Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Noget af det frækkeste jeg nogensinde har prøvet, er at bolle på Bellevue strand. Ikke om natten, men en søndag eftermiddag hvor stranden var sprængfyldt til bristepunktet.

Jeg var taget alene derud om morgenen. Godt nok havde jeg aftenen forud aftalt med Jeanne at vi skulle mødes på stranden i løbet af dagen, men hun havde røget så meget pot, at jeg ikke regnede med at hun kom.

Jeg var faldet i søvn, men blev vækket ved at Jeanne lå ovenpå mig og kyssede mig lidenskabeligt.

-Hej søde, jeg håber ikke at du har ventet alt for længe, sagde hun.

Og det syntes jeg absolut ikke at jeg havde. Jeanne havde nemlig en krop mænd ville dræbe for, og hun havde tilnærmelsesvis en nymfomans behov for mænd.

Vi solede, var i vandet, gik tur langs strandkanten og smurte hinanden ind i solcreme.

Mens vi lå og solede sagde Jeanne pludselig at nu hun ville ha' pik. -Hvor skal vi gå hen, spurgte jeg, mens jeg forgæves lod øjnene lede efter et egnet sted.

-Ingen steder, svarede hun. -Jeg vil ha' dig lige her. -Vent et øjeblik så kommer jeg igen.

Hun gik over til en af sine veninder og lånte en meget stor t-shirt. Da Jeanne kom tilbage satte hun sig ned og trak diskret de minimale g-strengtrusser til side.

-Læg dig på ryggen og slap af mens jeg smører dig ind i sololie, sagde hun. Spændt på hvad hun ville finde på adlød jeg hende. Hun satte sig overskrævs og begyndte at smøre mig ind.

-Træk dem ned, hviskede hun mens hendes åbne fisse, i skjul af den store t-shirt, kørte udenpå mine badebukser. Som forlangt, så gjort: Min pik svingede straks op i lodret stilling.

Jeanne løftede sig lidt, spredte sine ben lidt mere og lod sin varme, saftige grotte glide ned over min ventende pik.

Jeg måtte beherske mig overordentligt meget for at de nærmest liggende ikke skulle opdage min ophidselse. Jeanne's fisse arbejdede om min pik som en hånd der skiftevis klemmer og slapper af. Hendes underlivsmuskler arbejdede på højtryk med at bringe mig op mellem skyerne.

-Lig helt stille, bad Jeanne mig. Men det var faneme svært når en lækker lille frækkert sidder ovenpå og malker løs på ens kraftigt strittende pik.

Da Jeanne kunne mærke at jeg var ved at komme bøjede hun sig ned over mig og lod sin tunge lege med mine læber. Mine støn og brøl, da jeg eksploderede, blev kvalt af de liderlige tungekys Jeanne gav mig.

Hendes fisse gik nærmest i krampe og jeg blev malket til sidste dråbe.

Lige så snart min pik var faldet lettede hun lidt på sig, trak mine badebukser på plads og lagde sig smilende ved siden af mig. Jeg lod en hånd glide op under kæmpe t-shirten og mens safterne sivede ud mellem Jeanne's opsvulmede skamlæber masserede jeg hendes kilder til en fortjent orgasme.

Bagefter kørte vi hjem til Jeanne og elskede hele aftenen og det meste af natten. Først tidligt på morgenen fik min stakkels pik ro, og jeg kunne sove et par timer inden jeg skulle på arbejde.

P.S.: Det er spændende på stranden, prøv selv!!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.