BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det her er en sand historie, som er fortalt videre af en bollevenninde efter hun blev gift, og fik sig en fast elsker, som hun har betroet sig til. Hun oplevede denne historie for hun blev forlovet, men er i dag gift med den kæreste, som hun havde dengang. Navnene er derfor ændret, men resten er meget tæt på den oprindelige hændelse...

Erik og Anika havde kendt hinanden i 2 år, og var meget forelskede. De var begge 24, i gang med hver deres uddannelse og var i gang med at flytte sammen. Deres forældre havde begge par bidrage til at Erik og Anika kunne lægge udbetalingen til en lille lejlighed i midtbyen.

SEX I DAG?

Lige nu boede de hos Anikas forældre, indtil de på fredag skulle flytte ind i deres nye lejlighed. Det var hyggeligt at bo hos forældrene, men det var også lidt frustrerende at måtte undvære sex. Nu var det 3. uge, de boede på gæsteværelset lige ved siden af hendes forældres soveværelse. Så både Erik og Anika var efterhånden godt liderlige, og de begyndte for alvor at kunne mærke det på hinanden.

Tirsdag eftermiddag blev de enige om at tage ned i wellness afdelingen i den lokale svømmehal. De havde nok begge forventet, at de der kunne få lidt fræk tid sammen. Men fantasien er ikke altid som virkeligheden. De var ikke alene i wellness området, men måtte dele spa-afdelingen med et andet par og nogle ældre mænd, der stille nussede rundt mellem badene.

Erik var godt frustreret. Han havde håbet, at der havde været en chance for at kneppe Anika i et af de varme bade eller i saunaen. Han havde ikke tænkt, at der ville være andre mennesker på en tirsdag eftermiddag. Men selvfølgelig var der det.

Anika skulle tisse, og gik indenfor for sig selv. Hun kom tilbage helt rød i hovedet og forfjamsket. "Du gætter ikke, hvad der lige er sket? Nu bliver jeg sgu nok smidt ud af svømmehallen!" sagde Anika og forsøgte at smågrine afværgende. "Jeg skulle virkelig tisse, så jeg fik ikke set mig ordentligt for, og opdagede det ikke før jeg stod foran en totalt nøgen mand, der var i gang med at vaske en ret stor pik i brusebadet" "What?! Hvad skete der? Er du ok?" spurgte Erik bekymret og var på vej op af spabadet. "Ja, selvfølgelig. Sæt dig bare ned og slap af; det er kun til at grine af. Der skete ikke noget" beroligede Anika sin kæreste med den lillepigestemme, hun normalt bruger, når hun skal opnå noget.

Anika fik sat sig ned ved siden af Erik, og hun havde svært ved at slippe synet af den fremmede mand under bruseren. Eller rettere, hun havde svært ved at slippe synet af hans pik. "Den var godt nok stor" sagde Anika, der selv blev lidt overrasket over, at hun sagde det højt. "Hvad for en?" "Den i badet. Jeg har ikke set så mange, så jeg har ikke det store sammenligningsgrundlag" fik Anika sagt med en grødet og lidt hæs stemme. "What!!? Taler du stadig om den? Hvor meget fik du set??" "ha ha, jeg tænker ikke på den, men det er da lidt interessant at se forskellige slags irl, og ikke bare på nettet" grinede hun afværgede. "Surfer du meget porno" spurgte Erik lettere overrasket. "Hey, spil nu ikke hellig! Jeg ved godt, hvorfor der ofte er ryddet hele historikken på computeren derhjemme" grinede Anika.

De fortsatte snakken, og Erik kunne godt forstå hendes fascination af mænds pikke. Han vidste jo godt, at det ikke kun var mænd, der interesserede sig for at se det modsatte køn. Så han slappede af igen, og var også med på at joke om det, der var sket. Hun havde jo trods alt også kun set en pik. Det var ret uskyldigt. Og kunne det gøre hende så tændt, som hun lod til at være, var det måske ikke helt tosset.

Han åbnede op for at tale mere om emnet, og snakken udviklede sig til snak om fælles fantasier.

