Hun prøvede at genvinde lidt af sin gamle styrke. ” Ulla, Jeg skal bare sprede rygtet her – så mister du din magt position” sagde jeg, vi anskuede hinanden nogle sekunder...

Fredag dag før firmafesten ved middags tid kaldte Ulla mig ind på hendes kontor. Jeg var faktisk lidt spændt på hvad hun ville fordi hun havde undgået mig hele ugen, lige siden jeg gav hende smæk og nægtede at kneppe hende. Måske byggede hun sig mod til at svare igen. Måske havde hun indsamlet noget info omkring mig hun ville prøve at bruge imod mig. Måske ville hun sige undskyld. Måske ville hun lade som ingenting.

Jeg bankede på døren til hendes kontor og blev mødt af et fast ”kom ind”. Hun sad bag hendes skrivebord, hun havde en løst sidende hvid skorte hvor man kunne ane hendes barm igennem. Hun havde sit hår sat stramt op i en hestehale og havde store riller med lille metal stel på der fik hende til at se både godt ud men også moden og klog. Hun kiggede op fra sine briller og vi fik øjenkontakt ” kom in og sæt dig ned” hun pegede mig til stolen over for hende. Jeg prøvede at analyse den måde hun sagde det på men det antydede ikke noget, hverken nervøsitet eller selvsikkerhed. Jeg satte mig ned i stolen og prøvede at se selvsikker ud, men måtte også indrømme over for mig selv at jeg kunne mærke usikkerheden krybe under huden. Jeg havde jo været ret grov over for hende – selvforskyldt eller ej. Og hendes kontor var et typisk chef kontor indrette nøje så alt peger på hende og gør hende til centrum og for alle andre der besøger hende til at føle sig lidt mindre.

”Vi skal tale om hvad der skete i starten af ugen” lagde hun ud. ” aha ja, det tænkte jeg nok” sagde jeg i den mest selvsikre tone jeg kunne fremstamme. Hun kiggede skævt på mig og tøvede lidt ”Har du fortalt det til nogen?” spurgte hun. Nu kunne jeg begynde at mærke hendes usikkerhed snige sig ind. ”Måske, Hvorfor spørger du?” svarede jeg. ” Godt ” svarede hun lettet ”et måske betyder nej” jeg afbrød hende ”Hvordan kan du være så sikker på det?”. ”Hør her lad os springe chitchat over jeg har været til alt for mange forhandlinger til at spilde min tid på dette” Hun prøvede at genvinde lidt af sin gamle styrke. ” Ulla, Jeg skal bare sprede rygtet her – så mister du din magt position” sagde jeg, vi anskuede hinanden nogle sekunder, jeg vidste at den der sagde noget først havde tabt dette slag.

”Godt hvad vil du have? En bonus? Et Job? Hvad?” sagde hun arrigt med let skælvende stemme. Jeg kiggede igen på hende. Hun tog brillerne af ”hvad? Så sig dog noget…?”. ”Tag dine briller på igen” sagde jeg med fast tone. ”hvad?” svarede hun og så lidt forvirret ud. ”tag dine briller på, og rejs dig op” sagde jeg endnu mere fast. Hun så lidt forvirret ud og tog langsomt sine briller på, skubbede stolen ud bag sig og rejse sig op og rettede på hendes skjorte imens hun rømmede sig” hrrm… så står jeg, er det morsomt for dig det her” sagde hun lidt vredt…bange måske. ”Stil dig foran mig” sagde jeg i rolig fast tone. Hun gik rundt om sit skrive bord og stillede jeg lænet op ad det foran mig meget tæt jeg kiggede op på hende og selv fra denne position var det mig der havde overhånden. ”Knap din skjorte op” beordrede jeg. Nej det vil jeg ikke være med til sagde hun og skulle til at gå tilbage ” Godt så går jeg tilbage og snakker med kontoret” svarede jeg kækt imens jeg halvt rejste mig op fra stolen. ” nej vent” pep hun nervøst. ”Bliv siddende jeg skal nok gøre som du siger” svarede hun og begyndte langsomt at knappe sine skjorte op, en knap ad gangen til jeg til sidst havde hendes blottede barm lige ud foran mig. Gud hvor var de skønne! Faste, men større en jeg regnede med, flot fyldige buer og store brystvorter der var særdeles stive – nok mest pga den lidt tilspidsede situation. Jeg kiggede hende i øjnene igen ” hvad venter du på? Tag det af. Tag alt dit tøj af lige nu og lige her” Denne gang svarede hun ikke. Hun kiggede på mig og vidste hun måtte gøre som jeg sagde.

