BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi arbejdede begge på samme arbejdsplads. Du var en lille, lækker sag. Jeg havde længe siddet og smugkigget på dig med begyndende uro i underkroppen med tanken om, hvordan det ville være at have sex med dig. I min fantasi, var det sket ikke så få ting hen over skrivebordet. Vi havde suttet og slikket hinanden, jeg havde taget dig bagfra, mens du talte i telefon med kunder og meget mere. Alene det at tænke på sex med dig, var nok til, at jeg en gang i mellem, blev nød til at tage en "spiller", for at få taget det værste af trykket.


Nå, tilbage til nutiden. I tankerne var jeg endnu en gang begyndt at klæde dig af og kæle for din lille, men dejlige krop. Jeg blev ærlig talt, lidt "småtændt", bare ved at tænke på det, jeg kunne tænke mig, at gøre ved dig.

SEX I DAG?

Jeg viste ikke rigtigt om det var klogt eller ej, men jeg sendte en seddel tværs over skrivebordet til dig. "Var det noget med lidt hygge" stod der på sedlen. Jeg var lidt spændt på hvordan du opfattede "hygge". Var det mon kun mig, der ind i mellem tænkte uartige tanker eller gjorde du det også. Der kom ingen reaktion fra dig lige med det samme, men kort tid efter rejste du dig og gik ud af kontoret og fortsatte ud mod baglokalet. Jeg troede, at du skulle på toilettet, men det skulle du ikke. "Følg lige med mig" sagde du, jeg har lige noget jeg skal vise dig. Jeg rejste mig og fulgte efter. Det var godt, at min skjorte hang ud over bukserne ellers havde det været svært at skjule, den bule, der efterhånden var kommet i mine bukser.

Du havde allerede knappet dine bukser op, da vi kom ud i baglokalet. Da jeg så det, blev bulen i mine bukser endnu større. Jeg var åbenbart ikke den eneste, der havde frække tanker.


Prøv lige at mærke her, sagde du og trak ud i dine bukser, "jeg tror det er noget galt". Jeg var ikke helt sikker på, hvad du mente, men du trak jo ud i dine bukser, så mon ikke det var DER nede, du hentydede til. Jeg stak prøvende en hånd ned i dine bukser først uden på trusserne, men så sagde du, at jeg skulle mærke lidt længere inde, så min hånd smuttede indenfor i dine trusser, og jeg kunne mærke, at du var MEGET våd og glatbarberet. Det var da ikke så godt, sagde jeg, det må vi da vist hellere få gjort noget ved. Mine fingre masserede forsigtigt dit skød. Du stod meget uroligt, da jeg prøvende stak en finger op i dig og samtidigt forsøgte at massere dine skamlæber og klitoris med den anden hånd. Der var ikke meget plads til at kæle med begge hænder, så du begyndte at tage bukserne af.


Både dine bukser og trusser gled ned om anklerne på dig og mine fingre kærtegnede nu både dit forreste og bagerste hul. Jeg kunne mærke, at du var mega liderlig. Du bevægede underlivet, som om du forsøgte, at presse det nedover mine fingre og du stønnede så det var en fryd.


"Vil du slikke mig" spurgte du og lagde dig på knæ på en bunke tæpper og strittede med bagdelen mod mig.

Jeg blev ærlig talt lidt overrasket over din manglende blufærdighed, men synet af din nøgen bagdel, der pegede i mod mig, var mere end jeg kunne "stå" for. Jeg begyndte at slikke dig bagfra. Tungen ramte både din klitoris og dit bagerste hul, det var noget du kunne lí. Åh, det er dejligt, bliv ved, sagde du. Hele din krop smårystede af liderlighed. Min tunge blev ved med at bearbejde dit skød.

