Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er fjerde del af "Selfies i en sauna". Carsten har sendt sin kone Anja i fællessauna på tysk hotel, hvor hun er sammen med fremmede, sådan som han har ønsket. Hun tager billeder af det, der sker – på Carstens opfordring. Tilbage på værelset har Anja inviteret sauna-gæsterne på drinks. Danskerne har varmet op, da tyskerne kommer.

Kamilla bliver klædt af. Helt af. Kjolen bliver trukket over hendes hoved, så hendes trusseløse skød får selskab af hendes nøgne mave. Det er Carsten, der ønsker hende nøgen. Carsten, som har ventet, mens hustruen Anja og den tilfældige kvinde – Kamilla – har slappet af i hotellets fællessauna.

SEX I DAG?

Mens de har fået sex. Givet sex. Været sammen med andre.

Nu er ventetiden forbi. Carsten kan ikke holde dig mere, og han befaler også Kamillas bh hægtet op.

Anja ser på nøgne Kamilla, der stadig sidder oven på Carsten. Nu er den fremmede kvinde blevet befriet fra sit tøj, og hun er godt i gang med at blive kneppet af Anjas mand.

Carsten har fantaseret om de billeder, som Anja har taget i saunaen, og fantasien har gejlet ham op. Hans pik stritter lige i vejret, og den vipper rundt foran Kamillas glatte fisse.

Anja er blevet kneppet af en fremmed i saunaen, og nu ønsker Carsten at gøre gengæld. At kneppe dem, der har været sammen med hans kone i saunaen.

Sammen på den ene eller anden måde.

Kamillas fisse er ud for Carstens pik, og samtidig har Carsten udsigt til sin kone. Anja er sammen med den unge singlefyr fra saunaen – Mads.

Mads ligger på sengen, og Anja sidder over Mads, men hun standser op.

"Hvor er vi uhøflige, at vi bare lader vores gæster stå og se på. Ja, altså de tyske af dem," siger hun på sit næsten perfekte tyske.

"Danskerne er jo kommet godt i gang, men vi gør da ikke forskel på folk," siger Anja og kravler ned fra Mads.

Hun kysser og slikker hans pik, og den afslutning gør Carsten veltilpas, selv om Kamilla også trækker sig fra ham.

Anja ser på de to tyske par, som de mødte i saunaen – sammen med Mads. Hilde og Ulrich, der blev hovedpersonerne i sexen med Anja, og Malena og Heinrich, der blev lidt involveret i den med Mads og Kamilla.

"Det er dejligt, at vi kan være sammen alle sammen her, nu da Carsten ikke havde lejlighed til at opleve os i saunaen," siger Anja.

Hun tager en drink til sig selv og de tre andre, der har været i gang, så de sammen kan skåle med de to tyske par.

"Skål. Der er mere, hvor det kommer fra. Ja, og jeg mener ikke kun sex. Jeg er godt nok blevet tørstig," siger hun og smiler rundt til de andre, der står – og ligger – i værelset.

"Jeg har forberedt et lille billedshow," tilføjer hun.

"Tag endelig plads, hvor I nu kan komme til. Men lad lige Carsten få en af de rigtigt gode pladser. Han ved jo ikke, hvad der sker på billederne," siger Anja og sætter den lille projektor til sin telefon.

Gardinerne bliver trukket for, og der bliver næsten helt mørkt i værelset. Anja tænder en lampe i hjørnet, inden hun trykker ind på kameraet og sender det første foto op på væggen.

Det forestiller saunaens gulv.

"Hvis det er standarden, så tror jeg ikke, der kommer meget ekstra krudt i mig," griner Carsten, som nu smiler til Kamilla for første gang.

"Men måske er det også tilstrækkeligt det her – eller hvad siger du," siger han til Kamilla.

Hun tager fat i hans pik og stryger den op og ned. Spiller den blidt. Han nusser Kamilla på låret.

"Dejligt," siger Carsten.

"Spil endelig min pik mens der er lysbilleder. Det er for længe siden, jeg har gået i skole. Dengang kunne man altid sidde og tage lidt på pigerne, når der var mørkt i salen. Billedforedrag eller lidt filmfremvisning. Så kunne der tages på hinanden," sukker Carsten og kigger op på væggen.

"Jeg er sikker på, der nok skal komme nogle billeder, der er lidt mere livlige. Jeg kan tydeligt huske, der blev taget gode fotos af os...eller dem..der i saunaen," bemærker Kamilla tørt.

