BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nicklas rullede gardinerne for, slukkede en del af lyset, og gjorde et mere hyggeligt i lokalet.

Nicklas talte dæmpet med den unge fyr, uden at tale til den unge fyrs kæreste, der lå næsten nøgen på sengen foran dem. "Jeg er bestilt til en halv times sensuel massage?" sagde Nicklas spøgende og blev hurtigt afbrudt af kæresten, der var tæt på at vende sig om "Sensuel??" "Undskyld, det er bedst, at du bliver liggende helt stille" sagde Nicklas, og tog straks fat om nakken på hende på en måde, der på én gang var både hård og blid. Han holde hende hårdt fast om nakken, men aede hende blidt på siden af ansigtet, og talte fortsat helt stille og roligt, som han kunne forestille sig en terapeutisk massør vil gøre det i en karikeret FILM. "Det er meget vigtigt, at du slapper helt af, og ikke bevæger dig rundt med hurtige bevægelser. Slap helt af og nyd at blive forkælet lidt. Bliver det for meget, kan du når som helt sige fra..."

SEX I DAG?

Hun virkede overrasket over behandlingen. Som om hun ikke før var blevet taget fat om på samme måde, selvom det på ingen måde var for hårdt. Men det var fast og bestemt.

Nicklas, der sad overskrævs på hendes ben, kunne se og mærke, at hun slappede af igen. Hendes ryg snak sig ned i sengen, og hendes perfekte struttende bagdel skød sig naturligt lidt opad i takt med, at hun lå i en mere afslappet stilling.

Nicklas havde lånt massageolie fra hotellet, og gned det ud i hænderne, så det ikke var for koldt. Nicklas begyndte at massere hende, og forklarede den unge fyr, at han kunne nyde et glas, og sætte sig ved siden af.

"Føles det godt?" spurgte Nicklas "Ja, det er dejligt" svarede den unge kæreste og troede, at det var oplæg til samtale. "Arbejder du her på hotellet?" spurgte hun... "Bare slap helt af og nyd din massage" svarede Niclas og tog nogle bredere tag op af skuldrene og nedad ryggen. Nicklas masserede i 10 – 15 minutter, og bevægede sig længere og længere ned af ryggen. Han fornemmede, at hun bevidst rykkede sig lidt om, som om hun forsøgte at komme ud af håndklædet, eller i det mindste at få rykket sig lidt fra af det, så han bedre kunne komme til at massere balderne. "Skal jeg rykke håndklædet lidt ned?" spurgte Nicklas. Men det var for hurtigt. "Det vil jeg helt ikke, vel?" hun drejede hovedet og så spørgende over mod sin kæreste, der sad i stolen ved siden af sengen. "Det er op til dig, Skat" svarede den unge fyr, der hurtigt skjulte sin stive pik, der kun var skjult under et håndklæde om livet"

Nicklas tog igen godt fat om nakken på hende og fortalte igen, at hun skulle lade ansigtet hvile nedad og nyde sin massage. Denne gang gav hun et lille støn.

Nicklas masserede videre, men nu ovenpå håndklædet. Balderne fik en god og grundig massage, og nu var det benenes tur. Nicklas masserede hende længe op og nedad benene og til sidst inderlårene, og lod sin hånd komme op under håndklædet. Hun spredte let benene, og Niclas kunne massere højere oppe af lårene. Han kunne til sin ærgrelse mærke, at hun også havde trusser på.

"Er du her" spurgte den unge pige hæst sin kæreste. "Ja, jeg sidder lige her" "Kan du ikke hente en mere flaske champagne" spurgte hun sin kæreste. "Jeg har kun et håndklæde om livet. Jeg kan ikke gå ned sådan her" sagde han. "Jo, det kan du godt" slog Nicklas fast.

Den unge fyr forlod hotelværelset, og Nicklas masserede videre, og hun stønnede let, hver gang fingerende kom godt op under håndklædet. En enkelt gang kom en finger indenfor trussekanten, og hun gav et stort suk. Nicklas kunne mærke, at hun var våd. Meget våd.

