BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Den unge stewardesse var stadig ikke ved fuld bevidsthed, endnu. Han gav sig lidt, og stønnede let, når han rørte ved hendes glatbarberede fisse. Men han ville have mere. Han ville have en reaktion. Mærke hende på mere end bare den fysiske måde.

Der var ikke meget plads på det lille flytoilet. Det var mest af alt en lille snusket kabine, der lugtede af pis og billig parfume. "Så jeg knepper kun i sengen", tænkte Mads. Han overvejede at tage et billede til Lea. Det gav ham en ide, som han ville bruge senere.

SEX I DAG?

Han tog nu hårdt fat om brystvorten på den unge stewardesse og holdt brystvorten fast mellem sin tommel- og pegefinger. Et solidt fast greb med de to fingre; og så klemte han til. Klemte hårdt, indtil den lille unge stewardesse skreg af smerte. "For engangsskyld er den altoverdøvende larm ombord på de de mellemstore indenrigsfly en fordel", tænkte Mads.

Hun stoppede med at skrige og begyndte at true Mads med konsekvenserne af hans handlinger. "Er du klar over, at vold mod en stewardesse giver mange års fængsel" fremklynkede den unge stewardesse i et forsøg på at virke truende.

"Så straffen er den samme, om man slår hende, knepper hende eller slår hende ihjel?", spurgte Mads køligt?" og holdt hende nede henover den lille plastikvask med et solidt greb om hendes hals. Hun lå næsten bagoverbøjet og hendes fisse gnubbede sig ufrivilligt op af den hårde bule i Mads bukser.

"Vi lander snart, og du er nødt til at lade mig gå nu. De mangler mig til klargøring af kabinen" klynkede stewardessen. "Du skal ingen steder" sagde Mads og gav hende en lussing med den frie hånd, hvorefter han tog et fast greb omkring hendes fisse og lod 2 fingre glide op i hende. "Du er våd, din liderlige tøs??" spurgte Mads overrasket.

"Nej, det er hormon creme. Du må ikke voldtage mig. Min kæreste og jeg forsøger at få et barn, og vi er i en eksperimentel behandling mod ufrivilligbarnløshed. Jeg har ægløsning i aften, og min kæreste venter i lufthavnen, når jeg lander" græd den unge stewardesse.

"Så må jeg jo hellere aflevere en gave til din kæreste", sagde Mads med et liderligt grin. "Nej, du må ikke voldtage mig" tryglede den unge stewardesse.

Mads havde i mellemtiden fået pikken ud af bukserne. Den stod stiv som aldrig før tæt mod hendes fisse. Han havde ikke haft tid til at onanere i den uge, hvor han havde været sendt til København med jobbet, så der var opsparet en stor portion sæd i hans nosser. Han kunne mærke, at pikken stod stærkere i forventningen om den store ladning, der skulle skydes af senere.

"Med den behandling, vi er i, er der stor sandsynlighed for at jeg bliver gravid. Så du må ikke stikke din pik op i mig" græd den unge stewardesse. "Jeg siger ikke noget til nogen, hvis du slipper mig fri nu, du må bare ikke have sex med mig" "Hvor gammel er du? Det giver ikke mening med fertilitetsbehandling i din alder?" Stewardessens make-up var udtværet af gråd, og tårerne drev ned af hendes små kinder. "Jeg er lige fyldt 18, og jeg blev gift for 14 dage siden med min kæreste. Vi er kristne, og bliver normalt gift som 18-årige, og det er en ære til Herren, hvis man bliver gravid den første nat i ægtesengen. Derfor har vi ventet til min ægløsning, og gennemgår den eksperimentelle behandling som hjælp til at det skal lykkes første gang, jeg giver mit køn til min ægtemand" forklarede den unge stewardesse mens tårerne stadig trillede ned at hendes kinder. "Så du er jomfru?!" spurgte Mads i en blanding af begejstring og frygt? "Ja"

