Manden min har aftalt med Andre at der skal tages billeder og film, så han er klar. Andres pik passer lige i munden og jeg kan mærke han er spændt...

Ny pik, nu med Andre. Min mand har nu skaffet mig en ny fyr, altså en ny pik. Andre er en fyr på 47 år, som har skrevet sammen med os på både Swingeren.dk og på xklub.dk. Han har virkelig fulgt med i vores vej i sex universet, som har pirret og givet anledning til at vi skal da mødes.

Skriver sammen en uges tid, ret intenst, på et medie, hvor det kun er mig der skriver. M følger med på sidelinjen, så alt er som det skal være Master/submissiv.

Vi aftaler at mødes til kemimøde hjemme ved os, en stille torsdag. Sønnen er til træning, så der er ro på i hjemmet.

Vi drikker en kop kaffe, taler lidt om løst og fast og så må jeg indrømme, billedet af Andre på skrift passer så godt i virkeligheden. Jeg skal så meget have hans pik og sæd.

Det kan snart ikke komme bag på nogen at jeg er meget glad for sex og gerne en masse sæd, vel?

Vi finder vej til soveværelset. Smider tøjet og ser hinandens an. Lækkert med to pikke der stiller sig ranke og klar til at blive slikket. Sætter mig på knæ foran Andre og tager hans pik i munden.

Manden min har aftalt med Andre at der skal tages billeder og film, så han er klar. Andres pik passer lige i munden og jeg kan mærke han er spændt, da jeg lader læberne omslutte pikken. Maden min stiller sig ved siden af, stikker sin pik frem og nu har jeg begge pikke i munden. Lader munden omslutte dem begge, mens de leger med dem i min mund. De forsøger begge at få dem så langt ind som muligt, hvilket lykkedes ret godt. Jeg kan knap omslutte dem, men kan mærke dem lang inde i min mund – vild frækt.

Efter en tur med både pikken ned i halsen – for det kommer den, og en tunge der leger omkring både pikken og hovedet, med dybe suk til følge fra Andre, så er det min tur til at blive leget med.

Lægger mig på sengen, og han dykker ned mellem mine ben. Kors hvor fantastisk en tunge han har. Leger, sutter og slikker. Fingrene leger med min efterhånden meget våde fisse. Legen gør mig godt våd, men på dette første besøg, har jeg ikke kunne give helt slip, så kan ikke sprøjte.

Alt legen gør dog at jeg kommer flere gange, for tungen er han mere end god til at bruge.

Nu har Andre brug for at komme ind i varmen og derfor bliver jeg bedt om at ride ham, hvorefter jeg sætter mig på ham, får stukket en stiv pik op i fissen – som nu er mere end våd efter hans sublime behandling.  Rider til jeg kommer, igen! Andre vi nu tage mig bagfra. Har skrevet sammen om denne stilling, som både han og jeg er glade for.

Andre stiller sig bag mig, tager godt fat i mine hofter. Pikken kommer nemt ind i min våde fisse. Han holder et fast greb, mens jeg forsøger at tage styringen. Men nej det er ikke mig der skal styre. Han holder fast mens han kører pikke i bund, støder helt til bunden.

Grundet spænding og nervøsitet, hvor mange ting foregår i hovedet, så derfor kunne han ikke komme. Dog var der kun positive tanke og dermed en hurtig retake kunne gøre det. Så den efterfølgende lørdag, hvor vi mødes igen, skulle være lykkens gang.

Her havde manden min og Andre aftalt, at jeg skulle være blindfolded, siddende på knæ ved sengen, og han skulle bare komme ind i soveværelset, lægge tøjet og komme over og stikke sin stive pik i munden på mig, tage styringen over mig, så skulle det lykkes.

Elsker at sutte pik, lege med tungen på hovedet, op og ned af skaftet, slikke på nosserne og ellers have ”magten” ved at kunne bruge tungen og munden, så var de begge lige ved at sprøjte i munden på mig .  De har begge fået plads i min mund igen, og kan mærke de har meget lyst til at få plads langt nede i min hals. Hvilket skal prøves. Lykkes næsten – begge pikhoveder mærkes langt nede, men selv jeg har begrænsninger.

Men skulle da helt sikkert mærke hans tunge og fingre lege med min sultne fisse. Efter en god slikke tur og en lækker gang fingersex, suttede jeg ham igen. Nu skulle vi lege – han måtte på ryggen, tænke på andet end at komme i min fisse, legen var jo vist også at han og manden skulle sprøjte i mit ansigt. Han ligger på ryggen. Jeg sutter mens manden tager mig bagfra – hårdt og med beslutning om at jeg skal komme igen og igen.

Andre leger med sin pik – mens jeg sutter på hans nosser. Han sukker og tager mit hoved, lægger det så han sprøjter så sæden lander i ansigter og i min mund. Slikker mig om munden, mens min mand spiller pik foran mit ansigt. Sutter lidt på hans pikhoved, hvorefter han sprøjter mig i munden og ude over ansigtet. Alt i mens jeg ligger hen over Andre. Ruller om på ryggen med begges sæd i munden og ansigtet.

Flad og mæt af sex. Masser af sæd, som jeg kan slikke i mig. Blande deres sæd i min mund.

Uhhhhmmmmmmmmmmmm. Tak for en dejlig oplevelse.

 

Aller første gang med en ny fyr
I alt: 3.6 ud af 5 - fra i alt 8 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér