Efter moden overvejelse og mange lange snakke, blev jeg overbevist om at prøve et GB.

Husvennen Klaus og manden min havde talt meget frem og tilbage om dette, og fik opgaven med at arrangere det så jeg for det første fik mest muligt ud af det og andet følte mig tryg.

SEX I DAG?

Klaus og manden satte en dato, hvor møder og arbejde ikke kunne komme i vejen, nu hvor der skulle laves og holdes aftaler med en del fyre. Og det skulle selvfølgelig være i swingerklubben.

I tiden op til GB´et, hvor Klaus var hos os en enkelt gang i mellemtiden, skrev de meget sammen omkring alt: hvordan skulle de foregå, hvor mange skulle deltage, hvilke udfordringer kunne de forestille sig og meget mere, helt sikkert.

Fik absolut ikke alt af vide, men hvad gør det, når man har 2 skønne mænd til at passe på sig i sådan en lækker situation.  

Dagen oprinder og morgenen starter med: Kaffe på sengen.

Jeg trisser i bad med min skraber og sæben. Mens jeg barberer mig helt glat, som er blevet mit foretrukne – for hvem vil have hår i munden – så flyver tankerne rundt: Hvem kommer, hvordan er de, hvad er deres forventninger, hvordan smager de, kan jeg klare dem alle både med at sutte dem klar og derefter at de tager mig på skift?

Samtidigt bliver jeg liderlig ved tanken om, at jeg til aftensmaden nok stadig kan mærke at jeg er blevet gennemkneppet af flere fremmede pikke, end jeg har haft i vores tid med husvenner. Og måske også ville være en anelse øm.

Efter badet, påklædning og venten på manden blev klar, begyndte jeg at få det mega varmt, hvilket bekræftede mig i, at jeg faktisk var meget klar til GB og masser af sex.

Turen til swingerklubben var lang – unødigt lang, også fordi lige i dag kørte trafikken ikke. Men ud kom vi og mødtes med Klaus.

Af med tøjet, ind i baren – overraskende at der var en del på en hverdags formiddag, størstedelen mænd, men også enkelte andre par eller måske nogen der bare mødes på denne frække måde i klubben.

Klaus og manden min skulle lige lure af, om deres planer kunne holdes på den planlagte måde – og det kunne det. En sidste gang blev spørgsmålet stillet: Er du stadig med og er du klar? Svaret var klart:  JA!!

Havde sagt, at når jeg går ind gennem døren til klubben, så er jeg klar og gør det de beder mig om, uden at stille spørgsmål.

Så gik vi ned i baren igen. Lidt løs snak mellem manden, Klaus og jeg til en kop kaffe og kigge alle lidt an i baren. Og så gik vi ind i det planlagte rum: Det tjekkiske gloryhole.

Inden for meget få minutter var der ankommet 7 fremmede mænd, som alle skulle deltage. Klaus og manden inviterede dem ind i området og lukkede af med et bælte.

Jeg blev kommanderet ned på knæ, for nu at sutte dem klar.

Ligegyldigt hvor jeg kiggede hen, stod der en stiv pik udfor mit ansigt. Og dem som jeg ikke kunne sutte på eller have i mine travle hænder havde fat i mine bryster eller ansigt, for at ”hjælpe” med at jeg suttede helt i bund.

Nu har jeg ikke noget mod at sutte pik, så det var lidt en slikbutik at lukke mig ind i.

Jeg suttede det bedste jeg havde lært, er dog ikke sikker på at jeg kom hele vejen rundt, men sådan er det jo med denne leg.

Da jeg havde suttet og leget lidt, blev jeg bedt om at rejse mig, tage mine trusser af – BH´ en var røget mens jeg suttede på livet løs.

Blev hjulpet ind på madrassen og døren blev lukket. Klaus og manden satte mine ben fast i løkkerne på døren, og så var jeg ellers gjort klar til at blive taget på skift af de 7 mænd!!

Den første legede lidt med mig, stak et par fingre op, og fandt ud af jeg var SÅ klar til at modtage.

Han stak pikken ind, ventede kort og så tog han fat! Tog mig mens han legede med klitoris. Mere end jeg kunne klare, og allerede der fik jeg min første orgasme.

Havde tænkt at jeg ville kunne holde styr på dem, men det var slet ikke muligt.

Jeg glemte lidt tid og sted, tog i mod, nød og kom adskillige gange. Lagde ikke ret meget mærke til når de skiftede.

Kun når der var meget stor forskel på størrelsen. En enkelt kunne slet ikke komme ind, så han brugte fingrene.

På et tidspunkt kigger manden ind til mig og siger – nu tager de lige omgang 2 – okay, jamen værsgo. Det er jo mega frækt at de har lyst til mere af mig!

Kan så høre at manden siger til dem at hvis de har lyst så vil jeg gerne ligge på knæ foran dem, mens de sprøjter ud over mig.

Det er vist noget der tænder, så de vil ikke komme i kondomet i mig, men stopper nu med at kneppe mig og så løsner Klaus og manden mine ben, åbner døren, og jeg ser i tusmørket nogle forventningsfulde mænd, som leger med deres stive pikke.

Sætter mig på knæ foran dem, en leger med mine bryster mens en anden spiller pikken lige ud for mit ansigt. Han holder let fast i mit hår, mens jeg åbner munden og lukker øjnene – sæd svier i øjnene – og han lader sin store ladning af varm sæd komme ud over mit ansigt og i munden.