Hun sagde hæst med en sød kælen stemme, at hun godt kunne undvære håndklædet nu. Nicklas fjernede håndklædet, tog lidt mere massageolie mellem hænderne, og masserede hende i et par minutter mere. Fingrene kørte langs trussekanten, og der kom indimellem en finger en smule indenfor. Nu tog han et greb ned om hendes fisse med flad hånd – og holdt fast om hendes fisse udenpå trusserne med flad hånd, og kørte samtidig langsomt en finger udenpå hendes trusser med et let pres mod hendes ringmuskel. Hendes støn blev afbrudt af "Nej, ikke der" med henvisning til, at hendes røv var forbrudt område.

"Hvad så med at smage min pik? Skal du prøve det, inden din kæreste kommer tilbage?" Det gav et sæt i hende, men hun var ikke skræmt væk "Til gengæld vendte hun sig om mens hun svarede "Jeg har aldrig været min kæreste utro". Hun var tæt på at fare op af overraskelse og forvirring, da hun så Nicklas. Det tog hende et par sekunder at placere ham, men udbrød hurtigt "Det er dig fra cafeen?"

Nicklas tog et fast greb om halsen på hende, satte sig på maven af hende, og pressede hende let ned i sengen mens han kiggede hende i øjnene med et frækt glimt og et opfodrende smil mens han med den anden hånd fjernede håndklædet, så hans pik stod lige ud for hendes ansigt "Du har chancen nu?!" "Men, han er snart tilbage. Hvem er du?" "Sagde jeg ikke, at du skulle slappe af og nyde din massage?" spurgte Nicklas flirtende og klemte en anelse hårde til om halsen på hende, og tog fast om sin pik med den anden hånd. Hun kiggede på den, og åbnede nærmest automatisk munden, da Nicklas let slog hende på læberne med sin stive pik.

Nicklas trak forhuden tilbage, og lod pikhovedet glide henover den unge piges perfekte læber, som var det en læbepomade. Der var allerede meget præsperm efter at have masseret hende, og hendes læber glinsede af safterne fra hans pik, da han havde kørt den rundt et par gange på hendes læber.

Hun tog den ikke i munden, endnu. Men hun slikkede pikhovedet rent for præsperm, inden hun i langsomme bevægelser arbejdede pikken længere ind, som om hun først rengjorde spidsen for præsperm, slikkede området omkring pikhovedet rent og først derefter begyndte at sutte og slikke. Som om hun skulle sikre sig, at hun fik alt den smag ud af den, som var muligt, før hun nød resten af den i fulde drag.

Det var som om, hun havde glemt alt om kæresten. Hun suttede den fremmede pik, som om den var dyppet i honning, og hun stønnede meget mere end tidligere. Måske endda nærmere liderlige gisp og en overdøvende slupren.

Der lød et bump bag dem og den unge kæreste fór forskrækket sammen og forsøgte at dække sig til. Kæresten var kommet tilbage og han havde tabt bakken med champagne, og stod bare helt paralyseret og så på. Det var svært at sige, hvor længe han havde kigget på, men hans pik for usædvanligt stiv, og han var nærmest fastfrosset for nogle få meter fra sengekanten.

Nogle gange er virkeliggørelsen af en fræk fantasi, der har brændt i tankerne længe, være overordentlig stærk at udleve i praksis. Som alle jul og fødselsdage på én gang og med kroppens vildeste hormoner som euforiserede stof. Det sås tydeligt på den unge mand, der var helt i trance over at se hans lækre sommersprøde kæreste sidde i sengen med en fremmed mands stive pik i munden og lappe den i sig uden at tænke over ham.

Hun var mere lækker end nogensinde. Fyren havde ikke set hende i det lys før. Han nåede at fryde sig over hendes perfekte krop med den lille talje og den sexede fordybning lige over og under navlen. Hun var super slank, mens hendes veltrænede krop var spændt af liderlighed, så hendes mavemuskler lignede en lille topmave. Det gav et gys i kroppen på den unge mand, der han i et splitsekund legede med tanken om, at den fremmede mand, der sad halvt oprejst over hende med sin fede pik i munden, måske allerede havde været oppe i hende? Eller måske skulle det senere? Og hvad hvis hun blev gravid?"

