Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Klokken 19 præcis ringede vi nervøst på døren. Morten og jeg havde forberedt dette møde hele eftermiddagen og var nu rigtig spændt på at møde Kirsten og Claus. Døren blev åbnet af en dejlig smilende pige kun iført lidt sexet lingerie og en let kimono.

Forhistorien er den, at Morten og jeg havde leget med tanken om at udvide vores sexleje, ved at invitere et andet par med. Vi er sidst i tyverne og har to børn og har ellers et rigtig dejligt sexliv. Men da vi bor lidt afsides kniber det med at etablere en omgangskreds, så vi tog os sammen og oprettede en profil på scor med et par lidt vovede billeder.

SEX I DAG?

Vi fik da også kontakt med flere mere eller mindre seriøse mennesker og endte med at chatte med Kirsten og Claus. De var også sidst i tyverne og ligesom os nybegyndere i swingerbranchen.

Vi blev budt ind og fik smidt overtøjet og fik straks stukket en velkomstdrink i hånden, til at tage lidt af nervøsiteten med, som Kirsten sagde. Vi faldt hurtigt i snak og inden længe sad vi om deres lille runde spisebord kun iført frækt undertøj. De havde lavet en gang hummerhaler med hvidløg og dertil fik vi en let hvidvin. Til dessert var der lavet jordbær dyppet i chokolade, og dertil åbnede vi en flaske champagne vi havde medbragt.

Under desserten var nervøsiteten fortaget så meget, at vi var begyndt at pille ved hinanden parvis. Vi fodrede partneren med jordbær og delte dem med tungekys. Morten pillede min bh af mig og begyndte at slikke mine brystvorter, mens han havde jordbær i munden. Det ville Claus også prøve, så jeg havde nu en brunstig fyr på hvert bryst.

Kirsten fik derefter samme tur og da drengene havde gjort deres, mente jeg det var pigernes tur. Vi satte os i den store sofa og skiftedes til at slikke og sutte på hinandens bryster mens jordbærsaften løb ud af munden og ned på maven på os. ’Kan vi lige blive slikket rene’, spurgte Kirsten drengene og straks var de over os og slikkede det overskydende jordbærsaft i sig.

’Jeg kan mærke at der er noget hernede, som skal slikkes af’, sagde Morten efter han havde fået lirket en finger indenfor Kirstens G-streng og ind i spalten. ’Det må jeg hellere tage mig af’ fik jeg fremstammet og da Kirsten var blevet befriet for sin minimalbeklædning, kunne jeg komme til at smage hendes elskovssafter.

Mens jeg lå og slikkede hendes glatbarberede underliv fortsatte drengene med at slikke hendes bryster og hals og skiftedes til at kysse hende. Hun lå og vred sig i nydelse og jeg kunne nu se, at hun havde fået hånden ind i Mortens trusser og fat om hans allerede stive lem.

Snart røg Mortens trusser og Kirsten trak hans pik til sig og begyndte forsigtigt at slikke den, men efterhånden som jeg kunne mærke at hun var ved at komme i ekstase, blev det voldsommere og voldsommere. Hun var smaskliderlig og jeg kunne næsten ikke følge med at slubre hendes væsker i mig. Det var første gang jeg slikkede en pige, men jeg havde drømt om det længe og hvor var det dejligt.

Så beordrede jeg Morten til at kneppe Kirsten. Vi havde diskuteret brugen af kondomer under middagen, men da vi begge par kunne garantere, at vi ikke havde været sammen med andre end hinanden i mange år droppede vi dem.

Morten satte sig om mellem hendes ben og pressede sin stive pik op i hendes dejlige snævre kusse og begyndte at kneppe hende i lange seje stød. Jeg fik i mellemtiden flået Clauses trusser af og frigivet hans velproportionerede jern, som straks smuttede ind i min mund.

’Slik mig mens jeg bliver kneppet’ tiggede Kirsten. Claus tog straks opfordringen op og mens jeg fortsat legede med hans pik og glatbarberede nossere, satte han sin tunge til hendes klitoris. Der gik ikke lang tid før hun kom i en ordentlig orgasme, hvor hendes væsker gjorde Mortens pik helt våd og glinsende.

Claus slikkede videre i et stykke tid og jeg kunne se, at hans tunge ind imellem også fik slikket på pikken, som kørte ud og ind af Kirsten.