Den næste tager fat i mit hår, holder fast, mens han med en tommelfinger tørrer sæden ud i hele ansigtet, samtidigt med han tømmer sig ud på min kind og i min mund.

Alt imens der sidder en foran mig og smører resten af sæden, der drypper ned fra min hage, ud på mine bryster og mave. Han gør sig derefter klar til at sprøjte sin ladning ud over mit ansigt, som ikke kan suge mere sæd til sig, så det løber ned på brysterne, som han så lige kan tørre ud også.

Resten af mændene er muligvis kommet i kondomet, for de har bare stået og kigget på.

Alle deltagere siger tak for oplevelsen og fortæller Klaus og manden at det var en skøn måde at starte deres onsdag på.

Siddende på knæ, tørrer jeg sæden af med et håndklæde. Et er dog ikke nok, så nr. 2 må i brug.

Vi går alle ned i baren, jeg smutter ud i fællesbadet og får vaske mig ren for en masse sæd.

Står i badet, med det varme vand løbende ned af mig, mens der står to fyre modsat og kigger på mig, og smiler til hinanden. Mon de har været med? Vasker mig grundigt over alt, stadig mens de står og kigger. Vender roligt ryggen til dem for at skylle sæben af. Vender mig rundt og nu er de væk. Tager mit håndklæde, tørrer mig roligt og tager mit undertøj på igen. Ved Klaus og manden står i baren med et glas klar til mig. Vi skåler med et smil på læberne og så går snakken ellers igen. Taler både om selve oplevelsen og alt og intet. Det tyder på at vi alle tre har været og stadig er trygge ved situationen.

Mens vi står i baren, er der blandt alle en meget løftet stemning. Fedt. Vores leg er bestemt ikke slut – det havde vi aftalt hjemmefra.

Vi går en lille tur i klubben, mens vi lytter til at der er godt gang i den flere steder. Kvinder der stønner mens de bliver taget, enkelte klaps lyder med fryd for modtageren, og mænd der stønner deres sæd ud.

Vi beslutter at tage en tur i GB rummet, da alle de andre er optaget eller lukket af.

Inden længe ligger jeg på knæ foran Klaus og mandens stive pikke, der står klar til at modtage en varm mund og lystig tunge. De tilkendegiver hurtigt at det var lige det der skulle til her. Alt imens kommer der et par tilskuere til. Jeg sutter, slikker og lapper deres varme pikke i mig, velvidende at hvis jeg fortsætter for længe, så skal jeg sutte deres sæd i mig.

Lægger mig op på briksen, røven ud over det ene hjørne og hovedet ud over det andet. Er klar til at blive slikket alt imens jeg sutter videre på dem på skift.

Mens Klaus nyder at blive slikket, kan jeg ane at der stadig er tilskuere udenfor der står og leger med sig selv. Ingen anelse om hvor mange eller alder eller noget. Men frækt er det at blive kigget på mens man har en dejlig pik i munden.

Manden ligger og slikker og leger med min våde fisse. Han stikker et par fingre op og begynder sin frække leg – udelukkende for at få mig til at sprøjte. Ganske kort tid efter, så sprøjter jeg og kan tydeligt mærke madrassen under mig bliver meget våd.

Han bytter plads med Klaus, som slikker mine safter i sig, mens mandens pik finder vej helt ned i halsen. Han holder mig fast, alt i mens Klaus slikker mig til endnu en dejlig orgasme. Ligger og nyder at være i deres magt og kan bare tage i mod alt det dejlige de gør for mig.

Manden vender sig om mod tilskuerne og spørger om der er nogen der vil være med? En melder sig, men skal lige finde et kondom der passer. Ham når vi desværre ikke at se mere til .

Klaus tager godt fast i mine hofter, trækker mig til sig og stikker sin pik op i min helt klare fisse. Alt i mens jeg fortsat sutter på manden.

Der går ikke så lang tid, før Klaus sprøjter sin varme sæd op i mig, trækker sig ud, mens sæden løber ud af mig. Manden træder til og tager mig i lange seje stød. Jeg kan mærke at han er meget tæt på at komme, bevæger mig, mens jeg kan mærke jeg kommer og samtidigt sender han sin længe ventede ladning op, der blandes med Klaus´s sæd.

Da han trækker sig ud, er der så meget sæd, at det løber ud over madrassen og ned på gulvet.

Nu er jeg mere end tilfredsstillet og har fået alt den pik jeg tror jeg kan klare på en dag.

Vi går alle ud i badet og vasker os. Nu er tiden kommet til en lille hyggesnak i Spaen. Vi sidder alene sammen, hyggesnakker, griner og har vist alle fået det ud af dagen vi var kommet for.

Bagefter går vi ud og spiser en frokost sammen, hvor vi faktisk stadig snakker om dagen, selv om der sidder hr. og fru Danmark i båsen ved siden af, et selskab af ældre kvinder overfor – uden for saftige detaljer, men ret frit alligevel.

Jeg har kun et at sige til manden og Klaus – TAK!!!! Og til jer mænd der tog mig på skift, mens de to dejlige mænd styrede løjerne – TAK!!

Håber jeg får muligheden igen, jeg er slet ikke skræmt – det håber jeg heller ikke i er.

Næste gang, hvem ved – udfordringen lyder: Find en kvinde, leg med hende, mens vi alle kigger på, hvor efter vi vil få alt den pik de kan drive op, på skift eller samtidigt.  Mon ikke det var en udfordring der var værd at tage med??? Jeg vil gøre hvad jeg kan, for vil gerne udforske QQ lidt mere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.