Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er blevet torsdag. Det er dagen hvor din mand kommer hjem. Han har været væk i et par måneder og du savnet ham. Ikke fordi at du har kedet dig, for du har haft rigeligt at lave. Men du har været lidt presset for at kunne nå alle dine gøremål. Som om at det ikke var nok, så er din menstruation udeblevet. Du har taget en graviditetstest og den var selvfølgelig negativ. Du har ikke haft sex i flere måneder, men du var blevet nervøs, så du havde bestilt tid hos lægen.

Du ventede din mand inde for et par timer og du ville gerne se lidt godt ud når han kom hjem. Du havde været i et godt langt bad, taget lidt parfume på. Du havde været til voksbehandling, så du havde fået dejlige glatte ben, huden var silkeblød. Du havde selv trimmet din fisse, den var kort og smal. Præcis som du ved jeg vil have det. Du havde glat barberet skamlæber, du var faktisk klar til at overraske din mand. Du havde taget et par gennemsigtige trusser på. Den passede godt til din BH. Dine bryster var spændt flot op. Du har en flot kavalergang. Den fik lige et strejf parfume, du duftede dejligt. Du skulle bare lige have overstået det her lægebesøg. Du havde taget din stramme og korte Ed Hardy kjole på. Dit hår var sat op og du havde rigtigt gjort noget ud af dig selv.

SEX I DAG?

Du kom ned til lægen, men Christina var der selvfølgelig ikke, det vidste du egentligt godt, der var vist noget med kursus og hun ville først være tilbage om en månedes tid. Nå men hendes afløser var der og han kunne vel lige så godt give et svar som Christina kunne. Du blev godt nok lidt overrasket, det var en pæn mand omkring de 45 år, han var meget venlig. Du studerede ham lidt, han kunne godt trænge til at blive klippet, han havde lidt pjusket hår, det var kraftigt og lidt gråsprængt. Han kunne faktisk godt minde lidt om Richard Gere, han havde milde øjne. Han fortalte at han hed Jeppe og havde læst din journal, og var meget interesseret i dit problem. Han fortalte også, at der var blevet tilknyttet et par lægestuderende til klinikken og at de var i praktik, men ikke måtte stille diagnoser. Han spurgte om det var i orden, at der var en af dem som var med til konsultationen, så de kunne få noget praktiskerfaring. Det havde du ikke noget imod, du kunne ikke rigtigt samle tankerne for der var kun halvanden time til at du skulle mødes med din mand. Så jo hurtigere du kunne få overstået dette jo bedre.

Jeppe kaldte på Mads. Mads præsenterede sig, og du tænkte, nå ok, han var godt nok ung af en læge at være. Men han var jo selvfølgelig også under uddannelse. Du ville skyde ham til at være sidst i tyvereren, måske tredive år. Han lignede mere en håndværker, han var veltrænet, måske dyrkede han meget sport. Han var meget pæn, men forsøgte at virke ældre ved at have skægstubbe, hvis du havde været 25 kunne du godt finde på at score sådan en som ham.

Nå, du spurgte om de havde fået svar på den prøve som Christina havde indsendt for et par uger siden. Og ja det havde de. Prøven viste at alt var normalt, men det kunne være tegn på stress og du skulle lære at slappe mere af. Han ville for en sikkerhedsskyld lave en fuld undersøgelse, således at det kunne udelukkes at du havde andre sygdomme.

Han spurgte bl.a. om dit sex liv, om du havde skiftende partnere og du sagde at det havde du ikke og at du faktisk ikke havde haft et sexliv de sidste par måneder for din mand ikke havde været hjemme. Jeppe ville  lige måle dit blodtryk og tage din puls. Han bad dig om at ligge dig op på briksen og du ligger dig op på papiret, du har stadig din kjole på. Du har bare arme og ben. Det er stadig lummeret i lokalet, klokken er omkring fem og du mener at de snart lukker. Det er Mads som tager blodtrykket. Han virker ikke så rutineret da han lægger båndet om din bare arm, han holder dig om håndleddet og du kan mærke at båndet strammer til. 140 over 90 siger han. Er du sikker på det siger Jeppe. Jeppe siger at han hellere må lytte på dine lunger og selv tage pulsen. Jeppe beder dig om at lægge trøjen.

