Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Michael har igen hevet sin telefon frem. Anita kigger på ham og på telefonen. Hun ser, hvordan han panorerer ned til hendes underliv og fokuserer på Johnnys lange pik, der presser sig ind i hendes kusse. Hun klynker lidt. Det er ikke påtaget. Det er lige del lyst og forbavselse over, at så stort et "jern" bliver skubbet op i hende.

Den 35-årige kameramand stiller sig hen til Anita, og hans opstilling viser klart, at hun skal tage hans pik i munden.

SEX I DAG?

Det gør hun. Hans telefon flytter sig, så det nu er det nederste af hans blege mave, hans rødblonde pikhår og naturligvis hendes suttende mund, der bliver filmet.

Det tænder Anita enormt, og så har hun helt glemt Brian, der har stået bag hende. Nu er hans ansigt pludselig på siden af hendes, og han kigger interesseret på, at hun suger Michaels pik ind i munden.

"Ja, sådan, tag den helt ind. Helt ned. Det kan du sagtens. Du har jo øvet dig," siger Brian, som også har en langt større pik end Michaels.

Det er dog Johnnys, der er den største, og nu er den næsten helt oppe i Anita.

Hendes mave bevæger sig op og ned i takt med hendes hurtige åndedræt, og hendes brystvorter stritter. Hun sveder, men der er også blevet varmt i den lille, indelukkede entre.

"Tag så Johnny. Tag ham," siger Brian stille. Anita siger intet. Hun har igen munden fuld af pik, og Michael står og nyder hendes munds kærtegn mod det følsomme hoved.

"Sådan ja. Slik min pik. Sut den. Jaaaa," stønner han og lader telefonen smutte ned i lommen mens han skiftevis kigger ned på Anita og op i loftet.

Der skal også være memory til at optage alt det frække, der sker lidt senere. Michael sparer på telefonen, men Anita sparer ikke sig selv.

Johnny knepper hende vildt nu, og hans kraftige lår banker mod hendes sarte hud. Han har godt fat i hende, så de godt 60 kilo, hun vejer, ikke bliver skubbet væk af hans 110 kilo.

"Min kusse er så øm, men det er fantastisk dejligt," stønner Anita, da Michael har trukket sin pik ud for at gøre plads til Brian. Han har stillet sig om ved siden af Michael med den klare attitude, at hans pik også skal slikkes – igen.

"Kom så Anita. Vis, hvad du kan," siger Brian, hvis pik igen er stenhård og kampklar.

Anita har på skift de to pikke i munden, mens Johnnys lange lem fylder hendes kusse ud. Hun nusser de to mænds nosser, og hun fører sine legesyge fingre prøvende om mod deres bagerste hul. Det gør sin virkning.

Bevidst elelr ubevidst bevæger både Brian og Michael deres røvhul hen mod hendes fingre. Det må hun udnytte på et senere tidspunkt, tænker hun.

Nu og her kan hun ikke udnytte så meget. Det er lige omvendt. Hun bliver udnyttet, og Johnny siger pludselig, at hun skal vende sig om. I det samme trækker han sig ud af hendes kusse med et svup, og den 28-årige, sorthårede kvinde tænker sit, da han kommando bliver kædet sammen med tanken om hans pik.

"Men, men...du vil da ikke," siger hun og skubber de to pikke væk fra ansigtet.

"Vend dig bare om," siger Johnny, og Anita gør, som han siger. Nu ligger hun igen på alle fire på gulvet, og Johnny er over hende med det samme.

Hun mærker hans enorme pikhoved ud for hendes numse, og da han presser på, trækker hun sig væk. Han tager hårdere fat om hendes hofter og lår, men da han skubber hårdre, vrider hun sig igen fremad.

"Stå så stille," udbryder Johnny vredt.

"Hent lige vaselinen inde i skabet på badeværelset," siger han henvendt til Brian. Brian har også smidt sin trøje, så nu er han lige så nøgen som de to andre mænd, men han fortrækker ikke en mine, da han får beskeden af Johnny. Anita har ellers altid syntes, det var så frækt, når fyre talte om vaseline sammen. Så kan hun lige forestille sig, hvordan de smører hinandens pikke ind i vaselinen og begynder at kæle med hinanden. Og kneppe hinanden.

Det tør Anita naturligvis ikke sige højt. Et er, at disse tre fyre knepper i fællesskab, men de knepper næppe hinanden. Det vil i hvert fald komme meget bag på Anita. Og lige nu er det åbenbart hende, der skal have røven på komedie.

"Brian kan da tage hende i fissen mens jeg knepper hendes røv," siger Johnny til Michael. Brian hører det, da han vender tilbage med vaselinen, og han smiler indforstået.

"Ja, to store pikke i hende på samme tid. Det bliver noget af en opgave. Er du klar med telefonen," siger Brian henvendt til Michael.

Han nikker.

Anita ligger og kigger. Hun burde ryste af skræk over de planer, de tre mænd har med hende, men i stedet er hun spændt. Og liderlig. Det ryster hende meget. Hun kan jo slet ikke kende sig selv. Og så tanken om, at hun bliver kneppet af tre fremmede mænd. Uden gummi. Følgerne kan jo blive fatale, og hvad skal hun sige til kæresten derhjemme.

Et par fingre kredser om hendes røvhul, og hun mærker den kølige, klæbrige masse, der bliver smurt ud omkring hendes hul. Og lidt op. Hun vender sig halvt om, inden Johnny befaler hende tilbage i den optimale smørre-positur, og hun når at se, at det er en stor klat vaseline, han vælter ud over toppen af sin pik.

