Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Anita lægger hovedet let bagover. Kigger op på Johnny og Brian, der står med deres halvstive pikke over hendes ansigt.

"Slik dem," siger Brian.

SEX I DAG?

Lige som Johnny er han en stor, muskuløs fyr. Han er omkring 20 år – altså lidt yngre end Johnny på 25 – men af statur er de næsten ens. Høje og brede og med tatoveringer på armene.

Måske også på overkroppen, men indtil videre har den 32-årige advokat-sekretær kun set deres arme – og deres underkrop.

Johnny har en kæmpepik. Både i længde og i tykkelse, og hun har hostet og været ved at blive kvalt i hans store pikhoved, der blev presset ned i hendes hals lige til udløsningen kom.

Brians er også stor. Den har fyldt hende ud i fissen, men nu er det den tredje fyr her i lejlighedens entre, der kredser om hende. Michael, hedder han, som er midt i 30erne og spinkel. Foreløbig ved hun ikke, hvad han kan, ud over at betjene telefonen, som har optaget deres seksuelle udfoldelser.

Anita sidder med sin glatte fisse vendt ud mod Michael. Han løsner sine bukser, men hun ser ikke mere.

"Slik os op," siger Johnny, som holder sin pik hen til hendes mund. Brians pikhoved er lige ved siden af Johnnys pik. Anita kan dufte både hendes og hans safter.

Brians sperm, og hendes egne kussesaft.

"Det er her, det foregår. Det kan godt være, at du er vant til, at folk adlyder dig, når du kommer ud med dine fine papirer – men her er det altså os, der bestemmer," siger Johnny og presser sin pik mod hendes mund.

Hun åbner munden, og da hun igen får det store pikhoved i munden og lader tungen kredse omkring det, sætter Michael sig på knæ mellem hendes ben.

Hans hænder hviler på hendes lår, hun fornemmer, hvordan han rykker nærmere, og pludselig mærker hun igen noget ved fissen.

En pik, naturligvis. En pik og en hånd, der presser den rundt i hendes revne. Anita kan ikke lade være med at rotere lidt med bagdelen på madrassen. Hendes orgasme for lidt siden har afsløret, hvor liderlig det har gjort hende at blive taget på sådan en overraskende og meget krævende facon, og tanken om, at endnu en mand vil til, slækker ikke hendes lyst. Det mærker de to pikke. Johnnys pik bliver slikket så godt Anita nu kan komme til det fra sin opretsiddende position med hovedet let bagud.

Hun fjerner den ene hånd fra madrassen, så hun med den frie hånd kan få fat i Brians pik, som hun også skubber ind i sin mund. Nu guffer hun på to pikhoveder på en gang, og hendes mund er helt spilet ud.

"Hvem siger at muskeltyper ikke gerne kommer hinanden ved," griner Johnny og ser på Brian.

"Og hvem siger, at muskelmænd har små pikke," svarer Brian og ser anerkendende på Johnnys pik, som må være noget af det største, der åbenbarer sig i træningslokalernes omklædningsrum.

Hvis man bare holder sig til de rene vægte, og holder sig fra stereoriderne, så kan man det meste. Både få store muskler og bevare sin store pik.

Johnny har begge dele, og Brian kommer efter det. Men selv om nogle sikkert påstår det modsatte, kan man ikke træne sin pik større. Det kan man med musklerne.

Pikken må man bare træne, men den falder sammen, når sexen er forbi.

Brian har trænet sin pik godt, men den vil altså ikke vokse til over de 20 centimeter. Hans overarme har udviklet sig noget anderledes de senere år, men hans pik kan ikke følge med Johnnys. I hvert fald ikke målt i størrelse.

Lige nu følger hans pik godt med inde i Anitas mund. Hun har ikke længere begge pikke i munden på en gang, men hun sutter og slikker pikhovederne og skafterne på skift.

Johnny hiver op i sin pik og siger, at hun skal slikke hans nosser. Brian gør det samme.

To sæt glatte nosser hænger ved hver side af Anitas ansigt, og hun prøver at fange kuglerne, selv om Michaels stød distraherer.

Hun har ingen fornemmelse af, hvor stor han er, men hans slanke og lidt blege krop er meget anderledes end Brian og Johnnys. De er solariebrune, muskelsvulmende og tatoverede. De er mørkblonde og mørkhårede. Han er rødblond.

Hun skeler ned til hans krop. Han er ikke smuk på samme måde, som Brian og Johnny. Han er ikke farlig på den måde, men han er ihærdig, og hun kan se en rødblond kønsbehåring, der overgår det meget sparsomme, som Brian har. Og naturligvis også Johnny, der er glat.

Hun tænker på hans rødblonde pikhår, der rammer hendes glatte køn. Michael og hendes øjne mødes, men han udstråler kun koncentration.

"Nu begynder det at hjælpe på det," siger Brian, og Anita bliver revet fra sine tanker.

Hun kan mærke, han har ret, for hans stive pik presser på hendes højre kind, og presperm bliver gnedet ud lige ved hendes mundvig. Johnny er også blevet hårdt – og lang – og hans pik ser hun næsten så langt øjet rækker ved sine læber.

