Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter maden bad John os om, at sætte os over i sofaen, så ville han rydde af bordet. Mogens og jeg pladserede os ved siden af hinanden, og da John kom ind, satte han sig i lænestolen ved siden af os. John der nok var let utålmodig spurgte pludselig: "Nå Mona - skal Mogens ikke have lov at se dine strømper som du har fået af ham hele vejen op?" Hans ord rev mig lige ud af stemningen, og jeg udbrød: "Kan du ikke bare snakke ordentligt?". Der blev en dum tavshed, før John rejste sig og sagde: "Jeg tror lige jeg går ud og sætter kaffe over og finder en øl - det tror jeg vi alle tre trænger til". Mogens forholdt sig tavs under denne seance, men straks John var ude spurgte han: "Er du også sur på mig?". Jeg kunne ikke lade være med at le og sagde: "Nej! det er jeg ikke, og jeg er heller ikke sur på ham". Han så mig dybt i øjnene og spurgte: "Må jeg så få et kys?". Hans ansigt var pludselig meget nær min mund, og hans læber rørte mine. Hans tunge pressede sig mod mine læber, og jeg åbnede dem. Mogens' våde tunge gled dog snart ind i min mund og legede mod min tunge. De underlige følelser, der havde snurret rundt i min krop, fik mig til at besvare hans kys med en grådighed, der overraskede ham, men han besvarede min lyst med sine krævende læber og tunge. Jeg følte hans hånd kæle op ad mit lår, og det sendte hede lyn gennem min krop, og uden hæmninger spredte jeg mine lår, så Mogens uhindret kunne føre hånden op til netstrømpens kant. Jeg stønnede, da hans fingre rørte mit dirrende lår.

Mogens slap mine læber og hviskede frækt: "Jeg vidste at du var en fræk lille tøs, allerede da jeg så dig i døren". Hans læber lukkede sig igen over mine, og hans fingre kælede henover min trusse, og straks sendte hans fingres tryk vilde fornemmelser til min spændte klit. Jeg kunne ikke stoppe et ophidset udbrud ind i hans mund: "Uugggg" da jeg mærkede hans varme fingre glide ned i min trusse. Hans fingre legede med mine frodige sorte kussehår, før de lange fingre søgte ned i min fisserevne. Jeg var allerede drivvåd, og det var som et elektrisk stød, da Mogens lod sine fingre massere min vildt følsomme strittende klit. Jeg måtte have luft og slap Mogens´ læber. Mit åndedrag var heftigt, og jeg kunne ikke forhindre, at en liderlig klynken slap ud. Mogens hviskede frækt: "Du er vist allerede meget liderlig, kan jeg høre og mærke - skal jeg kneppe dig godt og grundigt igennem med min stive pik?". Hans fingre og ord, sendte nu den ene bølge af vellyst efter den anden gennem min krop. Jeg var så liderlig, som jeg aldrig havde været før, og jeg glemte helt, at jeg sad sammen med en fremmed fyr, da jeg svarede: "Åhå ja - du skal bare gennemkneppe mig. Jeg er bare utrolig liderlig lige nu". Mine hænder flagrede formålsløst rundt på Mogens' skuldre, men jeg fik dog snart knappet hans skjorte op, og hans muskuløse bryst blev undersøgt af mine fingre, men jeg kunne næsten ikke koncentrere mig, da hans fingre masserede min svulmende klit. Jeg mærkede pludselig et par hænder der kælede med mine bryster, og jeg fór forskrækket sammen, selv om jeg inderst inde godt vidste, at det var John der var kommet tilbage. Jeg følte genertheden strømme gennem mig, men Mogens' kyssede mig igen, og jeg nåede ikke at få styr på mine hæmninger.

