Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Din mand har været væk meget længe med sit arbejde og du har været alene med huset, bilerne og drengene. Nogle dage er super hårde og du får ikke sovet om natten. Du har svært ved at stå stille, når du arbejder. Det gør ondt i ryggen. Du trænger til gode og lange massage behandlinger. Du har prøvet akupunktur, kiropraktor og fysioterapi, men der er ikke noget som hjælper.

Din mand kom endelig hjem. Fedt tænkte du, dejligt så kan du endelig få ordnet ryggen. Du har prøvet med massage apperat men det er ikke rigtigt det samme. Det gør stadig ondt i lænden og i nakken. Du trænger til en rigtig kærlig behandling, en hvor du kan mærke at der bliver taget fat, uden at det gør ondt. Og måske udvikler det sig, du plejer at blive dejlig varm når du får massage. Nogle gange ligger du og får frække tanker. Bare ligge og nyde en blid berøring uden at skulle yde noget  til gengæld, bare tage imod.

SEX I DAG?

Din mand har haft bijob som massør i en fitness kæde, men hans faste arbejde har taget for meget tid og det er kun blevet til massage, når du beder om det.

Din mand undskylder det med, at han mangler inspiration. Han har godt nok foreslået et massage kursus, hvor du er modtageren og han skal lære fra en instruktør. Men du har ikke lyst, da du også har hørt, at man ikke kan være sikker på at blive masseret af ens partner og du har absolut ikke lyst til at blive gramset på af en gammel gris.

Din mand foreslår i stedet, at en af hans gamle kollegaer kan komme hjem og give nogle gode fif. Du er en smule skeptisk, men lader dig overtale. For hvad kan der ske. Du er hjemme og din mand står lige ved siden af.

Det blev dagen, hvor Christian kom forbi. Ok, han var da i det mindste ikke en gammel gris. Du lagde straks mærke til hans hænder. Det var store, kraftige fingerer og muskuløse underarme. Han gav pænt hånd og han virker meget høflig.

Din mand har taget massagebriksen ind i stuen og den står opslået foran brændeovnen. Der er tændt for ovnen og der er en pæn temperatur. Du har taget det løse tøj på, for det er hurtigere at tage af.

Christian går lige på badeværelset og vasker hænder, imens smider du tøjet og ligger helt nøgen under et lagen. Du har lagt dig op må briksen og ligger med ansigtet ned i åndehullet. Christian og din mand taler lidt om gamledage og griner lidt. Du ligger lidt og spekulerer på hvordan det føles, at blive rørt af en fremmede mand. Du har ikke været sammen med nogen siden at du mødte din mand for mange år siden. Du kender din mands bevægelser og kan mærke på kraften og bevægelserne, når det er din mand som røre dig.

Du bliver en smule spændt og er samtidigt lidt nervøs. Christian har taget sin trøje af og står iført en stram t-shirt. Der er blevet stille, ingen siger noget og du kan mærke at lagnet bliver fjernet. Det bliver flyttet ned over numsen og man kan bare se din ryg. Dit hår er opsat, så man kan komme til at massere din nakke. Dine arme ligger ned langs siden og dine håndflader peger op. Din mand har sat dæmpet musik på og du kan høre at det er langsomt og eksotisk.

Christian lader den varme massage lotion glide ud af hans hænder mens han massere din ryg. Det gibber lidt i dig. Du kan godt mærke, at det er et par fremmede hænder. Hænderne føles større og stærkere. Han gør det ikke hårdere end det du plejer at få, men det føles mere fast. Han lader hænderne glide ned langs siden og kan ikke undgå at ramme dine bryster. Selvom at du ligger på maven så er siden af brysterne helt blottet. Dine hænder får også en omgang og det er meget længe siden at du har holdt en fremmede mand i hånden. Han har meget store hænder og du føler dig som en lille pige i hans hænder. Han ligger dine hænder ned langs siden og massere dine ben. Lagnet er flyttet op påryggen og dine ben og baller ligger blottet.

