BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi er startet med at snakke om at prøve at have en ekstra pik med i legen for 4 år siden. Manden min har arbejdet meget med sin jalousi gennem hele vores ægteskab, så at nå til han selv foreslår det – er en mega sejr i sig selv.

Tilløbet har været langt, men har åbent meget i vores forhold.

SEX I DAG?

Kulminationen var til at tage og føle på, på mange måder. Sf.

Mange lange snakke på forskellige sexmedier/datingsider, har vi brugt vores alene tid sammen på. Har en teenager i huset, så alene tid er der ikke så meget af.

Forskellige har budt sig til: fyrer som kunne være hos os indenfor 15 min, unge fyrer som tænder for vildt på en moden kvinde (jeg er slut 40´erne), fyre som slet ikke forstod at der ikke var tale om en salgsvare, ældre (70+) som ville forsøge om det stadig kunne lykkedes og så gruppen af gifte mænd, der enten havde "fået lov" til at lege alene, eller med koner som INTET viste om hvad de brugte deres "dart/bowling/hang-out" aftenener på – men deres venner var de i hvert fald meget sammen med.

Første valg var en fyr, hvor det faktisk var fruen som skrev til min mand – ham ville hun gerne låne ud. Kemien på chatten og senere SMS var virkelig god. Manden var helt fyr og flamme. Men med en teenager i huset, skulle der laves nogle aftaler om pasning efter skole eller lign, som skulle passe alle parter.

Lykken var gjort og en fredag lykkedes det at få ham i hus – Vi kalder ham Brian.

Han ankommer til os, glad, smilende og heldigvis meget snaksagelig. En enkelt øl og et glas vin til at løsne for vores sanser og få smidt tøjet lidt lettere.

Brian tager et bad (han er håndværker og kom lige fra job – renlighed er i top), og kommer ind til min mand og jeg. Han virker ikke til at være tilfreds med at pikken ikke står strunk og stolt lige ud fra nosserne. Manden min sidder med den stolteste pik, lige op i luften.

Brian og manden sætter sig ved siden af hinanden, jeg sætter mig foran dem og tager deres pikke i hænderne, leger lidt med Brian og sutter på min mands pik. Brians pik er ikke til at begejstre med min mund og tungeleg. Han er helt slap. Han sidder og signalerer til min mand, at han simpelthen ikke kan få den op. Jeg sutter dem på skift, men uden resultat fra Brians bedste ven – snart tidligere bedste ven.

Brian ved så til gengæld hvad han kan med hænderne, så mens min mund sutter min mands meget stive pik, så leger han med min fisse. Han stikker et par fingre ind og samtidigt leger han med min klitoris, så jeg kommer flere gange.

Legen slutter, da Brian siger at han gerne vil have en chance til en anden god gang. Og ja det vil vi alle tre gerne forsøge at få til at lykkedes.

Efter Brian er gået – så tager min mand mig, så jeg ikke er i tvivl om hvem der bestemmer alt omkring sex i vores ægteskab. Jeg kommer gentagne gange, mens han holder mig godt fast i et greb, så jeg ikke kan andet end at tage i mod hans tykke pik i min fisse. Bagefter kan jeg kun forestille mig, hvordan min fisse måtte have det, hvis der havde været 2 stive pikke oppe i mig.

Legen stopper ikke her. Min mand har besluttet sig for at vi skal prøve forskellige pikke, før vi finder den eller de som skal være vores husven (ner).

Der bliver chattet og skrevet sammen med flere forskellige. En meget stor del bliver afvist grundet alder. Flere fyre i starten af 20´erne vil så gerne have en erfaren og ældre kvinde. Mine store børn er ældre end dem??? Smigret men beskeden er nej tak.

En fyr gør indtryk på min mand. Han er meget fleksibel, har været husven tidligere gennem et par år, han er gift, fruen ved ikke hvad han foretager sig når han kører ud til et kald på jobbet, børnene er i en alder hvor de er selvhjulpne – det kan da kun blive godt.

