BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Corona har lagt en dæmper på besøg af en ekstra mand, ikke at der ikke har været lyst til det, men der er jo begrænsninger.
Men ikke desto mindre, så skal vi huske at leve livet og selvom sex med manden min er FANTASTISK og vi har afprøvet grænser og købt mere legetøj, så er det vildt pirrende at have en ekstra pik, ekstra hænder og en blød mund til mine erogene bryster.
Manden har haft gang i forskellige fyre på medierne. Nogle der bare vil se billeder, andre der er mere end klar. Hans er stadig i spillet, men vi har bare ikke kunne kneppe.
Hans og manden min har en ide om at lave et mini Gang Bang, hvor der så er 3-4 fyre om mig - her bliver jeg udfordret – er helt flad efter en tur mellem Hans og min mand?? Men det betyder jo at vi skal have besøg af en eller to mere, som jeg kan få tillid til, manden har fået kontakt med en sød, ung fyr, som vi kalder Jan. Han er frisk, moden af sin alder, gift og har prøvet at være husven før.

Jan kommer forbi en formiddag, har været tidligt på job, for at kunne komme forbi og få fisse, inden turen går hjemad igen. Jan og manden min har skrevet en del sammen, uden jeg ved om hvad (meget pirrende faktisk), så ved ikke meget på forhånd. Kaffen står klar på bordet, og efter et hurtigt knus – for hvis vi skal kneppe, så er det knus jo ikke det mest forbudte – fik vi en kop kaffe og talte om arbejde, fritid og forventninger. Jan er klart en fyr, som tiltaler og gør mig tryg. Manden spørger så om de ikke skal have mig ind i soveværelset og se hvad der gemmer sig under tøjet? Åhhhh jo siger Jan.

SEX I DAG?

I soveværelset tager vi tøjet af foran hinanden og Jans pik står strunk og klar lige ud i luften. UUUUUUMMMMMMMM lækkert. Da jeg og manden har en aftale om at jeg skal gøre det de beder mig om, så bliver jeg sat på knæ foran dem, og skal sutte dem på skift. Da jeg er vild med at sutte, er det jo ikke det værste der kan ske, med en pik i den ene hånd og en pik i munden, den anden hånd har grebet om nosserne på Jan, så sutter jeg, leger med tungen om hans pikhoved, skifter over til manden og han får den samme tur. Efter kort tid, har Jan og manden fået fat i mit hoved, så de kan bestemme endnu mere – dejligt. De stiller sig tættere sammen, så jeg kan have begge pikke i munden på samme tid. Fornemmer at de kan lide hvad der sker.

Efter at have leget med deres pikke, mærket at legen med tungen har virket, bliver jeg bedt om at lægge mig på ryggen på sengen.
Jan begynder at lege med min fisse, mens jeg sutter lidt på hans pik. Han er meget bevidst om at nu skal jeg have orgasme – eller rettere orgasmer!!!!!! Jeg og manden har de seneste år fundet knappen til sprøjteorgasmer – og mon Jan har været en flue på væggen??? Han finder hurtigt punktet i fissen, som han masserer og fylder fissen ud med et par eller tre fingre. Jeg er i ekstase og kan bare give mig hen og lade safterne fosse ud. WOW han ved hvor og hvordan hans smidige fingre skal være. Manden tager billeder alt i mens han får Jan til at stikke pikken ind i min nu meget våde og let hævede fisse.

Jan har en lækker lang pik, som måske ikke er den tykkeste, men gud hvor han kan bruge den. Han får ramt helt oppe hvor der ikke er mere plads og da han mærker det, tager han mig i lange stød, helt i bund, holder mig fast og så mærker jeg manden komme op til mit hoved, med en stiv lækker pik, som han stikker i min mund. Ligger næsten i spænd mellem deres pikke, som bare kører frem og tilbage i mig. Whats not to like? Og her for alle tre altså. Kan høre at de trækker vejret tungt.
Manden siger at jeg skal lægge mig på knæ og nu får jeg Jan bagfra. Tydeligt at det er en stilling der tænder ham. Pikken finder nemt vej ind i fissen og hænderne tager et solidt greb om mine hofter. Efter han har følt efter hvor langt han kan komme op, stiger tempoet. Mandens pik har fundet vej ind i munden, så stønnen bliver lidt kvalt, men det kilder vildt i fissen, så Jan kan mærke at jeg kommer igen. Ret hurtigt efter, kommer han langt oppe i mig. Da han trækker sig ud, for at se sæden løbe ud af mig, er hans pik stadig stiv og står lige ud i luften. Han spreder mine skamlæber, for at se sæden løbe ud. Ser tilfreds ud og smiler ved synet.

Manden stikker sin meget stive pik op i mig, for efter kort tid at blande sin sæd med Jans. Dobbelt op med sæd, har svært ved at holde på det, så nu løber det ud og ned af lårene, mens de står og smiler til hinanden.
Vender mig om på ryggen og smiler og siger tak for pik og sæd til dem begge. Er helt flad efter en masse sprøjteorgasmer og er fyldt godt op med sæd i fissen og lettere ømme kæbemuskler, af at sutte pik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.