BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde et semester tilbage før jeg skulle skrive mit speciale. Som så mange andre havde jeg haft hovedet begravet i bøger og kvinder i lang tid og nu var den virkelige verden ved at banke på døren. Chancerne for at få et job i bureau branchen uden et netværk er stort set lig med nul, så jeg havde brug for at opbygge et netværk og "heldigvis" står branchen på spring for at udnytte desperate studerende.

Min profil vagte interesse hos et stort prominent reklame bureau i midt København hvor det viste sig at det forventes man arbejde 50+ timer om ugen – uden løn. Jeg fik at vide af studiekammerater at jeg skulle bide det i mig, og at det var en kæmpe chance – at have arbejdet der, er en sikker garanti for et job efter Uni. Nuvel jeg tog jobbet.

SEX I DAG?

Det skal siges at jeg på det tidspunkt i mit privilegerede liv ikke havde haft mange konflikter, da jeg er en rimelig nede-på-jorden fyr men en god sans for humor og empatisk.
Arbejdet skulle vise sig at forme mig mere end jeg anede, fordi jeg blev stillet overfor flere afgørende karakterbyggende situationer end nogensinde før. Nogen er jeg knap så stolte af – som da jeg op til min første firma fest indviede i at købe kokain på Vesterbro til kommunikationschefen " det-bare-en-lille-smut-tur-ind-og-ud-så-er-der-fest-hele-natten-du-bliver-dagens-helt" Alle snakker meget hurtigt i den branche.
Men en skelsættene oplevelse som jeg er stolt af den dag i dag og har formet mig ikke bare hvordan jeg definere mig som et seksuelt væsen men også som menneske vil jeg prøve at beskrive i det følgende.

Min første uge på jobbet udmattede mig fuldstændigt. Nye mennesker, nye opgaver, nye it-systemer, kundekontakt osv. Arbejde - hjem i seng – repeat. Det var hårdt, men samtidig havde jeg heller aldrig følt mig mere nyttig og jeg kunne lide arbejdet og mine kollegaer.

Jeg startede samtidig med en pige der også var praktikant. Hun hed Malou og kom fra Amager – altså sådan autentisk Amagerkaner. Hun var skide sød, men ikke for kvik (jeg hjalp hende op til flere gange med hendes arbejde igennem vores tid der). Hun havde platin-blond hår (farvet) sat op i en stram hestehale blå øjne og lille stram krop - jeg gætter på hun var omkring 160 høj – lille røv og overraskende store bryster som jeg stærkt mistænkte for at være fake (Amager fordomme ;)). Hun var frisk og vi havde det ret sjovt sammen, men jeg følte ikke rigtig hun var min type men hun havde klart ven-potentiale.

En dag fik jeg en mail fra min øverste chef, Ulla. Hun ville have jeg skulle varetage en del af hendes opgaver og havde sat et møde i vores kalender. Jeg havde kun mødt Ulla én gang indtil videre og førstegangs indtrykket var noget blandet. Hun var ældre end mig, jeg gætter på hun var omkring de 40 år pga. den stilling hun besad for det kunne ikke ses på hende. Hun var en meget flot kvinde. Sort kraftig langt hår med store bølgede proptræk krøller og næsten ingen makeup – en naturlig skønhed. Hun havde stramt siddende business suit på som afslørede hendes former. Høj og slank – men ikke model tyndt – gode kvinde former med bred hofte og en stor røv i proportion til hendes slanke talje. Det var svært at se på business suitet men jeg vil gætte på hun max havde en C-skål.
Der var dog noget underligt køligt over hende - og jeg snakker ikke bare en chef attitude – det her var noget andet. Da vi fik øjenkontakt første gang blev jeg mødt af et blik der ændrede sig i det lille sekund det varede. Det gik fra et almindeligt "scanne rummet"-blik til noget andet som jeg havde svært ved at placere hvad var. Måske bedst beskrevet som håndligt fryd og glæde på samme tid.
Da jeg rakte hånden ud og hilste på hende blev jeg mødt at et fast greb og en hånlig kommentar "1000 kr på ham her ryger ud efter første måned" efter fulgt af højlydt latter blandt dem hun stod med.

