En god oplevelse i Alanya Tyrkiet: Vi skal tilbage til sommeren 1999, hvor min kone og jeg var sammen med et par gode venner i Alanya.

En aften efter en våd middag, tog vi ind på det gamle tyrkiske bad, hvor mænd og kvinder er sammen. Allerede i omklædningsrummet bemærkede jeg mange interesserede blikke fra de mange enlige tyrkiske mænd, inde i selve badet, var der et par kakkel belagte varme plader hvor pigerne blev lagt på med et lille håndklæde over, der var lidt snak mellem personalet hvem der skulle tage pigerne, hvor de to yngste og flotteste fik opgaven, mændene lå sammen på en stort varm plade få meter derfra. Pigerne, der begge har en flot figurer ung pige figur, trods de 50 år. med glatbarberede fisser, fik en meget speciel behandling under håndklædet, ingen tvivl de havde fingrene langt oppe i fissen på dem, min ven og jeg kunne se på tøserne at de kunne lide behandlingen, vennen der er meget jaloux sprang op og kommanderede sin kone ud af badet, vi mødtes med senere på aftenen hvor pigerne viskede om min kones oplevelser, veninden blev sur på manden og sagde hun ville med igen, hvilket hun ikke måtte for sin skindsyge mand. Næste dag tog min kone og jeg derned igen, denne gang kl. 23, en time før lukketid. Vi var snart alene med unge to massører, ham der skrubbede og badede mig var hurtig færdig og forsvandt, så jeg nød at se min kone få en god omgang massage af den flotte tyrker, hans tilstand var der ikke tvivl om, under det lille lændeklæde kunne der spores en stivert af et format jeg aldrig havde set, konen var nu blevet godt liderlig, så hun stak hånden op under lændeklædet og trak en pik så stor ud, lændeklædet faldt med det samme, han kikkede på mig, et lille nik og han forstod der var fri bane.

Nu blev hun først finger kneppet, da hun var varmet godt op vendte han hende om på alle fire, jeg var forberedt på at noget kunne ske den aften, så jeg havde samme dag købt en pakke gummi, jeg hentede pakken i garderoben og bad ham tage et stykke på, efter tre forsøg, hvor de alle gik i stykker på grund af pikkens utrolige størrelse fik han lov at starte sit forehavende uden gummi, han forsøgte at trænge sin overstørrelse pik op i hendes snævre kusse, uden held, indtil hun spredte benene endnu mere, han åbnede fissen på vid gab, ved at trække i de opsvulmede skamlæber til siden med hænderne og hun og tog fat i kalorius og førte kæmpe pikhovedet forsigtigt ind i sin våde fisse, et par hårde stød, og et hvin fra konen, og det halve af kæmpen forsvandt ind i kussen, det var tydelig at fissen ikke var dyb nok til kæmpen, pikken var lige så stor som hele min underarm, så der var også plads til at hun holdt om pikken yderst på skaftet i forsøg få den længere ind, jeg har aldrig set en fisse blive spilet sådan ud, hver gang han trak kæmpen 15 - 20 cm. ud, så det ud til at det halve af min kones indre fisse og ydre og indre skamlæber fulgte med ud, nærmest som en stor trutmund der ikke ville slippe sit greb. Jeg opdager at der stadig er tre unge tyrkere inde i badet der står bag et forhæng og spiller lydløs pik, dette ophidser mig, jeg tror ikke konen sansede det i hendes store ophidselse, hun siger i hvert fald ikke noget. Efter at havde beundret sceneriet en stund, stiller jeg mig hen foran min kone, for at kunne nyde hendes glade forvredne ansigtsudtryk, og fik en lækker pik sutter alt imedens hun råknæppes, da vi, mændene komme næsten samtidig, sprøjter vi begge vores varme sperm ud over ryggen på hende, vi tager derefter sammen et forfriskende brusebad, og aftaler at vi skal ses igen næste dag. Efter den oplevelse fik jeg mit bedste knald på min kone jeg nogensinde har fået, fissen var tilbage i til den normale stramme model. (Morale, det slider ikke på den at blive misbrugt) Næste dag fortæller min kone veninden om oplevelsen, hun laver samme aften et forsvindingsnummer. Næste dag er der ikke tvivl om at hun fik en god oplevelse ud af besøget, hendes massør var desværre ikke så godt skaftet, men oplevelsen taler hun stadig om når manden ikke kan høre det. Dagen efter er vi der igen lidt før lukke tid, denne gang ville han starte med en gang oliemassage på en briks i et lille massagerum, jeg bliver placeret i det tilstødende rum og kan se hvad der foregår, når jeg står på bænken, det starte godt, dejlig olieret og våd over hvad der nu skal ske, tre fingre inde i fissen, lækker massage, lige til der kommer to andre massører ind i det lille rum der også vil være med, min koner opdager ikke i starten de to nye deltagere, indtil den en vil stikke en finger i røven af hende, og den anden forsøger sig med hele hånden inde i hendes snævre fisse, da springer hun op og råber hun vil ud, det var ikke spor spændende mere.

Jeg taler senere med vores første massøren, der beklager det skete, han troede at det var OK, at hans venner skulle se op prøve hans erobring fra dagen før. Til minde om besøget, giver vi massør vennen et nærbillede af min kones opsvulmede fisse, og aftaler at mødes igen næste år.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.