Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var nødt til at tage på arbejde et par dage mellem jul og nytår Der var masser af papirarbejde som skulle klares inden årsskiftet.

Jeg mødte allerede ved halv otte tiden og gik i gang med bunkerne. Heldigvis var jeg alene i firmaet, så der var ikke nogen til at forstyrre.

SEX I DAG?

Ved nitiden var der nogen der bankede på. Jeg gik ud for at se hvem det var regnede med at det var posten men det var vores kvindelige regnskabschef jeg lukkede ind hun havde noget regnskabsafslutning som skulle klares.

Jeg spurgte om hun havde haft en god jul? - gav hende et knus og et lille kys på kinden.

Vi sludrede lidt og gik så til vores kontorer for at arbejde.

Ved middagstid fik jeg en mail - om jeg ville holde hende med selskab til frokost Som spurgt, så gjort Vi spiste vores madpakker og hyggesludrede i en halv times tid inden vi gik tilbage til arbejdet.

Halv fem fik jeg igen en mail denne gang var det en meddelelse om at nu ville hun stoppe for i dag og tage hjem svarede at jeg ikke var færdig endnu og at hun da lige måtte komme ind til mig og give mig et knus inden hun gik.

Hun kom ind på mit kontor og satte sig, som det naturligste i verden, på mit skød. Slog armene om mig og gav mig et kram. Jeg ville svare igen med et kys på hendes kind, men hun drejede hovedet og hendes læber ramte mine. Vi kyssede forsigtigt udforskende krævende - lidenskabeligt.

Hendes slanke hænder fandt ind under min trøje og kærtegnede mig på ryggen. Jeg fulgte eksemplet og knappede hendes tynde bluse op - Kyssede hende foran på halsen og skulderen - Kunne se at hendes brystvorter stod hårdt mod hendes tynde BH. Hun trak min trøje af mig og tungekyssede mig så jeg fik en hvis kropslig reaktion.

Hendes BH gled let af da jeg havde fumlet lidt med låsen de smukke bryster sprang mod mig overtalte mine læber til at kysse de spidse brystvorter lade min tunge sno sig rundt på brysterne.

Hun satte sig overskrævs - mine hænder smuttede op under hendes nederdel og fik fat i hendes faste baller. Hendes underlivs roterende bevægelser forstærkede den i forvejen kraftige kropslige reaktion jeg kunne næsten mærke hendes skamlæber clitoris gennem mine bukser og hendes trusser. Med et gled hun ned af mine ben satte sig på hug og lukkede mit bælte op knappede lynede mine bukser trak dem ned over min dunkende strittende kropslige reaktion greb om mine baller og lod sine varme våde læber glide ind over mit pikhoved hendes tungespids legede med undersiden af pikhovedet pressede det op mod hendes gane mens hun lod mere og mere af min pik forsvinde ind i mellem hendes varme stramme læber. Jeg måtte tænke på tal - debiteringer - fakturaer for ikke at komme lige der. Hendes smukke øjne så op på mig med et blik der fik mig til at glemme alt andet og bare give slip mine sprøjt skyllede ned i hendes hals mens hun fortsatte med at malke mig.

Mens jeg sundede mig over denne dejlige, men absolut uventede oplevelse kravlede hun op overskrævs igen og lod sine læber suge sig til mine kyssede mig og hviskede at vi skam ikke var færdige endnu

Mine hænder kærtegnede hendes ophidsende krop og hun gjorde sit til at jeg hurtigt fik en stor kropslig reaktion igen. Så trak hun sine g-streng trusser til side og styrede min kraftige erektion op mellem hendes plaskvåde brandvarme skamlæber Kun langsomt gled jeg op i hendes utroligt stramme grotte- selvom hun hoppede løs på mig. Hendes ene hånd smuttede ned og begyndte at lege stimulere hendes strittende clitoris Der gik kun et øjeblik før hun fik sin første orgasme Samtidigt med at hendes stønnen blev til liderlige skrig krampede hendes stramme fisse om min pik som var det flere hænder der strammede deres greb om mig En fantastisk fornemmelse

Hun rejste sig op og lagde sig ind over skrivebordet jeg trak hendes trusser helt af og lod igen min pik glide ind mellem de røde skamlæber stødte helt i bund kunne mærke på hende at hun kunne li det lidt hårdt tog fat i hendes lange hår hamrede i bund hver gang hendes ene hånd kom ned mellem hendes ben og begyndte at lege med min pung mellemkødet hun lod en finger cirkle rundt mellem min pik og hendes skamlæber stødte bagud mod mig så min pik stødte helt op mod hendes livmoder hendes skamlæber omsluttede mig helt ned til pikroden min pung slog mod hendes fingre der suste rundt om hendes klit skrivebordet rystede og ting faldt på gulvet, men jeg ænsede kun hendes ophidselse hendes stramme fisse hendes støn og skrig den skønne fornemmelse da jeg endnu engang tømte mine safter op i hendes varme indre.

Inden jeg kunne nå at blive slap skubbede hun mig væk rejste sig op og trak mig over til væggen hun stod sig med ryggen mod væggen og let spredte ben hendes hænder greb om min pik og ledte den endnu engang ind i hendes varme stramme grotte hun trak mig ind til sig og jeg stødte op i hende helt i bund hendes baller mod væggen de smukke bryster prikkede mod mig vore kroppe næsten smeltet sammen - hendes hænder på mine baller - hjalp med at min pik kom helt op i hende hver gang hendes stønnen steg til ophidset småskrigeri jeg kunne igen mærke den fantastiske fornemmelse da hendes underlivsmuskulatur trak sig sammen i orgasmekrampe om min strittende pik og malkede mig for de sidste dråber Det føltes som en evighed, men varede nok et par minutter før orgasmen slap hende og hun igen blev opmærksom på mig kyssede mig dybt og længe slap mig drejede mig ind mod væggen satte sig på hug og lod sine varme læber glide ind over min ømme pik utroligt nok reagerede den hendes tunge legede med pikhovedet hendes hænder med pungen og pikroden hele min krop sitrede og jeg måtte en sidste gang give fortabt og lade nydelsen overtage hele billedfladen.

Vi stod længe nøgne og svedige kyssede krammede nussede nød hinanden inden vi til sidst fik taget os sammen og klædt os på igen.

Da jeg efter endnu et par timers arbejde - kørte hjemad summede hendes sidste ord i mit hoved: Husk at være veludhvilet til du kommer på arbejde i morgen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.