Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi har gennem længere tid gået og snakket om at du ville prøve at have en mand i sengen hvor jeg var med som tilskuer. Du var blevet mere og mere varm på ideen, og du var efterhånden mere end klar til at prøve det af!

På nettet indrykkede vi en annonce med følgende ordlyd:

SEX I DAG?

”Husven til dejlig erotisk og flot 50 årig kvinde søges. Du skal være intelligent og veluddannet – have manerer, - være dannet, og du skal kunne begå dig i en konversation. Du skal være absolut renlig og velsoigneret og selvfølgelig sygdomsfri. Vi forestiller os at du er fra midt i 30erne til midt i fyrrerne. Du er en pæn fyr med flot fysik. Du skal være veludrustet, og gerne have et fyldigt lem. Du skal være i stand til at tilfredsstile min kone flere gange på en aften, og du skal være indstillet på at jeg er med som tilskuer til jeres elskov. Du må ikke være i et parforhold, og du må ikke have din egen familie. Send mail med foto til os.”

Der gik ikke lang tid inden der kom en lind strøm af tilbud fra mænd der gerne ville tilfredsstille dig, og jeg bad dig om at gennemgå dem. De allerfleste afslørede mænd der bare troede de kunne få let adgang til sex, og der var langt mellem de elegant velformulerede der også tændte. Der var et par få stykker som evt. kunne komme på tale, men der var ikke nogen som tændte dig helt. Tiden gik og der kom til stadighed mænd med tilbud til os. Men endelig en dag da du gik mails igennem faldt du over en fyr sidst i 30erne. Han så sympatisk og godt ud, og havde en stilling som programmør i et It firma i Vejle. Vi mailede frem og tilbage en del gange for at få et billede af personen. Han var aldrig blevet gift, men havde levet i forskellige forhold, men var pt. uden kæreste. Han havde levet et liv hvor arbejde og karriere havde optaget det meste af hans tid. Men han var blevet tændt af vores annonce og synes det lød sympatisk at vi stillede andre krav end de rent fysiske. Han mente han var i stand til at honorere vore krav, og ville se frem til at møde os.

Vi mailede at det ikke var så ligetil at få det arrangeret – fordi vi også skulle have ”afsat” vore to næsten voksne drenge. Men vi forblev i kontakt, og vi mailede om løst og fast, og blev enige om at arbejde på at der på et eller andet tidspunkt blev en lejlighed for at vi kunne mødes her hos os. Drengene blev enige om at besøge kusinerne på Sjælland næstfølgende weekend. Det mailede jeg til Claus som fyren hed, og vi blev enige om at byde ham til middag lørdag aften kl. 18. Vi havde nu en aftale, og vi var begge to spændte og forventningsfulde, og ugen op til gik vi og pustede til gløden. Jeg fortalte dig hvor vildt det ville være for mig at se dig blive elsket af en anden, og du sagde at du flere gange blev våd bare ved tanken, og at du også glædede dig vildt meget til at blive forkælet af en anden, mens jeg så på. Jeg sagde til dig at du bare skulle prøve at glemme alt om mig og bare give dig hen til ham – det syntes du var dejligt at høre, og det gjorde dig dejligt liderlig!

Drengene var allerede taget til Sjælland fredag, så vi havde oceaner af tid lørdag til bare at varme hinanden op. Vi undlod at elske fra morgenstunden, for at opbygge sulten og lysten yderligere. Vi gik let påklædte rundt i huset hele dagen og lavede mad til om aftenen. Du sagde at du lige gik op og tog et bad, og at du ville trimme den nederste del af din kusse, så du ville være endnu mere indbydende og lækker overfor Claus når han kom.

Jeg lagde en af de gode champagner på køl som vi købte sidste sommer i Frankrig, - ved at champagne har en unik effekt med hensyn til at gøre en stemning let, og så smager det afsindigt dejligt – kan aldrig få nok af det. Dertil et par af de rigtig gode flasker rødvin til maden, så ville afsættet for en god afslappet stemning være tilstede.

Jeg stod i køkkenet og forberedte mad da du kom ned kun iført din hvide knælange og ærmeløse sommerkjole. Jeg kunne se dine stive brystvorter aftegne sig på stoffet og du havde et lystent smil på læberne. Du bad mig vaske mine hænder og tørre dem, så ville du vise mig noget! Som sagt så gjort. Du tog med din varme hånd min hånd og førte ned til din kusse. Du lukkede øjnene og gispede, da jeg berørte din kusse. Du hviskede til mig at du følte dig klar til ham, og jeg kunne mærke hvor glat kussen var blevet efter en tur med ladyshaveren. Du spredte benene let, og mine fingre undersøgte blidt din kusse – gjorde fingrene våde med dine safter som flød fra dig, og berørte nænsomt og meget blidt din clitoris. Du stønnede og bad mig om at tage dig. Det nænnede jeg ikke – du skulle spares til i aften, men jeg gik ned i huk, og slikkede dig skiftevis blidt og undersøgende kontant. Du stønnede sagte og bevægede din bagdel i cirkler, stadig mere inciterende, for til sidst at komme i en vild orgasme. Jeg smagte dine safter og hvor var det dejligt at synke – du smagte af liderlighed og lyster – vildt!!

