Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det blev til nogle skønne svalende glas hvidvin, og sammen med det, jeg havde drukket aftenen igennem, var mine hæmninger efterhånden helt væk. Det eneste jeg tænkte på, var at få pik, og masser af pik, gennem resten af natten. Jeg vidste, at de andre 6 frække fyre meget gerne ville have deres pikke op i min slimede våde fisse, som nærmest skreg efter at blive brugt godt og grundigt. Min klitoris begyndte igen at stritte ret kraftigt, kunne jeg mærke. Mine fingre gled stille ned på den, og jeg begyndte at bearbejde den stille og roligt, med tommelfingeren og pegefingeren. Lod af og til mine fingre glide ind i min våde spalte, gled videre ned til skamlæberne, og jeg begyndte at hive lidt ned i skamlæberne, der stadig stod meget adskilte og blodfyldte. Fyrene der sad og fortalte frække vittigheder, opdagede ikke straks, hvad jeg var i gang med, men pludselig fik den ene af fyrene øje på mine fingre, der nu spillede hurtigt over klitten

"Hold da helt kæft" udbrød han, " Se fissen! Hun sidder squ og tager en spiller, medens vi bare sidder her og snakker, lad os da hjælpe tæven i stedet for" Der blev helt stille i nogle sekunder. Fyrene rejste sig alle op, og kikkede nysgerrigt på mine fingre, der stadig var i gang med at spille henover fissen. "Lad os da hjælpe hinanden med, at lægge tæven op på bordet" udbrød en anden af holdet. Fire af dem, tog fat i mine arme og ben, samtidigt med, at de andre hurtigt fik ryddet af bordet. De fik mig nu lagt mig på ryggen, således at mine røvballer lige kunne hvile på kanten af bordet. To af fyrene begyndte med at bearbejde mine bryster. Tog hårdt om hele brystet, og slikkede brystvorterne. Uhm hvor var det skønt og lækkert. En af fyrene, begyndte straks at slikke min fisse. Lod tungen glide hurtig frem og tilbage omkring klitten. Jeg sukkede dybt af velvære, indtil min mand bøjede sig ned og kyssede mig, med tungen dybt begravet i min mund. Samtidigt fik jeg en stor stiv pik i hver hånd, og da min mand trådte tilbage, blev jeg beordret til at tage de to dejlige stive pikke i munden. Jeg gik straks lystigt i gang med at sutte på deres store pikke, det bedste jeg havde lært.

SEX I DAG?

Jeg elsker jo at slikke en god stor stiv pik. Det var svært at koncentrere sig, da en orgasme samtidigt for igennem min krop, på grund af fisseslikningen. Pludseligt holdt fyren op med at slikke min fisse, og jeg skreg: "Nej nej, mere, mere, men i stedet for at fortsætte, kaldte han på en af dem, der havde stået og set på. "Så er fissen klar til brug, bare skamrid tæven" nærmest råbte han. Straks mærkede jeg fisselæberne blive spredt af en stiv pik. Den blev jaget dybt ind mellem kusselæberne i et kraftigt hug. Endnu en orgasme var på vej, og jeg skreg og skreg: Åhr ja, ååhr ja, knep mig, giv mig pik, hårdere hårdere, åhr det er godt, bliv ved, bliv ved, knep mig helt i bund". Pludselig blev pikken hevet ud af min fisse, og jeg troede det var slut, men straks var en af de andre frække tyre henne ved min fisse, og en ny pik blev hård og brutalt jaget i bund i fissekanalen. Sådan fortsatte seancen, indtil alle 7 havde kneppet mig, samtidigt med, at blitzen på min mands kamera blinkede igen og igen. En af fyrene kom med et koldt glas hvidvin, som jeg kunne ligge og nippe til, medens han gik om bag mine endnu spredte ben. Jeg var drivvåd i fissen, hvilket fyren kommenterede overfor de andre.

Han bøjede sig frem over min krop, og begyndte at tage hårdt fat i begge mine brystvorter. Efterhånden strittede de som to små fingre, og han begyndte at bide i dem. Samtidigt mærkede jeg, at mine skamlæber blev spredt, og et eller andet meget stort, blev stukket op i min fisse. Kort tid efter, kunne jeg høre, at det var en DILDO, da den begyndte og summe. Det gjorde en smule ondt, men jeg nød både smerten og ikke mindst ophidselsen der blev størrer og størrer, meden dildoen snurrede i fissen, og blev trukket ind og ud af fissen, i højere og højere tempo. Endnu engang overvandt orgasmen mig. Jeg jamrede og skreg: " Åhr Åååhr, det er bare godt det her, bliv ved, brug mig som den tøs jeg er, knep mig med jeres stive pikke på skift, brug mig, som den LuderTæve jeg er". En af fyrene udbrød:" Vi vil gerne kneppe en tæve som dig alle sammen, men kunne du tænke dig at blive vores lille amatørluder, både når vi er alle samlet, eller bare en gruppe af os på to, tre eller flere samtidigt fremover? det er en betingelse for, at vi vil kneppe dig mere i nat?" Jeg så over på min mand, der tog fotos af seancen, og da han nikkede ja sigende, råbte jeg: " Ja! Bare I vil bruge mig som jeres fælles tøs, og som den lille LuderTæve jeg er, fremover, må I gøre alt ved mig.