Manden begynder at skrive lidt mere intenst med ham, han sender billeder af min fisse med/uden sæd, de udveksler billeder af deres pikke og inden længe har vi også set hinanden i fuld figur på billeder.

Kemien er ret god. Aftalen er et fyraftensmøde. Der er ingen tvivl om at vi tænder på hinanden og den leg der skal komme lige straks. Vi kalder ham Hans.

Hans kommer en eftermiddag, hvor vi alle har været på job. Sønnen er igen igen blevet sat til at blive passet ved farfar og farmor (det er han ikke ked af, men undrende over at han ikke skal hjem efter skole).

Vi sidder lige og taler om løst og fast. Kommer egentlig ikke ind på hvorfor Hans er kommet i vores hjem. En enkelt sodavand bliver indtaget og kemien er fundet. Hans tager et kort bad og kommer retur helt nøgen og med en pik af en størrelse, som jeg ikke har set før. Manden min har en pik i en størrelse, som giver mig mange orgasmer og den er jeg meget tilfreds med. Hans´s pik er bare noget større.

Jeg har taget tøjet af imens Hans har været i bad. Knæler foran Hans og manden. Sutter deres pikke endnu mere stive end de allerede er. Deres hænder nærmest kræver at jeg tager dem til roden.

Hans´s pik kommer ikke helt ned, men næsten. De holder mit hoved blidt mens de knepper min mund. Taler om at "det gør hun da ret godt" og deres stønnen bekræfter at mit arbejde er godkendt.

Jeg sutter det bedste jeg har lært. Begge pikhoveder kommer i munden på samme tid til deres store begejstring. Så det at min mand har lært mig at kunne lide at sutte pik og faktisk nok også elske det, har givet gevinst.

Manden og Hans siger jeg skal lægge mig på ryggen, nu skal jeg også nyde mens jeg sutter pik.

Manden trænger op i mig. Alt i mens Hans ligger på knæ over mit hoved og stikker sin store tykke pik i munden på mig. Knepper min mund, mens manden pumper sin pik i min fisse.

Jeg kommer flere gange allerede her – manden ved lige hvor han skal trykke til, for at min fisse kramper omkring hans lystige pik. Alt imens jeg ikke kan stønne, for Hans´s pik fylder hele munden og halsen, så lyden bliver inden i mit hoved.

De skifter plads, så jeg sutter på min mands pik, indsmurt i mine egne safter, mens Hans stikker sin pik indenfor i min våde og sultne fisse.

Hans´s pik størrelse gør at jeg bliver skubbet op mod min mands pik, som så kommer helt ned i halsen hver gang Hans trænger helt i bund. Har igen ikke mulighed for at stønne i de orgasmer som jeg kommer med.

Manden trækker pikken ud af min mund, for at forevige Hans´s pik i min fisse. Jeg ænser ikke hvor mange billeder det bliver til, alt imens Hans varierer sit tempo og hvor langt han trænger op i mig.

De skifter plads igen, smager igen mine safter, mens min tunge leger med skaftet og nosserne. Manden siger at der er ikke så lang tid til han kommer – er Hans klar til at komme inden længe??

Manden kommer og kommer og kommer. Fylder min fisse med sin varme sperm og trækker sig så ud og kommer op til min mund.

Jeg slikker ham ren og Hans trænger ind i min sædfyldte fisse. Han er så klar til at pumpe en opsparet masse af sperm i min fisse efter ganske kort tid.

Hans kommer og kommer. Blander sin sperm med min mands. Følelsen af deres sperm varmer i min brugte fisse. Hans trækker sig ud og begge sidder og nyder synet af deres fælles sperm der løber ud af min fisse.

Vi er alle tre glade for den præstation. Jeg ligger svedig og godt gennemkneppet, mens de sidder og taler om hvordan de syntes det er gået. Alt i alt en gennemført præstation, som snart skal gentages.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.