Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nicklas hedder naboknægten, han er teenager maks 17 år gammel jeg aner det ikke ærligtalt men en ting er sikkert han er en ægte nørd, runde briller, bøjler, rødhåret grydefrisyre og kropsform som en flødebolle.

- Jeg har bemærket han altid står ude på badeværelset om morgnen og kigger over i mit soveværelse og en aften inden jeg går i seng beslutter jeg mig for at give nørden noget at tænke over, om morgnen dagen efter beslutter jeg mig for at stille mig splitter nøgen i mit soveværelse og lave mine yoga øvelser så han med lethed kan se min kvindekrop.

SEX I DAG?

- Jeg står med spredte ben foroverbøjet med numsen mod det vindue han kan se ind af og hvis Nicklas står og lurer som altid kan han se min røv og fisse uden problemer. - Da jeg vender mig for at sidde ned på knæene og strække min ryg kan jeg se han er på badeværelset som forventet, da jeg ser over imod ham skynder han sig at lade som ingen ting og jeg fornemmer han er på vej ud derfra.

- Der går nogle dage og jeg tænker ikke nærmere over situationen men har travlt med så meget andet da der en aften banker på døren, jeg går ud for at åbne men der er ikke nogen kun en konvolut på dørmåtten! - Jeg tager brevet med ind og sidder mig i sofaen for at læse det og i brevet står der.

: Hej Malene, jeg har gennem en længere periode filmet og fotograferet dig uden tøj og hvis du ikke ønsker andre skal se disse billeder og FILM vil jeg udløse mine frækkeste fantasier med dig!! vh. Nicklas. 52 69 74 xx

- FUUUCK tænker jeg, den lille perverse nørd! ?!?!?

- Samme aften skriver jeg en sms til nummeret at jeg har forstået brevet og hvad han havde forstillet sig hvortil han svare : Jeg har en fantasi om at binde dig fast samt give dig bind for øjnene for derefter at gå på intim opdagelse og udnytte mulighden for at miste min mødom til en så lækker dame.

- Jeg svare: Det kan du godt glemme alt om jeg skal ikke være din lolitadukke perverse nørd! jeg tager en snak med dine forældre i morgen tidlig. 2 min. efter modtager jeg et filmklip af mig selv der står med røven i vejret filmet fra hans badeværesle og man kan tydeligt se samtlige detaljer, han skriver ligeledes i beskeden at han har meget mere og at det er mig der bryder loven da jeg åbenbart viser mig nøgen for mindreårige og at hvis jeg ikke fatter at gøre som han vil ryger det til politiet!

- LORT OG PIS tænker jeg!! og svare: Okay 1 gang er jeg din slave og så sletter du det hele! ok i morgen aften kl. 20:00 skal du ligge i din seng helt nøgen så går jeg selv ind og kommer op til dig! svare han.

- Næste dag går jeg fra morgenstunden og overvejer at tage kontakt til politiet selv og forklare dem hele episoden da en sms tigger ind: Hvis du pludselig skulle få sjove ideer om at ændre vores aftale så ødelægger jeg dit liv. uden foran din dør står en kasse med nogle ting i bl.a noget undertøj og et bind til dine øjne. Nicklas.

Mine planer går i vasken og inden jeg ser mig om sidder står jeg foran min dør med pakken i hånden og låser mig ind. - Jeg åbner kassen og finder noget pænt undertøj og et slikebind. klokken er næsten 18:00 så jeg begynder at blive nervøs for hvad der mon kommer til at ske.

- 10 minutter i otte iføre jeg mig undertøjer og ligger mig i sengen og tager bindet for mine øjne så jeg intet kan se. Nogle minutter efter kan jeg høre en komme op af trapperne, jeg bliver nervøs og bange men tør ikke gøre andet end at ligge stille og bare afvente. - Hej Malene lyder en ung stemme, du må ikke tale og du må intet se! - lidt efter får jeg hovedtelefoner i ørene med noget klaver musik så jeg intet kan høre heller. - Jeg fornemmer en tunge på min mave og nogle våde kys nede ved min trussekant imens nogle bløde hænder befamler mine silikonebryster. Jeg bliver chokeret da jeg samtidig mærker et sæt hænder mere der er i færd med at trække mine trusser af for ikke at nævne den de hænder at tager fat i mit hår og drejer mit hovede hvor efter en pik bliver presset mod min mund. - Jeg aner ikke hvad jeg skal tænke eller tro men åbner bare munden og lader hvem end personen er kneppe min mund alt imens mine bryster bliver befamlet og min fisse bliver slikket af en meget uerfaren person.