Mads fik øjeblik andre tanker. Hvad havde han gang i? Var han parat til at ødelægge ikke bare et andet menneskes liv, men potentielt ændre en helt familie, bare for at smage magtens sødme og bygge ham selv op som mand igen, efter at kæresten derhjemme havde suttet pik på hans chef? Tankerne løb igennem hovedet på ham. Han følte ikke, at han kunne gøre det mod den unge stewardesse, og konsekvenserne syntes at være uoverskuelige. Hans pik var dog ikke enig. Han tændte åbenbart også på at gøre andre mænd til cuckold, ikke bare ham selv i rollen? For hans pik virkede større og mere stik end før.

"Ok, hvis du glemmer den her episode, lader jeg dig gå" gik Mads formuleret på en måde, der var ment som trøstende. Hun begyndte at græde endnu mere, og takkede ham med en masse lovprisninger og henvisninger til Vor Herre om, at det gode var i alle mennesker...

Flyet tog pludselig fart på og steg voldsomt i højde, og både Mads og den unge stewardesse blev presset tæt mod hinanden. Tårerne havde gjort halsen våd, og hans ellers faste greb om halsen på hende gled, og hun glad nedad mod Mads i voldsomt fart og vægt fra flyets hastige opstigning.

Den unge stewardesse gled direkte ned over Mads stive pik, og pikken var øjeblikkeligt helt i bund i den stramme jomfrufisse. Den uge stewardesse skreg højere end da han havde klemt hendes brystvorte, og det var et nyt skrig.

Fisse nærmest sugede sig omkring den spændte pik. Som om der blev taget en afstøbning af hver af de tykke blodårer på den tykke pik.

Mads begyndte at kneppe hende i langsomme bevægelser. Næsten helt ud og langsomt i bund igen. Hun gav sig og stønnede tungt i smerte og overraskelse over følelsen af en stik pik i hendes fisse.

En stemme lød i højttaleren. på gebrokkent skandinavisk i en underlig blanding af svensk og norsk, der måske var et forsøg op at tale dansk, forklarede kaptajnen, at der var kraftig vind, og de var nødt til at tage en ekstra tur rundt om Aalborg, og lægge an til landing fra den anden ende af landingsbanen, så de havde modvind under indflyvningen. Han beklagede meget, og forventede at de ville lande om 13 – 14 minutter. "For pokker, de har kun skæve tider i luftfartsbranchen" tænkte Mads "Vi har mindst 20 minutter, endnu" sagde den unge stewardesse og kiggede Mads dybt i øjnene med hendes forgrædte øjne.

Det overraskede Mads. "Vil du have, jeg fortsætter"? "Ja, du skal holde mig om halsen igen, og du skal blive i mig, men du må ikke komme i mig. Det skal du love mig, så lover jeg, at jeg ikke siger noget til nogen om det her" sagde den unge stewardesse i en blanding af gråd og liderlighed. "Det føles virkelig godt, og det må være Herrens vilje, at jeg skal indvies af en fremmed manddom, før min ægteseng"

Mads trængte i bund igen. For pokker hun var stram. Det føltes mere som et meget ihærdigt blowjob, når han var helt inde i hende. Som om hendes fisse suttede hans pik og forsøgte at suge sæden ud af ham. Det føltes virkelig godt. Han var tæt på at komme, da han kiggede ned og så hans stive pik køre ind og ud af den lille stramme fisse. Hans pik glinsede af en blanding af hormon cremen, fissesaft og jomfrublod. Og desto mere han kneppede hende, desto mere dryppede hun af liderlighed.

Hun græd igen, men på en anden måde en før. "Det føles så godt, må jeg røre ved mig selv, spurgte hun?" Det gav han hende lov til, og tænkte ved sig selv, at han havde hørt, at men lettere blev gravid, hvis man fik en orgasme.