"Hey, der er han. Det var ham. Kan du se bulen i hans bukser" afbrød Anika sin kæreste, og pegede over på en mand, der var på vej fra den udendørs sauna og tilbage ind i svømmehallen. "Man kan se, at den er stor, ikke"? "HEY! Lad være med at pege på ham" sagde Erik halv surt. Han var lidt blandet i forhold til emnet, da det pludselig blev lidt mere konkret. "Han er jo gammel" sagde han i forsøget på at trække den fremmede fyr lidt ned fra piedestalen. "Nej, han er max 40 – 45 år" sagde hun, uden at slippe synet af den fremmede mands badebukser. Aftegningen i stoffet virkede nærmest hypnotiserende på hende "Hey!! Luk munden; du ender med at drukne" kommanderede Erik i et forsøg på også at virke lidt cool i forhold til kæresten, der sad med åben mund og nærmest slugte en fremmed pik med øjnene.

Den fremmede mand gik indenfor. Erik kunne mærke, at Anika var meget tændt, og han tænkte, at der måske var muligheder i det. Han var ikke helt komfortabel med situationen. Men var alligevel tændt, og han liderligheden henover de seneste uger overdøvede hans sunde fornuft. Han tænkte, at det her måske var muligheden for at de kunne prøve en pige sammen. Det var hans helt store ønske. En trekant med en anden pige. Men Anika havde altid afvist det. Men måske det kunne udvikle sig, hvis hun også fik lov til at kigge lidt på andre.

"Jeg tror han går i bad igen allerede" sagde Anika og afbrød Eriks tanker, og rykkede ham væk fra sit dagdrømmeri om en fremmed pige i sengen med ham og Anika. "Du kan jo gå forkert igen" sagde Erik og forsøgte at aflæse hendes reaktion. Det var ikke svært. Og han blev nok lidt overrasket, og have måske håbet lidt mindre iver fra hendes side "Må jeg? Er det ok?" spurgte hun med blanke øjne. "Ja, vi kan jo godt lege lidt, og vi har begge fantasier, vi kan afprøve" sagde Erik ledende, og fiskede efter, at hun ville lægge op til "noget for noget", men hun lyttede ikke rigtig efter, men svarede ukoncentreret "Det kunne være frækt at se den een gang mere..." "Ja, men kun se!" afbrød Erik. "Hey, jeg er ikke så langt ude! Jeg kunne aldrig finde på mere end at kigge!" forsikrede Erika og fortsatte "Jeg er altså ikke så billig, og desuden har jeg ikke lyst til at lave noget som helst med andre end dig, skat". "Det ved jeg" sagde Erik bekræftende "Jeg har 100% tillid til dig, og det tænder mig lidt, at du tager et kig mere, så længe du kun kigger, og ikke taler med ham eller noget andet!"

Anika var allerede på vej op af spa-badet og kiggede ikke engang tilbage, da hun gik ind mod omklædningen "Jeg er tilbage om 2 minutter" sagde hun.

Efter 5 minutter blev Erik lidt utålmodig, og efter 10 minutter blev tålmodigheden afløst af en blanding af fantasi, vrede og jalousi. "Hvad fanden foregik der derinde?" Nu var der snart gået et kvarter, og hun var ikke tilbage, endnu?!" Det boblede i ham. Han blev også mere liderlig af det, og hans pik stod hård og stiv i de små badebukser. Det var det eneste, der afholdt ham fra at rejse sig og gå ind for at tjekke, hvad fanden der skete i omklædningen, og hvad hans kæreste lavede. Han vidste godt, at der ikke skete noget, der ikke skulle, men hvad nu hvis? "Nej, det ville Anika aldrig gøre. Det var for langt ud. Men nu var der gået 15 minutter, og et eller andet måtte hun jo lave?!?" Han var næsten syg af jalousi, men forsøgte at berolige sig selv med, at Anika altid havde hadet utroskab, og det var den ene ting, hun ikke kunne acceptere. Så selvfølgelig skete der ikke noget. Men hvad hvis den fremmede fyr gik over hendes grænser? Den del begyndte at rumle i tankerne, og den stive pik aftog i bukserne.

Erik var på vej til at rejse sig, så han endelig kunne få syn for sagerne, da Anika kom gående tilbage mod ham indefra omklædningen. Hun så anderledes ud. Rødblussende i kinderne og med røde mærker på knæene. Da hun kom tættere på, så han, at hun ikke bare var rød, men havde så skrammer på knæene.

"Hvad fanden er der sket? Hvor har du været?" spurgte Erik chokeret og anklagende. "Ikke noget. Der er ikke sket noget!" "Hvad er der med dine knæ? Hvad har du lavet? Jeg vil vide det!" "Der er ikke sket noget. Hold nu op" sagde Anika. "Hvad har du lavet med dine knæ?" Anika kiggede ned og så sine røde knæ med de små rifter eller kradsemærker. "Nå, ikke noget" sagde hun og forklarede situationen...