Du føler dig lidt åndsvag. Hvorfor fanden skulle du også tage den kjole på. Du kan jo ikke smide overdelen. Så du tager kjolen helt af og nu kan du se at du bare står i totalt gennemsigtige trusser og en bh som presser dine bryster lige ud i luften. Men det virker som om at Mads og Jeppe er upåvirket. Jeppe holder et stetoskop op på rygge, det giver et lille gips. Det føles helt koldt og han undskylder. Han lader Mads komme til og siger at han også skal lytte på forsiden. Jeppe beder dig om at lægge bh så man kan komme til. Du tager den af og tænker, det er jo også bare dig som får sådan nogle tanker. Du er jo hos lægen og han lever jo af at undersøge folk. Det føles faktisk rart. Der er kun dig og de to læger. Når alt kommer til alt så er det jo ikke de grimmeste mænd. Mads siger at du har fine lunger. Så siger Jeppe at han lige vil chekke dine bryster for knuder eller andre uregelmæssigheder. Han tager rutineret på dine bryster. Det føles ikke sexet, han har mere et rutineret tag. Det føles mere rart, som om at du får massage. Han bemærker ikke noget usædvanligt og han beder Mads om at gøre det samme. Mads har store hænder og du føler at dine bryster er blevet mindre. Det er som om at han er nervøs for at trykke på dine bryster. Han holder lidt kejtet, men du kan faktisk godt lide det. Han holder som om at han kærtegner dine bryster og dine brystvorter bliver små og hårde. Du lader som ingenting, men det er faktisk ved at være rart at blive undersøgt. Han siger at der ikke er noget udsædvanligt, men han klemmer lige på dine brystvorter, du ved ikke om det er med vilje, men det føles frækt.

Du bliver stående, du har kun dine gennemsigtige trusser på. Man kan tydeligt se at du har en trimmet kusse. Jeppe vil godt lige chekke din balance og dine reflekser. Så han beder dig om at bukke dig frem over, og du skal se om du kan nå gulvet med dine hænder, samtidigt skal du have strakte ben. Du læner dig frem og dine bryster svæver frit ud i luften. Din numse stritter lige bagud. Mads kan ikke undgå at se dig lige op i numsen. Mads kan se en våd plet i dine trusser. Du kan godt mærke det, men du lader som ingen ting. Du bliver bedt om at rejse dig og lægge dig over på briksen igen. Ja din balance ser ikke ud til at fejle noget. Og dine reflekser ser heller ikke ud til at være noget problem. Så vi ser lige på dit underliv, så er vi færdige. Du bliver bedt om at smide trusserne. Du har altid smidt trusserne i et andet rum og haft en stor t-shirt på så du lige kunne dække dig til, når du har været inde hos Christina. Men ok, det er mænd og der er vel ikke noget som de ikke har set før. Du er faktisk lidt tændt ved tanken om hvad de gemmer under disse hvide kitler. Det er ud til at det bare et t-shirt og lange shorts som går ned over knæene.

Du har smidt trusserne og ligger nu helt nøgen på briksen. Jeppe slår bøjlerne ind og du ligger benene op som du plejer. Din fisse ligger helt blottet og du er lidt nervøs for om man kan se at du er ved at være tændt. Du kan mærke fugten i din fisse. Den er varm.

Det føles som om at du kører bil. Du er helt afslappet og dine ben ligger i forruden, solen skinner på din dejlige fisse og du tænker på om du kan få noget pik.

Men du ligger hos lægen og dine ben ligger i bøjler og din fisse er blottet for to fremmed mænd. Dine bryster føles faste og din brystvorter er stive og stritter lige ud. Jeppe tog et par handsker på og klemte noget eksplorations creme ud i hånden, derefter smurte han et par finger ind og pressede forsigtigt en finger op i numsen på dig. Du gav et ordentligt ryk. Det var du ikke lige forberedt på, du troede at han ville undersøge dit underliv. Jeppe sagde at det så rigtigt fint ud. Det føltes rart da han tog fingeren ud, men det var ikke væmmeligt at få en finger op. Du var bare ikke lige forberedt. Jeppe tager handskerne af og smider dem i skraldespanden. Han vasker hænder og tørre dem mens han kigger på dig. Du får øjen kontakt og dit blik falder hurtigt ned.

Du ligger stadig med spredte ben og venter på at få undersøgt underlivet.  Jeppe holdte dig på inderlåret og førte langsomt et par finger op i din våde kusse. Glemte han ikke at tage handsker på, han tog sgu da heller ikke noget creme på. Du lader som om at du ikke bemærker det, men nyder i stedet at han har et rigtigt godt tag på dine skamlæber. Du kan mærke at han har to finger oppe i dig, det føles som om at det er højre pege og lange finger. De bevæger sig langsom men rutineret rundt i din fisse, du kan ikke finde ud af om det er seriøst eller om det er for hans egen fornøjelse skyld. Så kan du mærke en finger på din clitoris. Den er blevet helt hård, du ved at den stritter lige ud, men du vil ikke kikke. Du bliver lidt urolig og bevæger dit underliv som om at du ligger dårligt, men det er bare for at camoflere at du nyder at blive fingerkneppet. Jeppe siger til Mads at han skal prøve at føle efter og prøver at gøre det samme som Jeppe. Det føles helt anderledes. Mads har meget større hænder end Jeppe og hans finger er også længere. Han har heller ikke handsker på eller kommet creme på. Det er slet ikke nødvendigt, du er drivhammerende våd. Du ligger stadigt uroligt med underlivet. Det bliver mere vuggende. Jeppe står lige ud for dig. Briksen passer perfekt i højden. Du slår ud med armen og kommer til at ramme Jeppe. Han har knappet sine bukser op og smidt kitlen. Hans pik stritter lige ud i luften. Du griber ud efter den. Holder om den med begge hænder. Kysser hans pikhoved og lader dine læber slutte rundt om hans pik. Du køre tungen rundt om pikhovedet mens du lader dine hænder køre frem og tilbage om skaftet. Hans pik er helt stiv, du lader den ene hånd holde om hans nosser. Han har helt glatte nosser, du lader et par finger glide bagud og holder en finger ud for numsehullet og trykker lidt hårdere om hans pik.