Den unge mand sitrede at liderlig. Det har var 1000 gange bedre end fantasien, og han nød at se hvor liderlig kæresten så ud. Man han var også bange for, at hun ville stoppe nu, når han var tilbage.

Hun begyndte at bortforklarede og begyndte påtaget at græde mens hun sagde, at der ikke var sket noget og hun var ked af det. Hun var dog ikke mere ked af det, end at hun hele tiden holdt fast med den ene hånd om den fremmede pik, der stadig kun var få centimeter fra hendes ansigt.

"Det ligner, at du er verdens smukkeste præsident, der taler i mikrofonen for fake news" sagde Nicklas med et overbærende smil – og både han og den unge fyr grinede - med henvisning til måden den unge kæreste sad med hans pik i hånden lige ud for hendes ansigt og bortforklarede med tåre i øjnene til sin kæreste. Hun grinede charmerende – og lettet, da hun så sin egen kæreste grine af kommentaren - og slog til pikken med bagsiden af sin hånd. "Hvad fanden foregår der med jer to? Har I planlagt der her?"

Den unge fyr var kommet mere til sig selv igen, men liderligheden var stadig brændende i ham. Han sagde ikke mere, men gik direkte over til kæresten og kyssede hende. Håndklædet smed hans undervejs til sengen, og hans pik stod mere stik end nogensinde, da han smagte sin unge kærestes læber. Han havde aldrig smagt det før. Ikke engang fra sig selv. Han havde ofte tænkt på det, og været tændt af det, når han havde onaneret. At han ville smage sin egen præsperm og sin egen sæd. Tanken havde ofte fået ham til at komme med det samme, men historien havde også altid været den samme. Når først han stod med klatten i hånden, var lysten til at æde den, på ingen måde ligeså stor som før orgasmen havde skyllet indover ham. Så det var aldrig blevet til andet end fantasien om at smage. Men nu skete det. Han var ikke tvivl om, at kæresten smagte af en anden mand.

Den unge fyr nød den "lip gloss" Nicklas havde smurt rundt over den unge piges læber i form af sin søde præsperm, og den unge fyr nærmest suttede sin kærestes læber rene, før tungen gik på opdagelse i hendes mund. Smagen af pik i kærestens dybe tungekys, satte gang i noget i den unge fyr, som han ikke havde oplevet før.

Nicklas havde set det før, og nød synet af en fyr, der satte pris på hans hjælp. For mens den unge fyr kyssede sin kæreste, og oplevede smagen af den fremmede mands pik på hendes tunge, løb der en lille lind strøm af sperm ud af den unge mands pik. Den unge mand kom ikke endnu, ikke rigtigt. Det var nærmere som ved malkning af prostata, at der tapløb en lille strøm af sperm ud af ham; uden at sprøjte. Det løb bare, som om der var åbnet for en hane af nydelse.

Nicklas holdt hånden under den unge mands pik. Nicklas var ikke til fyre, men han havde ingen berøringsangst og han var god til at håndtere en pik. Nicklas trak forhuden lidt tilbage, kørte hånden et par gange om og ned at pikken. Den var blevet lidt mindre hård efter at den første sæd var løbet ud, men begyndte at vokse igen efter Nicklas holdt et godt greb om den.

Den unge mand virkede overrasket. Han havde måske ikke forventet, at han ville blive rørt at den fremmede mand. "Er det ok? Husk at vi kan stoppe når som helst!" sagde Nicklas spørgende. Den unge mand nikkede ivrigt, men sagde ikke et ord. Hans kæreste derimod var også tændt, og hun sagde hæst, at med 2 mænd i rummet, forventede hun snart at få noget pik!"

