Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej der. Har længe gået og tænkt på at ville prøve at være sammen med en mand. I forbindelse med vores sexvenner har jeg prøvet at slikke fisse mens han har kneppet min kone. Har så prøvet at slikke på hans pik og det var rigtig godt.

Har ikke rigtig vidst hvordan jeg skulle gribe det an. Så her i sommers da jeg var på en kajaktur langs Kertemindes nordkyst kom chancen.

Hverringe strand er kendt som bøssestrand. Her roede jeg forbi og lagde "skivet" på stranden og tog badebuskerne af så jeg var nøgen. Jeg var igang med at brede mit tæppe ud, da en mand kom gående imod mig. Der var flere nøgne mænd rundt omkring og jeg nød synet af hans svingende pik. Flot overskæg havde han også. Solbrændt over hele kroppen, det samme er jeg. Glatbarberet om pikken og ligeså er jeg. Han henvendte sig og spurgte til skivet og jeg var temmelig anspændt og havde en underlig krilleren i maven. Han spurgte til om jeg var til noget lir og det kunne jeg jo kun svare bekræftende til. Jeg fortalte ham, at jeg længe havde haft lyst til at prøve at være sammen med en mand, men ikke haft muligheden/modet til det.

Han var lidt ældre end mig, men var meget charmerende og havde en dejlig tyk pik som han stod og nullerede med. Du må gerne tage på mig hvis du har lyst, sagde han. Jeg tog mod til mig og greb ud efter hans halvstive pik. Dejligt at mærke den i hånden. Min egen pik havde også rejst sig. Han tog om den og det var en dejlig fornemmelse at sådan stå og gnide på en andens pik mens jeg selv blev betjent. Lidt mærkeligt at stå til offentlig skue på en strand, men tankerne var et helt andet sted. Hvis du har lyst må du gerne slikke mig, sagde han. Satte mig resolut på knæ på tæppet og åbnede munden og tog hans stive pik i munden. åhhh der var dejligt at mærke hans pikhovede i min mundhule. Havde et godt tag om hans nosser samtidig. Lod tungen lege med hans pikhovede og havde en masse spyt som jeg vædede hans pik med. Han holdt om mit hovede og jeg tog pikken langt ned i halsen og gned på den samtidig. Sådan nød jeg og han min behandling af hans pik og han begyndte at lave kneppebevægelser med underlivet. åhhh det var skønt at slikke pik. Hans pik var stenhård og meget våd af mit spyt. Hold op det var en god fornemmelse at have pikken i munden.

Jeg rejste mig op og nev ham lidt i brystvorterne. Her var han pircet og han kunne godt lide at jeg var lidt hård ved dem. Han gjorde det samme ved mig og det var rigtig godt.

Lad os ligge os ned på tæppet sagde han. Som sagt så gjort. Vi lagde os ned i en 69'er og for første gang fik jeg slikket pik af en mand. Skønt og så ude i naturen, bedre kan det da ikke blive. Jeg slugte hans pik villigt og var helt opslugt af hvor dejligt det var. Spyttet løb ned over skaftet og videre ned over hans nosser. Jeg mærkede at hans finger fandt vej om til mit røvhul og fugtede det. Skøøøønt at mærke ham der. Han pressede sin finger lidt ind og fortsatte med at slikke mig. Åhhh det var skønt. Jeg gned helt vildt på hans pik samtidig med at jeg tog ham helt i bund i munden. Tænkte på at det ville være skønt hvis han sprøjtede sin sperm i halsen på mig. Kunne ikke rigtig koncentrere mig om min egen pik, så den blev slap igen. Vi lå sådan lidt på tæppet hvor jeg nød at slikke ham og hans finger i røven.

Efter et stykke tid satte vi os op. Der var ingen af os der var kommet, men det var også ok. Det var lidt svært at koncentrere sig på denne måde.

Vi hilste pænt af med hinanden og jeg sagde tak for dejlig debut.

Bagefter har jeg fortrudt, at vi ikke udvekslede tlf. nr for jeg ville meget gerne have mødt ham igen og smagt hans sperm og blive kneppet af ham og ligeså kneppe ham.

Håber at komme til at opleve det fuldt ud.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.