BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hej igen - Dette er så IKKE allerførste gang, men er med en ekstra mand. Sommerfuglene er ikke ret meget mindre i min mave, selvom jeg nu ved hvem Hans er, hvor stor hans pik er og hvad den kan tilføre mandens og mit ret dejlige sexliv.

Aftalen er at det er Hans og min mand der laver aftalen om hvad der skal foregå, jeg kan sige NEJ, men min mand kender mine grænser, så regner ikke med at det kommer på tale.

SEX I DAG?

Denne gang mødes vi en formiddag, er alle tre er friske og veludhvilede. I dag skal vi knalde i vores soveværelse, mest af hensyn til underlaget og vores knæ mv.

Aftalen har ellers været at det ikke skulle foregå i ægtesengen, men det er altså mest behageligt og nemmere at bare lægge sig, ligge på knæ uden at skulle have ondt bagefter.

Jeg har lige været i bad, barberet fissen glat, så der er helt klar. Både Hans og min mand kan lide at de kan se fissen klemme om deres stive pikke. Jeg ligger klar på sengen, da Hans kommer ind. Han smutter hurtigt på badeværelset og vasker sin pik, så den er lækker og klar til at blive suttet på.

Hans kommer klar ind til sengen, hvor jeg sidder nøgen og klar på kanten, klar til at sutte på pik. Begges pikke står klar, ud i luften og vejre at de nu skal ind i min mund. Jeg tager fat om begge pikke, starter som den gode værtinde med at lade læberne omslutte Hans´ pik, mens jeg leger med min mands pik. Hører et suk fra dem begge – ENDELIG.

Jeg sutter dem på skift, mens jeg sidder på sengekanten. Forsøger at få så meget pik i munden som muligt fra dem begge – Hans er noget større end min mands, men elsker at min mand kræver at jeg sluger hele hans pik til roden. Hans´ s pik kommer lige forbi drøblen et par gange, men stillingen gør det ikke kan lade sig gøre at få den helt til roden.

Min mand siger at nu er det deres tur til at slappe af, så de sætter sig tilbagelænet på sengekanten, og jeg ligger nu på knæ foran dem, med et par meget stive pikke lige foran mig – klar til at blive leget endnu mere med. Sutter på Hans´ pik lidt, mens jeg har godt fat om min mand.

Min mand tager fat i Hans´ pik og siger at jeg skal slikke på hans nosser og op af skaftet, mens han tager fat i sin telefon, for at begynde at tage billeder. Hans smiler retur og læner sig tilbage, mens min tunge leger med hans nosser og op og ned af skaftet. Leger lidt med hans pikhoved, som giver ham et gip i pikken og om muligt står den endnu mere rank.

Nu er det min mands tur til at få slikket nosser og blive pirret op og ned af skaftet og på pikhovedet.

Jeg ved lige hvordan jeg skal få pikken til at stå helt stiv og klar mellem mine læber. Lidt tunge på spidsen og lade pikken køre frem og tilbage i munden mellem læberne og tænderne...... Samtidigt med at Hans er i gang med at lege med min store bryster og vorterne bliver nulret.

Som om han vidste at der er direkte forbindelse mellem vorterne og min fisse. Han lader sine fingre finde vej til min fisse, hvor safterne løber ned af benene på mig, med en kommentar om, at den er godt våd og klar til at få pik.

Mens jeg sutter min mands pik, kravler han ned på gulvet, spreder mine skamlæber og stikker sin pik op i min pikklare fisse. Jeg sukker højlydt og da pikken kommer helt op i mig, er jeg tæt på at komme første gang.

Min mand trækker mig op på sengen, mens Hans rejser sig og følger med, hurtigt for at stikke sin pik ind i fissen igen. Han er liderlig, min mand er liderlig og det er jeg helt klart også.

Hans kører frem og tilbage i min fisse i et roligt tempo, med det ene ben på ydersiden af min hofte, for at min mand kan få et par billeder af min fisse, der er fyldt godt op med en stor pik.

Min mand stiller sig på knæ foran mig på sengen, tager fat i mit hoved og stikker sin store pik ind i munden på mig – her står jeg så nærmest spiddet mellem to pikke, der samtidigt kører ind og ud af min fisse og mund.