"Åh, det føles godt!", stønnede den unge stewardesse. "Bliv ved, men husk, at du skal stoppe, inden du kommer!". Mads kunne tænke på andet end at komme i hende. Det var ikke så vigtigt at kneppe hende, selvom det føltes fantastisk at have pikken oppe i den unge pige. Men tanken om at fylde hende op med en uges opsparet sæd gjorde han vanvittig af liderlighed.

Han holdt hende stadig fast om halsen, mens han kneppede hende i dybe stød. Og med den anden hånd fik han fisket hendes mobiltelefon ud af hendes jakke, der lå i håndvasken under hende.

"For satan, selvfølgelig" tænkte Mads irriteret, da han så hendes tændte telefon. "Passagerenes telefoner er farlige, når de er tændt, men de ansatte kan uden problemer havde deres tændt"... Hans forargede irritation blev dog hurtigt afledt af opmærksomheden på 3 nye beskeder, der var tikket ind på hendes telefon. "Er Sebastian din kæreste?" spurgte Mads og den unge stewardesse blev revet ud af sin liderlige ekstase. "Hvad laver du med min telefon, læg den, og bliv ved med det, du gør ved mig"

Der var et foto af den unge stewardesses kæreste i profilbilledet i beskederne. Han så ligeså ung ud som hende. Og lidt for "pæn" og poleret. Mads sendte oplysningerne om den unges stewardesses kæreste videre til hans egen telefon, og smed hendes telefon tilbage i håndvasken under hende. Han fiskede sin egen telefon op af lommen. Den unge stewardesse var tilbage i sin ekstase, og vred sig af liderlig med hans pik oppe i sig. "Kan du lide det? Skal du have mere af min pik?" spurgte han "Ja, knep mig. Fyld med helt ud med din pik" klynkede uden, og så ikke, at han filmede hende med hans telefon.

Han nød, at den lille kristne tøs nu havde ændret sin måde at tale på. Hun var ikke længere så uskyldig, og hendes ordvalg blev mere frækt, desto mere han kneppede hende. Hendes perfekte unge hud glinsede af sved og tårer. Hun havde den perfekte lille mave med den sødeste navle. Mads spyttede hende i navlen og forestillede sig, at han kom udover maven på hende. Men sådan skulle ikke være i dag, hans sæd skulle ikke gå til spilde. Han ville fylde hende med hver en dråbe.

Han lagde sin telefon tilbage i inderlommen på sin blazer, og flyttede begge hende ned omkring hendes lille tajle og holdt hende fast, så tommelfingrene næsten mødtes lige over hendes fisse. Det var et perfekt greb, og han kunne kneppe hende dybt og grundigt, og kom helt i bund hver gang uden problemer, fordi safterne dryppede ud af hende som en lille syndflod.

Den unge stewardesse rørte igen ved sig selv, hurtigere og hurtigere. Og hun skreg endelig et forløsende orgasmeskrig, og nåede ikke at sunde sig, før hun nærmest panisk bad ham trække sig ud. "Du må ikke komme i mig, du må ikke. Du må ikke gøre mig gravid. Jeg vil gøre alt. Du må bare ikke!"

"Jeg har ikke fået udløsning i en hel uge. Du drømmer ikke om, hvor meget sæd jeg har opsparet i mine nosser. Prøv at mærk!" Hun var ramt af panik og angst for, at den fremmede mand skulle være den første til at fylde hendes underliv op med sperm. Men hun var også nysgerrig. Så hun første sin lille hånd om bagved og rørte forsigtigt ved hans pung. "Wow, de er tunge" sagde hun hæst "Ja, du skal tage bedre fat, så jeg kan sprøjte dybere" sagde Mads kommanderende. Den unge stewardesse tog godt fat om nosserne på den helt fremmede mand, der stod og kneppede hende. Det var uvirkeligt for dem begge. Uventet og kun noget, der normalt sker i fantasien eller på FILM. Men det har var virkeligt. Det kunne ikke engang være en drøm. Flyets summen, rystelserne og den umiskendelige lugt af flytoilet var alt for virkelig. Men også intens og skærmede sanserne for dem begge, selvom hun ikke længere var liderlig nu, og mest af alt forsøgte at få ham til at komme alle andre steder end i hendes ubeskyttede fisse.