Hun forklarede, at hun kort havde kigget ind i omklædningen hos mændene, og var gået tilbage for at få et skyl under bruseren hos kvinderne, men havde tabt sin armbånd med nøglen til omklædningsskabet. Den var røget ned i afløbet, og hun havde nok fået skrammerne, da hun havde siddet på knæ under bruseren for at fiske nøglen op. Den havde siddet fast i rillerne i det lange afløb foran bruserne, men hun havde fået den fri.

Erik slappede af igen, og troede selvfølgelig på sin kæreste. Han ønskede af hele sit hjerte af tro på hende, og historien hang meget godt sammen.

"Så du noget i omklædningen, da du var derinde hos mændene" spurgte han? "Nej, ikke rigtigt, jeg kiggede kun kort derind. Der var ikke rigtig noget at se" sagde hun og skiftede emne. "Skal vi ikke tage ud at se på nye møbler i eftermiddag, skat? Du må gerne vælge længestol, du har tigget om i 100 år" sagde hun sødt.

Få sex i dag

De blev i spa-badet i lidt tid endnu, og var på vej op efter 15 – 20 minutter. De gav hinanden et knus, da de stod udenfor hver deres dør ind til omklædningen, og Erik var på vej ind a døren til mændenes omklædning "Jeg tror, jeg vil tage 10 minutter i saunaen" sagde Mads og gik mod omklædningen. "Den virker ikke derinde i dag", sagde Anika, og var tæt på at bide tungen af sig selv. "Hvordan ved du det??" Mads stivede og jalousien skyllede ind over ham. "Hvad fanden har du lavet? Har du været sammen med ham? Har du kneppet ham? Du ved godt, at det er ovre, hvis du har kneppet en anden fyr? Og helt sikkert, hvis det er en gammel tilfældig mand i svømmehallen. Det er for ulækkert! Og der var ingen kondomer? Hvad fanden har du lavet?!?!?" råbte Erik og begyndte at græde lidt.

Anika græd mere og gik til bekendelse, men sagde også, de ikke kunne stå og skændes foran omklædningen. "Hey, hvis du kan kneppe en mand i omklædningen, kan vi vel også skændes her?" sagde Erik.

"Der skete slet ikke så meget. Så slap nu af" sagde hun, og forklarede sig. Der var sket lidt, men hun havde ikke kneppet den fremmede fyr. "Har du suttet hans pik? Det er fandeme ulækkert!!" råbte Erik. Anika beroligede ham, og græd mens hun holdt om sin kæreste. "Undskyld! Jeg har ikke kneppet ham. Jeg har ikke suttet nogen pik. Jeg er så ked af det, og jeg har gjort noget dumt. Undskyld. Men jeg har ikke gjort noget så slemt" forklarede hun. "Jeg var så tændt på vores snak, og lod mig rive med. Jeg gav ham et håndjob, men stoppede inden han kom, og stod bare og kiggede på mens han onanerede foran mig og kom under bruseren. Mere skete der ikke. Jeg sværger!"

Erik ville gerne tro på hende, og han tænkte igen, at det her kunne bruges til at få hende med på trekanten senere. For han ville utroligt gerne prøve en trekant med en ekstra pige.

De krammede lidt, græd begge to, og gik hver for sig ud i omklædningen. Mens Erik stod under bruseren kunne han ikke lade være med at tænke på, hvor manden mon havde stået? Hvor havde han sprøjtet derinde? Det var lidt frækt, men også lidt ulækkert. Han håbede ikke, at han stod samme sted lige nu.

De fik kigget på møbler, havde en hyggelig aften, og Erik overdøvede jalousien med troen på, at han kæreste ikke kunne finde på at være ham utro.

Det var derfor godt, at han var taget i skole næste morgen, da Anikas mor sad med Anika og spiste morgenmad. Anikas mor vaskede deres tøj, mens Erik og Anika boede hos forældrene. Moderen var rimelig frigjort og åben i forhold til sex. Derfor var det også på en afslappet og naturlig måde, hun talte med datteren over morgenbordet. "Skat, jeg håber, at du husker p-pillerne!" "Hvad mener du, mor?" "Når du og Erik har sex, og der åbenbart er længe imellem, er det ekstra vigtigt, at du husker beskyttelsen, når I ikke længere bruger kondom" sagde moderen afslappet og omsorgsfuldt. "Ej, mor. Hold nu op. Jeg har aldrig været sammen med Erik uden kondom. Vi har talt om at gøre det, når vi flytter sammen i den nye lejlighed, men indtil nu har vi altid brugt kondom, altid" forsikrede Anika. Og hun havde ret. Hun og Erik havde aldrig haft sex sammen uden kondom. Det var slet ikke noget de tænkte over længere. Det var helt naturligt, og de var så gode, at man faktisk ikke rigtig mærker nogen forskel. "Det vil jeg ikke blande mig i, min skat" sagde moderen. "Men jeg håber stadig, at du bruger p-piller" "Det gør jeg ikke" sagde Anika. "Så bør du nok tænke dig om" sagde moderen, der netop havde sat en vask over med undertøj, og havde lagt mærke til at der var usædvanligt meget sæd i Anikas trusser fra dagen før.