WOW for en fornemmelse. Jeg kan ikke gøre noget, Hans har fat i mine hofter, kører sin pik hårdt op i min fisse, til der ikke er plads til mere pik. Min mand stikker sin pik ned i halsen på mig, mens han taler med Hans om hvor dejligt det er at mærke min liderlighed for dem begge på en gang.

Jeg er allerede kommet et par gange nu, så min fisse er helt vildt våd. Hans og min mand bytter plads. Min mand holder godt fast i mine hofter, mens han fører sin pik op i min våde fisse. Holder sig lidt i ro, mens Hans lægger sig på sengen foran mig, med sin pik lige foran mit ansigt. Jeg får lige pikhovedet ind mellem læberne, så støder min mand til og jeg kan ikke falde andre steder hen, end ned over Hans´ pik, så nu er jeg igen spiddet mellem deres stive pikke. Hans mundknepper mig, mens jeg bliver taget godt og grundigt bagfra af min mand.

Sveden springer fra min krop imens den gennemryster i flere orgasmer.

Hans og min mand bytter plads igen, Hans stikker pikken ind og tager min våde fisse med lange tag, mens min mand filmer og derefter lægger min mand sig foran mig og lader mig lege med hans nosser med tungen og slikker op og ned af skaftet. Lader mig få lidt luft, spørger om jeg skal have en lille pause – NEJ. Spørger til hvad jeg så vil have? Jeg vil have pik, siger jeg. Og det skal jeg love for at jeg nu skal have.

Hans trækker sig ud, mens jeg kravler lidt frem og sætter mig i sengen. Kigger op med begge mænd, måske lidt spørgende.

Hans lægger sig på sengen, på ryggen og siger: Nu skal du ride mig. Jeg smiler til min mand og kravler op ovenpå Hans. Min mand hjælper Hans´ pik ind i fissen. Hans tager fat om mine hofter og begynder at kneppe mig i et højt tempo. Jeg kan ikke andet end at komme med det samme.

Sveden drypper ned på Hans, som nu begynder at slikke og nappe i mine vorter. Det gør at min fisse klemmer om hans pik. Han holder sig i ro for ikke at komme der. Min mand kravler op bag ved mig og har lidt glidecreme med.

Smører lidt og trænger lidt op bag i mig. Lige i første omgang er jeg ikke klar på en sandwich. Hans fylder meget i min fisse, så der er ikke så meget plads i røven.

Hans holder sig i ro og lader min mand komme helt op i røven. Men måske er der for meget glidecreme på, for det bliver kun til ganske kort tid i sandwichen, hvor både Hans og min mand holder mig fast og virkelig gør et ihærdigt forsøg.

Min mand stiller sig ved siden af sengen og holder mig fast, så jeg kan sutte hans pik. Jeg sutter, mens jeg rider Hans, som bare støder igennem og holder mig fast på hans stive pik. Min mand stønner og trækker sig lidt ud af min krævende mund.

Min mand henter en sodavand, da sveden virkelige driver af mig. Jeg har suttet pik i snart 20 min i et væk. Er blevet kneppet lige så lang tid.

Vi sidder lidt i sengen og småsnakker. Min mand og Hans er meget tilfredse med min præstation, men hvis jeg ikke skal stønne i en sandwich, skal jeg da lige have en ekstra pik i munden?

Nej jeg har ikke brug for en ekstra mand. Så de må trækkes med at jeg stønner når jeg kommer.

Hans siger at nu har jeg snakket nok, så nu skal jeg have mere pik. Jeg lægger mig på ryggen og får Hans i fissen og min mand stiller sig ved mit hoved og stikker sin pik i min mund. Hans har fundet ud af at jeg skal tages hårdt og konstant, mens han koncentrerer sig om at komme. Han kommer i min fisse, med støn og lange stød. Samtidigt er min mand ved at komme i min mund, men han vil helst komme i min spermfyldte fisse.

Tager lige mobilen med ned mellem mine ben, og tager et par billeder af min fisse der er fyldt op med Hans´ sperm. Herefter stikker han sin stive pik op i fissen og tager mig i lange stød til at det fylder endnu mere sperm i fissen.

Imens ligger jeg med Hans´s pik i hånden, som er begyndt at bevæge sig igen, mens Hans leger med mine bryster. Min mand trækker sig ud og samtidig flyder deres sperm ud af min brugte fisse.

Jeg glæder mig super meget til det næste møde med Hans snart, når vi alle igen har tid til hed sex.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.