Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En lille historie fra det virkelige liv, med et par som vi sexer med. Denne gang skal vi lave mad sammen fordi vi er kommet lidt sent. Inden da går vi i bad og allerede her starter det frække. Helle går i badet og Erno og jeg følger efter. Karen har lige været i bad derhjemme, så hun springer over. Helle står inde bag forhænget og Erno og jeg smutter ind til hende. Erno bag og jeg foran. Vi har begge ståpikke og Helle tager frimodigt imod os. Jeg får pikken ind mellem hendes lår og nyder hendes store bryster som jeg krammer. Erno har pikken mellem hendes balder og sådan står vi et øjeblik og nyder hinanden. Da baderummet er temmelig lille står vi ret klemt derinde. Karen stikker hovedet ind og smiler og siger at der da vist er noget trangt under bruseren. Vandet kan næsten ikke løbe i risten så mange er vi derinde. Helle er færdig med at vaske sig og smutter ud. "så kan i mænd nyde hinanden og vaske hinanden siger hun og smutter ud. Hmmm nå men vi får os vasket og står tilbage med halv stive pikke.... nå men aftenen er jo ung endnu.
Da vi er næsten færdige kommer Karen ind og vil alligevel have et bad. Hun smider tøjet og straks er vi over hende. Hun får samme tur som Helle og kan se at hun nyder behandlingen. Vi laver dog ikke noget frækt og Erno og jeg tørre os og Karen får sig vasket. Vi smutter nøgne op på værelset og skal i tøjet. Karen gør antræk til at ville tage sine hvide hipsters på, men jeg siger at hun lige skal komme og ligge sig på sengen. Det gør hun og jeg nyder hendes nybarberede fisse. Hun spreder benene og jeg ligger mig på knæ foran hende og kysser hendes skamlæber. Hun er barberet så hun bare har en lille streg foroven. Jeg selv er helt glat ;o). Slikker rundt om skamlæberne og nærmer mig mere og mere centrum og skiller skamlæberne af med tungen og finder hendes kilder og lader tungen cirkle rundt om den uden at komme i direkte berøring med den. Kører tungen længere ned og presser tungen lidt op i hende. Kan høre på hendes vejrtrækning, at det gør godt. Flytter tungen direkte op på kilderen og slikker på den. Hun tager fat om mit hovede og trækker benene op over sig så fissen springer frem mod min tunge, åhhh et skønt syn.
Stopper med at slikke hende og beder hende sætte sig op. Pikken er bare hård som en sten og hun tager fat om nosserne og åbner sin mund og sluger pikken i en mundfuld, åhhhh for satan det er skønt. Hun lader tungen cirkle rundt om hovedet og igen tager hun pikken langt ind i munden. Giver nosserne et klem og holder op. "Vi skal ned og hjælpe med at lave mad" siger hun og vi tager resten af tøjet på.
Helga
Vi hjælpes ad med at lave mad. Mens vi laver mad har vi åbnet en flaske champagne og vi går og tager på hinanden også. Frækt og dejligt. Middagen indtages og Helle og jeg sidder ved siden af hinanden. Mens vi spiser sidder vi også og tager på hinanden og jeg syntes, at det er vildt frækt at se Ernos hænder forsvinde enten ned mellem Karens ben eller under blusen.

Efter middagen fortsætter vi op på værelset. Erno har i forvejen været oppe og gøre det hyggeligt med levende lys osv.
Da vi kommer derop står vi en lille rundkreds og langsomt begynder vi at klæde hinanden af. Rører ved pigernes bryster og mærker deres våde skamlæber, skønt. De nusser også os og vores pikke er stive og klar til nattens sex.
Vi skulle egentlig give pigerne massage, men Helle og jeg ligger på ryggen ved siden af hinanden og Karen er ved at slikke på min liderlige pik. Dejligt sådan at få slikket pik, elsker det.
Pludselig siger Helle om vi skal lege futtog!! øhhh hvad er lige det, men gode ideer er altid velkommen. Jo Svend bliver liggende på ryggen og Helle sidder overskrævs og får slikket fisse. Erno skal kneppe Helle bagfra og Karen og Helle slikker Svend. Som sagt så gjort. Pludselig bliver alt sort da Helle sænker sig over mig ansigt. Uhmmm en dejlig velduftende fisse ned over munden. Straks går jeg i gang med at slikke det bedste jeg har lært og jeg mærker en mund slutte om pikke. Om det er Helle eller Karen der slikker mig ved jeg ikke, men jeg fortsætter med at slikke Helle. Ernos pik kommer til syne og den forsvinder ind i Helle, men han har nu lidt svært ved at komme til. Han trækker sig ud igen og jeg fortsætter med at sutte hendes skamlæber ind i munden og bide i kilderen. Tungeknepper hende og det kan hun godt lide. Hun bevæger underlivet og jeg er efterhånden sovset godt i hele hovedet ;o). uha det er lækkert. I et glimt kan jeg se, at Erno knepper Karen bagfra og at hun nu slikker på min pik, åhhh det er dejligt at se hende få pik af en anden, det elsker jeg. Helle tager sig af Karens bryster og hendes hånd forsvinder mellem hendes ben. Så bliver alt sort igen og Helle forlanger at få slikket fisse igen. Jeg fortsætter hvor jeg slap og kan mærke på hendes bevægelser, at hun er tæt på at komme. Bider i hendes kilder og nu begynder hun at lave kneppe bevægelser og jeg stikker tungen langt ind mellem hendes skamlæber og det ender med at hun kommer en dejlig orgasme. Hun rejser sig op og jeg kan få lidt luft igen gggg.