Du kan mærke at Mads begynder at slikke din kussesafter. Han har store faste hænder som holder dig på hoften. Han rejser sig op og smider sine bukser. Du kan se at han står lige mellem dine ben og hans store stive pik er lige ud for din kusse. Han lader pikhovedet glide lidt rund mellem dine våde glatbarberet skamlæber. Så presser han langsomt sin store pik op i dig. Du kan mærke at dine skamlæber slutter helt tæt omkring hans stive pik. Han køre langsomt frem og tilbage og du kan mærke hans nosser klasker imod dine baller. Hver gang han støder kan du mærke at han presser lidt mere af hans store pik op i dig. Du kan ikke holde dig. Du har en stor stiv pik oppe i din lille fisse, mens du sutter pik på Jeppe. Du kan mærke på ham at han er ved at komme. Du lader ham sprøjte sit sperm ind i munden, men det kan ikke være der, det glider ned af hagen. Han sprøjter igen og han lader resten af spermen komme ud over dine bryster.

Nu er det din tur, du kan ikke holde dig. Du holder stadig fast i Jeppes pik, du har et fast greb om hans nosser. Du lader den anden hånd holde om Mads faste røv. Han knepper dig i en fast rytme og du kan ikke lade være med at komme i en dejlig sprøjte orgasme. Dit underliv trækker sig sammen og du mærker en bølge som rammer dig hårdt. Det føles som om at du skal tisse, men du holder fast i begge mænd og lader bølgen passere, det er som kramper og du lader din sprøjte orgasme komme. Mads hiver pikken ud og lader dig sprøjte på ham. Det er næste forsent. Han har sprøjet sit sperm op i din lille fisse. Anden bølge af sperm lander på din mave. Du ligger og nyder din efterorgasme. Du vil have mere. Du vil kneppes og du vil ride en dejlig stiv pik.

Du får set på uret, pis du er meget for sent på den. Jeppe og Mads tager tøjet på igen. Jeppe beder dig om at tage tøjet på igen. Du spørger om du ikke lige kan tage et bad for du kan ikke nå hjem før din mand kommer. Det siger han nej til. I øvrigt har du en tid til behandling på fredag. Er det i orden med den sidste tid om eftermiddagen spøger han. Det er iorden med dig. Bare at du kan komme hjem.

Du skynder dig at tage dine trusser på. Din bh er sølet helt ind i sperm. Du taget bare kjolen på. Skynder dig hjem for at tage et bad og skifte tøj. Da du kommer hjem, så er din mand allerede kommet hjem. Jeg har lige været i bad. Jeg kan se at du har taget noget frækt tøj på. Så jeg holder om dig. Kan se at din hår sidder noget uglet og din make up sidder som om at du har været i byen hele natten. Jeg holder dig på røven. Kan mærke at du er fugtig. Vi kysser hinanden, først på læberne og så med tungen. Du dufter af anden mand. Det er ikke en parfume som jeg kender. Du visker at du er liderlig. Jeg tager hånden ind under din kjole. Den klæber fast til din hud. Spermen er endnu ikke tørret ind. Jeg tager dig på brysterne. Jeg kan mærke at dine bryster er helt glatte, som om at du har svedt. Jeg slikker dine bryster, de smager salt. Du smider dine trusser. De er helt gennemblødte, en blanding af sperm og dine kussesafter har gjort dem våde. Du bliver stående, dine trusser, bh og kjole ligger på gulvet. Du står nøgen i gangen. Jeg kigger dig i øjenene og jeg kan se dit liderlige blik. Du er glad. Du går ind i soveværelset. Jeg kan se at der er noget sperm som løber ned fra dine glatbarberet skamlæber, det glider langsomt ned langs dine lår. Du sætter dig på sengekanten med spredte ben lige imod mig. Du holder om mig og kan mærke at min pik begynder at rejse sig. Du beder mig om at slikke din nytrimmet kusse. Du holder mit hovedet nede mellem dine ben til at du er tilfreds. Så lader du min pik komme op i dig. En dejlig fornemmelse. En fornemmelse af at vores kroppe smelter sammen. Jeg kan mærke at jeg bliver ekstra varm om pikken. Det er dine safter som du lader komme ud over mig. Mens jeg kan mærke dine bryster stadig har en klæbrig overflade. Jeg kysser dig igen. Du smager af pik, men du har ikke slikket mig. Du smiler.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.