Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne oplevelse, har valgt og sidde sig som en infektion på min hjerne, siden den tid, hvor den mest intime og saftige fantasi fandt sted, og udlevede sig hjemme hos hende, midt under en køretime, Spontant, udfordrende og Bekræftende, 3 ord der er valgt med omhu, netop for at beskrive hændelsen med den gejst, og det angachement, den fortjener.

Så blev det torsdag aften og tid til endnu en køretime, og tid til endnu en time der sku leves, i selskab med Pernille, som min kørelære hed.

SEX I DAG?

Pernille havde sat i mine tanker, og udfoldet sig i mine fantasier, lige siden første møde, med det skønne Hunkøn!.

Pernille er 32, på tidspunktet, jeg for køreundervisning, Og i dag må hun så småt nærme sig de 34, stødte ind i hende, her for et par måneder tilbage. Hvor hun var i fuld gang med at købe Intersport tør for fodboldstøvler, til hendes 2 små sønner, sammen med hendes mand, som hun desuden også var Mor og Kone til da min Historie fandt sted! og hendes frække smil, blå øjne, lækre røv, og det turn ON/ hun gir mig, er slet ik falmet de sidste 2års tid/ Tværtimod.

Som sagt Pernille er 32, hun ejer de flotteste blå øjne, med et glimt, man sent glemmer! Øjnene er en stor del af det smil, hun bærer som!. . . . Ja det er svært af forklare, men det så sødt, og samtidig, kan hun forme et udtryk, der skriger "KNEP MIG FORHELVEDE" Hun er en vaske ægte M.I.L.F, med kørelærer som hendes Undercover.

Vil skyde på hun er 172 høj. Desuden altid i ført stramme lyse jeans, der sidder perfekt, om hendes flotte ben, og Gir hende en røv, der kan tænde en hver fyr!

Altid iført en Pernilles køreskole fleece bluse, der desværre dækker for udsynet til hendes bagdel, når den er trukket for langt ned på grund af vejret!

Men heldigvis, findes der også dage i det danske forårs vejr, hvor solen, lyner fleece blusen ned fra halsen, og langsomt får den af hende! De dage havde jeg oplevet hende i, og først de dage, hvor fantasien og tankerne om hende, rigtig begyndte at tage fat!

Under FLEECETRØJEN, gemmer sig nemlig altid med sikkerhed, en top, med en BH inden under, og et par Helt Perfekt siddende bryster, ikke store, men bar perfekte.

Når fleece trøjen, var placeret i bagagerummet, og hun sad i en sød top, med udsyn til en hel del hud!, Var det som om at den der med kigge sig over skuldrene, og huske at blinke, nærmest blev umuligt!

Da alle disse indtryk, Passerede mine altid halv liderlige i hendes selskab og uerfarne øjne! og disse indtryk, skulle bearbejdes i hovedet!-

PLUS: jeg kunne være så heldig, at hendes altid kulørte g-streng, hoppede op på kanten af hendes jeans, og flashede sig selv, og gav mig, og min FANTASI en hel del at se til.

Som sagt det er torsdag aften, datoen d.21 maj-06.

Husker det tydeligt, vi sku mødes nede ved køreskolen, jeg havde halvanden uge til køreprøven, teori prøven var overstået ugen før, med kun 2 fejl!

Jeg husker jeg var fast besluttet på at jeg ville køre fejlfrit, den halvanden time vi skulle køre!, mindede jeg mig selvom med fuldfart mod køreskolen på scooteren, som jeg glædede mig meget til at få skiftet ud med en bil.

Ville køre fejlfrit, havde jeg i tankerne, og sad jeg og gentog til mig selv, inde under hjelmen, da jeg fik Pernille i tankerne, den sidste uge havde jeg ikke foretaget mig andet om aftenen inden jeg lagde mig til at sove, ind og onanere heftigt til tanken, om hende, og vidste præcis, hvordan jeg ville kneppe hende, og jeg ville være den dominerende, og jeg tænkte på, hvordan jeg skiftevis, ville smide hende rundt i nye stillinger, og bare høre hende skrige efter mere!!, og med tankerne flyvende rundt, gemt inde under visiret, holdte jeg nu ind ved køreskolen, og parkerede scooteren!

(På dette tidspunkt var jeg ik særlig erfaren!, havde været sammen med tre piger, og var meget forvirret omkring min seksualitet, vidste dog at alders forskel havde en stimulerende effekt på mig! Men trods den ik så stabile erfaring med emnet sex!, var jeg en flot fyr, med styr på tingene, og så ud af mere, end hvad erfaringer og Seksuelle oplevelser fortalte!)

Retter lige på håret, efter det har været under hjelmen det sidste kvarter!, kan høre en svag radio i baggrunden, fra Pernilles bil, der holder med begge vinduer nede, men ingen Pernille!

Ryger en smøg, mens jeg undrer mig over hvor mit sexsymbol er henne i verden, da klokken nu er et kvarter over aftalt tid.

"Dyt Dyt" lyder det pludseligt, og jeg ser skønheden stor smilende, i hendes mands golf, der er magen til hendes egen! hendes mand har køreskole i sønderborg, men nu kørt af tyskland til WV træf de næste 3dage med 2 venner, som han er kørt med, da han ik må have køreskole bilen med over grænsen!

Efter den information, gennem døren, siger hun at hun mener jeg er en god nok bilist til at køre selv, og jeg bar skulle føle efter hende i stille og roligt tempo, i hendes bil! hvorefter vi ville køre hjem til hende, hvor hun sku ha lidt og spise inden vi kørte af sted igen!