Sidst på eftermiddagen gik du op og klædte dig om. Du tog dine auberginefarvede silketrusser på – ingen bh, og så din dejlige fede auberginefarvede silkekjole – knælang og ærmeløs.  Du brugte din dejlige parfume – Davidoff er dejlig til at vække lysterne synes jeg – sød og sensuel!! For en gangs skyld havde du taget den højrøde læbestift på – det er jo ikke normalt for dig, du er til det klassiske og diskrete, men hvor så du dog fræk og dejlig ud med højrød læbestift!

Få sex i dag

Maden var forberedt og klar og vi gik og nippede til et glas hvidvin, mens vi ventede på Claus. Du tog om mig og så mig dybt i øjnene og sagde hviskende; ”Jeg glæder mig vildt til han kommer”. Vi var begge to forventningsfulde, - men samtidig også afslappede og afklarede. Vi følte vi kendte lidt til Claus gennem den mailkorrespondance vi havde haft siden vi fik den førte kontakt for 1½ måned siden, og havde kun fået indtrykket af en sympatisk og livlig mand med pæren i orden.

Præcis kl. 18 rullede en bil ind på vores parkeringsplads, og kort tid efter ringede det på døren. Jeg bad dig gå ud og lukke op for ham. Det gjorde du gerne, og kort efter hørte jeg stemmer i gangen. Du bød Claus indenfor og lukkede og låste døren. Derpå gav i hinanden en varmt knus – og han gav dig en stor buket sarte pæoner – det synes du var fantastisk god stil at starte med.

Du førte Claus med ind i stuen hvor jeg også hilste på ham. Så var det tid til at åbne champagnen, og vi skålede for en dejlig aften i denne herlige drik. Claus havde selv rejst en del rundt i Frankrig, og derfor var der fra starten noget at snakke om. Champagnen løsnede op, og snart gik snakken lystigt. Forretten var østers som ledsagedes af resten af champagnen. Østers siges at have afrodisiske egenskaber, og er jo en meget sanselig spise, som tjente som indledning på en aften i erotikkens tegn. Det undgik ikke Claus´ opmærksomhed, og der faldt nogle kvikke bemærkninger i den anledning.

Snakken gik let og den ene flaske blev afløst af den anden, og stemningen var løssluppen og munter og begyndte at dreje sig over på det erotiske. Jeg sad overfor jer to – som sad ved siden af hinanden. Det var dejligt at se den glød der var i dine øjne når du så på Claus, og han gengældte dit blik intenst. Claus sagde til mig at det var en utrolig sexet og dejlig kone jeg havde, og at han følte sig heldig at være blevet en del af denne aften. Han kærtegnede blidt dine ører – kinder -læber, og hals og befølte din silkekjole let. Du stønnede svagt, og bad ham kysse dig. Jeg så med lyst og opstemthed på jer mens i tungekyssede og jeres hænder gik på undersøgelse hos hinanden. Claus kærtegnede dine bryster, og du mærkede på hans store bule i bukserne. Jeg sagde at nu ville jeg rydde af bordet og så ville jeg sætte noget stille musik på, så kunne i fortsætte inde i stuen og tage en dans mens jeg ryddede lidt op. Du smilte sødt og liderligt til mig, og lagde hovedet på skrå, som ville du spørge om det stadig var i orden. Jeg sagde til dig; ”Fortsæt du endelig bare med at nyde det i fulde drag, - jeg nyder det fuldt ud lige så meget”.  Du sukkede let og gav dig igen helt hen til Claus.

Mens jeg ryddede op i køkkenet hørte jeg jer tale sagte sammen. Men jeg ville deltage i løjerne og listede mig umærkeligt ind for at se hvorledes det udviklede sig. I dansede meget tæt nu, og var helt opslugte af hinanden. Jeres hænder var overalt på hinandens kroppe. Claus tog dig på din dejlige røv, mens han pressede sig ind mod dig. I kyssede vildt og inderligt, og dine hænder befølte konstant den store bule i Claus´ bukser. Du sagde til ham at du snart ville have ham, og han førte hånden op imellem dine lår og følte på din kusse. Du har sikkert været helt våd, for han udbrød højt: ” Gud hvor er du dejlig – du gør mig totalt liderlig” Du hviskede til ham at du ville have ham med op i sengen nu. Jeg fulgte med op og var selv vildt liderlig ved tanken om at jeg inden længe skulle se min dejlige kone blive forkælet og elsket af denne mand. Da vi kom op i soveværelset tændte vi noget lys og Claus undgik ikke at bemærke vores spejl på skabet. Det er dejligt at se i spejlet når vi elsker!