Erno er hurtig til at få skiftet Karens fisse ud med Helles ggg så jeg får Karen til at stå ved siden af Helle og jeg trænger også til at få pikken begravet i en dejlig våd fisse. Som Karen står der på alle 4 med skamlæberne strittende bagud, ja så er det bare med at komme igang. Lader pikken finde revnen og langsomt presser jeg mig ind i hende. Lidt ind og lidt ud. Nyder synet af Ernos der knepper Helle samtidig. Åhhh nu må jeg bare have pikken i bund og langsomt presser jeg på og med eet er jeg helt i bund i Karens dejlige våde fisse. Uhmmm en skøn fornemmelse at være her. Begynder at kneppe hende i lange seje stød. Finder hendes kilder med den frie hånd og bearbejder den. Det er noget hun kan lide. hun begynder at kneppe imod mig og sådan fortsætter vi i et stykke tid.
Men jeg vil se Helle lege med Karens fisse. Det elsker jeg. Så jeg siger til Karen at hun skal ligge sig ned på siden så hun har front med Helle. Jeg ligger mig bag ved Karen og får pikken ind mellem hendes ben. Tager fat i det øverste ben og holder det oppe så Erno har et skønt syn mens han knepper Helle. Helles finger finder straks Karens kilder og jeg bliver totalt liderlig af at mærke det og også at mærke Helles finger på min våde pik. Får fat i Karens bryster og klemmer brystvorterne. Erno begynder at stønne og jeg sætter tempoet op i Karens våde fisse. åhhhh det er skønt at ligge sådan. Helles finger er også begyndt at gøre sin indvirkning på Karen. Kan høre på hendes v ejrtrækning at hun er tæt på at komme . Jeg knepper hende hårdt nu. Mærker Helles finger komme med ind i Karens fisse og det hele strammer til. ÅHHHH nu kommer jeg.............jeg skriger min orgasme ud i rummet og sprøjter al min sperm langt op i Karens fisse. Hun kommer også godt hjulpet på vej af Helles villige fingere. Vi ligger os helt ned og Erno fører Karens hånd op mellem Helles ben og Karen giver sig til at gnide på Helles fisse og Ernos pik. Mens ligger jeg og nyder synet at Ernos pik der farer ud og ind mellem Helles skamlæber. Mine finger leger med Karens opsvulmede skamlæber og mit sperm gør det til en dejlig våd leg. Hendes kilder er også opsvulmet. Karens Finger gør underværker i Helles fisse og der går ikke lang tid får Erno kommer. Helle kommer ret efter og vi alle falder sammen og puster ud. Mine finger er stadig på Karens skamlæber og kilder som jeg meget forsigtigt ligger og leger med.
Der går lidt så vil Helle have noget musik. Hun vil hente sin bærbare computer og sætte noget musik på den. Vi andre har rejst hovedegærdet på sengen så Karen og Erno ligger på ryggen ved siden af hinanden og jeg sidder ved Karens fødder og nyder synet af hendes brugte fisse. Langsomt bliver jeg liderlig igen og jeg rykker op mellem hendes ben og begynder at køre min, stadig halvstive, pik mellem hendes skamlæber. Det er dejligt vådt pga min sperm og hendes egen safter, lækkert. Efterhånden er pikken blevet stiv og Erno begynder at lege med Karins kilder. Jeg får listet pikken ind i Karens varme hule og langsomt begynder jeg at kneppe hende mens Erno nuller hendes kilder. Kysser ind imellem Karen og slikker på hendes brystvorter. Åhhh pikken er i bund nu. Dejligt at kneppe hende mens Erno hjælper.
Helle roder samtidig med computeren og spørger engang imellem til om vi kan lide musikken. Erno får fremstammet, at vi lige har vigtigere ting at tænke på lige nu.
Jeg fortsætter med at kneppe Karen i et godt tempo og der går ikke lang tid inden jeg kommer igen. Endnu engang sprøjter jeg min sperm langt op i hendes villige fisse.. skøøøøønt med det her liv. Karen når ikke at komme igen, men hun er vist godt tilfreds.
Så er det nattemad tid, lidt mere kølig hvidvin og så i seng med en god fornemmelse i alle lemmer.

Skøn aften. Åhh det er skønt at være swinger :o)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.