Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter en hyggelig snak med Tøzen, en helt almindelig onsdag i swingerklubben, har vi aftalt at komme med, når hun skal være på korset på 1. sal sammen med hendes herre, som de gør med jævne mellemrum. Her får hun lov at mærke hans hårde men hjertelige smæk på sine balder.

Jeg har været i mit sædvanlige bad med min skraber, for at fjerne alt hår. Mens jeg står i badet, lader jeg tankerne flyve på de kommende timers seance. Min forventning er ikke at skulle få smæk, måske at jeg bliver bedt om at kysse hende, for at lindre på de røde balder. Det er jeg godt tilfreds med og glæder mig meget.

SEX I DAG?

Jeg tager mit røde undertøj på, lidt parfume og makeup på, inden jeg lader en løs kjole falde ned over mine balder og mærker hvor meget jeg glæder mig.

Turen går mod klubben. Snakken går om alt og intet i bilen på vejen, men forventningen er ved at tage over, så da vi stiger ud af bilen og ser Tøzen og hendes herre går på den anden side – ja så er der på ingen måde nogen vej tilbage.

Vi går sammen ind i klubben, melder ankomst og da vi er en del af et meldt arrangement, så skal vi ikke betale for indgangen. Spændende.

I garderoben klæder vi os af indtil undertøjet. Smiler og snakker lystigt sammen alle 4.

Jeg aflever mit blindfold til Tøzens herre og så går vi ind i baren – som bare er helt fuld af mænd og en enkelt kvinde. Vi står ganske kort i baren, tager en håndfuld håndklæder, hvorefter herren fører Tøzen ovenpå. Vi går efter, uden nærmere aftale om hvad jeg eller min herre skal foretage sig. 

Oppe i rummet med korset, begynder herren at pakke ud, mens Tøzen tager sit undertøj af, lægger et håndklæde på gulvet og beordrer Tøzen over på det. Hun skal tage en halsbånd og sine manchetter på håndleddene selv, svarer stille at selvfølgelig har hun taget sine brystklemmer på hjemmefra, for at vorterne skulle vænne sig til dem. Får udleveret et bredt silkebånd, som hun binder for øjnene. Jeg står stille inde i rummet sammen med min herre. Kigger på alle fyrene som også følger med i forberedelsen. Enkelte helt nøgne og efterhånden med stive pikke og øjne der følger livligt med.

Herren sætter hendes håndledsmanchetter fast i en lænke, således hun står med brysterne mod korset, rimeligt spændt fast og benene spredt godt. 

Han begynder at nusse hendes ryg og balder, først meget blidt, derefter mere krævende, lidt med neglene og kysser hende lidt hvor han rører hende. Det er tydeligt at det er en leg der har været under udvikling gennem flere år – tilliden er der fuldstændigt samtidigt med Tøzen forventer hele tiden at hånden siger klask på balderne. Slaget kommer pludseligt og hun giver sig lidt.  Han nusser lidt videre, går hen og henter en flogger. Lader den glide op af ryggen og kilder balderne, indtil han med et let svirp med håndleddet giver hende flere røde streger over både balder og ryg.

Han sætter sig ned mellem hendes ben, leger lidt med fissen og lader et par fingre lege til hun kommer med en sprøjteorgasme. Fingrene giver hende et klask bagi, og hun siger ”TAK!”. Han tager floggeren igen og giver hende endnu flere røde streger på balder og ryg. Når han en enkelt gang svirper på brysterne, gibber det i mig, for ved jo hvor følsomt det er, det gibber også i Tøzen, men hun stønner af vellyst samtidigt.

Han småbider lidt i hendes balder samtidigt med hænderne løber op af hendes ryg på en dejligt krævende måde.

Han skifter floggeren ud med en padel, som ret hurtigt sætter brede meget røde mærker på balderne. Nu sætter han sig ned igen mellem hendes ben. Stikker krævende fingrene op i hende, leger med hende til hun igen kommer i en sprøjteorgasme. ”TAK!” siger hun igen – det var så ikke ret højt. Et klask senere bliver ”TAK!” sagt noget højere.

Padlen siger klask en del gange til. Nu er balderne meget røde, selv i det sparsomme lys der er i rummet.

Fyrene rundt omkring, står og kigger, småsnakker lidt med sidemanden, alt imens de kigger på mig og hiver i deres pikke.

Herren bider lidt mere i Tøzens balder, nu ser han at måske var det ene bid lidt for hårdt, da der er gået et meget lille hul, men blodet løber stille ned af balderne, blandet med hendes sved og egne safter fra hans våde hænder, som klasker hende på balderne efter hver sprøjteorgasme.

Herren skifter nu til en smal flogger. Denne kan kilde men absolut ikke her. Hans håndled svirper igen over balderne, sætter en 4 slags mærker, nu smalle og mere røde end alle de andre. Tøzen giver sig på en meget pirrende måde. Man fornemmer lidt smerte, som der skal være i denne leg, men absolut også en tilfredsstillelse. Herren lader til at blive endnu mere opstemt og giver hende et par klask med både hænder og flogger, inden han tørrer hendes blod væk. Lader hende stå lidt, mens han rydder op. Nu løsner han hende fra korset. Fører hende hen, så hun kan sidde ned.  

Hun sidder stille, stadig blindfolded, og venter, mens han gør rent og putter tingene ned i tasken.

Tøzen bliver ført ned i baren, stadig uden at kunne se noget. Jeg tager et par flasker vand med ind i det rum, hvor vi har aftalt vi skal ligge begge to, blindfolded og blive taget af de fyre som vores herrer tillader kommer ind.

Tøzen bliver lagt op på briksen – spørger om hun må få lidt vand. Jeg giver hendes flasken, hun drikker meget hurtigt næsten hele flasken.

