Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi ankom til bowlinghallen, og fik inddelt holdene. Jeg kom tilfældigvis på hold med de to fyre, der lagde op til mig under spisningen - eller var det tilfældigt? Efter et par spil, gik min mand op i baren for at købe øl til os alle. Fyrene havde jo betalt for bowlingbanerne og maden. Jeg havde undervejs til bowlinghallen, fortalt min mand om episoden ved bordet, medens vi kørte til bowlinghallen. Min mand havde altid fantaseret om, at jeg blev "brugt" af en hel del fyre samtidigt. Han havde derfor spurgt mig: "Tør du videreføre det, fyrene er i gang med? Du må gerne, for mig ingen alarm. Du ved jo, at jeg altid har tændt på, at du lader dig bruge af mange fyre samtidigt i en lille mini gang-bang". Jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle svare, da der jo var syv fyre og min mand. Turde jeg, og kunne jeg betjene otte fyre samtidigt? Men jeg måtte da indrømme, at liderligheden brændte i mig, og at jeg kunne mærke brystvorterne og klitten blive stive, og min fisse dryppede stadigvæk af fyrenes berøring under spisningen. Medens vi ventede på, at min mand skulle komme retur med øllene, stod vi og talte sammen. De to fyre, jeg spillede på hold sammen med, sagde pludseligt: "Du har en dejlig velformet fræk røv, og blonde G-strengen du har på, overlader da ikke ret meget til fantasien". Hertil svarede jeg småleende: "Hvad mener I med fantasien"? "Nu har vi jo spillet i en ½ times tid, og hver gang du smider kuglen af sted, har vi jo frit udsyn, til en skøn velformet røv, og en blonde G-streng, der er på størrelse med et frimærke, under din skønne korte kjole" svarede de nærmest i kor.

De blev nu mere frigjorte, og spurgte om jeg var til noget fremmed pik. De fortalte endvidere, at de alle syv var godt trængende efter fisse, efter at have været i sommerhus hele påsken - og helt uden fisse - som de alle havde sat næsen op efter. Ved disse ord, kunne jeg mærke at safterne løb endnu hurtigere ud af fissen, og den lille blonde G-streng blev meget våd. De fortalte nu, at da de havde set min mand og jeg, komme ind på restauranten, hvor jeg var iført den korte kjole, kunne de i døråbningen se - ved hjælp af lyset udefra - at jeg havde selvsiddende strømper, og en lille mini G-streng på. De havde så lynhurtigt aftalt, at de skulle prøve, om der kunne være en gevinst i form af fisse til dem alle syv. At det var de to, der havde sat sig ved siden af mig, var ikke en tilfældighed. De var nok - mente de - de frækkeste af dem alle, og derfor var det blevet aftalt, at de to skulle prøve at lægge op til mig. Det var også derfor, vi skulle sidder iblandt dem, og ikke bare ved enden af bordet. jeg fortalte, at jeg lige skulle konferere med min mand først, for ligefrem have sexmed syv ekstra fyre, havde jeg aldrig prøvet før, men kun med to andre fyre og min mand samtidigt.De smilede og sagde, at de nok skulle spørge ham, hvis de måtte for mig, hvilket jeg lynhurtig indvillige i. Jeg var efterhånden blevet mere og mere liderlig, efter at have hørt på dem, og kunne efter at bedømme på deres buler i bukserne var jeg sikker på, at de gemte på nogle store og kampklare pikke, til min nu drivvåde fisse.. Efter at min mand var kommet tilbage med øllene, gik spillet i gang igen.

Min mand spillede, ved banen lige ved siden af vores. nu var min tur til at skyde kuglen af sted igen, og de to frække fyre kommenterede nu mine lår og røv, samt den lille blonde G-streng som jeg havde på, over for min mand. De sagde bla. at de da gerne ville se hvad G-strengen dækkede over. Min mand svarede, at de da gerne selv, både måtte og kunne prøve at mærke og kikke efter det, når spillet var slut. De to var hurtig i replikken, og sagde: "Det er en aftale, som vi ikke siger nej til, men vel det sige, at vi alle syv må være med?" Selvfølgelig må I da det" - svarede min mand - "men på den betingelse, at jeg må tage nogle frække fotos, når I leger med tøsen" De var alle hurtige til at sige ja til min mands krav. Efter 1½ time ved bowlingbanerne, var vores tid forbi, så vi måtte overlade banerne til nogle andre, der kom for at spille. Jeg sagde, at jeg lige skulle på toilettet først, så de måtte lige vente lidt på mig. Jeg havde aftalt med min mand, at jeg skulle gå på toilettet og trække min G-streng af, og give ham den, inden vi forlod bowlinghallen. I stedet for at køre til sommerhuset, besluttede vi alle at gå, der var kun ca. 1 km. så både de 7 fyre samt min mand og jeg, begyndte at bevæge os derud af.