- Jeg begynder at blive liderlig, Jeg har en mindre pik i munden imens mine stive brysvorter bliver suttet og slikket på og en helt tredje slikker grundigt og ihærdigt min klit. - Jeg ligger til fri afbenyttelse og inden jeg ved af det får jeg aftnens første ladning i munden, jeg får samtidig en mild lussing og der bliver tager fat om min hals og revet i mit hår så groft at jeg nu kan se en smule under silkebåndet for mine øjne og svagt høre lidt på det ene øre.

- Lad mig prøve at stikke min pik ind i hendes fisse lyder en stemme. En anden stemme fniser lidt og hvisker okay så vil jeg også prøve at sperme i hendes mund og inden jeg ved af det får jeg presset en pik i munden igen og kort efter fornemmer jeg en mindre pik trænge op i min våde dame fisse imens jeg kan se under silkebåndet at en trejde fyr sutter på mine stive ømme nippels. - Jeg bliver grundigt udnyttet af de 3 drenge og kort efter kommer aftnes 2. ladning i min mund, jeg synger det hurtigt og høre så en af dregnene sige : Jeg vil sperme i hendes fisse og en anden siger jeg vil prøve at stikke min pik op i hendes røv! - Åh nej tænker jeg!!

- Jeg fornemmer en lidt større pik blive ført op i min fisse og en stemme siger spred hendes ben for mig så jeg bedre kan kneppe hende. - Jeg er ikke i tvivl det er Nicklas den tykke perverse nørd der ligger og støder i mig et par minutter efter sprøjter knægten oppe i mig og jeg fornemmer de griner og der bliver givet highfive. - Hørertelefonenerne bliver revet ud af mine øre og en stemme siger ved dig på alle 4 så vi kan prøve doggystyle! - Jeg gør som de siger og kort efter bliver jeg atter bollet i munden imens jeg fornemmer en uerfaren pik forsøge at trænge op i mit tørre numsehul, efter lidt tid gør det ekstremt ondt da jeg istedet får en finger mast op i røven og i takt med jeg stønner får jeg presset en pik næsten ned i halsen, klappet hårdt og brutalt på mine baller og nevet i mine nippels imens sæden begynder at løbe ud af min fisse. - Jeg er træt i kæberne af alle de blowjobs og jeg begynder at mærke det snurre i mine baller efter utallige slag og mine nippels er så ømme de nærmest er følelsesløse men det kan man ikke sige om mit røvhul der netop bliver skampulet af en mindre pik imens jeg bliver revet i håret og får endnu en potion sperm i kæften, efter nogle minutter i smerter bliver hørertelefonerne hevet ud af mine øre igen og en stemme siger lig stille og tæl til 1000.

- Jeg tæller ikke men ligger bare og ømmer mig, de små perverse amatører aner ikke hvor hårdt de har behandlet mine følsomme nippels og klit for ikke at nævne mit numsehul.- Jeg går i et langt varmt bad og derefter lukker jeg ned og går i seng.

- Der går nogle dage hvor jeg tænker på hvad der mon sker eller om jeg får flere sms'er men dage bliver til uger og uger til et par måneder da jeg oplever ekstreme smerter i maven.

- Uden at tænker videre over det kommer jeg til lægen der måsker mener jeg kan være gravid!! - Min verden går i stå for en stund og jeg mindes nu at Nicklas spermede oppe i mig den aften de voldtog mig.

- et par dage efter opsøger jeg en gynækolog der også mener jeg er gravid i 12 uge og minder mig om man der ikke længere kan få en abort!! - Jeg bliver yderligere scannet dagen efter og her bliver det endeligt bekræftet med et stort tillykke du skal være mor at jeg er blevet bollet gravid af nabo knægten..

- Min verden går i stå og jeg føler mig så ulækker og beskidt!

fuck dig Nicklas

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.