BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi gik i seng, hvor jeg ret hurtig begyndte at sutte Johns pik stiv, så vi kunne nyde endnu en skøn kneppetur. Der gik ikke langt tid, før John frækt spurgte: "Du ville vist gerne have en fræk pik i munden lige nu mens jeg knepper dig? Jeg gispede ophidset: "Åhgud ja, det ville være frækt at have en fremmed pik at sutte på lige nu". Jeg suttede ivrigt på min langfinger – som om det var en pik, mens jeg stønnede af heftig lyst. Vi blev revet med i en ny voldsom orgasme, der samtidig skyllede gennem vore kroppe, og efterlod os åndeløse og udmattede. Næste aften fandt John de frasorterede 20 breve frem, som vi igen gik igennem og læste. Vi prøvede at vurdere dem, og vi endte med 5 breve, der var vore fælles opfattelse af, hvad og hvem vi ville vælge - hvis det nu skulle være. Det skulle det jo ikke, så jeg lod mig let overtale til at vælge den fyr ud, jeg selv ville have valgt hvis der skulle ske noget frækt. Jeg var faktisk slet ikke i tvivl om at det skulle være Mogens. Han skrev dejlig frækt. Var en flot veludrustet fyr - hans foto viste en imponerende pik, der virkede større end Johns 21cm. - men det var faktisk hans alder på 35 år, der fik mig til at vælge ham. Jeg følte nok, at hans erfaring ville gøre ham til den rigtige elsker for mig, hvis det nu skulle være. John var ret forbavset over valget, da han havde en meget flot ung 22 årig fyr som sin favorit. Men nu havde jeg jo valgt, og John spurgte: "Kunne det ikke være en ide og møde Mogens helt uforpligtende?".

Jeg var meget tændt på tanken, men sagde først nej. John satte sig hen til telefonen, og spurgte om vi da ikke bare så skulle prøve at snakke med Mogens? Jeg følte mig helt tør i munden, men fik dog sagt: "Joo, det kan vi da godt gøre". Jeg mærkede mit hjerte hamre, da John tastede nummeret og slog medhøret til. Ringetonen ringede flere gange, før en dyb stemme sagde: "Hej, det er Mogens" John var hurtig til at præsenterede sig og sagde: "Du har sendt et svar på vores annonce i Rendezvous, og dit svar har min kæreste Mona valgt ud, som det bedste af de 50 svar vi har fået". Mogens lød glad: "Det lyder da dejligt, og du siger det er din kæreste der har valgt mig ud blandt så mange svar?". John lo: "Ja, det er Mona der har valgt dig ud". Mogens spurgte: "Har du hende i nærheden, så vil jeg da gerne lige hilse på hende". Jeg rystede ivrigt på hovedet, men John sagde: "Ja, nu får du hende i røret". Jeg fik røret og følte hele min krop summe, mens min mave var en hård knude, men jeg fik da pippet: "Hej det er Mona". "Og det er Mogens her" lød det i den anden ende af røret. "Hej Mona, det er et meget flot billede, der er ved jeres annonce i bladet. Du ser virkelig dejlig og skøn ud". Jeg mærkede mine kinder rødme: "Æh tak, men det er ikke et særligt godt foto". Mogens lo og spurgte: "Ser du da bedre ud i virkeligheden? Det vil jeg da gerne se" Jeg hørte mig selv sige: "Jamen jeg tør ikke gå længere end hertil". Mogens: "Nå, det er jeg ked af at høre. Vil det sige, at det ikke er rigtigt, at du elsker at slikke pik, og blive kneppet godt og grundigt som der står i annoncen?".