Hendes tørre konstatering står i modstrid med den våde fisse, som hun mærker kildende mellem sine ben. Lige ved siden af Carstens pik.

Anja sidder på skødet af Mads, så hun kan betjene telefonen uden at afstanden mellem miniprojektor og telefon bliver større end ledningen tillader. Hvorfor har hun ikke bluetooth til det her udstyr, tænker hun. Og trykker.

Anja bliver kastet op på væggen. Altså på billedet.

Nøgen og med trimmet dusk, som lige kan anes i billedet. Det er en selfie, så hendes ansigt og bryster fylder mest.

Bagerst står Hilde og Ulrich helt nøgne.

Carsten grynter veltilpas, og Anja skifter til det næste, hvor Ulrich er helt tæt på Anjas balder. Det er svært at forestille sig andet, end at han knepper hende mens Hilde står og kigger nysgerrigt. Men det er ikke til at sige.

Tvivlen kommer ikke Ulrich til gode. Eller Anja for den sags skyld.

"Nåhr. Det er sådan, du er," siger Carsten og kigger på sin kone.

"Man kan da heller ikke sende dig med en veninde ned i en sauna, uden at du straks skal byde dig til," siger Carsten med påtaget hårdhed i stemmen.

Det virker lidt grinagtigt, at han siger sådan, mens han har en ung, nøgen kvinde siddende på sit skød.

"Og I. I er også med på den, sådan nogle liderlige tyskere. Tænk hvis det nu er mig, der bare knepper din kone på samme måde, som du knepper min," siger Carsten henvendt til Ulrich.

Kamilla kan mærke, at Carstens stive pik er fuldstændigt spændt. Han skubber hende af, rejser sig op og går hen til Hilde, mens han stadig kigger op på billederne af Anja og det tyske par. Anja smiler, det gør Hilde også, og på det her billede kan Ulrichs ansigtsudtryk ikke aflæses anderledes, end at han er oppe i Anja og i gang med at kneppe hende.

Carsten tager fat i den mørkhårede og frodige kvinde og skubber hende ned på sengen. Hun har tynde, hvide bukser på, som er løse i livet, og han trækker bare hendes bukser ned. De hvide blondetrusser kommer samme vej, og pludselig ligger den frodige tyske kvinde omkring de 50 med bar dusk og en liderlig dansker foran sig.

Kamilla kigger lidt overrasket på parret, der nu skubber hende væk fra seng, hvor hun regnede med, at hun skulle have præstemandens pik. Hendes hænder er tomme nu. Hun havde ellers lige håbet, at hun kunne følge med Carsten undervejs. Følge med ham – op og ned, op og ned, ind og ud, ind og ud, frem og tilbage...

Anja skifter til et nyt billede, hvor det bliver endnu tydeligere, at Ulrich er dybt beskæftiget med at støde i Anja.

Carsten kvitterer med at kaste sig over Ulrichs kone. Hun hviner af overraskelse og fryd, da hun får den smukke danske mand over sig og mærker hans pik mellem sine ben.

Hun er helt uforberedt. Hun er forsvarsløs. Men hun er klar. Nede i saunaen måtte Hilde nøjes med Anjas mund, så nu takker hun ja til noget pik. Hun håber, det ender sådan her i dette frække selskab. Det tænder den tyske hausfrau at blive taget foran andre.

Hilde og Carsten ligger på den seng, der står ind mod væggen, så de andre i værelset kan se, hvordan Carstens pik finder vej ned til Hildes fisse. Han piller ved hendes klit og kører pikken rundt ved hendes fissehul, så han kan komme ind så hurtigt som muligt. Hans voldsomme lyst pirrer også Hilde, som i saunaen viste, at hun var en sanselig kvinde.

"Se lige her," siger Anja og viser endnu en selfie, hvor hun bliver kneppet, mens tyskerne står nøgne bagved.

Carsten kigger op på væggen. Han kan tydeligt se billedet, selv om det er i en lidt skarp vinkel i forhold til hans ståsted.

Han maser sin pik rundt med Hildes fisse, og pludselig presser han pikken ind. Han skubber pikken ind i hendes fisse og begynder at kneppe hende voldsomt.

Anja skifter billeder, og Kamilla og Mads kigger på hinanden.

"Skal vi," siger Kamilla på tysk. Det gælder om ikke at holde nogle udenfor, og selv om de to tyske par kan se, når de pæredanske går i gang med at slikke, sutte, lege og kneppe, er det god forbrugeroplysning lige at fortælle, hvad der skal ske.