"Pil ved din fisse," siger Brian, som gør klar til at kravle ind under hende, så han kan komme til hendes kusse. Kært barn har flere navne, og Anita adlyder. Det virker nu ellers ikke til, at hun trænger til at blive stimuleret, for hendes fisse er stadig smaskvåd.

Hun ser ned på Brian, der ligger under hende, mens Michael er gået om, så han står ved hendes bagdel – og de to pikke.

Johnny gør det. Han presser sin pik mod Anitas numse, og mens han – godt nok forsigtigt – bryder ind med sit pikhoved, følger Brian trop i det velsmurte hul lige under Anitas numse.

Brian glider ind. Johnny skubber sig vej. Anita vrider sig. Ikke af lyst, men usikkert, men hun kan intet gøre. De to mænd har fat i hende, og hun må bare håbe, at de ikke gør det alt for vildt.

Et er af få Johnnys pik i røven, men når Brians tykke pik samtidig er i hendes kusse, som den er nu, så kan der ikke være meget plads.

Anita stønner højt som for at tage forskud på den smerte, der måske følger. Men Johnny holder op med at skubbe, da hans pikhoved er kommet ind. Han holder hårdt omkring hendes hofter, men han nøjes med at bolle hende med pikhovedet.

Det føles overraskende godt. Faktisk så herligt, at Anita nu stønner af fryd. Det er dejligt igen at mærke Brians pik i kussen, og Johnny kører hurtigt sin pik ind og ud.

"Nu kan du godt slippe din telefon, Michael, for pigen her skal have tredobbelt sperm," siger Johnny med et grin og peger i retning af Anitas hoved. Der ville heller ikke være så mange andre ledige steder.

Michael smider sin telefon på madrassen ved siden af Anita og går hen og tager fat om hendes ansigt. Han bøjer sig ned og kysser hende. Ikke dybt, men bare et par overfladigske kys. Det bryder hun sig ikke om, men da han ser det, fortsætter han med at kysse.

På en måde bliver det for intimt med kysseriet. Sært, når hun lader dem komme i sine huller. Men kys....det er noget andet. Hun funderer over denne bizarre situation. Men Anita ved godt, at hun ikke får ført tankerækken til ende, for der er nok at holde styr på her. Hun tager fat om Michaels pik og nosser og gaber over den, og mens hun begynder at sutte ham helt op med hårde, rytmiske sut, bliver hun kneppet i begge huller af Johnny og Brian.

"Slik Michael, så han snart kommer. Vi er godt på vej," siger Johnny, som har øjenkontakt med Brian. Johnny har lænet sig lidt til venstre for at se ind under Anitas krop, og han kan se på Brian, at han er ved at komme.

"Vi er så klar til at aflevere endnu en portion," siger Johnny, og Anita begynder at sutte Michael intensivt. Hendes tunge roterer uopfordret om hans pikhoved. Hans pik er noget mindre end de to andres, men det er så frækt at have en pik i hvert hul.

Det har hun ikke prøvet før. Men de ældre advokatsekretærer har ret i, at man jævnligt oplever noget nyt, når man er ude med stævninger. Gad vide, om de har været ude for noget lignende. Anita tvivler, men hun finder nok aldrig ud af det.

Der er grænser for, hvad man deler med kollegerne.

"Åhhhhh ja," stønner Michael og lukker øjnene. Anita rækker ud efter hans telefon, som ligger til venstre for hende, og han protesterer ikke, da hun tænder for kameraet og retter det op mod ham. Hun prøver også at fange, hvordan hans pik kører helt ind i hendes mund – og ud igen. Hvordan hendes lyserøde læber kysser hans rødblonde pikhår, og hvordan nosserne bevæger sig frem og tilbage.

Tunge. Klar.

"Sperm i hendes mund," siger Johnny i et tonefald, som antyder, at han ikke kan holde sig tilbage ret meget længere.

"Og sperm i hendes kusse," siger han henvendt til Brian.

Anita gyser. Det er tydeligt, at det er den største af mændene, der har bukserne på. Engang imellem. Lige nu har han bukserne af og pikken inde, men da Michael tager fat i sin pik og begynder at skubbe forhuden hurtigt frem og tilbage, siger Johnny, at de kommer nu.

Det giver et lille jag i Anitas underlig, for i sin iver kommer han til at presse sig lidt mere ind i hendes røv. Hun stønner, men i det samme bliver hendes mund fyldt med spermstråler.

Michael stønner, og hans suk bliver fulgt op af Brian og Johnny, der også kommer samtidig.

Hun kan mærke Brians sperm i sin fisse. Igen. Han fyldte hende op for en halv time siden, så det er utroligt, at hans sperm nu kan mærkes i hende igen.

Johnnys aftryk er ikke så mærkbart. Faktisk er det kun lyden fra hans stønnen, hun hører. Hans pik fylder åbenbart det meste i hende, eller også kan han bare ikke så meget så kort tid efter.

De tre mænd trækker sig ud, og ingen af dem siger noget, da Anita falder omkuld på madrassen.

"Ahhrrrrr, det var virkeligt lækkert," siger Johnny og smiler til Anita. Han lægger sig ned over hende og giver hende et kys. Først et kys, så to og tre, og så kysser han hende dybere.

Hun svarer igen på hans kys. Det er noget andet med ham. Hun bliver nærmest suget ind i hans kraft. Hans tunge vikler sig om hendes tunge, og han smager på hende.

"Vi er da ikke færdige endnu," siger Johnny.

"Kom – du skal se badeværelset," siger han.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.