Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Gennem flere år havde jeg haft fantasier om en veninde til min kone Lone. Lone og veninderne Bente og Charlotte mødtes jævnlig hos hinanden, men ofte hos os. Årsagen hertil var at møderne typisk var lørdag eftermiddag, og dette irriterede åbenbart Bentes mand, og hos Charlotte som var single var der ikke så god plads, altså mødtes de hos Lone og jeg. Det passede mig udmærket, jeg synes det er dejligt med lidt liv i huset, og at det var to skønne kvinder, især Charlotte, gjorde det kun endnu bedre.

Når de var på besøg elskede jeg at sørge for, at de fik fred og ro til deres pigesnak, hold mig i baggrunden på mit værelse og sørgede i øvrigt, som en anden tjener, for at de blev holdt forsynet med frisk kaffe, te og smålækkerier.

SEX I DAG?

Som nævnt havde jeg ofte frække fantasier, og det var altid Charlotte som indgik heri. Charlotte var en flot pige, vel en 35 år og med en forlist ægteskab bag sig. Hun var lys, meget lys, med helt blondt, næsten hvidt hår, en flot skikkelse og et par bryster som i den grad tændte mig. Jeg har altid elsket store bryster, og Charlottes var helt vidunderlige.

En ting er fantasier, en anden naturligvis virkeligheden, som er at jeg elskede Lone over alt i verden, og ikke kunne forstille mig at være hende utro. Dertil var vores forhold alt for kostbart, selv om det sommetider gibbede i mig når jeg hilste på Charlotte og så ind i hendes smilende blå øjne som undersøgende søgte mine. Og var det ikke ligesom min hånd altid fik et lille ekstra klem?

En lørdag havde de som sædvanlig været hos os. Sidst på eftermiddagen da de skal til at bryde op, kommer Lone ind til mig og siger: ”Jeg har lovet at du vil køre Charlotte hjem, hun har arvet 2 malerier, og jeg tænkte om du vil hjælpe hende med at hænge dem op, så skal jeg lave en lække middag til os, til du kommer tilbage. Hvad siger du til det? ” Det var jeg naturligvis med på, synes det var dejligt at Lone lavede mad, når nu jeg havde opvartet pigerne. Jeg gik i kælderen og samlede lidt værktøj sammen, og så tog vi af sted.

Snart var vi godt på vej, turen tager kun 20 minutter og vi snakkede om løst og fast. Pludselig lægger hun hånden på min lår og siger: ”Det var dejligt at du ville hjælpe mig, det er jo lidt svært med det praktiske når man er single”.  Hun giver et lille klem, men lader hånden blive liggende, - en tanke farer gennem mig; er hun mon ude på noget, og hvis ja, hvordan kan kun så gøre det mod Lone?

Ankommet til hendes hybel ser jeg mig om, det er en dejlig lejlighed. Entre med indgang til bade værelse med bruser. Desuden stue med åbent køkken og et rigtig stort og lækket soveværelse holdt i lette rødlige nuancer. De omtalte 2 malerier stor klar i stuen så jeg kunne straks gå i gang. ”Vil du ha’ et glas til arbejdet?” spørger Charlotte. Et enkelt glas mente jeg nok kunne gå an selv om jeg skulle køre hjem. Fint siger Charlotte og henter en kold hvidvin ud af køleskabet og skænker op til os begge. Jeg tager lige et hurtigt bad mens du arbejder, hvis det er i orden siger Charlotte. Fint nok siger jeg, det varer ikke længe før jeg er færdig, så jeg smutter bare, men Charlotte siger: ”Vent lige til jeg er færdig, der er noget du skal have med hjem”, og dermed forsvandt hun!

Jeg var færdig samtidig med at jeg hørte vandet holde op at løbe, og satte mig og kiggede i et dameblad men jeg ventede på at hun skulle blive færdig. Jeg begyndte at fundere. Hvad var det jeg skulle have med hjem, og hvorfor skulle hun pludselig i bad. Var der måske noget helt andet i gære – var hun ude efter at forføre mig?  Straks tanken var tænkt, mærkede jeg min pik begynde at rejse sig. Hvad skulle jeg gøre? Jeg var vild efter at kneppe Charlotte, men ville for alt i verden ikke risikere at såre Lone. Så var Charlotte færdig og kom ud fra gangen. Nådada! Hun havde sandelig skiftet outfit, og var klædt i en ganske let housecoat, som tillod mig at ane hendes store yppige bryster gennem stoffet. Hun gik hen til mig mens hun intenst kiggede mig dybt i øjnene. Pludselig kyssede hun mig. Ikke flygtigt, næ hun lagde hovedet bagover for at nå, og lagde sin mund mod min. Langsomt søgte hendes tunge ind mellem mine læber i et vidunderligt kys. ”Tag dit tøj af viske hun hæst – jeg har noget til dig!”