Endelig trak Morten sig ud af Kirsten og Claus dykkede nu helt ned og slikkede den våde kusse. Et par ryk i pikken var nu nok til at Morten sprøjtede sin sperm ud over os alle sammen. Der var tryk på og ingen gik ramt forbi. Kirsten skrabede noget af det fra Clauses ryg og slikkede det i sig og snart eksploderede hun i sin anden orgasme indenfor få minutter.

Jeg var fuldstændigt overgearet af liderlighed og kunne mærke safterne løbe fra mit skridt og ned af lårene.

Claus lagde mig nu over på maven på madrassen de havde langt frem på gulvet til lejligheden. Jeg kunne nu mærke hans kyndige hænder lege med min fisse og hænder der kærtegnede mine balder og ryg.

Han havde sat sig på knæ foran mig og var begyndt at kysse og kæle mig i nakken og op ad halsen mens Morten var begyndt at slikke mig forneden. Hans dejlige tunge vandrede rundt mellem mine skamlæber, indersiden af mine lår og op på mellemkødet. Ind imellem kørte han den våde tunge rundt om min bageste indgang.

Jeg rejste mig op på albuerne og nød synet af Clauses legetøj lige foran mig. Jeg kyssede den blidt, og begyndte at slikke den. Det var en ”Slikkepind” efter mit hoved - den voksede jo mere der blev slikket på den. Og det var en flot velproportioneret pik. Almindelig af længde men dejlig tyk, med et flot glinsende pikhoved, som jeg knapt kunne få ind i min mund.

’Må jeg kneppe dig, mens du leger med Claus’, spurgte Morten grinende omme bag mig. Hans pik var allerede kampklar igen. Jeg gurglede indforstået og mens jeg lå der på maven på albuerne med Clauses pik i munden satte han sig på mine lår og førte sit jern ind i min drivvåde kusse bagfra. Det var lige det jeg manglede. Hans pik er dejlig stor og udfylder på tilfredsstillende vis min liderlige fisse.

Han kneppede mig i lange seje stød, mens han masserede mine baller og min anus. For at mærke ham bedre rejste vi os op på knæene, så han rigtig kunne komme ind på hundemaner.

Mens Morten kneppede mig i fissen havde han langsomt arbejdet et par fingre op i min endetarm. Vi dyrker tit analsex derhjemme, så der er jeg altid klar. Jeg kan faktisk få orgasme ved at blive kneppet i røven. Og det benytter han sig tit af. Han kunne mærke at der var plads, så den slimede pik blev trukket ud af min drivvåde fisse og langsomt presset op i min røv. Det var en himmelsk fornemmelse og efter han havde kneppet mig bagi i et kort øjeblik kom jeg da også i en voldsom orgasme, så jeg var ved at få Clauses pik i den gale hals.

Morten lagde sig på ryggen på madrassen og trak mig med, stadig med sin pik i min endetarm, så jeg sad på ham med min kusse strittende indbydende mod Claus. Mens jeg stadig blev kneppet i røven af Morten kastede Claus sig ned mellem mine ben og slikkede min glatte våde fisse med varierende bevægelser. Han førte et par fingre ind i kussen og pirrede mit G-punkt, mens han slikkede min elskovsknop. Ind imellem svuppede Mortens pik ud af min røv og det benyttede Claus til at give den et par ordentlige sut før den igen blev stoppet op i min endetarm.

Kirsten lå udmattet på sofaen og kiggede på sceneriet, mens hun stille nuldrede sin fisse og bryster.

Mens jeg lå med Mortens pik i røven kravlede Claus op og pressede sin tykke pik ind i min kusse, så jeg nu var blevet fyldet i en sandwich. Det var noget jeg havde drømt om i lang tid og vi havde da også simuleret det derhjemme med diverse dildoer, men den rigtige vare var bare himmelsk. De kneppede mig nu i begge huller i en fælles rytme, som de hurtigt fandt ind i.

Morten lå og nuldrede mine brystvorter og efter et stykke tid gennemrystedes jeg i min anden orgasme. Det var nok for meget for Claus for han trak sin glinsende våde pik ud af min kusse og oversprøjtede min mave og bryster med sin varme sperm, mens han udstødte et kraftigt brunsthyl.