Nu skulle jeg så være hendes lille stikirentdreng dreng hvad det så end gik ud på. I den kommende tid blev jeg udsat for lidt af hvert inden for mobning, overarbejde og hvad måske bedst kan betegnes for psykisk nedbrydning. Jeg tror ikke det havde noget med vædemålet at gøre jeg er sikker på hun nød at toture mig bare fordi hun kunne. Nogen gange tror jeg hun vidste jeg synes hun var lækker, fordi hun bukkede sig ned foran mig så jeg kunne se hendes dejlige runde røv, hvorefter hun vender sig om og sviner mig eller mit arbejde til. Jeg begyndte at hade hende og arbejdet. Jeg havde talt lidt med Malou omkring det og hun synes det lød helt sindssygt og opfordrede mig til at påtale det. Jeg besluttede mig derfor at sige det lige ud til hende.

Det tog mig en hel arbejdsdag at opbygge modet og da kontoret var næsten tomt for mennesker bankede jeg på hendes kontordør. 'Kom in' lød det fra den anden side. Jeg gik ind og blev mødt af 'ahh der har vi min lille hvalp – godt du kom jeg har lige nogle tekster der skal være klar til i morgen tidligt' hun grinte ondskabsfuldt. Jeg rømmede og forsøgte (men fejlede) at mande mig op " det kan jeg desværre ikke...øh jeg mener... jeg mener ikke at" hun afbrød mig " nej men ser man det!" udbrød hun begejstret " hvor er det nuttet du prøver at sige mig imod. Men nu skal du høre" hun holdt en kunst pause " Jeg tjener afsindige mængder af penge netop så jeg kan slippe for at spilde min tid på sådan noget her... fnider. Smut så med dig".
Jeg rømmede mig igen og kunne mærke hvordan nederlaget var komplet " jeg vil ikke finde mig i..." hun afbrød mig igen " Hold nu din lille kæft. Du har fået din fod ind i branchen – det er min skyld du stadig er her. At jeg har holdt dig ud er kun fordi det more mig at fucke med dig. Jeg ser hvordan du kigger på mig. Din afsky og din liderlighed til mig bliver kastet forvirret rundt oppe i dit lille hoved. Jeg former dig til en lille hård masse som jeg til sidst vil sluge når den er helt mør." hun kiggede på mig intenst og længe for at se om jeg svarede eller gjorde an til noget. "nåå hva så... er du mør?" spurgte hun. "hvad mener du?" fremstammede jeg. " åhh herre gud" sagde hun og lænede sig tilbage i sin kontorstol og viftede opfordrende med hånden " Knap dine bukser op og vis mig hvad du har"

Jeg stirrede målløst på hende og vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Hun havde fucket med mit hoved. Jeg var vred. Jeg var forvirret. Jeg var liderlig. Hvorfor fanden var jeg liderlig??? Jeg kunne mærke hvordan min pik allerede begyndte at vokse i bukserne. " kom så" sagde hun " snart begynder jeg at kede mig". Det var som om jeg ikke selv var i kontrol for jeg begyndte at knappe mine bukser op. Jeg lod dem falde til gulvet og stod nu kun i boksershorts " tag nu resten af, sagde jeg ikke jeg var ved at kede mig??" sagde hun bestemt. Inden for 30 sekunder stod jeg helt nøgen på hendes kontor med en halv stiv pik som jeg prøvede at skjule. " lad mig se den" beordrede hun. Jeg tog mine hænder om på ryggen og det gav et ryk i min pik da blodet pumpede ud i hovedet. Kors hvor gør det mig tændt tænkte jeg og forbandede og nød det på en gang.
" wauw det må jeg sige, der overrasker du mig – jeg var sikker på du havde en lille pik". Igen vreden – jeg besluttede mig for at vende den imod hende når hun mindst venter det skal hun føle at min vrede når jeg tager hende på MIN befaling. Men i stedet blev jeg blot stående som den idiot jeg var. " spil din pik stiv for mig sagde hun stadig tilbagelænet i stolen. Jeg begyndte at lege med mig selv og hurtigt var min pik helt stiv og hård og mit pikhovede pulserede og mine nosser spændte. Kors hvor skal hun få pik til hun ikke kan gå herfra tænkte jeg " Tak" sagde hun " så kan du godt gå igen" jeg var målløs " øhh hvad" gå nu for helvede og tag din billige H&M tøj med dig, dit skvat"