Går rundt om briksen og stiller begge flasker. Ser nu at hele rummet er fyldt med fyre med smil og meget forventende blikke.

Går om modsat Tøzen, tager mit undertøj af og ser nu hendes herre står med mit blindfold klar. Han beder mig om at tage det på og lægge mig op på briksen ved siden af Tøzen, så vores fisser ligger ud over kanten modsat hinanden.

Min herre hjælper mig, så vi kommer til at ligge og kan holde hinanden i hånden og på den måde mærke hvad fyrene giver os af orgasmer.

Her mister jeg helt fornemmelsen for tiden. Jeg har hurtigt set alle fyrene der var i rummet – ret mange faktisk og havde givet begge herrer frit løb til at bestemme hvem og hvor mange pikke, der skulle op i min fisse.

Tøzens herre forklarer reglerne for dette dobbelt gangbang – når man er klar, tages kondom på og man knepper den man vil. Når man kommer, skal det være enten direkte ud over brysterne eller i kondomet, som man så tømmer ud over brysterne. For det er det deres tøzer vil have.

Der går ikke så lang tid, før den første pik borer sig op i mig. Han holder fast på mine hofter, mens han i et roligt tempo knepper min fisse, som bare er klar til at tage imod. Tempoet stiger lidt. Ligger og nyder højlydt at blive kneppet, ved ikke af hvem. Kan mærke min herres hånd på mit ben og Tøzens varme hånd – høre stønnen fra Tøzen og ham der knepper mig. Han trækker sig ud, fornemmer han strejfer mit ben på vejen væk, for at gøre plads til en ny fyr, som grådigt indtager fissen. Trykker pikken helt i bund, så der ikke er plads til mere. Knepper mig i et tempo, som gør jeg kommer flere gange, min krop er spændt helt op. Ligger og krammer Tøzens hånd, strejfer hendes bryst, mærker hendes stive brystvorter mod min håndryg. Fyren trækker sig ud. En ny pik er på vej, slet ikke så stor som den anden, men meget krævende og lader mig mærke at han vil tage mig hårdt til han kommer i kondomet. Mærker derefter han tømmer det ud på min bryster og smører det ud.

Ind i mellem et par af fyrene, leger min herre med fissen, krævende og med formålet at give mig sprøjteorgasmer. Det lykkedes ganske mange gange til glæde for dem omkring briksen.

Har nu mistet fornemmelsen af antallet der bliver ved med at tage min fisse. Mærker flere gange, et par krævende hænder på mine bryster. Lege med mine vorter, bider lidt i dem og holder mig fast mens fyrene skiftes til at kneppe min fisse.

Inden længe mærker jeg en fyr oppe ved mit hoved, som stikker sin pik i min mund. Holder mig let fast, så jeg ikke kan undgå at blive mundkneppet. Alt imens der er endnu en stor pik i fissen. De trykker sig ind i mig på samme tid, så jeg mærker deres magt over mig, spiddet i begge ender. Kan næsten ikke få vejret for den pik, som har fundet vejen ned i min hals. Prøver at dreje hovedet, men hans knæ er på begge sider. Må forsøge at hoste lidt, så han trækker sig væk. Frækt, pirrende og samtidigt lidt skræmmende. Men respekt for at jeg så ikke kunne få vejret, trækker han sig lidt væk, og straks mærker jeg den varme sæd løbe ned af kinden og halsen, for han har valgt at komme med en stor ladning ud over ansigt og hals – frækt.

Nu mærker jeg min herres hænder på mine hofter. Han er tilsyneladende blevet meget opstemt og vil have sin del af kagen nu. Han knepper mig krævende og hurtigt. Jeg mærker hans varme ladning i fissen, da han trækker sig ud, løber den ud af mig, dog for kun at blive stoppet af en ny pik.  

Efter ganske mange pikke og mange orgasmer, stopper vi legen. Alle respekterer at Tøzen og jeg ikke kan mere nu.

Rejser mig op, tager blindfold af, ser der står et par stykker tilbage, som tilbyder at hjælpe med at rydde op.

Tøzen ligger stadig ned, jeg ser på hendes herre og spørger om jeg må kysse hende? Ja det må jeg. Jeg læner mig ind over hende, vores læber mødes og vi kysser hinanden som både en tak samt respekt for at vi var sammen i denne oplevelse. Jeg hører de fyrer der står og ser det sukker højlydt og billiger det de ser.

Tøzen rejser sig op og vi drikker resten af vores vand.

Samler os og går ud i baren. Vi bliver mødt af et helt rum fyldt med meget smilende fyre, der tilkendegiver at de kunne lide det de enten deltog i eller stod og så på.

Afleverer de tomme flasker til værtinden, der kvitterer med ”det var vildt godt gået” – jo tak.

Står lidt med hver vores sodavand – for sukker skal der til nu. Snakker, kysser lidt og smiler. Bliver enige om at det er ikke sidste gang, vi skal prøve dette sammen. Om det også skal betyde jeg skal have lidt smæk – det må tiden vise. Men ved at min herre gerne vil være med til det og jeg er helt sikker på at Tøzen vil nyde at være min lærerinde i den leg.

Tøzen og hendes herre går ind i et privat rum, for at finde tilbage til hinanden sammen og jeg og min herre går i bad. Der er mange forbi med store smil. Og jeg kan kun kvittere med et smil og tanken om ”har du lige kneppet mig?”

På vej ud for at få nøglen til omklædningen, oplever vi så at værtinden bliver mundkneppet i baren, med fyrene siddende eller stående og overvære dette. FRÆKT.

Kvitterer for nøglen fra hende med ”godt gået, det klarede du godt” og et smil.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.