Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De havde mødt hinanden i gymnasiet, og ingen af dem havde haft sex med andre end hinanden. Hun havde kysset lidt med nogle fyrer, og han havde følt en håndfuld piger udenpå blusen, inden 1. G, hvor han havde fundet sammen med Lea ved en af første fester. Han havde også onaneret sammen med et par fyrer, men "det tæller ikke", og han havde heller ikke fortalt Lea om det. Ligesom han ikke havde fortalt om den bytur i fredags, hvor han havde kysset med en pige inde i byen, og næsten havde kneppet hende, da han var taget med hende hjem i hendes lejlighed. De havde fået tøjet af hinanden, men da hun lå klar på sofaen, havde den dårlige samvittighed taget over, og han var taget direkte hjem; slukøret og med moralske tømmermænd.

Mads og Lea var begge sidst i 20érne. Boede i et parcelhus som de er flest i Danmark med de fleste ting i faste rammer. De elskede hinanden, men elskede mindre og mindre med hinanden. Mads blev også ved med at forsøge at overbevise sig selv om, at det var derfor, han var faldet i med den pige i går. "Det havde kun været et kys", blev han ved med at gentage i hovedet, men skyldfølelsen blev værre.

SEX I DAG?

Allerede lørdag aften blev det for meget, og han besluttede at fortælle Lea om det der var sket. Han skulle have det ud.

Efter aftensmaden bad han Lea sætte sig lidt endnu, mens han fumlede lidt med vinglasset, og tog sig mod til. "Jeg har gjort noget dumt", sagde han. "Hvad har du lavet? Er det noget i firmaet? , spurgte Lea skræmt. Hun kunne godt lide pæne ting, og en af de ting, der havde holdt sammen på forholdet var Mads evne til at købe de ting, som Lea ønskede sig i en lind strøm.

"Øh, nej. Det var i aftes på turen ind til byen. Jeg kom til at... Jeg kyssede lidt med en pige derinde" fremstammede Mads. "Du gjorde forhåbentlig mere end det", grinede Lea. "Hvad mener du?" "Det ville ikke have skadet, hvis du havde lært et par nye tricks" fortsætte Lea hånende.

Mads havde aldrig tænkt nærmere over det, og forsøgte at forklare, at han måske nok altid har troet, at han var pænt over middel i sengen. "Det er måske det, der er problemer", sagde Lea og fortsatte "Du føles temmelig middel, og det er altid i sengen. Er ret sikker på, at andre mænd også kan finde pikken frem i bilen, haven eller ved køkkenvasken"

Mads var anset som lidt af en alfahan. Forældrenes status, den store dyre bil og det højtprofilerede job havde bygget ham op. (Det lidt for store ur burde måske have afsløret har længe siden) Og selvom Lea kun var lettere hånende, kunne han mærke, at han blev tændt af Leas måde at tale til ham på. Hun havde aldrig før kritiseret hans formåen hverken i sengen eller andre steder. Og den tindrende fornemmelse i kroppen blev kun stærkere, da hun fortsatte, "Det er vel kun rimeligt, at jeg må smage en fremmed pik, når du har smagt på en tøs i går... "Mads afbrød hende "Hey, jeg kyssende hende kun" "Ok, men så må jeg jo nøjes med at kysse en fremmed pik" grinede Lea

Alene det, at hun nævnte fremmed pik, gav et sæt i Mads. En følelse, han ikke havde følt før. Han blev overrasket og næsten lidt skræmt over, at han mærkede en helt ny form for liderlig ved ordene af "fremmed pik" i munden på kæresten, der indtil nu aldrig havde haft hans egen pik i munden, selvom de havde været kærester siden gymnasiet, og havde boet sammen i 5 år.

"Du mener vel, at du vil kysse en fyr? Du har altid sagt, at det virker frastødende at skulle have en pik i munden?!", fremstammede Mads. "Det ved jeg ikke. Måske en stor pik lettere kan lokke mig til at kysse den?" sagde Lea drilsk og lettere hånende.

Hun havde næsten ikke sagt noget, og der var ikke sket noget, men Mads kunne ikke sidde stille på stolen. Billederne fór gennem hovedet på ham. Lavede hun sjov? Ville Lea, der ser ud som den perfekte polerede trophy kæreste, være ham utro? Og ville hun for første gang smage på en pik? En pik der endda ikke var hans... Tankerne og billederne for hans indre øje gjorde ham svimmel af liderlighed. Men han forsøgte at skjule det. Det virkede forkert. Hvad var der galt med ham?

"Du virker lidt distræt, er der noget galt, skat?" spurgte Lea i en tone, der var næsten både kælen og hånende på én gang. "Jeg har læst om fyrer, der tænder på at deres kærester får fremmed pik. Er du en af dem?"

"Hvor har du læst om det?" spurgte Mads interesseret i håbet om at kunne finde så meget som muligt om emnet. Han kunne mærke, at det var noget, han gerne ville vide meget mere om. "Det er der mange noveller om i de rette dameblade og på nettet. Det er en fetich. Det kaldes cuckolds; dem der tænder på fremmed pik til kæresten. Men jeg ved godt, at du ikke er den, der holder dig bedst orienteret om erotik og lyster" grinede Lea.