"Må jeg sutte din pik!" forsøgte hun sig for at vinde tid og distrahere ham. "Det kan du gøre næste gang" sagde Mads med et selvtilfreds smil og mærkede samtidig udløsningen komme. "Jeg kommer nu. Nu fylder jeg din fisse med en kæmpe portion mandesæd for første gang nogensinde". "Neeeeej, skreg den unge stewardesse og begynde at sprælle og slå fra sig. Men Mads var hurtig, og flyttede begge under om omkring halsen på hende, og holdt hende helt fast, som i en skruetvinge, og pressede hende endnu længere mod hans pik, så han var helt i bund, og kunne mærke livmoderåbningen i det sekund, hvor han kom og store mængder i hende. Der var så meget sæd opsparet i den seneste uge, og i kombination med hans meget stive pik og hendes enormt snævre fisse, gjorde de første 2 sprøjt ondt i pikken på ham. Så meget kraft var der på de første 2 spring. Og der kom flere ting. 3 – 4 yderligere skud, inden han sank sammen over hende.

Hun græd som pisket og gentog det samme igen og igen "Nej, det skete ikke? Har jeg nu din sperm i mig? Nej, er det alt det, jeg kan mærke ned at mine lår" Hvad har du gjort? Slip mig!"

Mads fandt sin telefon frem igen, og tog et par billeder af den lille fine fisse, der nu var hævet og dryppede af sæd, der løb langsomt ud af hende nedad hendes ben og ned på gulvet på det lille flytoilet.

Hun rakte ud efter servietterne i holderen ved siden af hende, men han kom hende i forløbet, og kørte en flad hånd opad hendes fisse. Hun stønnede ufrivilligt igen og spurgte "Hvad gør du?" Mads tværede hånden ud i ansigtet på den lille unge stewardesse og pressede fingrende, der var fedtet ind i sæd, ind i munden på hende. Hendes øjne så skræmte og overraskede ud, og hun forsøge at slippe fri. Mads filmede stadig, og kørte hurtigt langefingeren rundt omkring mundvigen på hende, og opsamlede i et snuptag den sæd, der var løbet ud af munden på hende i første forsøg på at tvinge de dyre dråber i hende, og tvang pegefingeren ind i munden på hende igen.

"Har du smagt sæd før" Hun forsøgte at ryste på hovedet og gjorde endnu et forsøg på at slippe fri. Mads stoppede med at filme. Han fik en ny stor portion sæd samlet op fra hendes fisse, der stadig dryppede, mens han igen holdt hende hårdt fast om halsen. Fik en stor portion sperm samlet på langemanden igen og klemte hårdt om halsen på hende med den anden hånd, så hun per refleks åbnede munden og gispede efter luft. I samme øjeblik pressede Mads sin langefinger ned til ganen på hende og kunne samtidig holde hende for næsten med tommelfingeren og pegefingeren. "Fuck, jeg er godt til det her", tænkte Mads veltilfreds og nød, at han lige nu kunne tage pokalen som præmie bull. Han var ikke kun en sølle cuckold, der holdt sin kæreste i et rutineforhold med penge og prestige. Han kunne også være en rigtig mand. Det mærkede han nu, og hans pik blev allerede stik igen, da han mærkede, at hun var under hans kontrol 100%. Han kunne med langefingeren mærke at et undertryk begyndte at bygge sig op i halsen og munden på hende.

Hun var tæt på at blive kvalt. Det var den perfekte balance mellem hans faste greb om hendes hals og hans blokering af hendes næse og mund; mens hans sædfyldte langefinger pressede på ganen af hende.