Kamillas blik møder også Malenas og Heinrichs, og hun lægger sig op i dobbeltsengen ved siden af Carsten og Hilde. Der er udsigt til Anjas nøgne ryg og Carstens balder, der kører frem og tilbage i takt med, at han tager Hilde.

Hendes lår er spredt ud og op, så de svæver i luften holdt lidt oppe af Carstens hænder, og de fire mænd og kvinder lægger sig i sengen ved siden af. Mads og Kamilla og Heinrich og Malena. Kun Anja bliver siddende og skifter rundt mellem billederne. Ulrich står og kigger på det hele.

Nu er det pludselig ham, der er lidt til side - og til overs.

"Næste gang skal jeg afprøve VIDEO-funktionen," siger Anja på tysk.

Carsten grynter og knepper Hilde så hårdt, at det klasker højt. Hvis der ikke var så tykke tæpper på værelset, ville det runge. Det kan ske senere, tænker Anja, som bemærkede, at Carsten var meget interesseret i spaen på badeværelset, da han havde været i bad. Han talte så meget om den, at det måtte betyde et eller andet.

Mads og Kamilla er nøgne og ligger på ryggen, mens Malena og Heinrich først skal til at smide tøjet. Det er ret tydeligt, hvor de skal hen, når de kommer så vidt. Kamilla kærtegner Mads' pik, men som de ligger der med bryster, fisse, pik og smilende ansigter vendt mod loftet, er det ikke svært at regne ud, hvilken retning, de tyske gæster skal, når de når så langt.

Ovenpå. Ovenpå de to danskere, der ligger på sengen. Mads og Kamilla. Smukke unge mennesker med glat pik og fisse. Kamilla lagde måske nok op til Mads lige før, men når Malena og Heinrich står der, så er det ærgerligt ikke at invitere dem med.

Og eftersom de nok har haft sølvbryllup, er det naturligvis dem, der skal have noget fremmed. Nu. Eller igen. Måske er det hverdag for dem?

Malena har fået suttet fisse af Mads i saunaen, men han vil længere ind. Heinrich, der hidtil har givet den som tilskuer, skal heller ikke snydes for sex. Kamilla deler gerne ud. Det kan godt være, at Carsten har givet slip på hende – og hun på ham – men det afholder hende ikke fra at folde sig ud med tyskerne.

Carsten knepper Hilde vildt, mens han kigger op på de billeder, som Anja viser, og - på en blanding af dansk, tysk og engelsk - fortæller, hvordan han bliver ydmyget, og hvordan han vil gøre gengæld mod de liderlige tyskere, der tager hans kone.

"I kan vente jer. I aner vist ikke, hvor vild jeg kan blive," småråber han.

Han tænder helt af, da han ser, hvordan Anja slikker Hildes mørke dusk på et af billederne, og han tager fat i Hildes skjorte og river den op.

Så trækker han sig ud, vender sig om og sætter sig overskrævs på hendes ansigt, presser hendes bryster sammen, og begynder at kneppe hende mellem brysterne. Hans balder og nosser hviler tungt over hendes ansigt.

"Se så her, hr. Ulrich. Jeg kan også gøre noget ved din "frau"," siger han med et spydigt "frau".

Anja vender sig om til Ulrich, der er den eneste, som ikke er ved at blive optaget af noget sex.

"Tag dig ikke af ham. Kom her og kæl med mig. Leg med min fisse som du gjorde i saunaen," siger Anja, som sidder på samme side af sengen som de to par.

Nu er der pludselig fuld aktivitet i hotelværelset. Anja tør slet ikke tænke på, hvordan der dufter, når rengøringen kommer.

Heinrich kravler op på Kamilla, mens Malena lader sig placere på Mads' pik, og de to par begynder stille og roligt at dyrke sex tæt ved siden af hinanden. To par i én seng, plus Anja og Ulrich, som sammen har sat sig på sengekanten. Carsten og Hilde er i gang i venstre side af dobbeltsengen.

Det danske og tyske par gnider arme og ben mod hinanden, som de ligger et stykke ved siden af Carsten og Co. Men de var også tæt i saunaen. Nu er det bare endnu mere intime. De bliver ikke forstyrret af, at det er Anja og hendes tyskere, der er i fokus.