Jeg kunne dog se at selv om situationen anspændt og hun gik imod sine instinkter så var der noget i hende der nød at blive ført – at give slip. Hun lod sin skjorte falde til gulvet og derefter sin nederdel. Nu stod hun kun i trusser med hænderne foldet over sit skød, så hendes bryster blev presset sammen og hovedet bøjet fremover som en flov lille pige. ”Du glemte noget" Jeg pegede på hendes trusser. Hun så lidt ubekvemt ud med adlød og trillede hendes trusser langsomt ned så jeg kunne se tyngden arbejde på hendes bryster. Faktisk var de mere fyldige end de gav udtryk for, i de stramme jakkesæt hun gik i til hverdag. Hun rejste sig ret op igen, men dækkede med hænderne over sin fisse. "nejnej. Fjern dine hænder og spred dine ben så jeg kan se hvor våd og liderlig du er blevet" beordrede jeg hende i en fast tone. Hun fjernede hænderne stille og jeg kunne nu betragte hendes fisse. På toppen havde hun en lille dusk af sort kruset hår, men resten var barberet nøje. Hun havde fyldige tykke ydre skamlæber og man kunne lige ane de indre skamlæber stikke ud. Det glinsede - nej det dryppede rent faktisk fra læberne og jeg kunne se hun rystede på kroppen for din hendes fisse dirrede for øjnene af mig. Jeg prøvede at bevare fatningen imens alt mit blod strømmede fra mit hoved ud i min pik som kæmpede sig stræk og stiv i mine stramme bukser.

Jeg rejste mig op hurtigt og det gav et sæt i hende og hun gispede og kiggede mig i mine øjne. Jeg tog hende hårdt ind til mig og hun stønnede liderligt da hun kunne mærke min stive pik i bukserne imod hendes bare lår. Jeg holdt hendes blik låst i mit imens jeg førte en hånd op ad hendes inderlår og til hendes fisse, og spredte hendes våde læber og begyndte at lege med hendes klit. Ulla trak vejret mere og mere tungt, og da jeg førte to finger op i hendes fisse så let som ingenting, snappede hun efter vejret og skælvede og lænede sig ind for at kysse mig. Jeg tog hårdt fat i hendes hår og trak hende væk "Du er ikke i kontrol" sagde jeg med en hård hvisken i hendes øre imens jeg begyndte at finger kneppe finde hårdt så det sprøjtede ud på mine skjorteærmer med liderlig fissesaft " Du skal tigge efter at få mig...Du skal tigge efter at blive kneppet...Du skal tigge efter pik" Lagde tryk på tigge hver gang og jeg kunne mærke hendes fisse stramme sig om mine fingre."

Men den mindste skælvende mussestemme, får hun fremstammet " p-p-please må jeg ikke nok mærke din p-pik..." Hun når kun lige at få det sagt hvorefter hendes krop begynder at skælve og hun stønner højere og må holde fast i mig fordi orgasmen ruller ind over hendes krop og gør hende knæ til gele. Da hun har rystet færdig hæver hun hovedet flovt men prøver at smile til mig " hvem har givet dig lov til at komme, Ulla" Siger jeg strengt, og alvoren går op for hende "u-u-undskyld..." prøver hun at fremstamme, men jeg tager mine fingre hurtigt ud af hendes fisse og stoppe dem i munden på hende " Smag dig selv vor skamfuld du er. At komme på min hånd FØR jeg har givet dig lov" Jeg tvære hendes safter ud i hendes ansigt. Jeg tvinger hende ned på alle fire, så hendes hoved er nede og hun stritter med røven. Jeg går ned i knæ så hun kan se mig i øjnene fra det flovt bøjede hoved. Din straf er at blive herinde. Nøgen. På alle fire. Hvis jeg opdager du har flyttet dig, så blir det værst for dig selv. Jeg rejser mig op og går og han høre hvordan hun prøver at protestere men ikke kan. Jeg lukke døren med det bredeste smil og går tilbage til festen

FORSÆTTES

Hård forretning del.2
I alt: 4 ud af 5 - fra i alt 3 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér