BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg mærkede Mogens' pik glide ud af min fisse, da han rejste sig op, mens jeg sagde: "Åh gud John. Jeg kunne jo slet ikke styre mig, men jeg er altså bare ikke så glad for det, selvom jeg må indrømme, at det var vildt skønt at blive brugt på den måde". Mogens havde nu sat sig, ned igen og kælede med mine ben, og sagde roligt, selvsikkert og smilende: "Du var jo helt vild med at være en fræk Tøs. Du kan ikke gemme dig bag ordene at du ikke er glad for det, når din fisse kommer så stærkt af mine kælerier, og igen af at du får to pikke samtidigt, men jeg synes vi skal sørge, for at du får en nat som du vil tigge om at få flere af fremover". Jeg var så forvirret, at jeg ikke vidste hvordan jeg skulle reagere. Det var som om jeg var helt tom for ord og fornemmelser. Da Mogens knappede min nederdel helt op og blottede min mave, tænkte jeg: "Jeg ligger her foran en flot fremmed fyr. Viser min liderlige fisse frem for ham, og jeg har kun netstrømper, hofteholder og støvler på. Hvor er det dog frækt". John satte sig oppe ved mit ansigt, og hans varme fingre legede igen henover mine store bryster, mens han frækt henvendte sig til Mogens: "Du skal vide, at Mona elsker at få sine dejlige bryster kærtegnet. Se lige hvor spændte og store de smukke brystvorter bliver, og de er på det seneste blevet superfølsomme" Jeg stønnede nydende af Johns behandling, og Mogens satte sig ind over mig og lod også sine hænder lege over mine bryster. Det var vildt frækt at have fire hænder der gled, kælede og kneb overalt på mine bryster. Jeg havde faktisk været meget genert over at de var så store, men nu nød jeg stønnende de to fyres kærtegn.

Mogens sagde frækt: "Dine bryster er perfekte Mona. Har du lært hende på til at bruge dem omkring en stiv pik John?". Det var sært nok spændende at han talte om mig til John, og ligeså at John fik smilende svaret: "Uha ja. Mona har stort talent for at køre en pik af mellem de to dejlige bløde kloder. Faktisk er hun vild med at prøve alt hvad der er frækt - hun elsker sex, selvom hun ikke altid vil være ved det". Jeg lå blot og nød deres hænders leg, da Mogens bøjede sig og slikkede og bed min ene brystvorte. Det sitrede igen i mig, og liderligheden løb igen ned til mit skød. Der skete et eller andet med mig nu, mens den fremmede fyr kyssede mine bryster, og John sad og legede med mig. Jeg følte, at Johns store elskovsstav stod stiv og klar mod min nakke, og jeg var i et kaos af forlegenhed og samtidigt liderlig af fornemmelser og store lyster. Jeg var ikke i stand til at styre hvad der skete med mig, og slet ikke at holde styr på, hvad jeg selv følte, mens Mogens slikkede ned over min mave. Men jeg var i en rus af helt ukendte dimensioner. Jeg så åndeløst at Mogens "sank" ind mellem mine lår, og hans læber kyssede mine skamlæber. Jeg kom til at ryste over hele kroppen i voldsom lyst og udbrød ivrigt: "'Åhhh jaaa Mogens. Du skal slikke min fisse, åhgud hvor er jeg altså liderlig". Det var som om mine ord fik noget til at løsne sig dybt inde i mig, og min krop fyldtes af en snurrende varme som blev til en altopslugende liderlighed.

Mogens' læber og tunge suttede og slikkede min klit, mens Johns fingre legede krævende med mine bryster. Han stønnede frækt, mens han så mig i øjnene: "Uuh ha slemme Tøs, du byder din fisse til for en fremmed fyr, og du nyder rigtig at mærke det han gør ved din liderlige kusse". Jeg havde svært ved at styre min stemme: "Åhgud, ja John, hans tunge er så skøn i min fisse. Bliv ved Mogens". Jeg nød virkelig at mærke Mogens' skønne tungearbejde, og der gik ikke lang tid, før jeg igen følte de små signaler skyde igennem min krop som varsel om, at endnu en orgasme var på vej og udbrød heftigt: "Åååhrrr Mogens. Du må ikke stoppe nu. Du skal blive ved med at slikke mig - åhgud ja, bliv ved nu - åhåghåå jamen jeg komerrrr nuu". Min orgasme fik mig til at hulke og jamre voldsomt, og jeg kunne slet ikke stoppe igen, men da jeg var faldet lidt til ro kom Mogens op over mig. Hans tykke hårde piklanse trængte igen i bund i min stadig sammenknugede elskovsgrotte og uden nåde kneppede han mig voldsomt. Jeg var nu helt i mine sansers vold og klamrede mig mod ham, og min krop fangede hans rytme. Helt uden jeg kunne beherske mig blev jeg nu skampulet af den store skønne pik, mens jeg stadig havde Johns pik stående hård og stiv mod min nakke. Mogens tog fat under mine ben og kneppede mig nu med mine ben oppe over sine arme. Hans pik føltes nu enorm lang og stødte voldsomt op mod min livmoder.

