BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det her er en sand historie, men navne og andre detaljer, der kan afsløre de medvirkende, er ændret.

Nicklas er en lidt atypisk forretningsmand. Han har lidt mere "kant" end de fleste, men ser stadig meget præsentbal ud, og virker som en utrolig høflig og velafbalanceret forretningsmand, når man møder ham første gang. Han er 43 år, middel af højde og vejer med sine ca. 77 kilo 2 – 3 kilo for meget. Der er dog ikke nogen, der har klaget over den del. Og udstyret har fået mange ros med på vejen. Hans pik er kun lidt over middel med 16 stive centimeter, men den er til gengæld mere udholdende end de fleste, og den er koblet på et kreativt og opfindsomt sind, der også giver mange fordele ved rollespil, og når Nicklas skal leve sig ind i fantasier hos cuckold par.

SEX I DAG?

Denne konkrete oplevelse begyndte ret tilfældigt, og det er desværre en sjælden af slagsen, da "kvalitetspar" og godt matchende bulls ofte er svære at finde både online og den virkelige verden.

Nicklas boede på hotel i Aalborg, og skulle være i byen i flere dage på grund af sine forretninger. Han nød at sætte sig på en cafe eller en bar i nogle timer dagligt, hvor han brugte stedet puls til at holde sig i gang med de projekter, der havde korte deadlines, og med udvikling af nye ideer. Han arbejdede godt, når der var liv omkring ham.

Ofte lagde han ikke mærke til de enkelte mennesker omkring ham. Men en fyr skilte sig ud. Han var en pæn yngre mand. Måske 26 eller 28 år. Velklædt og lignede ikke en, der gik ud alene. Måske havde han travlt med at arbejde? Han var i hvert fald meget optaget af sin bærbare computer. Han sad skråt overfor Nicklas. De, der er godt kendt i Aalborg, kender sikkert denne cafe / restaurant i enden af Vesterå. De har nogle store røde lædersofaer på hele den ene endevæg af lokalet. Det fyren, der sad skråt overfor Nicklas ikke tænkte over var, at der over bænken var en endnu større spejlvæg.

På et tidspunkt, da Nicklas tilfældigvis kigger op, kan han ikke undgå at se, hvad fyren sidder med på sin skærm. Det var en side fra gratissexnoveller.dk. Nicklas er måske en af de mindst nysgerrige mennesker på denne jord, men han blev alligevel interesseret i at vide mere om, hvad fyren læste om. Nicklas arbejder blandt andet med områder, der omfatter analyse af grupper af mennesker og udvikling af koncepter indenfor forskellige målgrupper. Det interesserede ham derfor også professionelt, hvad den fyr, han havde observeret lidt på afstand, virkelig tændte på. De fleste er nemlig ikke ærlige om det, når de bliver spurgt af fremmede og ofte ikke engang overfor deres egen partner. Nicklas lod som om, han ville tage en selfie, men brugte i stedet sin telefon til at zoome ind og tage et foto af spejlbilledet.

"Interessant", tænkte Nicklas, og var mere interesseret nu, da han kunne konstatere, at fyren søgte historier under kategorien "Husven, Cuckold & Hotwife". "En skam, at han sikkert er single, og leger med ideen om at være bull", tænkte Nicklas og analyserede videre. Han havde som regel ret, og han var 70% sikker på, at fyren ikke havde udlevet sin fantasi endnu. 65% sikker på, at han var bull, ikke cuckold. Men om han var single, var Nicklas ikke sikker på.

Et par nye mails kom ind på Nicklas computer, og han blev igen begravet i sin egen lille verden. Han blev dog hurtigt revet tilbage til virkeligheden, da der lød en ung og sød pigestemme bagved ham "Undskyld, må jeg komme omkring dig?" Nicklas fik flyttet computertasken, så hun kunne komme til. "Det var pokkers" tænkte Nicklas. Enten har den unge fyr en DATE eller en meget lækker kæreste?

Pigen var ca. 25 år. Måske lidt yngre, måske lidt ældre. "Ok, det kan umuligt være en date" tænkte Nicklas. "De må have kendt hinanden et stykke tid, når han så afslappet surfer erotiske historier, inden han skal mødes med hende?"

Pigen var utrolig smuk, og sommeren havde været god ved hende. Hun havde langt lyst hår, og var iført en smuk sommerkjole. Den var sart blå med farverige blomster på. Den var egentlig ikke udfordrende, men måden hun bar den på, gjorde den sexet. Hendes numse struttede let bagud, og man kunne se hendes solbrune ryg og skuldre. Den ene af de 2 små stropper var faldet let ned af hendes skulder, og da hun rettede på den, havde Nicklas for et øjeblik frit udsyn til hendes bh, der bar 2 helt perfekte bryster. Hendes lyse hår bølgende ned af ryggen. Hun var perfekt. En lille lækker nips.