Johns varme fingre åbnede min bluse, og hans hænders kærtegn over mine følsomme bryster var vildt lækkert sammen med Mogens' fortsatte fingerleg med min drivvåde fisse. John stønnede: "Du ser så dejligt fræk ud min skat. Jeg kan både se og høre, at du nyder det der sker med dig lige nu". Jeg kunne ikke svare, da Mogens stadig kyssede mig, men ordene sendte den heftigste lidenskab igennem min krop, og det var som om der faldt en sten fra min bryst, mens en orgasme pludselig tårnede sig op i mit indre. Jeg måtte rive mig fri af Mogens' læber da orgasmen gennemrystede min krop. Jeg prøvede at styre mig, men måtte stønne undertrykt, mens jeg igen og igen blev opfyldt af de intense vidunderlige kramper i mit underliv. Jeg var ikke helt klar, da John ivrigt trak min bluse af mig, og bh'en fulgte hurtigt efter, mens Mogens trak min trusse ned over mine støvler. Han smed hurtigt tøjet og fik mig til at lægge mig på ryggen i sofaen, inden han satte sig mellem mine allerede vidtspredte lår, og jeg mærkede han gned sin stive pik op og ned i min sejlende våde fissespalte, mens han stønnede: "Er du ved at være klar til at få min store stive pik i fissen? Skal jeg kneppe dig?". Jeg var så vildt ophidset nu, at jeg ikke kunne svare, men John der kyssede og kælede med mine bryster stønnede hæst: " Ja, knep hende Mogens. Hun er vild efter at mærke din store pik". Jeg måtte udstøde et: "Ååh jaa – nejj jooo" da Mogens´ pik trængte op i min liderlige fisse. Han pressede sig helt i bund, og selv om John har en skøn elskovsstav på hele 21 cm., mærkede Mogens' pik meget større, da hans pik var meget tykkere men ca. samme længde. Jeg var fyldt godt ud af hans store stav. Da han begyndte at kneppe mig, slap John mig og klædte sig hurtigt nøgen. Han satte sig på knæ ved sofakanten, og kyssede og bed i mine bryster og masserede dem, mens han stønnede: "For fanden! Det her er virkelig frækt. Jeg har i langt tid ønsket at se dig blive kneppet af en anden. Er det godt Tøs? Knepper han dig godt?".

Jeg hulkede og stønnede. Liderligheden havde helt overtaget min krop: "Åhr gud ja, det er så skønt det I gør ved mig, aldrig har jeg haft det så skønt. Det her er vidt frækt og liderlig". Mogens stødte hårdt og krævende pikken op i min fisse, mens han hæst sagde: "Uuhr det er fantastisk skønt at kneppe din stramme kusse Mona. Uuuhr hvor du knepper godt mod min pik - uuuhh det her er så frækt". John kunne ikke styre sig længere men kom op og stå, og hans store pikhoved blev presset mod mine læber. Jeg åbnede straks munden og sugede nærmest pikken ind mellem mine læber. Hvor var det hele dog frækt, og før jeg nåede at suge rigtigt på Johns glatte pikhoved, sprang hans første stråle hede varme spermsafter ind i min mund, mens han råbte: "Uuhgr for fanden Mona - sug pikken - uuhhr slug det - uuuhhr jaa min frække liderlige Tøs" Jeg kunne slet ikke holde styr på mig selv længere, men fik en orgasme der rev min krop fra hinanden og rundt i skønne kramper. Lige da jeg var ved afslutningen, brummede Mogens: "Åh jaa ååhhguud jaa thåå - åååhhhrrrfor - thhåårr". Hans udløsning strålede ind i min sitrende fissegrotte, og jeg tænkte i et splitsekund "Åhhhrr, endelig bliver jeg fyldt af fremmed sperm for første gang". Det var super frækt for mig at tænke på det, og jeg kunne slet ikke få styr på virkeligheden. John kom med en fugtig klud, og da han tørrede sin overskudssperm af min kind, sagde han med hæs stemme: "Det var helt fantastisk stærkt at se Mogens kneppe dig til orgasme. Det er bare vildt dejligt, at du selv kan mærke, at du er vild med andre pikke end min".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.