Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Johnny Mortensen har modtaget en stævning. Men stævningskvinden – advokatsekretæren, der har afleveret den – har fået noget til gengæld. Den cirka 25-årige, kraftige, hærdebrede mand har proppet sin pik ind i hendes mund, og han skubber pikken langt ned.

Det er den største pik, Anita nogensinde har været i nærheden af, og nu er hun virkeligt i nærkontakt med den. Den er måske 23-25 centimeter lang, og den er tyk og hård som en lovsamling.

SEX I DAG?

Anita savler ned på sin hvide skjorte og ned på gulvet. Imens mærker hun, at Brian, der har stået bag hende, trækker op i hendes nederdel. Han ombestemmer sig, da han ser hendes g-streng, og trækker den i stedet ned mod hendes høje stiletter. Hendes selvsiddende strømper ruller han også lidt ned, inden hendes trusser kommer samme vej. Nu ligger hun og stritter med sin glatte fisse, og hun kan se ud af øjenkrogen, at Brian fumler med sine bukser.

Hun venter i spænding på, hvad han kan tilbyde hende. Lige nu har hun munden fuld af Johnnys store pikhoved og lange kæp. Hun sutter og savler og nyder, at han boller hendes mund.

Pludselig mærker hun noget varmt mellem sine ben. Det må være Brians pik. Han gnider pikhovedet frem og tilbage i hendes liderlige, våde fisse, og hun fantaserer om, hvordan det føles, når han presser den op.

Hvor stor mon den er? Anita håber, det er en pik, der virkeligt kan fylde hende ud. Ikke så svært, sikkert, for hun er ret stram dernede. Det sætter hendes kæreste pris på.

Han er her ikke nu. Hun er på arbejde, og hun er taget ud for at aflevere en stævning til en ung mand, som viser sig at være lidt af et sexdyr. Men også gavmild, for han lader sin kammerat trænge op i hende.

Lige nu.

Hun gisper, da hans pik glider op i hende. Den glider, for Johnnys pik i hendes mund har smurt hendes fisse. Brian presser sig vej så langt op som ingen pik har været før, og da den rammer hendes livmodermund giver hun et lille skrig fra sig.

Skriget når ikke ud i entreen. Michael – den tredje mand, der også er i lejligheden – opfanger ikke hendes udbrud på mobiltelefonens videooptagelse, men hendes kropssprog fortæller, hvad der sker. Og Michael dokumenterer det.

Han er spinkel i modsætning til de to andre, og han er også lidt ældre. Michael har ingen tatoveringer, og hans hår er normalt. Johnny og Brian har ganske kort hår, og de ser lige så barske ud som de føles i hende. Brians pik kører nu rytmisk i hende, og Johnnys pikhoved er så langt nede i hendes hals, at hun hoster. Men den kommer ikke op. Den fortsætter med at kneppe hendes drøbel, og da Brian læner sig ind over hende, tager han fat i hendes skjorte og river den op. Hendes blonde-bh får samme tur, og nu sidder og halvt ligger hun næsten nøgen på gulvet.

Michael med mobilen går lidt omkring mens han rager sig i skridtet. Det er for fristende at se det, de to kammerater har gang i, men hans ene hånd bliver på mobilen, så han kan optage pikkene i hendes mund og fisse.

"Tag min pik. Tag den," messer Brian mens han støder sin pik i hende igen og igen. Han finder en rytme, så det passer med, at Johnny mundknepper hende modsat. Hendes C-skålsbryster og hendes korte, sorte hår bevæger sig frem og tilbage i takt med deres skub og stød.

"Jeg trænger til at sperme hende i munden. Var det Anita, du hed," siger Johnny og tager hårdt fat om sin pik.

"Jeg vil tømme min sperm ud i din mund," siger han og kigger Anita i øjnene.

Hun lukker øjnene og svømmer hen. Svømmer hen og ud på liderlighedens åbne hav.

"Jeg spermer i hende om lidt, Johnny," siger Brian og tager ekstra hårdt fat om Anitas hofter. Han skubber nu så hårdt til, som han har gjort, og han rammer hende lige på det ømmeste sted. Hun prøver at stønne, men i det samme kommer Johnnys sperm pumpende ud i hendes mund.

Hun bliver overrasket. Måske burde hun have hørt, at han var på vej, men hun bemærkede det ikke, og nu er hendes mund ved at løbe over med sperm.

"Du skal sluge det. Slug," befaler Johnny med en hård stemme. Michael optager, og Anita når at tænke på, om det kan bruges som bevismateriale, hvis politiet beslaglægger telefonen.

Alternativt kan hun bare få en kopi som et kært minde.

Brians tykke og hårde pik gnider på Anitas klit, og mens hun synker det sidste af Johnnys dråber, mærker hun, hvordan orgasmen kommer rullende. Hun forsøger at holde igen. Hun vil ikke afsløre, at hun også er tændt på det her, men hendes krop lystrer ikke. Hun kommer i et skrig, og rester af sperm flyder ud fra hendes mund.

Det lander på gulvet. Anita når lige at suge lidt af savlet tilbage og sunde sig en smule over sin orgasme, da Brian kommer i et langt støn.

Hun mærker hans sperm, der skyder op i fissen. Langt op. Helt op. Dybt.

Michael siger noget for første gang. Han vil have Brian til at trække sig ud, når han er på plads med telefonen. Så kan han optage den sovsede pik, der bliver befriet fra sit varme, våde skjul, og spermen, der løber ud fra Anita.

De to muskelmænd er blevet tømt, men Johnny er ikke færdig. Han henter en foldemadras i et værelse, smider den på entregulvet og siger, Anita skal lægge sig op. Sæden flyder fra hendes glatte fisse, men hun gør ikke noget for at forhindre det.

"Vend dig om," siger Johnny, og Anita gør, hvad han beder hende om.

Tonefaldet lyder som en befaling. Hun adlyder.

Hun sætter sig på madrassen med sperte ben. Det glinser mellem hendes lår, og der flyder stadig sperm ud fra hende. Hun sætter arme og hænder bagud og støtter sig. Kigger op på Johnny og Brian, der står bag hende.

"Slik vores pikke stive igen," siger Johnny.

Anita nikker.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.