BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mads havde haft ekstra travlt i firmaet, og havde akut fået en række ekstra opgaver i afdelingen i København. Så han havde ikke været hjemme i en uge, og havde nærmest glemt det lille optrin i weekenden. Han så bare frem til at komme hjem, og skyndte sig gennem security i CPH, fandt et par gode flasker vin i tax-free og sad nu i sædet ombord på flyet.

Lettere irriteret over igen at skulle høre sikkerhedsmeddelelsen over højttaleren i flyet, og velvidende at der snart ville stå en nævenyttig stewardesse og bede ham slukke telefonen, udnyttede han de sidste sekunder til at tjekke mails og beskeder.

SEX I DAG?

Der var en besked fra hans chef "Hej Mads, håber du har haft en god uge i København, og har resultater at præsentere mandag. Som du kan se, har jeg skabt fremskrift mens du har været væk. Om et par dage sluger hun også..."

"Hvad fanden mener han?" Mads klikkede på den vedhæftede fil. Det var en kvindemund med udtværet læbestift og en stor pik godt plantet mellem læberne med sæd dryppende ned langs mundvigene og ned af hagen. Halskæden var magen til Leas. Den kunne han genkende. Den havde ikke været billig. Men det var hun måske? Var det virkelig Lea? Nej, det kan ikke være rigtigt. Det må helt sikkert være et modelfoto. Måske manipuleret? Var det en joke?

En ny besked tikkede ind. Den var fra Lea. Hun skrev, at hun havde en overraskelse, når han kom hjem og...

"Vi skal bede dig slukke den der" afbrød en stemme. "Jeg skal lige hurtigt læse den her..." "NEJ, jeg skal bede dig slukke den telefon nu!!" understregede stewardessen i en tone, der nærmest lød som en nødsituation.

Mads slukkede telefonen og kiggede irriteret efter stewardessen mens hans fokus for en stund flyttede sig fra beskederne på telefonen til en fantasi om, hvad han havde lyst til at gøre ved stewardessen. "Måske jeg ikke kun er cuckold, men også har en lettere sadistisk side", tænkte Mads og fantaserede om at sætte hende på plads. "Hvor farligt er det, at hun tænker en telefon kan være? Hvor mange fly falder dagligt ned, når folk glemmer at slukke deres telefoner i tasker og kufferter?" tænkte han, og drømte om at trække hende ud på flytoilettet, give hende en lussing og tvinge mobiltelefonen op i røven på hende, mens han kvalte hende med sin pik...."

"Bæltet" sagde en stemme bag ham. "Hvad?" spurgte Mads og tjekkede om han var kommet til at løsne sin livrem i sit dagdrømmeri. "Sikkerhedsbæltet! Det skal spændes nu" sagde stewardessen. Denne gang en ung smuk svensk pige, der ikke så meget ældre ud en 18 år. Hende havde han ikke set før. Hun var sød. Og han fik forfjamsket fremstemmet et "undskyld".....

"Hvad fanden er der galt med dig", tænkte Mads for sig selv. "Hvorfor bliver jeg så svag overfor de sødeste tøser? Lea er ikke engang sød, men hende er jeg også blevet svag overfor..." og han kom igen til at tænke på beskederne.

Han fik telefonen tændt igen, og kiggede nærmere på billedet. Han kunne genkende ting i baggrunden. Billedet var ægte... Det var deres stue derhjemme. Og i et af vinduerne kunne Mads se et svagt spejlbillede. Han zoomede ind. Og kunne nu klart se, at det var Lea, der sad på knæ på gulvet med hans chefs overraskende store pik i munden. Hun var nøgen, bortset fra en lille top, og i stillingen hun sad i, kunne man bagfra se hendes glinsende fisse, der så ud til at være mere end sædvanligt våd.

Mads blev vanvittigt tændt af at se billedet af sin lille liderlige kæreste, der indtil i dag end ikke havde haft en pik i nærheden af sin mund, men nu sidder på et billede med en store en af slagen langt nede i halsen, og med sæd løbende ned af hagen. "Det var umuligt, at hun ikke havde slugt lidt af det", tænkte han. Og tanken gjorde ham endnu mere liderlig. At hun havde smagt hans chefs pik. Suttet ham i mens præspermen havde smurt hendes læber og hendes spyt var blevet varmt og klæbrigt omkring den spændstige pik i munden på hende.

Mads havde aldrig følt sig så tændt før, og det sortnede for øjnene af ham. Han havde nok haft en lille blackout, for det næste han huskede var at han stod bagerst i flyet og fumlede med toiletdøren.

"Den er låst, vi er påbegyndt indflyvningen til Aalborg, og vi lander om 12 – 14 minutter", sagde en spinkel stemme bag ham. Det var den unge stewardesse. "For pokker, hvorfor er sproget luftfartsindustrien så pisse irriterende?" spurgte Mads den unge stewardesse. "Der går 15 – 20 minutter, men I skal pisse os af med 12 – 14 minutter?" "Det ved jeg ikke. Jeg er her i praktik, jeg er ved at uddanne mig til cabin attendant". Hun var smuk. Eller måske mere cute. Med sikkerhed ikke mere end 18 år, og meget fuckable. Men ligeså meget hun var knepværdig, ligeså irriterende lød hun i ørene på Mads, der lige nu havde brug for at komme, og for at hævne den ydmygelse, som Lea havde udsat ham for. "Var det ikke dig, der sad og så porno nede på 21A?" spurgte den unge stewardesse. Mads svarede med en underarm på siden af ansigtet på den unge stewardesse, der gik ud som et lys. Der var tomt nede bagerst i flyet, og det lille gardin var allerede trukket for, så Mads kunne ubeset trække hende ind på toilettet; efter han havde fundet ud af, at han kunne låse op ved at skubbe panelet på toiletdøren op, og slå låsen fra. Han stillede alarmen på sit ur. 10 minutter, det måtte der være tilbage, inden han var nødt til at gå tilbage til sit sæde. Han kiggede på den unge stewardesse. Hun var virelig lækker. Måske endda lidt mere sexet nu, hvor hun havde en smule blod løbende ud af det ene næsebor. "Næsten poetisk", tænkte Mads med reference jomfrublødning, og grinte lidt for sig selv. Nu var han en mand igen. Og det har var en jomfrutur for ham. Han havde ikke taget en kvinde på den her måde før, som han nu ville tage den unge stewardesse. For han ville tage hende. Han ville kneppe hende, inden flyet landede. Men hun skulle være vågen til at opleve det. Ellers var det ikke fedt. Han gav hende en let lussing. Hun gav sig lidt, men vågnede ikke. Han tog jakken af hende, og rev skjorten op. "Det var måske ikke så gennemtænkt, men fedt", tænkte han. "Nu er det sværere at skjule det, der kommer til at ske, når skjorten er flået i stykker. "Fuck, hvad med beviser..." Tankerne løb gennem hans hoved, men tiden løb også stærkt. Så han var nødt til at handle nu, hvis han skulle have noget ud af det her, inden flyet landede.

Han mærkede hendes perfekte spændstige ungpige bryster og stak en hånd ned i hendes bukser. Perfekt glatbarberet blød fisse.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.