Nu kom der gang i fyrene. Jeg blev flyttet fra bordet, og lagt på en dyne på gulvet. Blev vendt om på ryggen, og medens to af fyrene spredte mine ben, som blev bøjet langt op over mit hovet, og fissen nu lagde helt blottet for dem, og fyren med kæmpepikken besteg nu min fisse. Da han bankede pikken i bund, var det lige før jeg kunne mærke den helt op i halsen, så stor var den nu vokset. Aldrig før, var jeg blevet kneppet med så stor en vildskab. Han øgede farten i uanede højder, aldrig før var jeg blevet kneppet i et så ophidsende tempo. Endnu en orgasme var på vej gennem min krop, men pludselig skreg fyren op, medens han trak sig ud af min fisse. "Overtag fissen på vores lille frække liderlige amatørludertæve en af jer nu - for jeg kommer nu. Åbn munden tøs, nu skal du have min sperm. Aldrig har jeg set så meget sperm komme ud af en pik. Ikke engang på PORNOFILM, det var helt vildt så meget sperm han kunne sprøjte. Imedens han sprøjtede sit spermen ind i min mund, havde en af de andre fyre besteget min liderlige fissekanal. Og atter brølede jeg en orgasme ud i rummet. Fyren vendte mig om på alle fire, så jeg lagde i doggystil. Hurtig fik han pikken indenbords i min fisse igen, og kneppede mig hurtigt og brutalt igennem. Også han var ved at komme, og beordrede nu en anden til at kneppe mig, medens han sagde: "Din liderlige tæve, du skal have spermen af os alle i din mund på skift" hvorefter han nærmest løb over til hovedet af mig, og onanerede, så spermen fossede ud af åbningen af pikken og ind i min åbne mund. En ny pik fyldte nu min fisse, og jeg blev kneppet igen. Samtidigt var fyren med kæmpepikken kravlet ind under mig, og jeg mærkede hans tunge og læber lege med min stadig store clit, og mine skamlæber.

Orgasmerne rullede nu ind over mig i stride strømme. Jeg kom igen og igen. Må nok erkende, at det er de voldsomste orgasmer jeg indtil dato har fået. Hver gang en af fyrene var lige ved at sperme, blev han afløst af en anden, indtil alle havde spermet tykke fede ladninger langt ned i min hals. Jeg følte mig bagefter denne omgang så mørbanket i min fisse, som til trods for det, stadig var liderlig. Jeg bad og tikkede derfor fyren med kæmpepikke kneppe mig en sidste gang for denne aften. "Ok" sagde han, "Jeg vil kneppe dig så hårdt, som du aldrig har drømt om at blive kneppet. Jeg vil kneppe til LuderFisse i laser, men ikke mere end du bagefter vil tigge mig, og de andre om, om vi ikke nok vil kneppe dig igen en hel nat". Han jog pikken ind i min kusse igen, brutalt men skønt. Jeg blev igen kneppet hårdt og brutalt - stadig i doggystil - jeg råbte og skreg i orgasmens favntag, som gennemrystede mig i lang tid. Jo mere jeg råbte, jo vildere kneppede han mig, og de andre fyre stod samtidigt omkring os og klappede, medens de råbte: " Brug vores nye amatørluder, brug hende, knep hende helt igennem, så hun ved hvad der venter hende, næste gang vi skal bruge den fisseamatørtæve". Orgasmen gennemrystede os samtidigt, vi skreg begge vore orgasmer ud i rummet, medens min mand knipsede løs med fotografiapparatet. Jeg tror, at jeg besvimede i nogle sekunder, så godt var det. Efter denne kneppetur, satte vi os i sofaerne, og drak endnu et glas hvidvin. Vi talte om aftenens forløb, og blev enige om, at dette ikke var sidste gang, fyrene skulle have lov til at bruge mig. Både når jeg var sammen med min mand, og til tider alene.

Fyrene ringede efter en taxa, og betalte den ved ankomsten. Udmattet faldt jeg i søvn ved min mands side, efter at jeg havde slikket hans pik og tømt hans nu stenhårde nosser og deres indestængte sperm i min mund. Også han havde meget af det. Han var jo blevet enormt liderlig ved at se mig, blive brugt det meste af aftenen og natten, af de 7 frække tyre. Jeg vågnede dagen efter, med et smil om munden, og lod tankerne fare tilbage om den fantastiske oplevelse jeg havde været udsat for aftenen før. Godt nok var min fisse øm, men det var oplevelsen værd. ·

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.