Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er tidligere frisør og havde lovet at klippe en af mine kolleger i frokostpausen. Men da den form for ikke job-relaterede beskæftigelser ikke er velset af firmaets ledelse foregår mine klipninger ofte i et meget tilbagetrukket lagerrum bagerst i virksomheden.

Carina er en spændende kvindelig kollega hvis selskab jeg, i al ærbarhed, har nydt til forskellige firmaarrangementer hvor vi har danset meget sammen. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed at vi har følt os tiltrukket af hinanden, både seksuelt og følelsesmæssigt.

SEX I DAG?

Jeg havde lovet at lave en ny frisure på hende, selvom hendes mand foretrak hendes lange, lyse, glatte hår. Den nye frisure skulle være kort og fræk.

Nu er det jo sådan at man under en klipning kommer meget nær sin "kunde" og jeg sneg mig et par gange til at køre mine fingre gennem Carina's efterhånden meget korte nakkehår. Hun så ud til at nyde det, så under den sidste del af klipningen blev mine fingre dristigere. Da jeg til sidst forsigtigt klemte hendes øreflip sukkede hun svagt og lænede hovedet mod min hånd.

Jeg kyssede hende let på kinden og lod mine læber nappe blidt i den anden øreflip.

Carina sukkede snart lige så dybt som jeg gjorde, hun drejede sit ansigt mod mit og vore læber mødtes i et meget hedt tungekys.

Vi havde tit talt om vore respektive parforhold og hvordan de til tider ikke var lige velfungerende i hverdagen og i sengen. Vi var også begge fristede, men indtil i dag havde chancen endnu ikke været der.

Det var egentlig smadder pirrende at vide at vi kunne risikere at nogen dukkede op, men jeg tror egentlig ikke at hverken Carina eller jeg tænkte så meget på det i øjeblikket.

Vore hænder suste rundt; søgende, begærende, udforskende. Først udenpå tøjet, men efterhånden smuttede hænderne først ind under det ene klædningsstykke og snart under det andet. Jeg var vildt ophidset og blev det endnu mere da Carina løsnede mit bælte og hendes varme hænder var på vej ned i mine bukser. Hun kunne nemt komme til for jeg foretrækker at gå i vide bukser og med bokser-shorts; det er en rar fornemmelse at der ikke er noget der strammer.

I mellemtiden havde jeg fået fat i kanten af nederdelen og trukket den op om livet på Carina. Mine hænder greb om hendes bagdel. Jeg lod mine dem glide ind under kanten på hendes trusser og krammede ballerne som er stramme og faste af idrætsudøvelse (åh hvor jeg dog havde fantaseret om dette mange gange).

Carina's hænder krammede min pik, som stod rank som en skibsmast op af mine bukser. Hendes negle kradsede blidt på min pung mens hun tungekyssede mig dybt og inderligt, som en skrup nyforelsket teenager.

Jeg fik fat i kanten af hendes skovturstrusser og trak dem langsomt nedaf til de selv kunne finde resten af vejen ned. Carina steppede let ud af dem mens hun skubbede mine bukser og boksershorts ned. Hun lagde armene bagud, ind på en lagerreol og hævede sig lige så tilpas at mit dunkende pikhoved berørte hendes klitoris. Med små ryk i mavemusklerne kørte hun sit kildne punkt op og ned ad min stive pik mens vores vejrtrækning blev hurtigere og hurtigere. Mine hænder krammede skiftevis hendes dejlige små bryster og hendes frække bagdel. Hun kom med et par små hvin da jeg forsigtigt nappede i de strittende brystvorter med mine læber. Hurtigere og hurtigere gik det indtil Carina pludselig slog benene om livet på mig, hævede sig lidt mere og lod mit rødglødende lem gled op i hende. I løbet af ingen tid var vi begge helt oppe på kogepunktet og næsten samtidigt kogte vi over. Selv efter jeg havde sprøjtet, hvad jeg følte var oceaner af varm sæd op i hende ved blev vi med at bevæge os heftigt, intenst, som ville ingen af os ha' dette til at ende. Vores umiddelbare begær var tilfredsstillet og vi kunne stille og dog hektisk nyde denne sammensmeltning af lyst, begær og vores fælles følelsesmæssige tiltrækning.

Vi stod længe og nød vores nærhed mens vi blev enige om at det ikke var sidste gang jeg skulle give Carina en "special-klipning".

 

Skurken er stadig god til at klippe misser...

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.