Inden Claus var helt færdig med at tømme sit jern for sædvæsken trak Morten sig ud af min endetarm og med et par ryk i svaberen blandede han sin ladning med Clauses på min krop. Hans pik tømtes i store stråler, som ramte helt op på min hals og skuldre.

Jeg lagde mig udmattet på madrassen, men jeg fik ikke lov at ligge længe, for mens jeg lå der på ryggen kom Kirsten over og begyndte at smøre spermen ud over mine bryster. Noget slikkede hun i sig og endelig endte hun over mig så vi nu lå i en 69’er og slikkede hinanden mens drengene kiggede på. Det var noget af det lækreste jeg havde prøvet. Jeg havde altid drømt om at prøve sex med en anden pige og nu skete det endeligt.

’Havde du ikke noget du skulle have prøvet også Claus’ spurgte Kirsten sin mand efter et stykke tid, mens vi lå der og slikkede videre. Jeg havde godt set at der var optræk til det på et tidspunkt. Claus havde ind imellem slikket på Mortens pik, sådan lidt i det skjulte.

’Må jeg Morten’ spurgte Claus og uden at vente alt for længe på svar satte Claus sig ned mellem Mortens ben og begyndte at slikke den nu slappe pik og nosserne. Jeg ved egentlig ikke hvordan Morten reagerede på det i starten, men jeg tror at hele situationen gjorde det uundgåeligt. Claus slikkede og babbede pik til den store guldmedalje og jeg kunne fra mit leje på madrassen se, at han efterhånden havde fået lirket et par fingre op i Mortens anus, samtidig med at pikken igen havde rejst sig. Nu lyder det som om Morten får rejsning for tredje gang på en halv time, men vi havde faktisk været i gang i flere timer, afbrudt af lidt forfriskningspauser. Men jeg kunne se, at han nød behandlingen.

Morten blev nu lagt på sofaen på ryggen med benene godt oppe om ørerne, mens han lejede med sin stive pik. Bag ham satte Claus sig på knæ og smurte hans anusåbning med eksplorationscreme og begyndte at presse sin svaber mod Mortens intime hul. Morten og jeg udvekslede intime blikke. Jeg havde prøvet at kneppe ham i røven med en påspændingsdildo, så det var egentlig helt naturligt, at han prøvede en rigtig pik nu.

Der gik da heller ikke lang tid før jeg kunne se på Morten at Claus gennembrød ringmusklen. Han gav et gisp fra sig og vred sit underliv lidt. Claus var forsigtig og langsomt pressede han sit jern helt i bund i Mortens endetarm. Han begyndte at bevæge den ud og ind i røven uden at trække den ud og efter et stykke tid kunne vi se Morten slappe mere af og nyde seancen.

Morten lå nu og gejlede sin pik mens Claus hamrende sin pik ud og ind i hans røv. Ud fra de lyde Morten kom med nød han det i fulde drag. Det var enormt ophidsende at se min mand blive kneppet af en anden mand. Det havde jeg aldrig oplevet før. Jeg ved godt hvordan han nyder det, når hans P-punkt bliver stimuleret, så han må have været i himlen.

Nu ville vi være med i deres leg og jeg satte mig med fissen over Mortens mund, så han kunne slikke mig mens han blev kneppet i røven af Claus og Kirsten begyndte at slikke hans pik og nossere.

Effekten udeblev da heller ikke, for da jeg eksploderede i en vild orgasme og skyllede mine safter ned i munden på Morten, blev det for meget for ham. Han skød sin sperm ind i munden på Kirsten og sammentrækningerne i hans underliv fik Claus til at trække sig ud og sprøjte sin sæd ud over Mortens pik og nossere. Kirsten havde tidlige givet udtryk for, at hun elskede sperm og det beviste hun nu ved at slikke det hele i sig.

Da hun var færdig vendte hun sig om til mig og gav mig et stort tungekys, stadig med munden fyldt med sperm. Jeg har altid afvist at sluge Mortens sperm, men i denne situation var der enormt liderligt at dele det med en anden pige.

Vi havde alle en dejlig aften og da vi kørte hjem ud på morgenen, var vi enige om at vi havde fået udvidet grænserne i vores sexliv. Vi mente ikke at grænser var overskredet blot flyttet og vi så frem til den efterfølgende tid sammen med Kirsten og Claus.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.