Du har let spredte ben og Christian står lige ud for dine hænder. Nogle gange kan du mærke hans krop, for han læner sig meget over dig og du kan ikke undgå at mærke hans pik på dine hænder. Den er fyldig, men du lader som ingenting. Han holder dine baglår mellem hænderne og du hjælper ham lidt ved at sprede dine ben yderligere. Du ved at din mand står lige ved siden af og tænker på, hvad han mon vil sige til at en fremmede mand kan se dine skamlæber. Du er lidt ligeglad, det var din mands forslag og du ligger bare og nyder massagen. Du kan mærke, at du er ved at blive tændt. Blodet suser rundt i din krop og du bliver grebet at den frie stemning.

Det er meget varmt, din mand har smidt et par ekstra stykker brænde i ovnen. Christian har matte smide t-shirten og bukserne. Han sveder og din mand spørger om du fryser. Du har det rigtigt godt og nyder bare varmen. Du elsker når det er rigtigt varmt, så varmt at man ikke behøver at have tøj på. Christian står bare i underbukser og din mand kan se at han er meget veludstyret. Du ligger og får massage på dine baller, dine hænder ligger lige på kanten af briksen og du kan mærke Christians pik gennem underbukserne. Den vokser i hånden på dig og du klemmer blidt og håber ikke, at din mand bemærker det.

Pludselig kan du mærke ekstra hænder på dine skuldre. Det er din mand. Du kan mærke på bevægelserne at det er ham. Du kigger gennem åndehullet og har set fire bare ben. Du tænker, at de begge må have smidt bukserne på grund af varmen. Du er lidt træt af, at du ikke kan følge med i, hvem som gør hvad.

Det bliver tid til at du skal vende dig. Lagnet bliver droppet. Det er blevet for varmt også selv om at man ikke skal lave noget. Du ligger på ryggen og kigger på Christian og din mand. De har bare bokser short på. Ingenting på overkroppen og bare ben. Du smiler og spørger om det er blevet for varmt. Din mand smiler igen og siger at hvis det bliver varmere så ryger det sidste også. Du griner og siger at det bare er med at kaste mere brænde på, det kan ikke blive for varmt.

Christian massere dine ben og du ligger helt nøgen med et blottet underliv. Dine bryster stritter lige op i luften og man kan se at dine brystvorter er blevet små og hårde. Din mand spørger om du fryser, du smiler bare og siger at de bare skal komme igang. Du ligger med let spredte ben og man kan se dit venusbjerg. Der er en lille pikant stribe af veltrimmet hår og man kan se dine glatbarberet skamlæber. Dine skamlæber er hævet en smule og man kan fornemme en kraftig duft af dine safter. Christian strejfer din lille fisse, da han skal massere din mave. Hans hænder er over hele din krop. Dine bryster ser små ud i hans hænder. Han massere forsigtigt dine bryster og kan ikke lade være med at klemme dine hårde brystvorter. Det giver et helt sæt. Din mand er igang med at massere dit ansigt og hovedbund. Dine øjne er lukkede og du er blevet skrup liderlig. Du bider dig forsigtigt i underlæben og din mand kender dig godt nok til at vide, at du nu har frække tanker på hjernen.

Dine hænder kommer igen til at røre Christians pik. Denne gang skubber du lidt igen. Christian gnider imod og du kan mærke at det er en kraftig pik han har. Du åbner dine øjne og kigger blidt på din mand og i har et indforstået blik. Din mands øjen smiler og du smiler igen som tak. Du fisker Cristians pik ud af underbukserne og trækker underbukserne ned over ballerne. De glider helt ned og han træder ud af dem. Din mand står på den anden side og du gør det samme ved ham. Du ligger fortsat på ryggen og holder nu en pik i hver hånd.  Du begynder langsomt, at spille pik på begge to og lader tommelfingeren glide hen over pikhovedet og du kan fornemme, at der kommer lidt væske ud. Du trækker din mand op til hovedenden og ligger dig lidt på siden så du kan slikke hans pik. Samtidigt lader du dine ben være spredte så Christian kan komme til din lille fisse. Du lader dine læber glide ned over pikken på din mand og du kender den dejlige fornemmelse og lader din tunge danse hen over pikhovedet mens du kigger din mand i øjenene. Du kan mærke Christians kraftige fingerere som blidt er gået på opdagelse i din kusse. Du kan mærke at han forsøger at presse to finger op, men det er du ikke klar til. Du lader underlivet roterer og nyder at det er mange år siden at du er blevet fingerkneppet af en fremmed mand.