Pludselig udbrød hun "at jeg endelig sku huske, og minde hende om hun sku ha afterson på!", hendes ansigt og arme var noget mærket, af alt den sol de havde været udsat for om om dagen! "Jeg svarede, og følte mig selvsikker, det blir sku ik noget problem, jeg blir mindet om det hver gang jeg kigger på dig!" hun små grinte og smilede mens hun sagde sætningen, der forandrede hele samtalen, og gjorde den en del mere spændende "Hihi ja, godt det dig der er her, og ik min mand, du ligger da i hvert fald mærke til mig, men med de nysgerrige øjne på mig, sku det vil heller ik være op til tilfældigheder hva, der blir overset"

Noget overrasket over den sætning, og med adrealinien pumpene med 300km/t rundt i kroppen fik jeg fremstammet, men alligevel med en hvis mandighed "Sørger som bare for min yndlings kørelære har det godt, og til tjeneste med den Afterson hjemme ved dig". Øjeblikket, stemningen, samtalen, noget der gav noget blod til pikken, og en masse uartige tanker!, hvor efter sætningen lyder fra hendes læber "så det en aftale! så smører du mig ind", hvorefter hun starter motoren og ber mig sætte efter hende, til vi når hendes hus!

Netop nu ligger jeg bag Pernille, på vej hjem til hende! og jeg er så hård! I min vildeste fantasi, har Pernille ik sagt den sætning til mig! Den kom så pludseligt!, og gør det hele så 20gange sværere og koncentrere sig, og kører ordentligt, selvom det enlig går ok.

Vi kører nu helt ude på landet, og hun blinker ind mod et gammelt nedlagt landbrug, med stort flot nyrestureret hus, og en dobbelt så stor lade, med en carport placeret på den ene gavl ende, hvor hun allerede har parkeret bilen, og er på vej ud!

Jeg parkerer ved siden af hende, kan huske jeg spejler mig selv i bakspejlet, og siger til mig selv, "nu ska det være" hvorefter jeg hopper forventningsfuld ud af bilen!

Jeg smækker døren, og trykker "lås" på nøglen "WUP WUP" lyder det! Pernille smækker bagagerummet! "WUP WUP" bilen er låst, hvorefter hun roser mit kørsel, og siger det er lige til bestået!, så ingen grund til at øve mere på det lige nu, sulten? for så ku jeg blive og spise aftensmad, "og jeg havde noget aftersun, der sku i berøring med hendes ryg og arme", hvorefter jeg fik sendt et par frække øjne! som gjorde mig helt elektrisk!.

Nu fik jeg og vide jeg bar sku følge efter hende, da hun går ned i knæ for at få fat i en papkasse, der ser lidt for tung ud, til de tynde arme, hun løber rundt med. Så skyndte mig og ta papkassen op, hvorefter jeg sagde efter dig FRU! hun grinte, og sagde til min store tilfredsstillelse!, "Der sku mere mand i dig, end i Ronnie, som hendes mand hedder" Jeg fulgte hende pæn trop, med papkassen på slæb, og en seks stjernet udsigt, Nemmelig pernilles, indbydende røv, betrukket i satin army stof, og en rødvins farvet g-streng, flashet! hen over den Granitskærvedede belagte gårdplads!, og med en dejlig fornemmelse i kroppen, og en halv stiv pik, i de helt nye Jack and Jones jeans!, fornemmede jeg at det her ville ende godt!.

Den fornemmelse jeg havde i kroppen, om det her nok sku blive en succes!, fik jeg bekræftet umiddelbart efter!, jeg lukkede døren efter mig, og fik besked på at stille papkassen, her i entreen! det gjorde jeg, hvorefter jeg nød de kølige klinker, og temperaturen i entreen, efter en dag, hvor solen har kørt på fuld blus konstant!

Mmm sagde jeg, dejlig temperatur i har her, hun svarede at det faktisk var lidt til grin at det mest, afkølede og behagelige sted, hun ku føre sine gæster hen, på en varm sommerdag! var entreen. hehe!

Den fulgte jeg op på, og sagde " så længe, jeg er i godt SELVSKAB, ku det være toilettet, jeg sad og havde denne samtale, det betyder ingenting! Pernille smilede grinte lidt, hvorefter hun skoddede cigaretten hun havde fået tændt, og I et Hurtigt RYK, var toppen af, og nu stod hun foran mig, i ført army pants, og en hvid blonde BH, hvorefter hun svarede, "magen til charmerende fyr, møder mand sjældent" hvorefter vi begyndte at kysse vildt, der gik ikke få minutter, til jeg havde styr på det hele, og hovedet koldT!, Og en tunge ude og udforske hendes! Blev smask liderlig og lykkelig samtidigt! sjov følelse, men vær at vente på.

Nu ku jeg ik ik mere! MMMHH, rev hendes BH op, trækker hende op mod muren, og udforsker hendes lækre og stive bryster!, mmMM hun gir lyd fra sig, hun kan lii det, "Du forstår at Kæle for en kvinde" fremstammer hun!, jeg fortsætter, jeg presser hende helt op mod mig, PLUDSELIG SKRIGER HUN "GI MIG DIN PIK!!!!", Hun går hurtig ned i knæ, og jeg får væltet mig tilbage, så jeg læner mig op af tørretumbleren!, jeg smider T-shirten, i en elegant, liderlig hurtig bevægelse!

UHH, de nye jeans, fik hun knappet op, på rekordtid, hjælper mine Stive dunkende 19cm, frem i lyset, Hun gir mig et frækt smil, og Pludselig er den placeret i munden på hende, med min Hårde pik arbejdende i munden på hende, mens hendes øjne, søger mine!, dog umuligt da mit blik fare rundt i desperation for at udtrykke, og I lyst til at Skråle hvor godt det er!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.