Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde drømt om det her længe. Tit siddet og drømt om det, og endelig ville det ske. Det havde faktisk slet ikke været min ide, men min kærestes - Nikolaj. Det var også ham der havde fået det etableret. Han havde en ven, som da gerne ville være med, Rasmus hed han.

Det skal lige fortælles, at jeg er en pige på 20, med ikke så lidt erfaring. Jeg er ikke særlig høj, ca. 158 cm, buttet og med en d-skål. Brunt krøllet hår, som skinner når solen rammer det.

SEX I DAG?

Og solen skinnede den dag. Min kæreste og jeg havde været sammen i ca. et år nu, og vi havde udforsket hinanden meget.

I den seneste tid havde vi snakket om at være en mere, det var en fantasi som jeg delte med min kæreste, selvom jeg tror han tændte mere på det end jeg.

Dagen før havde jeg været ude og købe ind med en veninde, vi havde været på Istedgade, ikke for første gang.

Vi havde fundet bundløse netstrømper, en lille sort kjole (nedringet, lårkort, stram osv.) og et par røde stiletter. De havde ca. en 10 cm høj hæl, der var sygelig tynd, så det lignede den kunne knække, men det gjorde den heldigvis ikke.

Derefter havde jeg gået hjem, gået i bad, med en sitrende krop, der bare ikke kunne vente til næste dag.

Min kæreste og jeg havde aftalt ikke at se hinanden ugen inden så vi kunne blive rigtigt opstemt til selve dagen.

Jeg havde dog mødt hans ven, som var ca. 180 høj og muskuløs, præcis som min kæreste, men det havde ikke været særlig lang tid eller noget, så kendte ham kun på hans udseende. Det skulle heldigvis hurtigt ændres.

Han vidste derfor heller ikke noget om mit køb.

Jeg gik ind badet, og lod mine hænder glide over min nøgne våde krop, som bare skreg af længsel efter et par hænder til at tage sig af den. Men lige nu måtte den bare få mine. Jeg måtte bare først være færdig, før jeg lod mig udforske min krop. Barberede min mis, ben og røv, man kunne aldrig vide hvad der helt præcis ville ske.

Da jeg var helt glat lod jeg igen mine hænder lege med min krop, søgte ned ad og fandt klitoris og lod mig få en orgasme. Men det tilfredsstillede mig bare ikke nok, og gik i seng med fornemmelsen af det nok skulle ske i morgen.

Jeg vågnede med en besked fra kæresten der sagde jeg skulle komme hjem til ham kl. 14:00 og han glædede sig til at se mig.

Jeg gik i bad, denne gang uden at røre mig selv. Smurte hele kroppen ind i creme, og gik rundt i min lejlighed nøgen, mens cremen tørrede ind. Spiste meget lidt morgenmad, var spændt og nervøs.

Da klokken blev 13, klædte jeg mig på, et par røde silke g-streng, de bundløse strømpebukser, så man bare kunne tage mine g af, og lade strømpebukserne blive. Derefter den sorte stramme lille kjole, uden bh. Den sad stramt, så mine bryster sad godt i den. Derefter tog jeg de høje hæle på. Kiggede ud. Solen skinnede, men det var frost vejr, da vi var i januar måned. Tog en stor lang sort jakke på, så man kun ku se de røde sko og strømpebusker. Kiggede mig i spejlet, tog håret ud, så det flød ned over mine skuldre, på den helt rigtige måde. Mine lange røde negle, matchede de røde læber.

Jeg følte mig fræk, og selvom jeg var nervøs, var min selvtillid i top, selv om hans ven ikke ville kunne li mig, vidste jeg hvad min kæreste ville tænke. Det ville kræve meget selv respekt, hvis han skulle kunne holde sig fra mig.

Jeg tog toget hjem til ham. Gik op på 3. hvor han boede og bankede på. Der gik noget tid før der blevet lukket op, men der stod min kæreste, i en stram hvid T-shirt. Han så lækker ud. Jeg smilte fræk til ham, samtidig med jeg gik ind i lejligheden.

Han hjælp mig af med jakken, og fløjtede ved synet. Jeg smilte større. Han førte mig ind i stuen, hvor der var dæmpet belysning, der sad en anden dreng i sofaen, han havde en hvid undertrøje på, der ikke skjulte hans lækre krop. Han rejste sig da han så mig komme ind, og kiggede på min kæreste. Jeg ku ikke se hvad de lavede, men Rasmus gik hen mod mig, og tog min hånd. Han førte mig hen i sofaen, hvorefter han satte sig, og gjorde tegn til jeg sku sætte mig på ham, med fronten mod ham. han begyndte at kysse mig, hans tunge legede med min, mens hans hænder begyndte at udforske min krop. Hans hænder stoppede på mine lår, lige hvor min kjole sluttede. Den var krøbet op da jeg satte mig. han lod bare sine hænder glide frem og tilbage lige ved kjolens kant, og de krøb langsomt opad.

I mens kunne jeg mærke nogle andre hænder, der legede med mine bryster. Det kunne kun være min kærestes. Han kyssede mig nakken mens Rasmus’ hænder var nu krøbet op til starten på min g-streng.

Jeg løftede mig, for at hjælpe ham, med at få dem af.

Hans hænder kravlede op og ned af mine inderlår, hele tiden ramte den lige mine skamlæber, og min meget våde mis. Han havde smilet da han mærkede den var helt glat.

Hans kys blev mere krævende, mens hans fingre skilte mine skamlæber ad. Han begyndte at lege med min klitoris. Jeg stønnede svagt.

