Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var blevet fredag og børnene var afsat til dine forældre. Det havde været et stykke tid siden, at børnene havde været hos deres bedsteforældre. Du havde også brug for en fri weekend. Din mand kom først hjem i næste uge, hvilket var lidt ærgeligt, da du ellers gerne ville give mand en fræk overraske på hans fødselsdag på søndag.

Du fik til gengæld besøg af en god veninde og det var meningen, at I sammen skulle i byen og finde en mand til hende. Hun blev skilt for nogen tid siden og har ikke rigtigt haft nogen efter ham. Så I fik aftalt, at hun kunne komme over og holde tøse weekend og få talt om gamle dage.

SEX I DAG?

Nina kom tidligere end forventet. Du havde lige håbet, at du kunne få en eftermiddags lur, men hun kom allerede til middag. Det var super hyggeligt, at se hende igen. Hun lignede sig selv, men havde dog fået en mere raffineret stil. Hun var overdrevet flot klædt på. Med stram nederdel, stilletter og kort jakke. Men hun undskyldte det med at hun havde været til forretningsmøde og havde ikke tænkt sig at være sådan klædt, hele weekenden.

Du smilede og kom med en fræk kommentar om, at hun heller ikke ville finde en ordentligt mand, hvis hun var klædt som en karrierekvinde. Hun skulle være mere afslappet og ikke være så stram og korrekt. I fik åbnet en flaske kølig hvidvin og talte om hvad der var sket siden sidst. Du fik fortalt, at din mand ikke kom hjem før næste uge, selvom at han havde fødselsdag på søndag.

I hyggede jer og blev enige om at tage i byen for at finde en fræk og flot mand til Nina. I havde delt en flaske hvidvin og stemningen var løsluppet. Du ville ordne hår på Nina, men hun skulle lige tage et bad først. Hun havde sat sin taske inde i soveværelset. Hun havde fundet noget frækt og udfordrende tøj frem. Lidt i stil med hendes arbejdstøj men mere afslappet. Det lignede mere selskabstøj til et officielt aftens arrangement. Sort kjole med dybe udskæringer på ryggen og en flot udskæring til kavalergangen. Hun havde også lagt noget frækt gennemsigtigt undertøj frem. Der lå en sort pushup BH med halve gennemsigtige skåle samt et par matchende hipster i samme gennemsigtige stof. Men hun havde også en flot hofteholder i samme mønster og selvfølgelig et par sorte silkestrømper. Det hele var linet op på sengen og ved siden af stod en kosmetik taske.

Du havde også lagt dit tøj på sengen og det blev nærmest en konkurrence om, hvem som kunne få mest opmærksomhed. Du havde godt nok ingen hofteholder, da du mener, at det kan ses gennem din tæt siddende kjole. Men ellers en tilsvarende sort pushup BH i hele skåle med indlæg. Det fik dine bryster til at se mere fyldige ud. Du havde taget et par sorte gennemsigtige g-streng trusser som passede i mønster til de selvsiddende strømper og BH’en. Du havde taget en fræk Ed Hardy kjole frem. Den skulle ellers bruges til særlige lejligheder. Der var et flot skinnende perlemønster hen over barmen og et par små huller hvor man kunne se kavalergangen. Kjolen var lige nøjagtig så lang at den dækkede de selvsiddende strømper, også selv om du skulle danse lidt. Men hvis man sidder ned kunne den ikke dække. Så du havde planlagt at sidde pænt med dine ben under bordet.

Nina havde været i bad og der duftede af fremmede kvinde parfume. Hun havde taget et håndklæde rundt om livet og stod med bare bryster. Hun spurte om du ikke ville sætte hendes hår. Det havde du da ikke noget imod og hun sad på en stol i gangen og kikkede ind i spejlet. Du stod bagved og kunne ikke undgå at kikke på hendes faste bryster. De var pænt store og sad flot. Men du var bestemt heller ikke ked af dine bryster, også selv om at de var lidt mindre. Du elskede nærmest at vise dine bryster. Og benyttede en hver lejlighed til at få sol på dem.

Du fik sat Ninas hår op. Det var et langt og kraftigt hår. Hun havde fået det farvet og den røde henna farve skinnede igennem hendes ellers mørke hår. Der var nogle enkelte lyse striber og hun fik opsat håret med lidt løst hår hængende ned ved øjene og ørene. Nina havde selv kommet en diskret og flot makeup på. Den fremhævede hendes fyldige læber og gav hende sunde lyserøde kinder. Hun havde en flot mascara som fremhævede hendes klare øjne. Hun så fræk ud.