Fyrene skiftedes til at gå ved siden af mig - to og to. De lod deres hænder berørte min røv, kneb let i røvballerne, og lod af og til en hånd glide ind under den korte kjole. Den første der bemærkede min trusseløse røv og barberede skød, kommenterede det selvfølgelig straks, over for de andre fyre med ordene: "Tøsen har squ smidt G-strengen - jeg troede ellers, at jeg skulle have været den, der skulle fjerne den - og så er hun squ barberet og allerede drivende våd i fissen". Dette fortalte han lidt højlydt, medens han sendte de andre fyre et smørret grin, og straks blev jeg omringet af de 7 fyre. De ville alle mærke efter, om det nu også var sandt, hvad kammeraten havde fortalt dem. Resultatet blev, at jeg blev endnu mere våd i fissen. Safterne drypløb efterhånden ned af mine lår, medens gåturen hjem fortsatte, og fyrene skiftevis borede en finger op i fissen på mig. Heldigvis gik vi på en grusvej, hvor vi var de eneste mennesker. Min mand standsede os, og spurgte fyrene: "Synes I ikke tæven skal fiske jeres pikke frem her og nu, og slikke jeres pikke ekstra stive på skift, inden vi når hjem?" Dette vakte straks vild jubel blandt fyrene. Jeg satte mig ned på hug, her midt på grusvejen, og fandt pikkene frem på de to fyre der stod nærmest, og lukkede læberne sammen over den første fyr, medens jeg lod hånden bearbejde den andens pik.

Snart havde jeg munden over den anden pik, medens jeg lynede bukserne op på den tredje, og fandt hans pik frem, for at gøre klar til den også. Sådan fortsatte det, indtil jeg nåede frem til den syvende og sidste fyr. Samtidigt bearbejdede fyrene skiftevis mine nu meget opsvulmede skamlæber, og pludselig udbrød fyren der nu var i gang med min klitoris: "Har I set? Sikker en mega stor klitoris tøsen har, jeg har aldrig set noget lignende". Fyren jeg var i gang med at slikke, skubbede mig væk fra hans pik, og fyrene tog fat i mine arme og ben, og løftede mig op, så jeg nærmest sad på deres arme. Alle ville se min store klitoris. "Hold da helt kæft mand, så stor en klit hav vi aldrig set før", nærmest råbte de i munden på hinanden. "Lad os smage den på skift" udbrød en anden. Straks blev et par læber sat hen foran mine skamlæber. De blev nærmest suget ind i munden på fyren, hvorefter min stenhårde klitoris fik en lignende tur. Straks kom en af de andre og skubbede ham væk, og satte læberne og tungen til min elskovsgrotte. Jeg nærmest hylede og skreg, så godt var det. "Uhhh Århhh bliv ved, bliv ved, bid i den, sug den ind i jeres munde, ja det der skønt, lad mig få en orgasme" skreg jeg ud i luften. "Nej nej, så let går det ikke din lille TæveTøs, du får først lov til at få orgasme senere i aften. En tøs som dig må lære, at holde orgasmens rus tilbage, indtil vi mener du har fortjent at få det" sagde en af fyrene. jeg blev igen sat ned på jorden, og fyren der endnu ikke havde nået at få pikken slikket, stillede sig foran mig. Jeg fik med stort besvær trukket lynlåsen ned, og efter noget fumleri fandt jeg endelig pikken, og fik den fri af boxer shortsene.

Denne pik der nu var foran mit ansigt, var enorm stor - ca. 29 cm i længden, og måske 18 cm i tyk. Ja! Så stor som en hegnspæl, og jeg lyver ikke. Havde aldrig set, eller berørt så stor en pik før. Det var lige før, jeg ikke kunne gabe over den, da jeg prøvede at få den ind imellem mine læber, men glædede mig allerede til, at mærke denne Tyrepik i min fisse senere på aftenen. Da min mand altid har fotoapparatet med, blev der hurtigt taget nogle fotos af min optræden, her midt på vejen, og ikke mindst da jeg fandt tyrepikken frem af dens gemmer, og tog den i munden. Vi fortsatte igen gåturen til deres sommerhus, og efter kort tid var vi fremme. Fyrene fandt koldt hvidvin frem fra køleskabet. Smurte franskbrød, og kom ind med en stor skål rejer, majonæse mv. og jeg blev pladseret midt imellem demved bordet. Fyrene kom med en opfordring til min mand: "Var det ikke en ide, at hver gang vi skal have glassene fyldt op, er det tæven der sørger for det?" Min mand syntes, at det lød som en god ide, og straks måtte jeg tage hvidvinsflasken i hånden, for at gå rundt om bordet, og skænke op i glassene.

Straks jeg skænkede op i det første glas, var der to hænder der berørte mine nøgne røvbalder. Ved næste opskænkning gentog det sig. Dog gik den ene fyr straks i gang med, at bearbejde min glohede fisse, og jeg begyndte at stønne vildt af ophidselse. De to fyre jagede mig straks videre, for at fylde næste glas op - dog ikke uden protester fra min side - da jeg var lige på nippet til at få en orgasme, men med et hårdt rap i røven af min mand, skyndte jeg mig videre, indtil jeg var kommet hele vejen rundt, med masser af berøringer, og fik skænket op til mig selv også. Inden jeg nåede at sætte mig, spurgte fyren med tyrepikken min mand: "Synes du ikke, at tæven skal side nøgen ved bordet, således at hun kun beholder strømper og de højhælede sko på, så har vi alle lettere med, at komme til at lege med hende, når hun skænker op?" Min mand svarede hurtigt - og med et frækt smil på læben, medens han så på mig: "Jo, det er da en rigtig god ide, gør som fyren siger min tøs" Jeg tog hurtigt den lårkorte kjole over hovedet, og en af fyrene tog den, og hængte den op på en stumtjener, som var i stuen. Jeg satte mig ned, og medens der blev skålet, sagde en af dem: "Lad os skåle på en fortsat hamrende fræk aften, som det da helt sikkert bliver, nu vi har sådan en fræk fissetæve imellem os".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.