Han kunne også mærke, at hun var tæt på at kaste op. Han skulle holde hende helt rigtigt, hvis han skulle have hende til at sluge. En forkert bevægelse, og hun ville brække sig udover ham. Enten af hendes foragt og frygt for at sluge sæden eller hendes manglen på luft.

Han løftede fingrende fra næsten på hende, og hun fik lov til at tage lidt luft ind i et sekund, men kun nok til at undertrykket blev større i halsen på hende. Udtrykket i hendes øjne, der blev helt udspilet og paniske – sammen med fornemmelsen af de ryk det gav i hele hendes krop, hver gang hendes hals trak sig sammen i forsøget på at få luft, men i stedet ufrivilligt malkede hans finger ren før sæd, gjorde at hans pik igen stod helt stiv, og han var lige ved at komme igen. Han ville ønske, at han kunne presse hende ned til pikken, så hun kunne tage hele hans ladning denne gang i halsen. Men der var ikke plads på det trange flytoilet. Så han pressede i stedet pikken tilbage i mellem hendes ben, og trængte op i hende.

Han slap sit voldsomme tag i hende, og hun sank bagover, og lå igen som en spændt flitsbue henover det lille bord med hånsvasken på flytoilettet og hendes fisse blev nærmest presset op mod hans pik.

Få sex i dag

Hun var meget tændt. Det overraskede ham. Vist også hende selv.

Der lød et "bing" i højttaleren og den gebrokne skandinaviske stemme annoncerede "Capin crew take your position for landing".

"Jeg vil have mere. Mere" tryglede den unge stewardesse. Mads så samtidig, at der kom endnu en besked ind fra hendes kæreste på hendes telefon under hende. En blødsød besked om, at kæresten stod klar i lufthavnen og glædede sig til at bekræfte den erotiske del af deres ægteskabsløfter i aften...." "Han skulle bare vide, at hans kristne teenagebrud, der indtil for 15 minutter siden havde gemt sin mødom til sin unge brudgom, nu lå og tiggede om mere under en fremmed mand på et beskidt flytoilet. Og så endda på hendes arbejdsplads.

"Mere?" spurgte Mads. Der troede, at hun mente mere sæd i munden. Så han trak sig ud, og kørte en knyttet næve fremover sin pik, så han opsamlede endnu en del fra den ladning, han for kort tid siden havde skudt af i hende, fra hans pik. "Nej, stop ikke. Knep mig. Knep mig. Jeg kommer igen...." klynkede hun under ham, og skubbede sig med begge hænder bagud på det lille bord endnu længere frem med underlivet, så hun nu pressede Mads op af væggen bag ham og lå med hans pik presset helt op i hende igen. Hendes arme var nærmest fastlåst bag hende i denne stilling, og han kunne uden problemer føre sin hånd, der var fyldt med sæd og fissesaft op til munden på hende. "Nej, ikke i munden" klynkede hun, men var ikke ligeså overbevisende som før i sin afvisning at sæd i munden. Hun var for optaget af den pik, der fyldte hende ud, og som kun bevægede til rystelserne af flyet, fordi den var presset så langt op i hende. Med Mads presset op af væggen på flytoilettet, var hans pik nærmest som en vibrator i hende. Flyets rystelser forplantede sig gennem hans pik i hendes underliv. "Nej, jeg kan ikke gøre det mod min kæreste. Jeg kan ikke spise en anden mands sæd" klynkede hun, men uden at gøre modstand. Hendes klynk blev overdøvet og hendes egne støn, og hun fik sig skubbet en centimeter længere ned, så pikken nu var mere end i bund i hende.

Hun drejede hoved, og åbnede munden. Lænede sig frem mod hans hånd, og tog en dyb indånding. Hun nød duften af sæden på hans fingre. Som om duften gjorde optakten til den uundgåelige orgasme, der rullede indover hende, meget større. Hun tog endnu en dyb indånding og indhalerede igen duften af fremmed sæd og brugte sine sidste kræfter til at læne sig helt frem og tog hans fingere i munden. Hun suttede fingrende og labbede sæden i sig."Uhm, du smager godt" sagde hun. Hun iltede sæden mellem sine tænder, så smagen blev endnu mere markant, og duften ud af hendes egen mund, der nu overdøvede luften af flytoilet af pik og sæd, gik lige i hjernen på hende.