Nicklas holdt stadig et slidt greb om den unge fyrs pik, og i den anden hånd havde han en lille sø af sperm fra den unge fyr. "Du skal komme herned og tage hendes trusser af" sagde Niclas venligt, men bestemt, til den unge mand. Det skulle have ikke have besked på 2 gange, og som en akrobat bevægede han sig rundt, så Nicklas ikke behøvede at slippe den unge fyrs stive pik.

Nu sad den unge fyr med ryggen til Nicklas, så de to nærmest lignede, at de sad på samme motorcykel med den unge mand forrest med ansigtet over sin kæreste, der nu lå på ryggen på sengen under de to mænd. Den unge mand forsøgte at trække trusserne ned, men det var besværligt med Nicklas siddende direkte bag ham ovenpå kærestens ben mens den unge fyr sad næsten ovenpå kærestens trusser, og Nicklas brugte den unge fyrs pik til at lage med kærestens klitoris udenpå trusserne.

Få sex i dag

"Riv dem i stykker" kommanderede Nicklas. Den unge fyr kiggede ned på kæresten, som om han skulle have hendes accept. "Går det nu!" tryglede den unge kæreste under dem.

Den unge fyr rev trusserne i stykker, og stønnede lidt mere, fordi hver bevægelser gjorde, at hans pik bevægende sig i den stramme greb, der blev holdt om hans pik.

Nu lå den unge kæreste helt nøgen på sengen. Hendes krop fra som mejslet ud i sten. Let trænet, solbrændt og med en helt glasbarberet ungepigefisse, der sejlede i hendes egne safter.
Hun stønnede forventningsfuldt og liderligeden tog til, da hun tænkte over, hvilken pik hun mon skulle have først. Tanken om de to stive pikke, der sad og ventede ovenpå hende, fik hendes fisse til at svulme op, og hun var nødt til at røre ved sig selv.

Hun førte den ene hånd ned til sin våde forventningsfulde fisse, og skød røven bagud af nydelse, da hun fik et godt tag om sig selv med fingrene. Den anden hånd fik hun helt ned til Niclas pik; bagom sin kæreste, der måtte rykke sig lidt frem, og nu lå med pikken lige over hendes navle, mens Niclas var kommet længere frem og havde sin pik lige over den unge kærestes fisse.

Hun forsøgte at styre den, og ramte let den uge fyr bagfra. Nicklas kunne mærke, at den unge fyrs pik voksede yderligere i hans hånd. (Den unge fyr var optaget af tanken om, hvordan det ville føles, hvis han skulle have pik. Det virkede enormt pirrende, selvom det hidtil havde været en fremmed tanke, men lige nu var den tæt på, fordi der sad en voksen mand med en meget stiv pik lige op af ryggen på ham)

Den unge kæreste trak i Niclas pik, og fik ham til at rykke nærmere, og han gled helt op i hende med hele sin pik, der stadig var godt våd af hendes ivrige sutteri for få minutter siden.

Den unge fyr kigger ned, og kan se det hele, når han spreder sine ben let. Han har frit udsyn til, at kæresten under ham, er tæt på at fører en fremmed mands pik op i sig.

I samme øjeblik, at Niclas får sin pik helt i bund i den unge piges fisse, og hans nosser giver et let klask på hendes ringmuskel, fører Nicklas sin spermfyldte hånd op til den unge mands mund. Det bliver for meget for den unge mand, der ser sin kæreste få fremmed pik, ser hende vride sig under ham med et liderligt udtryk i øjnene, der nærmest skriger at hun bliver fyldt helt ud af pik lige nu, og nu bliver han håndfordret med sin egen sæd af den mand, der knepper hans kæreste...

Nicklas har bevaret grebet om den unge mands pik, og taget et godt sigte, og trækker forhuden helt tilbage. Den unge mand kommer i en voldsom orgasme. Han bliver ved med at komme, og sprøjter 4 – 5 lange varme sprøjt udover sin kæreste, der ligger under ham og bliver kneppet i lange seje stød af en fremmed mand. Kaskaderne af sperm rammer den unge piges bryster og kommer helt op til hendes hals og ansigt. Spermen driver af de små faste bryster og ned af kinderne på hende.