Du gik i bad og blev en smule pinligt berørt over at have kikket på din veninde på den måde. Vandet var dampende varmt og døren til badeværelset stod åbent.

Du er blevet færdig og er ved at føntørre dit hår, din krop er smurt ind i en god creme. Da Nina råber nogle bandeord. Du spørger om, hvad der er i vejen og hun siger, at hendes strømper løber. Du siger at hun bare kan låne nogle af dine, I har næsten lige lange og slanke ben. Du får lige fortalt, at de ligger i skabet. Og kort tid efter råber hun op igen. Denne gang med en mere drillende tone og hun siger at hun har fundet strømperne i skuffen i skabet. Du bliver helt rød i hovedet. Dit hjerte banker meget kraftigt og du kommer i tanke om alt sex lejetøjet ligger i skuffen. Du prøver at holde tonen og lader som ingenting. Nina sidder på sengen  iført det frække undertøj og man kan se at skabet er åbent. Det samme er skuffen.

Skabet er med spejllåger og du kan se dig selv komme ind i soveværelset, kun iført et håndklæde om livet. Du har bare bryster. Håret stritter ud til alle sider. Det er lige blevet føntørret, men mangler lige at blive sat. Du kan se at du er rød i hovedet og Nina spørger, om du aldrig får pik. For hvad skal man med sådan en samling, hvis man kan få daglig pik. Du får sagt, at det får du jo heller ikke og det bliver primært brugt når din mand er hjemme. Han er vild med SEXLEGETØJ og har derfor købt lidt en gang i mellem. Ja og gennem årerne er det da blevet til en samling. Der lå ca. 25 stykker legetøj af forskellig art. Der lå naturtro dildoer i forskellige størrelse der var også et par designer vibratorer. En g-punkt massage apparat, en mindre vibrator som var vinklet på en helt speciel måde så den kan ramme lige der hvor det er allermest dejligt. Der lå også en strap on DILDO. Du har ikke prøvet den på, men du har da redet på den, en gang din mand havde taget den på. Der lå også et par vibrator æg med fjernbetjening, samt nogle kugler som man gå rundt med. Der lå også en anal vibrator. Den var bukket således at den ville komme ind i anus og vibrerer lige på de dejlige punkter som fingeren ikke kunne nå. Det hele lå rengjort og klar sammen med massage olie og glidecreme.

Nina kikkede frækt på dig og i en drillende tone, sagde hun at det havde hun ikke troet. Måske en enkelt dildo, men ikke en hel skuffe fuld.

Der er nogen usikkerhed i luften, men du bryder den med at Nina kan tage nogle frække billeder som du vil sende til din mands fødselsdag. Tavsheden bliver brudt og Nina syntes, at det lyder frækt. I får åbnet et flaske rødvin, du har forberedt noget brød og ost som var meningen I skulle have om aftenen inden I skulle i byen. Stemningen er kommet noget højere op, og i fnidre som et par teenagers tøser. Du får dit frække undertøj på og Nina får skiftet sine strømper. I går begge rundt i huset iført det frække undertøj. Nina foreslår, at i tager et par stilletter på. Det matcher til og hun er bange for at strømperne skal løbe igen.

Sengen står op ad væggen og på hele langsiden er der fire skabe med spejllåger. Du kikker nogle gange ind i spejlet og kan ikke lade være med at bemærke Ninas blik. Hun komplimentere din numse og siger at det klæder dine smalle hofter med et par g-streng trusser, men du burde måske have hofteholder på også. Du siger at det jo ikke er dig som skal ud at score, men du gerne hjælper med at få en fræk fyr på krogen. Hun smiler og kikker lidt frækt på sig selv. Man kan se gennem hendes frække undertøj. Hun har en lille stribe af hår over hendes kusse.

Du giver Nina kameraet og beder hende tage et par billeder, hvor du ligger på maven i sengen. Hun knipser et par billeder og siger at du skal ligge dig over på siden, med spredte ben. Den ene ben er bukket og den andet er strakt. Du kikker lige frem om man kan se din trimmet fisse gennem trusserne. Der bliver knipset et par billeder mere, hvor du ligger på knæ i sengen og med numsen lige i vejret. En dejlig position, hvis man skal tage dig bagfra. På nogle af billederne kan man se Nina i spejlet. Hun står lidt kalveknæet med numsen bagud. Du kan se, at hun er liderlig. Du spørger om du ikke også skal tage nogle billeder af hende. Hun kan altid bruge dem på en datingside. Hun smiler frækt og siger at det vil hun gerne, men så vil hun også prøve dit legetøj imens.