Jeg følte lysterne skylle op igennem min krop, over at høre hans frække ord i telefonen, og jeg fik fremstammet: "Jo da, men kun med John - jeg tør nok ikke med andre". Mogens lød meget sød, da han fortsatte: "Jamen skal jeg ikke besøge jer i morgen aften, og der er overhovedet ingen forpligtelser, andet end vi kan snakke sammen alle tre, og se om vi måske skal mødes igen senere" Jeg havde virkelig en stor klump i halsen, da jeg sagde: "Jamen det kan vi da godt, men så laver vi lidt mad til du kommer". Jeg husker ikke hvordan jeg fik givet ham adressen, min fik da aftalt kl. 18.30 her hos os. Straks jeg lagde røret på trak John mig op fra stolen hvor jeg sad og løftede op i min nederdel. Jeg bøjede mig ind over stolen, og hans pik blev presset op i min drivvåde kusse. Åhhh hvor var jeg liderlig. Jeg følte mine fissesafter begynde at løbe ned af mine lår, mens John hamrede sin pik op i mig i en voldsom rytme, og vi eksploderede samtidigt i en sanseløs orgasme. Vi stod længe dirrende af ophidselsen, inden vi fortsatte inde i sengen, og da John atter trængte op i mig, stønnede jeg frækt: "Åhjaa, Mogens stød din store pik op i mig -åååhhjaa, knep mig" Johns ophidselse strømmede over, og hans udløsning skød op i mig, mens han råbte: "For fanden Tøs, ååhhguud du skal ha' fremmed pik snart - ååhr du får Mogens' store pik nu". Vi slikkede fisse og pik, legede og kneppede til langt ud på natten, før vi udmattede faldt i søvn. Jeg elskede at John var superviril og kunne få ståpik så mange gange på en aften. Og nu stod jeg så og tørrede mig efter at have været i bad mens modet svigtede.

Mogens ville komme om mindre end to timer, og sommerfuglene vimsede allerede meget rundt i mig - hvordan kunne jeg være så dumt at invitere ham på aftensmad? Jeg fik dog lagt make-up - lidt kraftigere end normalt, men ikke for meget. Jeg brugte min Magic Noire eau de toilette, samt duppede lidt Chanel no. 5 bag ørerne, mens jeg hørte John skramle med gryder og pander i køkkenet, da jeg gik ind i soveværelset, hvor jeg var iført min sorte blondetrusse der dækkede mit venushår, og dertil en tilhørende bh. På det tidspunkt gik jeg ikke rundt uden trusser og bh. Jeg bed mig lidt i læben, før jeg tog en tynd hvid skjortebluse på, knappede den kun til lidt over bh'en, der også var meget synligt gennem blusens tynde stof. Jeg tog min nye blå lette sommernederdel på og knappede den ned til lige under trussen, således at mine lår og lidt af trussen kunne ses, når jeg gik eller satte mig, inden jeg valgte mine højhælede sko, som John havde givet mig i fødselsdagsgave som afslutning af min påklædning. Jeg følte mig meget fræk og udfordrende påklædt, da jeg gik ud i køkkenet til John der næsten var færdig med maden. Han så frækt og beundrende på mig og sagde: "Du ser dejlig ud i aften min skat. Jeg bliver liderlig af at se dig så lækkert påklædt". Jeg kyssede ham let, før han susede ud i bad, mens jeg dækkede bord i stuen. John kom frisk ud, og næsten samtidig kørte en bil op i vores indkørsel. John sagde: "Lukker du ikke op, mens jeg lige smager sovsen til?". Det var først da jeg tog i håndtaget jeg tænkte: "Det er måske min nye elsker, jeg nu lukker ind nu". Tanken rystede mig voldsomt, men jeg tog mig sammen og åbnede døren. Mogens stod udenfor, og han så bare skidegodt ud, Han kom indenfor og gav mig et forsigtigt knus og sagde: "Du ser pragtfuld ud. Er det for min skyld, eller ser du altid sådan ud?" Hvilken pige vil ikke labbe sådan en kompliment i sig? så Mogens scorede allerede et sikkert point, før jeg førte ham ind til John.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.