De talte ikke mere om det, men Anika var ret bekymret i de kommende uger. Var hun blevet gravid? Havde den 45-årige fremmede gjort hende gravid, da han havde pumpet hele sin store opsparing af klæbrig sæd op i hende? Ville Erik opdage noget?

Der gik næsten 3 uger inden hun med sikkerhed kunne ånde lettet op. Hun var ikke gravid. Og nu var kun minderne tilbage fra oplevelsen med den ældre fyr i omklædningen.

Da hun var kommet ind i omklædningen den dag, havde han været i gang med at vaske sig. Han havde haft en meget behåret krop, men havde set meget lækker ud under bruseren. Han havde stået med pikken i den ene hånd og nosserne i den anden, mens han med afslappede bevægelser havde vasket sin manddom. Den dovne manddom, der allerede i slap tilstand havde været dragende på Erika, havde fået hende til – uden at sige et ord – at gå direkte ind og sætte sig på knæ foran manden, der var næsten dobbelt så gammel som hende selv og kæresten.

Hverken den fremmede mand eller hende selv havde sagt noget, og da bruseren automatisk slukkede, havde hun taget den fremmede mands pik i munden, og hun havde nydt fornemmelsen af, hvordan en helt fremmed tændte på hende. Fornemmelsen af at mærke, hvordan den store fremmede pik var vokset i munden på hende, havde fået hende til at glemme alt om kæresten, den nye lejlighed og sund fornuft. Hun havde kun haft pikken i tankerne, og var blevet vanvittigt liderlig af smagen af den nyvaskede pik, der hurtigt smagte af præsperm, desto mere hun havde suttet den og lappet de små dråber i sig.

Hun havde kun suttet den fremmede mand i 5 minutter, inden han havde vendt hende om, så hun sad på knæ på fliserne i omklædningen, og han havde sat sig på knæ bag hende og ladet sin store pik glide op i hende i ét langt stød.

Hun havde mærket, at den fremmede mand var helt ligeglad med hende. Han havde kun tænkt på at komme, og på at fylde den unge fisse, der sugede om hans pik, med alt hans sæd. Han kendte ikke hendes navn, og han var ligeglad. Hun havde nydt at lade sig bruge, og nydt at tage imod.

Manden havde løftet hende op og taget hende med ind i saunaen i herreomklædningen. Den var ude af drift, så de havde let kunne kneppe videre uforstyrret derinde. Han havde lagt hende på ryggen på midterste bænk og havde kneppet hende i lange dybe stød. Han havde spurgt hende et par gange, som om han ville være helt sikker, om hvor gammel hun var. Da han havde kneppet hende i 5 minutter, havde han taget hårdere fat. Hun havde sagt, at han ikke måtte komme i hende "Jeg bruger ikke piller" havde hun forklaret. Men det tændte den fremmede mand endnu mere, og hans pik var svulmet endnu mere op, og han havde holdt hende hårdt fast og presset sin pik dybere ind i hende, da han var tæt på at komme. Da hun havde mærket første skyl af sæd ramme livmoderhalsen, var hun kommet i en kæmpe orgasme og havde ladet den fremmede mand tømme sig helt i hende, inden hun var gået tilbage til sin kæreste i spa-badet udenfor.

Hun var åbenbart blevet fyldt så godt op, at det var løbet ud af hende henover eftermiddagen og aftenen, og havde fyldt hendes trusser og ladet beviset ligge tilbage i vasketøjskurven.

Hun havde lidt dårlig samvittighed, men hun var også tændt på mere. Hun havde lyst til at prøve sex i omklædningen bare én gang mere. Så ville hun ikke gøre det igen. Men en gang mere skulle hun prøve. Hun overvejede, hvordan hun skulle gøre det, uden Erik opdagede noget.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.