Du tog initiativ til at knappe op for Claus´ bukser, og hjalp med at få dem krænget af. Han stod nu kun i T-shirt og trusser. At dømme efter bulen havde han ikke løjet om størrelsen af hans mandighed. Han tog selv T-shirten af, og du knælede ned og tog langsomt men bestemt hans trusser af. Hans mandighed blev nu afsløret, og det var en velvoksen og især en dejlig tyk pik, som jeg vidste du ville nyde at blive elsket med. Du kærtegnede hans pik og tog den ind i munden, hvor du med langsomme bevægelser kørte den ud og ind. Jeg hørte dig mumle; ”Hvor smager du dejligt – jeg bliver vildt liderlig af dig” Han tog stille og roligt din kjole af dig, og kun trusserne var tilbage. Han krængede trussekanten til side, og følte på din dejlige våde kusse. Du førte selv en finger ind i din kusse, og slikkede derpå fingeren ren for dine safter, mens du så intenst på ham. Du lagde dig på sengen og spredte dine dejlige lår, så der var frit udsyn til din dejlige glatte kusse. Det modstod Claus ikke og han slikkede dig blidt og intenst. Jeg kunne se på dig du var helt væk, og du tog og begravede dine fingre i hans mørke hår mens du blev slikket. Du udstødte vellystige lyde og det var tydeligt at du var ved at komme. Du sagde højt til ham at det var skønt som han slikkede, ååååh -  ååååååååhhh hvor er det guddommeligt dejligt, ja slik mig slik mig ja det er skønt – slik mig bare slik mig slik mig jaaaaaaaaaaaaah – åååååååååååååhh ja – nu kommer jeg jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Du sagde til ham at det var en utrolig dejlig orgasme han havde slikket dig til, - men at du ville have mere af ham. Han sagde at han sagtens kunne blive ved når han havde sådan en dejlig kvinde at forkæle. Du bad ham om at lægge sig på sengen, så ville du ride ham. Ja – rid mig, så vil jeg nyde dig hvert et sekund, og jeg vil elske at komme oppe i dig, og give dig alt hvad jeg har. Du var helt blussende rød i hovedet og ville bare have mere sex. Du satte dig overskrævs på ham, men tog lige hans hånd og førte ned til din kusse. Du førte hans fingre op i dig, og bagefter slikkede du hans finger!! Nu havde du bare lyst til at mærke ham oppe i dig, og du sænkede dig langsomt ned til du mærkede pikhovedet ramme dine våde skamlæber. Du lukkede øjnene og stønnede – jaaaaaa- jaaaaaaaaaaa mens du sænkede dig helt ned og hans store tykke pik forsvandt helt op dig. Derefter red du ham – først med et stille roterende underliv – men det blev mere og mere intenst, og til sidst stønnede i begge højt, han med sine hænder skiftevis på dine hofter og på dine bryster, som var dejligt livlige og brystvorterne helt hårde af liderlighed. Du sagde til ham at du ville have det sidste bagfra – at du elskede at blive taget bagfra af en stor tyk pik. Du vendte dig om og jeg havde udsigt til den dejligste våde kusse som kunne tænkes. Jeg nød at se dig blive forkælet, og synes det var vildt frækt at være vidne til – jeg nød det i fulde drag. Du skød bagdelen bagud for at modtage hans tykke pik, og kort efter trængte han op i dig – først meget langsomt ud og ind, - han trak næsten pikken helt ud, jeg kunne se hvor glinsende våd den var af dine safter, og bagefter kneppede han helt i bund. Det blev mere og mere intenst og til sidst brølede han sin orgasme ud og du skreg og skreg da du fik endnu en orgasme. Efter et lille stykke tid trak han sig ud, og en del af sæden løb ud af dig og ned på lagenet. I lå side om side og nussede hinanden, veltilfredse. Jeg var stadig helt oppe at køre, og havde en pik der var ved at sprænges, og spurgte om du havde lyst til at få mig. Det havde du – og hurtigt var du oppe at køre igen. Jeg synes det var vildt frækt at se dig ligge der med spredte lår – og en glatbarberet kusse hvor en fremmed mands sæd flød ud af, og jeg ville bare kneppe dig. Du tog min stive pik og førte op til din skede, og derefter nød jeg bare at kneppe dig vildt, og det varede ikke længe inden jeg kom med en ordentlig ladning sæd. Jeg trak mig ud, og du blev bare liggende med benene spredte – og sæden løbende ud af din varme kusse - hvor var det et skønt syn.

Efter en rum tid hvor der ikke blev sagt noget – der var bare total afslapning, begyndte vi at gå i bad og tage tøj på igen. Ved midnat takkede vi Claus for en dejlig aften, og vi blev enige om at vi ville holde kontakten til en anden god gang.

En fantasi var blevet til virkelighed – og hvor havde det været vildt frækt – grænseoverskridende og …….dejligt!!

Vi tog os en natmad og gik derpå stille og roligt i seng. Du kyssede mig og sagde at du var vildt lykkelig for at jeg var med på det, det havde været så dejligt! Tak i lige måde måtte jeg sige.

Vi faldt sammen i søvn efter en vildt dejlig aften. Det er ikke noget vi vil bruge i tide og utide, men det var en booster til vores sexliv, og vi fik ny inspiration var vi enige om.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 68 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.