Parret bestilte hvidvin, og Nicklas lod sig inspirere. Det var en varm sommerdag, og et glas helt koldt hvidvin ville ikke være dårligt. "Kan jeg hjælpe dig med noget", spurgte tjeneren, da hun fangede Nicklas signal, lige efter hun havde skænket op til de unge par. "Ja, tak. Han ser ud til at have god smag", sagde Nicklas kækt og kiggede med et glimt i øjet på den unge fyr. "Så vil gerne smage på det samme, som han har valgt sig"

Fyren så ud til at fange bemærkningen. Pigen så til gengæld lidt intimideret ud, og kiggede nærmest generet ned i bordet. Fyren sagde ikke noget, men det var tydligt, at han i de næster minutter "tjekkede Nicklas ud". Ikke på en måde, der virkede flirtende, men som om han var på udkig efter noget bestemt...

Efter en halv time, hvor Nicklas flere gange havde stjålet et par lange blikke mod den lækre unge pige ved siden af ham, skulle han på tisse. Toiletterne på denne cafe er temmelig trange; også herretoilettet, der ikke er indrettet med særlig meget plads.

Nicklas stod og tissede ved urinalet, da den unge fyr kom ind på toilettet. Han virkede som om, han ville sige noget, man fortrød. Han tog i døren ind til det aflukkede toilet, men det var låst. Så han var nødt til at stille sig tæt på Nicklas. Den unge fyr virkede lidt nervøs. Han kiggede ned og ordene røg ud af munden på ham "Flot pik!" "Hvad mener du?" spurgte Nicklas afslappet? "Øh, jeg mener. Jeg plejer ikke at kigge, og det er ikke til mig. Men jeg mener, din er flot. Ikke fordi jeg kiggede efter om den var" fortsætte den unge fyr på en måde, der ikke helt virkede i tråd med hans velklædte og tjekkede ydre. "Det er ok", sagde Nicklas. "Jeg er ikke bange for komplimenter. Heller ikke fra mænd. Din er også ok" smågrinede Nicklas. "Men du må hellere koncentrere dig, for du er altså ret tæt på at ramme mig" Den unge mand fik rettet op, og styrede strålen tilbage. De grinede begge af episoden, og der var straks en mere afslappet stemning. Nicklas fik vasket hænder, og var på vej ud fra herretoilettet, da den unge mand havde fået mere mod til sig "Jeg er altså ikke typen, der går og kigger på tissemænd på herretoiletter. Jeg er ikke til fyre!"

"Nej, det tror jeg heller ikke. Men du skal jo lede et sted, når du skal have en med hjem til kæresten?" Den unge mand så overrasket ud, og han begyndte at bortforklare. "Hey, det er helt ok. Jeg kun ikke undgå at se din historielæsning, og ud fra din interesse for min pik, kan jeg lægge 2 og 2 sammen. Du er på udkig efter en pik til kæresten?"

Den unge mand var stadig paf, og fik fremstammet "Det ved jeg ikke. Det er næsten en umulig fantasi" "Måske, men her er mit kort. Du er velkommen til at skrive, hvis jeg skal hjælpe dig"

De gik begge tilbage til deres bord. Den unge mand virkede lidt mere fraværende, mens hans kæreste livligt talte videre.

Der gik ca. 15 minutter, inden Nicklas fik en SMS fra den unge fyr, der stadig sad ved siden af ham med kæresten. "Hvordan tænker du, at du kan hjælpe?" spurgte den unge fyr på SMS.

Nicklas svarede "Det er helt op til, hvad I har brug for? Har I talt om det?" Der gik yderligere 5 – 10 minutter, inden den unge fyr svarede. Det var interessant at side lige ved siden af, og se hans reaktion og overvejsler, inden han fik svaret igen " Vi har talt om det, men ved ikke om hun vil være med. En ting er fantasi, noget andet er virkelighed. Spørger jeg hende direkte, siger hun nej. Men jeg er sikker på, at hun har lyst..."

Nicklas fik en ide, og skrev en længere SMS til den unge fyr:

"Vi kan prøve. Og I kan begge sige fra, så snart det ikke er frækt, hvis der bliver behov for det. Men jeg foreslår, at du inviterer hende med på hotel. Sig til hende, at du har en overraskelse til hende, og tag hende med hen på Hotel Hvide hus. Du kan få mit nøglekort på toilettet om lidt"

Den unge fyr sad mere uroligt. Det var tydeligt, at tankerne kørte i hovedet på ham, og han var allerede tændt. "OK", svarede han kort.

Nicklas rejste sig, og gik mod toilettet. Det varede 10 eller 15 minutter inden den unge fyr kom derud. "Hun vil ikke" sagde han skuffet.