"Hvis hun siger fremmed pik" én gang mere, kommer jeg i bukserne, tænkte Mads og forsøgte at skjule sin stive pik. "Hey, jeg er faktisk seriøs", sagde Lea. "Jeg vil kysse en fremmed pik, så vi er kvit"

"Det er vel ok", svarede Mads i forsøget på at skabe en mere cool facade. "Men det er nok ikke helt let at finde en til formålet"? "Det tror jeg ikke er så svært. Du kan endda få lov at vælge for mig" sagde Lea og rakte ud efter Mads telefon, der skjulte hans erektion. "Og jeg kan se, at du ikke er helt ked af, hvad der skal ske?"

"Vælge for dig"? "Ja, jeg giver dig tre muligheder, og du bestemmer, hvem af de tre, jeg skal smage. Jeg er mere fair end dig, der bare løber ud og kysser på en tilfældig" grinede Lea.

"Det skal ikke være en jeg kender. Hvad hvis jeg ikke vælger nogen af dem..." Hey, det er ikke op til dig. Du får valgmuligheden. Vælger du ikke én, knepper jeg dem alle tre!"

Mads følte sig lammet. Liderlig, svimmel af ophidselse og alligevel føltes det også uvirkeligt. "Hvem taler om at kneppe", fremstammede han. "Man kan aldrig vide, hvad der kan ske. Og at dømme ud fra dine bukser, er det måske ikke så slemt?" svarede Lea med henvisning til den lille plet af præsperm, der var trængt igennem Mads busker.

"Hvem skal det være? Du må beslutte dig med det samme, hvis jeg ikke skal tage dem alle tre. Jeg har gjort en fælles besked klar, så du må hellere beslutte dig, inden jeg sender en invitation ud til dem alle tre!" "Hvad laver du? Hvem mener du?"

Lea følte sig stærk. Magtfuld og liderlig. Hun havde altid stået tilbage for Mads familie og hans penge. Ikke haft indflydelse eller endda medbestemmelse. Men hun nød at se, hvor meget hendes nyfundne magt styrede Mads. Han var virkelig cuckold, og hun kunne tage kontrollen. Det vidste hun med det samme.

"Du kan vælge om jeg skal smage din far, din chef eller din bedste ven. Hvem vælger du? Du har 5 sekunder..."

"Nej! Ingen af dem. Det skal være en vi ikke kender. Du har ret. Det tænder mig måske lidt, at du flirter med en anden mand, og måske kysser med en fremmed fyr. Men NEJ! Du skal ikke gang for sjov skrive til en af dem. Det er ikke ok!". Mads forsøgte at finde tilbage til hverdagens rolle som den stærke og bestemmende alfahan, og satte foden i. Han ville ikke risikere sit ry og sin families fordømmende snak i krogende. Og hans bedste ven var kærester med Mads søster. Alt det skulle ikke – ikke gang for sjov – blandes ind i hans lille fejltrin.

"Ok, du fik lov at bestemme", sagde Lea helt roligt og kiggede Mads dybt i øjnene på en foruroligende pirrende måde. "Så det er dem alle tre!"

Lea trykkede på SEND-knappen og kastede telefonen tilbage i skødet på Mads. "Hvad havde hun skrevet til dem? Havde hun sendt noget? Var hun seriøs? Tankerne fór igennem hovedet på Mads, men de blev hurtigt afbrudt af Leas telefon, der ringede samtidig med fastnettelefonen ringede i huset.

Mads fandt beskeden frem. Hun havde sku sendt en besked. Der var et foto vedhæftet. Og beskeden var sendt til alle tre. Fotoet var det eneste halvafklædte billede, han havde på sin telefon af Lea. Det var fra et prøverum en af de utallige gange, han havde været slæbt med ud for at forny hendes garderobe. Når hun skulle have ekstra store indkøb, havde hun som regel været lidt sødere ved ham og havde engang givet ham et håndjob i prøverummet. Forinden havde hun ladet ham tage fotos af hende i det sæt undertøj, hun havde prøvet i prøverummet. Han havde beholdt det mest sexede af dem. Og det havde hun nu sendt til hans far, hans chef og Oliver; hans bedste ven. "Ring til Lea, hun har brug for en hjælpende hånd" havde hun skrevet i beskeden, der var sendt til de tre modtagere fra hans telefon.

Leas telefon og fastnettelefonen ringede stadig. "Hvilken skal jeg svare først?" spurgte Lea drillende. "Det kan kun være din far på fastnettelefonen, og ham skal jeg næsten gemme lidt, endnu?"

Lea tog sin mobil. "Hey, det er Lea. Ja. Nå, har han skrevet det til dig? Så må der jo være noget om det? Men det var nu ikke så meget en hånd, jeg mest har brug for" grinede Lea. "Mads har en del arbejde i weekenden, som du ved, og jeg har en opgave på universitetet, hvor jeg virkelig godt kunne bruge dine input. Har du tid til det? Dejligt. Jeg vil rigtig gerne suge så meget ud af dig, som overhovedet muligt, hvis du vil bruge et par timer på mig"

Lea nød at udfolde sig, og formåede at gøre samtalen i telefonen lummer, selvom hun bevarede sin lillepigestemme og den kontrollerede trophy kærestes halvoverlegne tone.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.