Charlotte viskede jeg, det gør jeg ikke mod Lone, jeg kører hjem nu! Jeg løsnede hendes armes greb om mig og vendte mig for at gå.

”Nej vent!”; nærmest bad Charlotte, jeg har noget at fortælle dig. Og nu fortalte Charlotte, hvordan hun for lang tid siden havde fortalt Lone at hun gerne ville kneppes af mig. Hun fortalte også hvordan Lone først pure havde afvist hendes forslag om ’at låne mig’, men at Lone åbenbart selv tændte på ideen, i hvert fald havde hun efter nogle uger meddelt Charlotte, at det var i orden på en betingelse, nemlig at hun ville have lov at kigge på imens. Jeg stirrede målløs på Charlotte, og endnu mere på Lone, da døren til entreen pludselig åbnedes og Lone kom ind.  ”Hvor er du standhaftig skat”, sagde Lone, jeg ved jo hvor gerne du vil, og alligevel var du klar til at køre! Lone fortalte hvordan hende og Charlotte havde aftalt eftermiddagens forløb frem til nu, og at hun håbede at jeg ville være med på ideen. Du trænger til fremmed fisse, skat, og jeg elsker dig så højt.

Med disse ord tog hun mig ved den ene hånd, og Charlottes i den anden hvorefter hun trak os hen mod soveværelset. Herinde trak hun hurtigt en stol tæt hen til sengen, satte sig og kiggede forventningsfuldt på mig. Jeg kiggede hende dybt i øjnene og min mund udtalte et stumt ”Jeg elsker dig!”.

Nu vendte jeg mig mod Charlotte. Hun smilede igen, hvorpå kun igen kyssede mig, men denne gang lod jeg hende ikke bare gøre det, men besvarede det længe og inderligt. Imens begyndte vore hænder at søge rundt på hinanden. Først rundede mine hænder hendes velformede og faste baller, herefter søgte de op til hendes smækre tajle og videre opad. Stadig kyssende fandt jeg åbningen i hendes housecoat og et splitsekund efter lå min hånd fast under hendes tunge bryst. Jeg hørte et stille suk, og straks efter mærkede jeg Charlottes hænder famle ved min bukselinning. Hun løsnede dem og jeg vrikkede ud af dem, samtidig med at jeg åbnede hendes housecoat og lod den glide ned fra hendes skuldre, ned ad armene og videre ned på gulvet. Nu stod hun som hun var skabt. Det  lange lyse hår, de dybblå øjne, hendes dejlige smil og hendes store velformede bryster, hvor vorterne var begyndt at stritte forventningsfuldt. Jeg kiggede videre ned, og så nu for første gang hendes glatbarberede smukke kusse. Langsomt knappede hun min skjorte op og hjalp mig af den, også den landede på gulvet. Nu sank nu stille ned på knæ, tog fat i kanten af mine underbukser som hun ganske langsomt begyndte at trække ned. Pludselig svirpede min erigerede pik ud, og stod med halvt blottet hoved. Hun tog fat om mine nosser, klemte dem blidt med den ene hånd, samtidig med at hendes anden hånd fattede op pikken og trak forhuden helt tilbage. Jeg kunne lige netop nå hendes bryster som nu hvilede tungt – et i hver hånd. Hun førte hånden frem og tilbage over min pik et par gange, dette fik den til at svulme yderligere. Derefter rejste hun sig trak mig ved pikken hen til sengen hvor hun lod sig falde bagover.