Jeg var helt væk i nydelse og hørte min stemme jamre vildt: "Åååhh ååhh du knepper mig gooddtt nuuu - ååhhr bliiivvv ved nu - knep mig - knep mig". En nu ukendt orgasme fejede gennem min krop, og jeg kunne høre mine liderlige udråb og halvkvalte skrig, mens Mogens ubønhørligt hamrede sin hede varme store pik op og op i min sanseløse kusse. Han stoppede, da min orgasme var raset ud, men jeg protesterende da han trak pikken ud af min fissegrotte. Han stønnede: "Så Tøs. Op på alle fire og sug min pik. Jaaa uuuuh for fanden hvor er det godt. Du er en rigtig dygtig piksutteske". Jeg vendte mig hurtigt og ivrigt om, og sugede hans tykke våde pikhoved ind i min mund. Jeg mærkede, at John kom op bag mig, og hans dejlige elskovsstav blev stødt heftigt op i min brugte våde kusse. Han prustede: "Uhgn for fanden Mogens. Du har blokket hende helt totalt ud. Ååhhh, det er squ så frækt at mærke din kusse som lige er blevet brugt af en anden fyr". Jeg kunne ikke svare, for Mogens viste sig ar være var en meget krævende fyr. Han brugte min mund som en kusse, og hans tykke stav blev kneppet så dybt ind i min mund, at jeg var ved at kvæles, men Mogens holdt bare godt fast om min nakke, og kneppede mig uden hensyn. Han stønnede: "For fanden da John. Din Tøs er vild lækker at kneppe. Uuhrr jamen for fanden. Sug mig så Tøs - sug så - hååårrjaaaa - hårgudjaaa - thåårhgud - ååhjaa". Hans sperm, skød i store ryk i en mængde der var ved at kvæle mig, men samtidig kom jeg i endnu en orgasme, mens jeg mærkede Johns hårde stød, da han spermede op i min elskovsgrotte.

Vi sank ned på sofaen og fik vejret igen, inden Mogens løftede mit ansigt, og kyssede mig med åben mund. Hans tunge skød ind i min mund, og vi kyssede hinanden hedt. John åbnede de tre øl han havde hentet, før Mogens var gået i aktion, og vi slukkede tørsten hurtigt. Jeg begyndte at være normal igen, og ville rejse mig for at hente noget at sidde på, så deres sperm ikke lavede flere pletter på sofaen, end der allerede var lavet. Men Mogens tog om mig og spurgte John: "Skal vi ikke fortsætte inde i jeres seng?". John rejste sig op, og de to frække fyre stod foran og bag mig, mens de krammede mine røvbalder og bryster, og den hede snurren startede igen i min unge krop. De førte mig ind i soveværelset, hvor John hurtigt rev dynerne af sengen, og Mogens fik mig til at sætte mig på sengekanten. Han stod nu, så hans navle var lige ud for mine øjne, og han sagde: "John - kom herover så Mona kan sutte begge vore pikke samtidigt". Det var vildt spændende at holde to pikke i hænderne samtidigt, og jeg nød at se forskellene på de to. Johns slanke pik havde sit lyserøde pikhoved, og hans nossepung hang svulmende stor og tung ned mellem hans ben. Mogens' pik var også i slap tilstand men meget tyk med tydelige blodårer, og da pikken svulmede op, var hans store pikhoved blårødt og lidt fladt. Hans nosser var ligeledes røde og trukket op i stedet for at hænge. Det var spændende at se, og mærke de to pikke, og når jeg suttede Johns pik, var den helt lige, og der flød aldrig safter fra den, som der gjorde fra Mogens'. Det smagte frækt, men det var ukendt at det kunne ske, men snart var jeg vildt optaget af at sutte de store pikstave på skift.

Det var pragtfuldt frækt og liderligt at onanere den ene, mens jeg suttede den anden med våd 0g grådig mund. De to fyre roste mig og snakkede sammen om mine evner, og det var meget frækt at høre på. Efter en tid, trak de to fyre mig ned på sengen, hvor Mogens lagde sig i en af mine favoritstillinger, nemlig 69eren. Hans tunge slikkede min kusse med dybe slik, og han havde løftet mit ene ben op over sin skulder. John lagde sig hurtigt bag mig, og Mogens førte hans pik op i min nu sejlende kusse. Åh gud. Det var helt vildt, og da John begyndte at støde op i mig, slikkede Mogens min klit så det svimlede for mig. Det var en fantastisk følelse, at ligge med en pik i munden og en i fissen, mens min klit blev bearbejdet af en super lækker tunge. John stønnede: "Er det godt Tøs? Nu får du det du har fantaseret om men aldrig havde turdet før. Slikker Mogens din fisse godt?". Jeg slap Mogens' skønne egekæp og udbrød: "Åhja John det er bare så skønt". Igen sugede jeg grådig Mogens' store pikstav dybt ind, og mundkneppede hans skønne kølle. Mogens trak sig fri og sagde: "Lad os bytte John. Jeg må mærke Tøsens kusse igen". John trak sin lange stav ud, og de byttede plads. Jeg sugede nu Johns våde pikhoved dybt ind i munden og følte en hed vellyst ved at smage safterne fra os alle tre samtidigt. John så ophidset på mig, da han førte Mogens' svulmende pik ind mellem mine våde skamlæber, og jeg nød igen følelsen af at blive fyldt godt og helt ud. Jeg sugede nu John s pik ind, og hans tunges erfarne leg over min klit fik snart de velkendte vibrationer til at løbe ned ad min ryg, og snart eksploderede jeg endnu engang i en meget voldsom orgasme. Det fik mine fyre til at ændre legen, for nu trak de mig op på alle fire. John tog min kusse i brug med en voldsom fart bagfra, mens Mogens brummede: "Kom så Tøs. Åbn din suttemundkusse helt op, således at jeg kan kneppe dig der".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.