Nu standsede min kæreste hans behandling af mine bryster og Rasmus fjernede sin tunge, fra min mund og sine fingre fra min fisse.

Min kæreste trak mig væk, og lagde mig på en dyne, på gulvet. Drengene lagde sig på hver sin side af mig, på gulvet.

Et par hænder var væk i noget tid, og da de kom tilbage, hjalp de med at binde et bind for mine øjne.

Ingen af dem sagde noget. Og nu begyndte legen først.

En af dem begyndte at kysse sig op ad mine ben, op ad inderlåret, mens jeg lå og vred mig lidt. Jeg var ved at sprænges af liderlighed.

Den anden begyndte at kysse og kramme mine bryster, legede med brystvorten, slikkede sugede og legede så dejligt med tungen.

Tungen på mine inderlår nærmede sig, så langsomt, at jeg tog fat i hans hår for at få det til at gå hurtigere. Med det samme fik jeg en lussing, ikke en hård, men der sagde jeg hellere måtte passe på.

Jeg fik nu stoppet en pik i munden, og de førte min hånd til den anden. Men begyndte et par fingre at gå hurtigt frem og tilbage i min fisse. En slikkede min klitoris. Jeg havde det som om jeg var i den syvende himmel, men glemte at sutte. Hurtigt sad endnu en lussing på den anden kind. Jeg begyndte igen at sutte. Lod tungen glide på og ned ad skaftet, kyssede hovedet, lod den hele glide ned mellem mine varme læber. Suttede hurtigere, mens min hænd på den anden pik, gik hurtigt fem og tilbage. De var begge okay store. Jeg ku mærke de var ved at komme, og satte tempoet op. Den ene kom ud over mine bryster, og den anden i munden på mig, som jeg slugte. De var holdt op med røre ved mig. Og rejste sig nu, hjalp mig op på mine hæle. Det var svært at gå med bind for øjne. Jeg var væk af liderlighed, og ville bare have dem begge lige nu! Men det ville der ikke blive noget af, især ikke hvis jeg spurgte. Jeg vidste jeg bare ville få endnu en lussing. Og lod mig derfor være deres lille slave.

Jeg var fuldstændigt i deres magt.

De førte mig ind i soveværelset. Og lagde mig i sengen, de spændte mine ben og arme ud, hvor de bandt dem fast.

Den ene begyndte at slikke mens jeg fik puttet en pik i munden igen.

Jeg kunne mærke jeg snart ville komme, og det ku de vist også, for pludselig skruede de op for tempoet, hvorefter jeg kom, med et skrig. Men derfor stoppede de ikke, de blev ved at slikke mig, og gav med fingre, med tre.

Derefter bandt de mig op, men lagde mig sådan så man både kunne komme til min røv, bryster og fisse.

Den ene begyndte at slikke min mis, mens den anden begyndte at kysse og slikke min røv og stjerne.

De brugte mine safter til at smøre min stjerne ind, hvorefter en af dem lod en fingre presse langsomt, blidt, men bestemt ind. Den gled ind, efter fulgt af to andre, de gik hurtigt ind og ud, mens tre andre var i gang i min fisse. Jeg kunne mærke dem støde på hinanden og det var så frækt! Jeg var nu meget liderlig, og tæt på min anden orgasme.

De standsede igen.

Denne gang tog den ene mig i hånden og førte mig hen til sengen, hvor den anden lå, han satte mig oven på mig, men smurte først glide creme på min stjerne, og lod mig vide at ham der lå ned ville kneppe mig i røven, jeg gled langsomt ned på hans pik. Først var det svært at få den i det stramme hul, men til sidst kom den ind. De lod mig vende mig til det, før de begyndte at puffe til mig, og sagde jeg skulle bevæge mig op og ned, gjorde jeg så. Men han syns ikke det gik hurtigt nok, og skubbede mig ned, førte mig hen til et bord, hvor mine ben blev bundet fast til hver sit bordben, jeg lå med på maven og røven ude over bordet. Pikken blev presset ind mod min stjerne og gled ubesværet ind nu. Han kneppede mig hårdt med hænderne på hofterne af mig. En tunge legede med min fisse imens. En DILDO fandt vejen til min våde liderlige fisse. Den kørte først bare frem og tilbage i min revne. Standsede kort ved min klitoris og vibrerede på den, begyndte at stønne højere. Den stoppede, kørte frem og tilbage, og blev derefter ført op i min fisse, mens jeg stadig blev kneppet i røven. Stønnede. Årh, det var godt. Den gik hurtigt frem og tilbage, mens tungen igen var i gang.

Jeg kunne mærke at jeg ville komme for tredje gang og det ville ham der kneppede i røven også. Han kom også, og sprøjtede sit sperm ind i min røv, han trak sig ug og kunne mærke spermen løbe ned ad mine ben. Men var stadig ikke færdig.

De vendte mig om, og blev nu kneppet i fissen. Mens den anden legede med min klitoris og bryster. Jeg fik stukket en pik i munden, og slikkede den til udløsning.

Ikke så langt tid efter kom ham, som kneppede mig, og det gjorde jeg også kom.

Jeg kunne hører begge drenge stønne højlydt. Nu blev jeg spændt op, de tog mine hæle og strømpebukser af mig, så jeg stod nøgen som dem. Derefter fjernede de mit bind for øjne. Begge drenge så meget udkørte ud. Jeg smilede fræk til dem, og spurgte om de allerede var færdige. De grinede til mig, og rystede på hoved.

Vi gik i bad, og lagde for at sove en time eller to. Vi skulle have mere ud af den her nat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.