Heinrich sukker, da han glider op i Kamilla. Han er midaldrende, men spinkel. Han ser ikke specielt mandig ud, sådan som han er lidt bleg og tyndhåret, men han er slank, og han har et kønt ansigt og en dejlig, erfaren krop. Kamilla ser til venstre, hvor Mads tager mod Malena. De får hinanden simultant, og det ophidser dem alle.

Kim hjemme i Kalundborg skulle bare vide, hvad Kamilla laver på sin miniferie. Miniferie med maxisex.

Mads ser på Malenas blonde dusk, da den glider ned mod hans glatte pikrod, og han tager om hendes store bryster.

"Knep mig," siger Malena, og Kamilla gentager på dansk.

"Det kan da blive til et lille tysk-dansk-kursus," ler hun.

Der er ikke meget plads i den ene seng, men Heinrich prøver at fylde så lidt som muligt. Hans lår gnider mod konens lår og ben, mens han støder op i Kamilla. Malena rider til gengæld Mads, og Heinrich og Kamilla nyder at se Mads' velvoksne pik blive taget næsten helt til roden.

Der er pres på sengen, for Anja spiller Ulrich. Det kan Carsten tydeligt se, mens hans knepper Hilde mellem hendes bryster.

Ulrichs pik er større end Carstens, selv om tyskeren har en mave, der skjuler lidt af pikkens størrelse. Og så har han mørk behåring på kroppen. Anja kradser hårene omkring hans pik, og kører hænderne op på hans bryst. Kysser hans bryst og mave og fanger Carstens blik.

"Se skat. Det her er en dejlig tysk tyr," siger Anja på dansk.

Kamilla gentager på tysk.

Carsten smiler, men jalousien glimter også i hans øjne. Hilde forsøger at sige noget, men hun er hæmmet af, at der sidder 80 kilo med nosser på oven på hendes ansigt.

Lydbilledet her på værelset er varieret. Mads og Malena samt Kamilla og Heinrich knepper og stønner, Ulrich og Anja kæler og kysser, og Hilde og Carsten er meget, meget tæt. Så meget, at Hilde begynder at slå på hans balder.

"Lad lige den stakkels kone bliver befriet fra dit dingleværk," siger Anja mellem to tyske kys.

Hendes venstre hånd holder fast om Ulrichs pik, som hun spiller, men hun ser også på Carsten, der har prespermet ud over Hildes frodige bryster.

Carsten rejser sig, og Hilde puster ud med et smil.

"Det er første gang, jeg er blevet gagget med et par nosser," siger hun.

"Gør nu noget mere gengæld for det, din kone er i gang med lige nu," siger Hilde og spreder demonstrativt benene.

Anja dykker ned og begynder at sutte Ulrichs pik, og Carsten følger efter bare på tyskerens kone.

Det er bare hans mund, der finder Hildes fisse og skiller hendes læber ad, mens hans røv løfter dig fra hendes ansigt. Hun begynder nu at slikke hans pik og nosser med lange slik, mens hun anpriser, hvor skønt det er at få en lidt yngre og i øvrigt sparsomt behåret mand.

"Vis dog Carsten, hvordan du kneppede mig nede i saunaen," siger Anja og kigger op på Hildes mand.

Så ser hun over på Hilde og sin mand, og da hun rejser sig, drejer rundt og stritter med sin numse, er Ulrich med det samme parat til at optage samme stilling som i saunaen: Bagfra.

Der er ingen forhindringer, for Anjas fisse har ikke nået at køle af siden turen i saunaen, og hun er – på godt sjællandsk – smaskliderlig og lige så våd. Så mens hun står med hænderne på den smule af madrassen, der ikke er optaget af de to dansk/tyske par, så mærker hun Ulrichs pik, der igen trænger op i hende.

Eneste forskel – og den er ikke uvæsentlig – er, at Carsten nu får lejlighed til at se på. Og han kigger.

Det gør Anja også. Hun ser, hvordan Heinrichs pik støder op i Kamilla lige foran hende, og bag dem ligger Mads med Malena oven på.

Anja flytter sig lidt, så hun både kan lege med Ulrich, samtidig med, at hun kæler lidt for Heinrichs krop. Nu kan hun betjene to tyske ad gangen.

Hendes højre hånd finder hurtigt om til hans balder. Ind mellem revnen, strejfer hans nosser, og han giver et spjæt. Hans pik mærker hun også. Den er våd af Kamillas safter.

Det er ikke pikken, Anja vil have fat i.

"Nu skal du se, Malena, hvad din mand godt kan lide," siger Anja og finder frem til det bagerste hul.

