Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du er taget på ferie sammen med din mand. I er taget til Gran Canaria for at få lidt tid for jer selv, helt uden børn og forpligtelser. En dag ligger i på stranden, der er næsten ulideligt varmt, solen skinner fra en skyfri himmel og der blæser en smule. I har lagt jer i en gryde for at ligge lidt for jer selv og for at få helt læ. Selv om at der er mange mennesker på stranden, er det lykkedes at få en plads hvor der næsten ikke er andre. I kan lige se to-tre andre par og et par fyre som ligger 5-10 meter fra jer.

Du ligger topløs med dine nye Ed Hardy bikini trusser på. Du har som sædvanligt pakket en taske med lidt strandting. Du ligger på ryggen og dine bryster stritter lige ud i luften, du kan ikke undgå at bemærke at de to fyre ligger og kikker nysgerrigt på dine bryster. Du er ligeglad for du er faktisk lidt stolt af dem. Du beder din mand om at finde solcremen frem, for du kan mærke at solen er meget stærk. Du tager en ordentlig klat creme og smøre selv dine bryster ind. Da du smøre brysterne ind, ligner cremen en god gang sperm som du jævner ud, indtil at der et godt lag creme over det hele. Du nyder varmen og spørger om i ikke skal gå i vandet. Du tager ikke toppen på, for du kan godt lide at få sol over hele kroppen.

SEX I DAG?

Da du er kommet op af vandet, kan man se dine brystvorter er blevet helt små og faste. De stritter som om at du er skrup liderlig, men du glæder dig bare til at komme op og stege i solen. Da du kommer op ligger du dig på maven, nu er det blevet tid til at få sol på ryggen og ballerne. Du har bemærket at de andre par er gået, det blev formentligt for varmt. Det er de færreste som kan ligge hele dagen i solen. Klokken er kun to om eftermiddagen og du har tænkt dig at udnytte muligheden for sol. De to fyre er der stadig. Du tænker på om de er et par kammerater som er taget på ferie samme for at score nogle feriepiger eller om de er et par. De ligger ret tæt på hinanden, men det kan også godt være at de blot er gode venner og ligger og hygge snakker. Du kan ikke lade være med at kigge. De er begge omkring de tredive, veltrænet. Du har svært ved at vurdere hvor de er fra, for den ene er meget lys, meget skandinavisk og den anden meget mørk. Han er mulat, men du kan ikke se eller høre hvor de kommer fra. De taler ihvertfald sammen mens de kigger på dig. Du smiler og ligger helt dig ned. Du ligger i læ bag en mur af sten og man skal helt tæt på for at se dig.

Du er kommet i tanke om dine våde bikinitrusser og beder din mand om at snørre sider op så du kan ligge på maven med nøgne baller. Du spøger om du ikke kan få lidt solcreme på dine baller og om han ikke lige kan finde dine G--strings trusser frem, hvis du skal vende dig om.

Du mærker den varme creme på dine baller. Du kan ikke lade være med at tænke på at det kunne være sperm. Du ligger og kigger på stenmuren og får øje på et hul i muren. Der er direkte udsyn til de to fyre. De har lige været i vandet og du kan se saltvandsdråberne på deres veltrænet kroppe. Du kan ikke lade være med at fantasere om hvordan det ville føles at mærke deres stærke og faste hænder på din krop. Du lader som ingenting, men spreder dine ben, så din mand kan smøre dine inderlår. Han kan se dine glatbarberet skamlæber. De er blevet lidt større. De bliver altid lidt opsvulmet når du er liderlig. Du bliver tit liderlig når du får sol. Der er ingen stress, bare ren afslapning. Du kigger igen gennem hullet, du kan blive liggende og bare åbne øjene og der er bare 5-10 meter hen til dem. Du ser at den lyse har en ordentlig bule i bukserne. Bukserne er våde og derfor klæber helt op af de muskuløse lår. Du kan se at han er ved at gøre klar til at skifte til tørre bukser. Han vender med ryggen til. Du kan ikke længere se hans pik, men han tager bukserne af og du kan se hans faste røv. Han har en god og dejlig fast numse. Du kan lige skimte hans glatbarberet nosser som hænger mellem benene. Det er et par store sten, de minder lidt om størrelsen på valnødder. Du tager dig selv i at bide dig i underlæben. Du tænker på om hans nosser smager af pik eller om de smager af frisk havsalt. De er stadige våde af badevandet.

Du lukker øjenene og spørger om der ikke er noget at drikke. Bare for at få dine tanker hen på noget andet. Din mand roder i tasken og der ligger kun en lunken cola. Han spøger om han skal tage noget med at spise, når nu alligevel han skal hente noget at drikke, men du er ligeglad.

Du ligger i en halvvejs søvn og begynder at fantasere om de to fremmede som ligger lige ved siden af. Du åbner øjenene igen og kan se at ham den lyse har lagt sig ned. Du kan se ham mulaten han står og ser i retning mod dig, men han kan formentligt ikke se dig. Han skal tættere på. Men du har frit udsyn til hans meget veltrænet krop. Han er større end ham den lyse, han har også flere muskler. Han har store hænder. Du kan se at han har lange finger. Du kan ikke lade være med at tænke på om han også kan finde ud af at bruge dem. Fingerne ser store ud og du tænker på hvordan det mon føles at have sådan to oppe i din lille stramme fisse.

Du ligger fortsat på maven og dine arme ligger langs kroppen. Dine ben ligger lidt spredt og du føler en trang til lige at mærke din fugtige fisse. Du kan mærke din clitoris, den er helt hård. Dine skamlæber er blevet rigtigt fugtige og du kan kan mærke en snurrende i underlivet. Du stikker lige så forsigtigt en finger op i din dejlige kusse og du lader din hånd ligge så du kan vippe dit underliv lige så forsigtigt, det er nærmest som om at du knepper din egen finger.