Den unge fyr havde forslået kæresten, at de skulle have en trekant med en fyr, og hun havde straks afslået det. Hun mente, at det var for kompliceret i virkeligheden og det var ulækkert med en fremmed mand osv. Hun havde haft en masse gode grunde til, at det ikke var en god ide. "Stort set alle piger svarer sådan, hvis du spørger dem" svarede Nicklas. Det tror de, at pæne piger skal svare... "Men hvis du stadig er klar på at prøve, kan vi tage små forsigtige skridt i dag.." Det var den unge fyr helt klar på. Men han sagde også, at hans kæreste ikke havde så meget erfaring, og han var ikke sikker på, at 2 mænd var noget for hende. Hun var for tilbageholdende og "for pæn" til det.

Nicklas forklarede ham, at han skulle tage nøglekortet til Nicklas værelse på Hotel Hvide Hus, og invitere kæresten med derned. Han skulle begynde med at invitere hende på et glas champagne i baren på hotellet, og derefter tage hende med ovenpå. Der er karbad på værelset. Tag en flaske champagne med derop, og nyd en halv times tid i badet sammen. Tal ikke mere om trekanter, men tal om, hvor lækker hun er, og hvor fræk hun vil se ud med en fremmed pik osv. Tænd hende på ideen, men lad være med at bede hende om at gøre det i praksis. Tænd hende, og lad det ske af sig selv, hvis hun er klar.

"Alle mine ting er i min bil, så værelset er nyt og ubrugt. Hun vil ikke fatte mistanke der" forklarede Nicklas. "Brug mig som wingman, og skriv til mig, når jeg skal komme op til jer"

Den unge fyr gik tilbage til restauranten. Nicklas ventede lidt, og da han kom tilbage til sit bord, var de unge par væk. "Nå, chancen for at jeg ser dem igen er nok små", tænkte Nicklas ved sig selv, og arbejdede videre.

En halv time senere kom der en SMS "Vi sprang baren over, og er allerede på vej i bad" skrev den unge fyr. "Du burde have gjort, som jeg siger, men ok" skrev Nicklas og fortsatte "Husk nu, at det handler om hende, og om at tænde hende, ikke dig i første ombæring" skrev Niclas og håbede at den unge fyr forstod, at et hyggeligt glas champagne i baren, havde været endnu bedre forspil, og håbede, at den unge fyr nu ville tage den mere med ro i badet. "Hvis jeg skal hjælpe i dag, kan du ikke røre hende fra brystet og ned, før jeg siger til!"

Nicklas overvejede om det ville skræmme den unge fyr væk eller tænde ham mere. Det kunne have begge udfald, men mest af alt regnede Niclas med, at det kunne hjælpe den unge fyr med at være lidt mere erotisk, og tænde hende mere. Niclas vidste, at det var på sporet, da den unge fyr med det samme svarede "DEAL!" efterfulgt af 2 auberginer og en tornado.

Nu gik der igen en halv time, inden der var lyd fra den unge fyr. Niclas ærgrede sig over, at der ikke var flere vandtætte telefoner i omløb. Det ville også denne gang have været en fordel. Men efter ca. 30 minutter kom der en SMS ind igen "Jeg har tilbudt hende massage. Hun er allerede meget tændt". "God tænkt" svarede Nicklas. "Få hende til at lægge sig på sengen på maven, og fortæl hende, at du har hyret en massør udefra, som er der om 15 minutter. "Nus om hende indtil da, og sørg for, at hun lægger på maven, når jeg kommer ind, og er helt afklædt". Der kom endnu 2 auberginer, en tornado og 3 tommelfingre retur fra den unge mand.

"Jeg banker på nu" skrev Nicklas til den unge fyr. Den unge fyr svarede "Ja, ok. Men hun vil ikke være nøgen, når der kommer en massøer. Så hun har et håndklæde om sig og trusser" "Det er helt ok" svarede Nicklas. "Husk at vi kan stoppe når som helst!" "OK"

Nicklas havde fået sig et nyt nøglekort, da han kom tilbage til receptionen, og fik hurtigt et bad i fitness centeret på hotellet, og gik hen mod hans værelse kun iført et håndklæde. "Måske egentlig ret optimistisk, at jeg lod min tøj ligge i fitness centeret?" tænkte Nicklas, og overvejede den ufrivilligt komiske situation, han kunne komme ud i, hvis han endte med at blive smidt ud fra sit eget værelse uden det håndklæde der lige nu hang om livet på ham.

Nicklas bankede let på døren til værelset. Man kan kun banke let på de "papdøre", der er på Hotel Hvide Hus, og han ville ikke virke forstyrrende. Men forsøgte at træde ind i lokalet med den ro, man ville forvente fra en massør.

Den unge kæreste lå på maven på sengen. Hun havde et håndklæde om livet, så der var frit udsyn til det meste af hendes perfekte krop. Hun var solbrun og havde et par perfekte hvide aftegninger fra stropperne af hendes BH og på skulderene fra hendes sommerkjoler.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.