I samme sekund, hun slugte de sidste rester af sæd, og nu kun sugede sig fast om hans fingere, kom hun i en større orgasme end første gang, og Mads skød igen en ladning op i hende. Han kom næsten ligeså meget som første gang, og hun kom igen i en lille bonusorgasme, da hun mærkede sit indre blive fyldt op. Hun troede, at hun skulle tisse, og mærkede, at hun var fyldt helt op af en fremmed varm væske i sig.

Det bankede hårdt på døren. Den gamle stewardesses irriterende stemme gennemtrængte døren "Luk op. Det skal være nu. Meriam. Er du derinde? Hvad foregår der? Den her dør skal lukkes op nu". Banken fortsætte, og Mads blev revet tilbage til virkeligheden.

Han samlede hurtigt tankerne, og fik sig gjort i stand. Den unge stewardesse var i mellemtiden gledet ned på gulvet ved mellem ham og toilettet. Hun lå helt slapt og tåget. Hun var rød og hævet omkring halsen. Hun var svedig og klistret af sæd og sved. Det var umuligt at skjule, at hun havde været ude for noget voldsomt. Det gav straks Mads en god ide.

"Så, Meriam. Kan du høre mig?" "Hun nikkede og kiggede sagligt op på ham fra sin placering på gulvet ved siden af ham" "Nu skal du være lidt hurtigt, og gøre som jeg siger. Så sker der ikke noget med dit job eller din mand"

"Det er umuligt. Mit tøj er i stykker, og jeg kan ikke gå lige nu" sagde hun og smilede selvtilfreds, selvom hun også var en smule angst. Fornemmelsen i kroppen overdøvede angsten for, hvad der ventede hende.

Det bankede på døren igen. Denne gang mere intens.

Mads rejste den unge stewardesse op, og forsøge at få hende sat på toilettet. Han tog en håndfuld servietter og fik hurtigt vasket det meste af det, der ikke kunne undgås at afsløre hun var blevet fyldt med sæd og tværet ud med det i ansigtet.

"Du spiller med på, hvad jeg gør og siger. Forstår det du?" "Jeg ved ikke", sagde hun. "Du har jo voldtaget mig" sagde hun. Jeg bliver ikke fyret, og min kæreste kan tilgive mig, og endda dig. Vi tilgiver syndere, der tager deres straf" sagde hun halvmumlende.

"Du glemmer, at jeg har en VIDEO, hvor du trygler om pik" sagde han. Og jeg har både din og din kærestes numre, og ved også hvor i bor", sagde Mads hårdt. "Og uanset hvad, vil hele din menighed få videoen at se, hvis du ikke gør som jeg siger"

Mads vaskede hende lidt mere, og lå hende tilrette på gulvet, i en halvsiddende stilling. Han fik lidt styr på hendes tøj, selvom det var revet i stykker, og fiskede æsken med hendes hormon creme frem.

"Vi kommer ind nu, træd væk fra døren" lød der udenfor. Flyet var i mellemtiden landet. De havde foretaget en sikkerhedslanding, og der var kommet politi og falkreddere ind i kabinen. Døren blev sparket ind, og der stod nu en mængde mennesker i forskellige uniformer omkring døren.

