen - du har planlagt at score mig!?!" siger du nærmest lidt overrasket. "Det kan jeg ikke benægte" siger jeg og smiler frækt. Du er forbløffet og lidt smigret " ok du fik mig" siger du og smiler" menhva så?? hvad vil du så gøre nu jeg endelig er din...husk på det er højst sandsynligt din eneste aften med mig - imorgen tager jeg hjem igen - så hvad vil du gøre??"
"rejs dig op " kommendere jeg og du lader pikken glide ud af dig og ser på den stå lige op i luften glinsende af vores safter. jeg stiller mig op ved siden af sengen og får dig til at sætte dig på alle fire med røven imod mig, du mærker pludselig en tunge dansende lege med din røv " uhh siger du nej ikke det" men jeg holder dig fast og det kilder vidunderligt når min tungespids går på opdagelse fra røven og ned til klitten slikker jeg dig så du hviner og dine albuer føles som gele. " vend dig om høre du mig sige" du gør det promte og blir mødt af synet af min stive pik - men den er ekstra stiv nu fordi jeg har den fulde kontrol over situationen nu, men også fordi jeg har sat en penis ring på der får pikken og nosserne til at pulsere lige foran dit ansigt. Du slikker dig om munden og jeg ser hvor sulten du er " nååå skal du mærke hvordan det føles at blive kneppet af min helt stive liderlige pik?" du kigger glupsk på pikken og de spændte nosser og har så meget mundvand at du ike kan få dannet et ord, det sidder fast i halsen så du kigger istedet tiggende op på mig og nikker forsigtigt " godt så din frække kvinde! " siger jeg og presser dit hovede ned over min pik så du går helt til roden, og jeg læner mig ind over din ryg imens og stikker de to midterste fingre op i dig " jeg skal kneppe dig så du får svært ved at gå oprejst herfra fordi du har fået så meget pik og orgasmer"

Fortsættes?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.