Malena sidder med lukkede øjne og rider Mads' pik, men hun kigger lidt bagud. Hun kan ikke se, hvad Anja laver, men da Anjas finger rammer hans numsehul og presser sig indenfor, kan hun høre, at det er noget, der falder i hans smag.

"Nåhr, så det er ikke kun min mand, der kan lide at få en finger bagi," siger Anja drillende. Heinrich kigger hengivent på hende, og Ulrich støder også lidt hårdere.

"Det kan min Ulrich da også," siger Hilde mellem to slik på Carstens pik.

"Kan Carsten," spørger hun, men inden Anja når at svare, har hun ført sine fingre udforskende op til Carstens bagerste hul.

"Det her er ikke så behåret som Ulrichs," siger hun. Anja griner.

"Han kan lide det. Bare fortsæt," siger Anja og begynder at kneppe Heinrichs røv med sine fingre.

Få sex i dag

Han læner sig ned over Kamilla. Det er svært at se, om han vil kysse hende eller græde af glæde over den behandling han får. Kamilla, der kilder hans pik, og Anja, der kilder hans røv.

Det er en skøn behandling.

Malena klager over ondt i lårene. Det er hårdt at ride, så Mads vender hende om og begynder at kneppe hende vis-a-vis Kamilla.

"Jeg har lyst til at sperme i din modne fisse," stønner 25-årige Mads.

Kamilla kigger på ham.

"Hvad så med mig," siger hun først på tysk og så på dansk.

"Du får bagefter," siger han kort og klart. Men han smiler også ned til Kamilla.

Heinrich stønner voldsomt nu, og han bevæger sig i en takt, så Anja har svært ved at fingerkneppe ham.

"Jeg bliver nødt til at tømme mig i dig," siger han næsten undskyldende til Kamilla, og der går ikke to sekunder, inden han spænder i hele kroppen og begynder at ryste sin udløsning af sted.

Kamilla slynger sine ben om ham, så Anja får slået sin hånd væk – og sin finger ud – fra Heinrich, og lige nu sanser de to intet andet end hinanden.

"Sperm i mig. Fyld mig, Heinrich," stønner Kamilla, og Malena ligger ved siden af og tænker på, hvordan Heinrichs orgasmer plejer at være.

Den her er voldsommere end normalt, men det er heller ikke sædvanen, at han spermer op i en ung, dansk kvinde med faste bryster og stram hud.

"Du skal også have, Malena," siger Mads, "men jeg vil have, du kommer samtidig med mig," siger han og kigger ned på sin tykke pik, der glider veltilpas ind og ud mellem Malenas lysbehårede skamlæber.

Heinrich stiger af, og da Kamilla nu er ene på sengen ud mod Anja, læner Anja sig ind over Kamilla, så hun lige akkurat kan nå Malena mellem benene.

Mads kigger ned og tror først, at det er hans pik, hun vil gribe om, men i stedet begynder hun at nuldre Malenas klit.

"Kom efter mig," siger Anja og kravler op i sengen, så Ulrich må skifte stilling for stadig at være i Anjas fisse.

Kamilla bliver liggende og mærker Heinrichs sperme løbe ud på lagenet, mens hun mærker Anja over sine lår. Og ser Malena kigge både på Mads og på Anja, der nu er aktive omkring hende.

"Åhhhhh ja, leg med min klit," stønner hun.

Hilde er fokuseret på sin mand, der knepper Anja, og Carsten er tydeligvis også optaget af det, der sker ved siden af. De ligger i en 69er, men pludselig siger Carsten, at hun skal komme med ud i badeværelset.

Han rejser sig, strækker sine ben og hjælper Hilde op. De står og ser lidt på forsamlingen af kroppe, der vælter sig i vellyst, inden Carsten åbner døren til badeværelset.

"Kom med," siger han til Hilde.

Han lukker døren, går hen til spabadet og begynder at fylde vand i.

"Det er dejligt afslappende med et boblebad, når man har haft sex. Også når man har haft sex," siger han og begynder at kæle med Hilde. Nu går det fra lige-på-og-hårdt til mere sensuelt.

De kysser hinanden, og Carstens stadig helt stive pik smutter rundt på Hildes bløde, behårede venusbjerg og på hendes mave. Den rammer også hendes lår, og han ælter hendes balder og kysser hendes bryster.

De kan ikke høre noget inde fra værelset, men lydene her fra dette ret store, flisebeklædte rum må gerne forplante sig ud til de andre.

"Sæt dig op på kanten af spaen," siger Carsten.