De så alle lidt overraskede ud, og forsøgte at forstå, hvad der var foregået. Mads stod foroverbøjet over hende, og så ud til at give hende førstehjælp. "Hey, stå ikke bare der" råbte Mads "Er der ikke en læge eller en paramediciner tilstede"? "Der er en alvorlig sag her. Den unge stewardesses kolleger har ikke set symptomerne på en alvorlig allergisk reaktion hos deres kollega, og hun har imod luftfartsreglerne været under eksperimental medicinsk behandling. Hun har brug for hjælp. Jeg har givet førstehjælp i 15 minutter, men hun skal have luft og behandles for sin allergiske reaktion" kommandere Mads. "Nu må der lidt fart på. Her er indlægsseddelen fra hendes medicin"

"Hvad er der sket med dig, Meriam" spurgte den gamle stewardesse mistroisk. "Nu må det stoppe med nysgerrigeden. Hvis du ikke er læge, må du træde tilbage" sagde Mads til den gamle stewardesse. Paramedicinerne trådte frem og gav Mads ret "Du må træde til side. Giv plads..."

Den unge stewardesse så stadig lettere omtumlet ud. Hun var kommet op på en båre, og hendes ansigtsudtryk, hævelserne og hendes stadig tunge vejrtrækning underbyggede solidt Mads historie.

Mads lænede sig frem, og viskede i øret på den unge stewardesse "Husk nu, at videoen altid kan sendes rundt til alle. Og der er flere billeder, der ikke vil være rare for dig at have på nettet".

"Tak for din hjælp, du reddede mig" sagde den unge stewardesse hæst med tårer i øjerne, så alle kunne høre det.

De andre passagerer klappede anerkendende. Og mens hun blev ført ud af flyet, henvendte den ene af betjente sig til Mads. "Vi skal bede om dine kontaktoplysninger" sagde betjenten bestemt. "Fuck, tænkte Mads, der lige troede, at han var sluppet afsted med voldtægt, og måske havde sendt en gravid ung pige afsted med klapsalver; uden at ryge i fælden. "Mine oplysninger?" "Ja, der er som regel en lille anerkendelse til helte, der træder til og hjælper medmennesker i nød" sagde betjenten og tryggede Mads hånd. "Hov, den var lidt klisteret" sagde betjenten. "Du kan tage et bad inde på stationen i terminalen, hvis du vil friske dig lidt op, inden du skal hjem til konen eller kæresten, der sikkert også venter med en belønning til dagens helt"

På vej ud af flyet, skubber den ældre stewardesse Mads til side, og får min sin irriterende stemme sagt, at historien ikke virker troværdig, og hun har aldrig i sin tid hørt om allergisk reaktion på den måde, som det var foregået i aften, og hun havde hørt en ting eller to indefra toilettet, og hun mente, at der bør foretages en nærmere undersøgelse"... "Jeg ved ikke, hvad du mener. Vil du undersøge, hvordan flyselskabet lader en stewardesse flyve mens hun er under eksperimental behandling? Og hvordan hun kan falde om på et toilet og være uden opsyn af sine ansvarlige kolleger i 12 – 14 minutter?" "Nej, det var ikke sådan ment, men er ikke en helt" sagde den gamle stewardesse. "Jeg tror bare, vi skal komme videre, og glemme i aften" sagde Mads køligt. "Ja, måske er det bedst" svarede stewardessen sammenbidt. "Vi lader den ligge, men jeg nægter at tro på historien. Den lyder for underlig" "Ja, du har ret" svarede Mads. "Måske det var fordi hendes mobiltelefon var tændt under flyvningen? Den slags kan jo være livsfarligt" sagde Mads med et hånende smil på læben. "Den faldt ud af hendes lomme, da jeg gav hende førstehjælp. Jeg var nærmest panisk bange for, at vi skulle styrte ned, da jeg opdagede, at hun havde den tændt. Måske det var den, der gjorde hende syg? Men du kan måske sørge for, at hun får den, så jeg kan ringe til hende, og ønske hende god bedring" sagde Mads og lagde den unge stewardesses telefon i hånden på den gamle stewardesse og forlod flyet, mens den gamle stewardesse stod måbende tilbage.

Fortsættes...

(Kom gerne med kommentarer. Er ny fortfatter herinde, og kan bruge alle former for input)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.