Du ser dig selv i spejlet, iført frækt undertøj og høje hæle. Din veninde ligger i sengen, og skuffen med sexlegetøj er helt åbent. Det er en smule urealistisk, og du knipser lige et par billeder, hvor man kan se Nina på sengen, dig i spejlet og i det ene hjørne er skuffen er alle dildoerne. Du beder Nina vælge et stykke legetøj. Hun vælger en designer vibrator. Den ligner mere et stykke almindelig legetøj. Det er kun fordi at den har en længde og facon som gør at den er god at gnide mod fissen. Nina tager sine trusser af, men beholder hofteholder, strømper, stilletter og BH. Du kan dufte hendes dyre parfume og en svag duft af en liderlig våd fisse. Du kan se hendes venusbjerg. Det virker hævet. Hun har glatbarberet skamlæber. Hun har fået lavet en voksbehandling så hendes bikinisnit kan bære selv den mindste trusse uden at kussehårene vil stikke ud. Hun spreder sine lår lidt og gør plads til vibratoren. Hun lader den glide langsomt ind. Hun behøver ikke noget glidecreme. Du kan se en fugtig kusse og har helt glemt at tage billeder. Nina spørger om hvordan man starter den og du siger at hun skal dreje bunden. Hun kan ikke starte den, så du hjælper hende. Hun har vibratoren halvvejs oppe i kusse, da du tager fat i den og drejer knappen. Vibratoren brummer og det giver et helt gib i Nina. Du holder fortsat fast på den og lader den langsomt glide længere ind. Nina ligger og leger med sin klitoris. Du kan se en helt lyserød klit mellem hendes ny lakeret lange negle. Du tager en naturtro dildo, en af de tykke, hvor der er en sugekop i enden. Du banker den fast på natbordet. Du beder Nina om at holde fast på den med den ene hånd. Hun holder fat rundt om dildoen, som om, at det var en rigtig pik. Hun gnider langsomt på pikhovedet med en fingeren mens du knepper hende med vibratoren. Nogle gange lader du dine finger strejfe hendes skamlæber. De føles meget bløde, helt varme og våde. Du lader et par finger komme inde for og giver vibratoren til Nina som gnubber rundt om hendes klitoris. Du bruger ringe og langefingeren og kan med dine fingerspidser mærke den nopret overflade på undersiden af hendes venusbjerg, du kan mærke hendes vand. Du trykke på hendes mave med den anden hånd og du bøjer dine fingere så de massere hendes g-punkt. Du kan mærke livmoderen trækker sig sammen og pludselig føles det som om at hun har tisset. Nina sprøjter en klar stråle lige op i luften og rammer dine bryster. Hun stønner kraftigt mens hun holder om dit håndled. Hun har sluppet grebet om dildoen og bliver helt afslappet. Hun synker sammen og ligger nu med blottet kusse. Vibratoren ligger lige ved siden af og du får lige taget et par billeder af Ninas lille fisse. Hun smiler og spørger om hvorfor at I ikke har prøvet det før. Du smiler tilbage og siger at du også vil have en tur.

På hjørnet af natbordet sidder der en stor dildo og stritter lige op i luften. Du tager dine trusser af. I stående position, tager du dildo hoved op i din lille kusse. Du lader den gnide rundt i mellem din skamlæber og lader den langsom komme længere og længere op. Du sidder nærmest på dildoen med spredte ben og Nina får taget et par billeder, hvor du sidder og kikker på dig selv i spejlet. Du holder fat i skabet på den anden side af sengen mens du rider. Nina tager dig på brysterne og spørger om du er liderlig, siden at dine brystvorter er små og hårde. Du kikker med halvt lukket øjne og kan mærke at du trænger til en ordentligt pik. Nina slipper dine bryster og ligger på knæ. Hendes ansigt er lige ud for din kusse. Hun lukker øjnene og lader tungen ramme din klitoris. Du stopper med at ride. Du kan mærke dildoen er helt oppe i din kusse og du sidder nærmest på de kunstige nosser. Du griber fat i Ninas skulder og presser hendes ansigt ind mod dit skød. Hun holder om dine baller og lader hendes finger lege om dit stramme numsehul. Hendes ansigt er helt begravet i dit skød og dildoen er gemt helt væk mellem dine skamlæber. I holder grebet en kort tid og du rejser dig og lader dildoen komme langsomt ud af din kusse. Du har efter ladt en ordentligt våd plet.

Du ligger dig op på sengen sammen med Nina. I ligger og kæler lidt for hinanden. Øjnene er blanke og I beslutter, at det bliver i morgen at I tager i byen. Sengetøjet er helt vådt og der dufter af liderlige kvinder. Skuffen er stadig fyldt med legetøj og der er stadig mere hukommelse på kameraet. Det tegner til at blive en god weekend.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.