Han skræver hen over hende, så han står med et ben på hver side af hendes krop. Hendes bryster vipper lidt op og ned i takt med, at Michael knepper hende.

Hans sex bliver ikke bemærket af de to andre fyre, men Anita synes, det er dejligt at være så omsværmet. På samme tid omsværmet og fastholdt. Det her er ikke noget, hun har ønsket, men nu, da hun sidder – halvt ligger – midt i det, er det en fantastisk følelse.

Hun aner ikke, hvad der skal ske, ud over, at hun skal have de to store mænd gjort klar.

Kneppeklar. Igen.

"Rejs dig op," siger Johnny.

"Slik min pik," tilføjer han, og Brian må flytte sig. Michael må også trække dig ud, for Johnny vil åbenbart have, at hun slikker ham dybt én gang til.

Hun tager fat om hans balder og kigger op på hans store krop. Han trækker sin t-shirt af og afslører en enorm brystkasse og overkrop, der er dækket til med farverige tatoveringer. Det giver et stød i Anitas fisse – nærmest som en farve-eksplosion.

Han er så stor og voldsom. På alle måder, men hun nyder det. Tænk hvad hans pik kan gøre, hvis den kommer andre steder hen.

"Om lidt skal jeg kneppe dig, som du ikke er blevet kneppet før," siger Johnny. Anita tror ham på hans ord.

Michael har lagt sig mellem hendes ben, og nu mærker hun en tunge der, hvor hans pik var lige før. Han suger hendes klit og kønslæber ind i munden og presser samtidig sin tunge imod mundfulden. Ind imellem slikker han hende hele vejen fra toppen af venusbjerget til det bagerste hul.

Han gør det godt, og det bliver ikke dårligere af, at Brian nu står bag hende med sit erigerede lem presset mod hendes nakke. Han har fat i hendes korte hår og presser hendes ansigt mod Johnnys lange pik.

"Sut den så. Ja, hele skaftet. Helt ind i munden," siger Brian som var han til en fodboldkamp. Han hepper på Anita. Michael får lov til at spille sit eget spil – lige mellem hendes ben.

"Arvvv," udbryder Anita med munden halvt fyldt af pik.

Johnny kigger på hende, men Anita kigger lidt til siden og forklarer – da hun tager en pause – at hendes kusse er lidt øm. Lige der, hvor Michael ramte. Brians kneppetur har haft sin virkning på hende. Hun er vant til en noget mindre pik, og så erfaren er hun heller ikke i at kneppe forskellige mænd.

Det er blevet til en halv snes stykker i tidens løb. Mænd altså, og pikke. Hun er jo ret ærbar, tænker hun.

"Du skal have min pik i kussen," siger Johnny, som ignorerer hendes udbrud.

Han bakker baglæns ned og sætter sig ud for hendes underliv. Michael har flyttet sig, og nu vipper Johnnys lange pik foran hendes halvbrugte kusse. Hun ser interesseret på pikhovedet, der forsvinder ind mellem hendes ben. Da det forsvinder, mærker hun presset.

Det er enormt. Det føles i hvert fald enormt, og Anita lægger sig fladt ned på madrassen og tager bare imod.

Hun skal ikke vente længe, for Johnny støder godt til. Hun giver sig, men inden hun får sagt for meget, sidder Michael blidt på hendes bryst. Nu er det hans pik, der kommer hen til hendes mund.

"Her er lidt at bide i," siger han med tyk ironi.

Han smiler for første gang. Det er underligt, tænker Anita. Hun føler sig tryg midt i utrygheden, og nu smager hun igen på sig selv. På Michaels pik, der er smurt ind i hendes safter. Hun har haft så travlt med at fokusere på de to muskelmænd og deres kroppe og pikke, at hun slet ikke har mærket sig selv.

Det gør hun nu, men det er også en pik, der er 10 centimeter længere end Michaels, der bryder op gennem hende. Og meget tykkere. Johnny grynter og stønner, for han kan mærke modstanden i hendes kusse. Han kører pikken frem og tilbage, men hele tiden får hun lige en halv centimeter mere.

"Slik hans nosser," siger Brian, som kører sin pik rundt i hendes hår. Det er første gang, Anita er blevet hårbollet.

Michael kigger overrasket op, men han gør som Brian ønsker. Der er et klart hierarki her, og da han trækker sin pik ud af Anitas mund og trækker op i den, så hun kan komme til, sukker han veltilfreds.

Der er mange måder at kilde en mand på. Tilfredsstille ham. Anita kommer til at afprøve en del. Hun ved det naturligvis ikke. Hun kan kun gisne om det, men det er Johnny, Brian – og måske lidt Michael – der afgør, hvad hun skal udsættes for.

"Jeg er nødt til at sende en sms hjem til kontoret. De vil undre sig," siger Anita.

"Find hendes telefon i jakken," siger Johnny.

"Når kvinder kan cykle og sms'e på samme tid, kan de også blive kneppet mens de skriver," siger han.

Brian finder hendes telefon, og hun skriver, at hun er taget hjem efter at hun har afleveret stævningen. Hun har fået hovedpine.

Brian tager hendes telefon og læser beskeden.

"Hovedpine," griner han let hånligt.

"Ja, du får nok ondt i både hoved og røv," siger han.

(Fortsættes)

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.