Jeg var straks over hende, kyssede hende på hals, bryster, mave inden jeg borede hovedet ned i hendes skød hvor min tunge hurtigt fandt og lagde sig om hendes skælvende og utålmodigt ventende klitoris.  Under alt dette lå hun roligt med lukkede øjne, og med et frydefuldt ansigtsudtryk. Hendes hænder holdt fast om mit hoved som hun trykkede ned mod kussen alt i medens jeg mærkede hende blive mere og med våd. Nu byttede vi plads og hun gik på opdagelse på min krop. Snart søgte hendes hænder dog ned og fandt min pik, som hun nu holdt rundt helt nede ved roden, som når man holder på en hammer. Hendes læber gled nedover maven, til de nåede min pik. Langsom lod hun læberne glide ned over hovedet. Hvor var det det skønt! Hun slap igen, så mig ind i øjnede og spurgte stille: ”Vil du kneppe mig nu?” Jeg kunne kun nikke!  Nu lagde hun sig på ryggen, spredte benene  og trak knæene højt op mod hagen. Hendes lækre kusse åbnede sig og jeg så den var drivene våd, og jeg gjorde mig klar.

Indtil nu havde jeg helt glemt Lones tilstedeværelse. Hun havde siddet musestille, men nu blev det for meget for hende. Med en pludselig bevægelse tog hun fat i min pik, hendes øjne søgte mine og hun sagde. ”Nu skal jeg hjælpe dig!” Nu styrede hun pikken mod Charlottes forventningsfulde kusse som hun åbnede med to fingre. Hun satte mig pænt og nøjagtigt på plads og med et dybt suk gled jeg ind i Charlottes stramme kusse. Sådan lå vi lidt og nød situationen, Lone havde igen flyttet sig sådan at hun kunne nå begge Charlottes bryster. Nu begyndte jeg så at kneppe Charlotte. Først hurtigt og ivrigt, men snart sænkede jeg farten og fandt en rolig rytme med lange dybe stød, hvor jeg næsten trak pikken helt ud, hvilede et spitsekund inden jeg igen pressede mig helt i bund. Imens blev Charlottes bryster nulret og kysset af Lone. Nu mærkede jeg udløsningen trænge sig på. Varmen bredte sig i hele min krop og søgte som stråler mod pikken og nu mærkede jeg at også slutningen nærmede sig for Charlotte.  Nu jamrede hun stille og hendes krop spændte sig op i en bue under mig, i et sidste stød trængte jeg yderligere ind i hende – herefter eksploderede alt i mit hoved. Det sortnede for mig og i en række hurtige stød tømte jeg min sæd ud i kussen, mens Charlotte kom i en serie trækninger samtidig med at hendes jamren tiltog, indtil også hun slapt faldt sammen. 

Hvor længe vi lå sådan ved jeg ikke, men da jeg kom til mig selv var pikke gledet ud og lå nu stille slumrende ved siden af den kusse som havde overmandet den.

Lone havde lavet te til os alle, og nu kom hun hen til sengen med tre kopper på en bakke.  Vi drak teen i stilhed, indtil Lone sagde: ”Hvor er i smukke når I boller, det var så dejligt at se!”. Nu fulgte en halv time, hvor vi bare hyggesnakkede og løst og fast indtil snakke ebbede ud. Lone lænede sig over og spurgte viskende i mit øre, om jeg troede jeg kunne tage en tørn til. Jeg trænger også til at mærke dig, og jeg er sikker på at Charlotte vil være med. 

Denne gang blev endnu bedre end den første. Vi var alle tre i gang vi nulrede, kyssende og jeg kneppe skiftevis dem begge indtil jeg kom igen. Denne gang mens jeg tog Lone bagfra alt imens Charlotte nulrede mine nosser med den ene hånd og Lones klitoris med den anden. 

Da Lone og jeg langt om længe tog af sted lod vi Lones bil stå. Den kunne vi altid hente dagen efter som jo var søndag, og hvem ved hvad det kunne føre med sig.

I løbet af aftenen elskede Lone og jeg igen. Aldrig har jeg troet at jeg ville være i stand til at klare tre gange på så kort tid, men Lone sagde insisterede: ”For min skyld!”. Denne gang var helt anderledes og mere inderligt end de to første.

Det sidste jeg hørte inden jeg faldt i søvn fra lyden af Lones stemme. Det lød som den kom fra et sted langt langt borte, men jeg er sikker på at den sagde: ”Jeg elsker dig!”

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.