Jeg stod nøgen med mit tøj i hænderne uden foran Ullas kontor med et kæmpe jern på. Jeg vred og fortvivlet. Liderlig og ydmyget. Fuck en kælling tænkte jeg. Jeg tog mit tøj på og gik. På vej hjem besluttede jeg mig for aldrig at fortælle hvad der var sket til nogen og at I morgen ville jeg sige op. Malou ville nok synes det var mærkeligt, men jeg kunne ikke få mig selv til at sige hvad der var sket.

Næste dag var det første jeg gjorde at gå ind på hendes kontor. " Hej Ulla, tak for i går – her har du de tekster du bad om" jeg smed en bunke papirer på hendes bord, hvor der side op side ned stod "fuck dig din kælling! Jeg siger op". Hun kiggede kort på det og så op på mig med et intenst blik " hvem tror du egentlig at du er?... Hva?" hun rejste sig op "Hvem tror du det er du taler til" sagde hun med hævet stemme". Jeg svarede eller nærmest skreg "En kvinde som har brug for at blive sat godt og grundigt på plads" Og der, lige der så jeg den første lille sprække. Jeg så hendes sande jeg. Og hun kunne se på mig at hun havde røbet sig selv. Hun famlede "...du skal ikke tro..øh at..." jeg tog et stort skridt og med et var jeg omme bag hendes skrivebord og tog et solid greb i hendes tykke hår og hæv hende ind til mig og hviskede " jeg ved hvem du er. Jeg har set dig. Du er bange. Du er bange for at miste kontrollen, det er derfor du hele tiden prøver at bevare den ved at sparke nedad. Jeg har gennemskuet dig, og det er ikke kønt" Ulla gispede fordi det gjorde ondt for hver sætning jeg rykkede i hendes hår. " av uh stop. Du fyret! Av giv slip" Jeg satte mig ned i hendes stol " jeg er ikke fyret. Og jeg siger heller ikke op" jeg holdt hendes hoved så vi fik øjenkontakt "Nu skal du prøve at leve med konsekvenserne af dine handlinger" jeg hev hende ind over mig så hun lå over mit skød. Jeg trak op i hendes nederdel så jeg kunne se hendes baller der var blottet af den lille g-streg hun havde på.

Det første slag føltes så godt. Jeg er sikker på at både klasket fra da min hånd mødte hendes hud, samt hendes skrig af smerte kunne høres på hele kontoret. Jeg stoppede ikke før min hånd summede og hendes røv var helt rød og jeg lod hende falde jamrende til gulvet. Jeg havde troet at jeg ville havde haft det dårligt med at behandle et andet menneske på den måde, men pga. det var hende føltes det befriende. Hun så klynkende op på mig, hendes mascara løb men hun så nærmest sulten på bulen i mine bukser da jeg rejste mig op og hviskede noget jeg ikke kunne høre. Jeg satte mig på hug ned ved siden af hende " hvad sagde du" sagde jeg sammen bidt " knep mig" sagde hun inderligt. Jeg smilte og rejste mig op og gik ud af kontoret og følte mig mere selvsikker end nogensinde.

Senere den dag var der samling på kontoret hvor ledelsen skulle offentlig gøre hvad vi skulle lave til firma festen. Ulla holdt facaden som om intet var hent og jokede med de andre chefer til deres præsentation. Men jeg kunne se hendes røde øjne bag maskeren og de flygtige blikke jeg fik en enkelt eller to gange fra hende så jeg lige igennem hende så jeg kunne se på hende hun også kunne mærke hun var knækket. Jeg nød det. Jeg nød at jeg havde magten over hende og var i gang med at fjerne tyranen og som hun stod der blottet som aldrig før var hun også smukkere end nogensinde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.