Din mand og Christian bytter plads og du holder Christians pik mellem dine hænder. Selv om at du holder med begge hænder så er pikhovedet stadigt frit. Du lader tungen danse hen over pikhovedet, ligesom du gjorde med din mands pik. Men denne pik er meget større og du begynder at tvivle på om du overhovedet kan klare sådan en.

Du lader den ene hånd holde på hans nosser og du kan mærke et par store sten, næsten lige så store som æg. De er glatte og hænger lidt. Du holder dem med den ene hånd og lader en finger nulre hans numsehul. Med den anden hånd holder du om det lange og kraftige pikskaft. Og du tager pikhovedet ind i munden. Det er et stort hovede, næste som en fersken. Pikken er stenhård. Du kigger på Christian. Han er veltrænet, meget slank og har fremtrædende muskler.

Du er super lykkelig, din mand er begyndt at kneppe din fisse og du sutter og spiller stadig pik på Christian. Du kigger på din mand og smiler over at se dig med en stor fremmed pik i munden. Du tager pikken ud af munden og ligger dig helt frem til kanten og spørger om du ikke må prøve Christians pik. Din mand og Christian bytter plads igen. Du svinger dine ben op på Christians skulder og han holder med begge sine hænder på dine baller. Han lader pikken hvile på dine skamlæber og begynder forsigtigt at presse den ind i din våde fisse. Langsomt kommer det store pikhovede ind og du kan mærke at pikken baner sig vej i dit underliv. Forsigtigt skubber han pikken længere og længere ind. Du tager en hånd ned til pikken, både så du kan stoppe ham og så du kan mærke hans store nosser. Han presser pikken i bund og knepper dig langsomt. Du kan mærke hans nosser klasker imod dine baller og skamlæber. Du stønner højt, både af nydelse og smerte. Din anden hånd holder om din mands pik og du nærmest klemmer, da du kan mærke at du er ved at få en skedeorgasme.

Christian knepper hurtigere og hurtigere og den faste rytme gør at du ikke længere kan holde din orgasme. Du mærker varmen rulle fra dit hovede ned gennem hele kroppen og ned gennem dine ben som er blevet helt følelsesløse. Den kraftige orgasme udløses ved en dejlig våd ejekulation. Christian holder dig på maven mens han forsat knepper din kusse. Det sprøjter ud med kussesafter og så kan du mærke at Christian heller ikke kan holde den længere. Hans ben ryster og hans baller bliver hårde og han presser pikken helt ibund og du mærker en varm strøm af sæd blive skudt op i underlivet.

Han trækker langsomt pikken ud og man kan se at der kommer sædrester med ud.

Du er helt færdig. Du bliver liggende på briksen og Christian takker for den gode oplevelse. Han tager sit tøj på og tager afsted med det samme.

Tilbage ligger du på briksen og spørger om du ikke kan få noget at drikke.

Din mand giver dig noget koldt at drikke. Du kigger på ham og spørger om han ikke skal have noget. Jo tak siger han, men det er altså ikke noget at drikke. Du kigger på ham med et sagligt smil og bemærker hans stive pik. Du glemte helt, at han ikke nåede med. Du siger, at han ikke kan få lov til at kneppe din ømme fisse, men at han kan få lov til at slikke dig. Og du hjælper gerne med at spille pik ud over dine bryster.

Din mand ligger sig mellem dine ben. Dine ben er helt våde, som om at du havde tisset. Det lugtede kraftigt af en gennemkneppet kusse. En blanding af massageolie, kussesafter og en svag duft af urin og sæd. Du smiler og lader din mand slikke dig, mens du presser de sidste safter ud af dit underliv. Du kan høre at det slubre. Da han er færdig. Tager du hans stive pik op til dine bryster. Du spiller pik som du ved at dine mand gerne vil have det. Den ene hånd omkring nosserne mens du lade en finger trykke på numsehullet og den anden gnider om og ned af pik skaftet. Det varer meget kort og din mand sprøjter en ordentligt klat varm sperm ud på dine svedige bryster. Du er glad og glæder dig til den næste massage behandling.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.