Vandet pøser stadig ud i det store kar, og Hildes lyserøde fisse mellem de mørke hår danner en smuk kontrast til det hvide i hvidt.

"Jeg vil kneppe dig endnu vildere end I kneppede min kone," hvisker Carsten på sit ikke så grammatisk korrekte tysk. Men han lader kroppen tale, da han presser sin pik ind i hendes fisse.

Han holder hende fast, så hun ikke ryger ned i vandet, og da hun sætter sine fødder op på kanten af spabadet, er der ikke kun åbnet for det varme vand. Der er også åbnet for fissen. Den varme fisse.

Så da Carsten endelig går i gang med at kneppe Hilde for alvor, kan klaske- og stønnelydene høres inde i værelset. Her kan Malenas stønnen og sukken ikke overdøve det knepperi, der er gang i ude i badeværelset.

Anja kæler hende tæt på orgasmen, og da Mads læner sig forover, så hans tykke stav også gnider mod hendes klit, er hun tæt på. Mads hvisker de frækkeste gloser, han kan på tysk. I hvert fald nogle vulgære nogle, og det giver resultat.

Malena stønner og tager hårdt fat i Mads' skulder, mens han presser sig helt op i hende og fyrer sine stråler af. Ung sperm op i en moden fisse.

Kamilla ligger og leger med sig selv, og Heinrich sidder på en stol og ser det hele lidt på afstand. Deres blik mødes. Han ser ned mellem Kamillas ben, hvor hans sperm bliver smurt rundt på hendes kønslæber. Han leger også med sin pik, der ikke er upåvirket af det, han ser.

"Jeg kan høre vandet løbe ude på badeværelset," siger Kamilla.

"Vil du med," spørger hun og rejser sig, så Anja og Ulrich kan komme til at kravle op i sengen.

Heinrich nikker.

Det overrasker dem ikke, at der er gang i knepperiet på spakanten, da de åbner døren. Carstens røv kører frem og tilbage, og Kamilla og Heinrich smiler bare til de to, da de går hen til den fyldte spa.

De lukker for vandet, og Kamilla sænker sig forsigtigt ned i varmen. Heinrich følger efter.

"Måske burde vi have været under bruseren først," fniser Kamilla og tænker på det, der nu flyder ud i vandet. Hun kigger op på Hildes balder, der bliver mast ned mod spakanten, men Carsten har godt fat i hende.

Døren går op igen, og Mads og Malena kommer også herud.

"Er der plads til os alle," spørger Mads, og Kamilla kigger rundt.

"Der er altid plads til en til. I hvert fald til dig," siger hun og smiler til ham.

"Hvordan går det med Anja," stønner Carsten.

"Og Ulrich...," fortsætter han, selv om alle er klar over, hvem der knepper inde på værelset.

"De er i fuld gang. Meget fantasifuldt, og nej – hun tager ikke billeder af det, de laver lige nu," siger Mads med et grin.

"Og vi siger ikke noget," tilføjer Malena hemmelighedsfuldt.

Carstens øjne glimter, og han tager endnu hårdere fat i Hilde.

"Støn så højt du kan...så højt, du har lyst...," siger Carsten og knepper nu vildere end nogensinde før. Han pik kører som et stempel i Hildes fisse, og de to par, der nyder spaens massage, mens de ser op på den dansk-tyske forbindelse.

"Du er nødt til at være meget mere avanceret, hvis du skal følge med dem inde på sengen," siger Mads drillende.

Carsten standser op, og han trækker sig ud af Hilde.

"Vend dig om, frække, nu skal vi give dem igen," siger han, og da hun stritter med sin brede røv og kigger ud over de to par i spaen, ved de alle, hvad Carsten vil.

Hilde vrider sig, da han begynder at massere hendes numsehul, mens han kæler for hendes fisse med pikhovedet. Hendes bryster hænger tungt ned mod dem, der sidder i spaen, og Heinrich rejser sig halvt og begynder at kysse hendes brystvorter.

Mads rejser sig lidt mere og begynder at kysse Hilde. Hans pik vokser hurtigt, og Kamilla får lyst til at sætte sig hen og sutte videre på den.

Der er noget, de ikke har fået afsluttet. Måske kan hun tage både Heinrichs og Mads' pik på samme tid? Lysten har hun.

Malena ser op på Hilde.

"Bare det var mig," udbryder hun.

Døren ind til badeværelset går op. Ulrich trækker Anja herind. Nu er hele gruppen samlet.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.