Nicklas giver signal til, at den unge pige skal overtage grebet om sin kærestes pik, og Nicklas siger håndfast til den unge fyr, at han skal gøre rent efter sig.

Nicklas holder nu med begge hænder om taljen på den unge pige, og knepper hende i faste dybe stød, og når i bund hver gang. Hun jamrer af liderlighed, og er tæt på at komme.

Den unge fyr slikker sine safter i sig fra kærestens kinder, slikker hendes hals og sutter hendes bryster rene for sin egen sperm.

Den unge fyrs pik er stiv igen, og han læner sig nu længere frem, mens hans kæreste ligger under ham med hans pik i hånden, og hver gang Nicklas støder i bund i hende, forplanter bevægelserne sig i hendes hånd og ned i kærestens pik. Den unge fyr kysser sin kæreste, og hun smager nu en blanding af den fremmede mands præsperm og kærestens store mængder af sæd, og hun slår benene omkring Niclas og nærmest trækker ham til sig mens hun kommer i sin hidtil største orgasme nogensinde. Hun suger sig til den fremmede mands pik, der er dybt oppe i hende, og kommer i et jamrende skrig, der ikke lader til at stoppe.

Den unge fyr er ikke upåvirket af situationen. Det drypper igen fra hans pik. Ikke i en lind strøm denne gang. Men der er stadig nok liderlighed i ham til at hans pik nu drypper med sperm ned på kæresten mave. Det løber ned i navlen og videre ned til fissen, og det ligner en et smurt stempel, der nu kører ud af hende. Nicklas er nemlig ikke stoppet endnu, og hun er tæt på igen.

"Slik hende" kommanderer Nicklas den unge mand, der straks vender sig rundt og slikker sin kæreste mens Niclas pik kører ud og ind af hende i en fast rytmisk bevægelse. Den unge mand er nu helt tæt en fremmed pik, mens han ligger ovenpå kæresten og slikker hendes fisse. Han kan smage hendes, sin egen sæd og fornemmer duften af den fremmede pik og de frememde nosser, der stadig klasker mod kærestens ringmuskel, hver gang pikken kommer i bund i hendes fisse. Måden den unge mand ligger på, gør at hans kæreste nu kan tage hans pik i munden. Hun sutter ivrigt, og bliver nærmest drypfodret af kærestens pik, der stadig udsender en lille fast drypvis strøm af sæd. Hun slikker det hele i sig, og mærker at den anden orgasme er på vej.

Hun nyder fornemmelsen af at være fyldt helt ud af en fremmed mand. Hun er overrasket over, hvor godt den fremmedes store nosser føles, hver gang de klasker hårdt mod hendes røv, og hun nyder i fulde drag sin kærestes pik i munden.

Nicklas, der indtil nu har haft et fast greb om taljen på den unge pige, holder hende nu med én hånd, og fører den anden bag om ryggen på hende. Hun er ved bagpå af sine egne safter og kærestens sperm, der tidligere var løbet ned af hende. Og Nicklas kan let føre en tommelfinger op i røven på hende. Hun er fyldt helt ud, og både hun og hendes kæreste opleveler for første gang, at hun har noget bagi. Kæresten kan set det helt tæt på, da han stadig ligger og slikker hende.

De to kommer på én gang. Trykket i hendes fisse fra orgasmen er så stor, at den fremmede pik nærmet bliver skudt ud af hende, og hendes kæreste kommer samtidig langt ned i halsen på hende.

Nicklas trækker sig ud, og kommer i store kaskader udover pigens fisse og op af maven på hende. Et par sprøjt rammer hendes kæreste i ansigtet, og de bryder alle ud i grin.

Det var en god oplevelse for alle, og der var heldigvis lidt champagne tilbage i flasken på gulvet, så de kunne tage et glas sammen, inden de to unge tog nyforelskede hjem og fortsatte legen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.