Jeg kunne ikke modstå synet af dig, liggende på alle fire, med røven mod mig, så jeg lynede mine bukser ned og fik fat i min stive pik og begyndte at presse den op i din stramme fisse og begyndte at kneppe dig, med pikken strittende ud fra mine bukser. Det føltes som at komme i himlen. Selv om mine bevægelser var langsomme, blev jeg nød til at stoppe efter et par minutter. Jeg ville ikke risikere, at jeg allerede nu sprøjtede op i dig.

Jeg vendte dig om, så du lå på ryggen. Jeg slikkede dig samtidig med, at jeg pressede en finger op i dit forreste hul og derefter forsigtigt en op i dit bagerste. Du stønnede så højt, at jeg var bange for, at der var nogen, der kunne høre dig. Det var tydeligt, at du nød behandlingen. Du begyndte at kæle for min pik, der stak ud fra bukserne. Den var stadig hård og spændstig og det føltes som om den var ved at sprænges. Du begyndte langsom, at lade din hånd glide op og ned af den. "Kom her, lad mig smage" sagde du.

Jeg rejste mig og tog bukserne af.

Du satte dig på knæ foran mig og tog min "manddom" i munden, samtidig med din hånd kørte op og ned af pikken. Sikke et syn. En lækker kvinde, der sad på hug foran mig, og gav min pik den mest vidunderlige behandling, man kan forestille sig. Efter et meget kort stykke tid, blev jeg nød til at stoppe dig. Mine ben rystede og var lige ved at give efter under mig, på grund af den dejlige behandling. Jeg ville ikke sprøjte endnu.


Vi lagde os i en 69er på tæpperne. Du slikkede min pik, så det var en fryd samtidig med jeg slikkede din glatte nybarberede fisse. Jeg tænkte om det var for min skyld du havde barberet dig eller om du altid var nybarberet.


Det var lang tid siden jeg havde fået lækker sex, så din rytmiske behandling af min pik, med munden og hånden, fik den hurtigt til at eksplodere. Sæden sprøjtede i kaskader ud over din krop og dit tøj. Havde det været et mesterskab i "spermsprøjt" er jeg sikker på, at jeg havde vundet.

Nu er det vist din tur, sagde jeg. Min tunge søgte igen ned mod dit meget modtagelige skød. Jeg prøvede forsigtigt at lirke 2 fingre op i dig, derefter 3, samtidig med at den anden hånd kærtegnede dit bagerste hul.

Min tunge fandt din klitoris og jeg slikkede det bedste jeg havde lært. Jeg småbed dig i de barberede skamlæber og slikkede dig fra bagerste hul til forreste.


Jeg smutter lige ind på kontoret, sagde jeg. Velforberedt som jeg var, hentede jeg den "but-plug" frem som jeg tidligere havde købt via et postordrefirma. En but-plug er sådan en slags lille DILDO, der er udformet således, at den er god til analsex. Den er spids i den ene ende og bliver tykkere og tykkere. Samtidig med jeg slikkede dig, begyndte jeg langsom, at føre but-pluggen op i dit bagerste hul. Først stivnede du lidt, men da den var gledet lidt op i dig, begyndte du at stønne højlydt og presse din røv mod but-pluggen, så jeg var ikke i tvivl om, at du kunne lí det.

Efter et par minutter, var den helt inde. Jeg slikkede dig, havde to fingre oppe i din fisse og en but-plug i din røv. Du kørte rundt med underlivet, stønnede og sagde mere, mere, mere. Jeg fortsatte behandlingen endnu mere intensivt end før. Det var mere end du kunne klare. Du spændte i hele kroppen. Pludseligt rystede hele din krop, og der kom et langt højt støn, da din orgasme rullede igennem kroppen.

Jeg trak but-pluggen ud, så du kunne få lov til at slappe lidt af.

"Nu er du vist ved at være klar til en pik i dit bagerste hul" sagde jeg.


Nej, nej sagde du, ikke der, men jeg var så liderlig, at jeg ikke ville lade et "nej" være afgørende. Jeg rejste dig op, tog fat i dine hænder og bandt dem fast til et rør, det stak ud fra væggen lige over dit hoved. Dine ben blev bundet fast til 2 kroge, der stak ud af væggen. Det stod du forsvarsløs og med spredte ben, et dejligt syn. Det gik næsten for let, så jeg fik en mistanke om, at du godt kunne lide tanken om, at være forsvarsløs og blive misbrugt.