Du kigger igen ud af hullet og kan nu se at den mørke mulat tager sine badebukser af. Han har en flot pik. Den er kraftig og selv om at den er slap, så ser den stor ud. Den har kraftige blodåre på siderne og du kan se et stort pikhoved som lige titter frem fra forhuden. Han har store fyldige nosser, det ser ud som om at det er to små æg han har. Han tager ikke bukser  på igen, men det ser ud til at han kommer over til gryden. Du ligger helt stille. Du har lukket dine øjne, men du kan ikke skjule at du ligger nøgen og du kan heller ikke skjule at du ligger på maven, med en finger op i din våde kusse. Du lader som om at du sover.

Pludselig kan du mærke et par hænder på dine varme baller. De massere din røv dejligt blidt, du kan mærke at det er nogle store hænder. Det føles ikke som det plejer, det er mere fast. Hænderne holder på hofter. Du er holdt op med at vugge med underlivet og dine hænder ligger helt passivt ud til siden. Du stritter lidt med numsen og dine ben er forsat lidt spredt. Man kan stadig se dine skamlæber. Du tør ikke åbne dine øjne og håber bare at det er din mand som laver en spøg. Men du kan mærke en halvstiv pik på din røv. Det føles ikke som det plejer, den er større og det er som om at den bare vokser. Du lader din hånd komme mellem dine ben for at gribe fat i den. Du kan mærke at det ikke er din mand. Pikken dunker i din hånd og den bliver helt hård. Du holder lidt om pikhovedet og lader det glide rundt på din i forvejen ophidset clitoris. Du lader ham ikke komme ind. Men du giver tegn til at vende dig. I taler ikke samme. Der bliver ikke sagt et ord. Det er som om at du ved hvad der vil ske og du ligger helt afslappet og bare nyder det.

Nu ligger du på ryggen og kan se den mulat som du lå og lurede på lige før. Den pik som du kunne mærke vokse mellem dine finger, den står helt stift, lige ud i luften. Pikken er lige ud for dit ansigt og du kigger på manden, ser ham lige øjenene og nærmest som om at du spørger om lov, så lader du dine læber glide rundt om det mørke pikhoved. Du holder med en hånd om pikroden og lader den anden hånd holde i  forlængelse så du holder pikken fast med to hænder mens du lader dine læber og tunge smage på den mørke pik. Den smager at havvand.

Mens du slikker pik på mulaten kan du mærke et par ekstra hænder på dine lår. Du lader den ene hånd falde ud til siden, nærmest som om at du griber ud efter noget. Og du får fat i kammeratens pik. Den er allerede stiv. Du har stadig den store pik i munden og kan mærke at de glatte nosser fra ham den lyse. Du vil smage dem begge og du tager fat i ham den lyse, slikker lidt på nosserne og lader blidt dine læber omslutte hans faste pik. Den er ikke helt så stor som mulaten, men den er større end det du er vant til. Du spiller pik på dem begge og sutter dem på skift. Nu er du kommet op på knæ og du ligger mulaten ned så du kan komme til at ride hans stive pik. Han ligger på ryggen og du sætter dig op på hans lår. Du har hans mørke pik lige foran din drivvåde fisse, mens kammeraten står op og du kan slikke hans pik mens du kan mærke mulatens store hænder på dine bryster. Du sætter dig lidt op, så du kan føre mulatens mørke pik op i din lille fisse. Du er så våd af egne safter at du ikke har problemer med at få pikken helt op i din lille kusse. Du kan mærke at du bliver fyldt helt ud og at det strammer om dine skamlæber. Du rider lige så langsomt til at starte med. Og du går over i en mere rytmisk vuggen med dit underliv. Du kan stadig slikke pik på kammeraten og du kan mærke at han ikke har langt igen. Du mærker at hans nosser bliver mere faste og hans pik er stenhård. Du tager pikken ud af munden og lader ham sperme ud over dine bryster. Der kommer en ordentlig ladning og du spiller stadig hans pik. Da de sidste dråber kommer ud tager du hans pik i munden. Du kan mærke at du er ved at komme, det trækker sig sammen i underlivet og du begynder at krampe med dine ben. Men mulaten holder dine hofter og du bukker dig sammen over hans muskuløse krop. Du kan mærke at du sprøjter og at dine skamlæber trækker sig sammen. Han holder dig fast for han er ved at give dig en ordentlig ladning sperm. Du bliver helt fyldt, det er som om at der ikke er mere modstand. Det er bare safter som smøre din fisse. De to mænd kysser dig og forlader dig ligeså stille som de kom.

Du ligger i solen og nyder at du lige er blevet taget af et par frække og flotte fyre, ingen forpligtigelser, du ser dem aldrig igen. De pakket deres ting og går fra stranden.

Din mand kommer tilbage. Du ligger næsten som da han forlod dig. Stadig nøgen. Han har en pose med. Der er noget mad og noget kold cola. Han siger til dig at du ligner en som trænger til noget koldt at drikke. Du smiler og siger at det er vist ikke det eneste. Han smiler tilbage og smider sine badebukser. Ligger sig ned ved siden af. Du kan se at han er liderlig. Hans pik er halvstiv. Han ligger sig ned melle dine ben og begynder at slikke din lille kusse. Du kan høre at han slikker alle safterne i sig. Du har stadig en smule fremmed sperm på dine bryster. Din mand kysser dig og siger at du smager af pik. Du smiler og siger at han skal slikke dine bryster, mens hans pik er oppe i dig. Du nyder det. Din lille hemmelighed, din fantasi.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.