Jeg stak min nu igen meget stive pik, ind i forreste hul, så den blev smurt ind i dine safter. Jeg trak den ud og begyndte at presse den mod dit bagerste hul. Først forsøgte du at vride dig fri af pikken, men da det første stykke af den gled inden for, begyndte du at presse du din røv bagud mod mig. Jeg førte meget langsomt og forsigtigt min stive pik længere ind i dit bagerste hul og begyndte med langsomme bevægelser, at køre min pik ud og ind. Det var dejligt at mærke, hvordan du rytmisk begyndte at arbejdede med. But-pluggen havde gjort sin virkning. Fra at have været en modstræbende partner, blev du forvandlet til en super liderlig tøs, der nød følelsen af en pik i røven. Jeg var ikke klar over, om du havde prøvet det før, men det føltes rigtig godt. Uden at have fået udløsning, trak jeg pikken ud af dig, lige så forsigtigt, som da den kom ind. Derefter befriede jeg dig fra dit "ufrivillige fangeskab"

Nu har du fået lov til at kneppe mig i røven, så vil jeg også gøre det ved dig, sagde du. Jeg var ikke helt klar over hvad du mente. "Må jeg kneppe dig med en dildo" spurgte du. Jeg blev lidt forbavset, men syntes at det lød frækt. Du forsvandt et øjeblik og kom tilbage med en taske. I tasken havde et par gummitrusser med både "indvendig" dildo og med "udvendig" dildo.

Jeg var slet ikke klar over, at du også havde tænkt uartige tanker og endda var så godt forberedt. Du havde åbenbart også været i kontakt med et postordrefirma.


Du tog gummitrusserne på. Så liderlig som du var, gled den indvendige dildo uden besvær op i fissen.

læg dig på ryggen" sagde du. Jeg gjorde som du sagde. Du førte en finger op i mig, for ligesom at prøve, om jeg var parat til den noget større dildo. Du tog noget af olien som du smurte på dildoen, hvorefter du begyndte at føre den op i mit hul. I starten var du meget forsigtig, men da den var begyndt at glide godt op i mig, blev det mere og mere hårdt. Hver gang du stødte dildoen op i mig, blev den indvendige dildo stødt op i dig. Du tog fat i min pik og begyndte langsomt at køre hånden op og ned af den, samtidig med, at dildoen kørte ud og ind. Stop, sagde jeg, men du fortsatte. Det virkede som om, du var lige så liderlig som mig og ikke kunne stoppe. Det var mere en jeg kunne modstå. Spermen kom sprøjtende i store kaskader, det blev ved og ved. Det meste endte ud over din t-shirt, som du stadig havde på.

Jeg var totalt færdig, men det var du ikke endnu.

Du ville há mere og det skulle være lige NU. Du tog dildo-trusserne af med et snuptag, førte butpluggen op i røven og satte dig på min pik så den gled op i fissen på dig, og begyndte at ride. Din i forvejen stramme fisse, føltes endnu strammere og jeg kunne tydeligt mærke butplugge i din røv. Efter et par minutter, skiftede vi stilling, du ville slikkes. But-pluggen var stadig i din meget modtagelige røv. Jeg slikkede dig og bed dig i skamlæberne. Min tunge var på overarbejde. Du spændte i hele kroppen, da du fik endnu en mega orgasme. Vi lå helt stille et øjeblik. Svedige og udmattede. Pludselig kom jeg i tanke om, at vi stadig var på arbejde, så vi fik pakket "udstyret" og fik tøjet på, i en fart. Jeg nåede lige tilbage til kontoret, da telefonen ringede.

Jeg tog røret, og med en røstene stemme sagde jeg "Reklamebureauet, det er Peter"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.