Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En varm sommerdag, efter en lang tur ved stranden, kommer jeg hjem og er lidt småliderlig. Jeg sætter mig ved computeren og logger, som så ofte før, ind på chatten, for at se hvad der sker, og om det var muligt, at finde en, der var ligeså liderlig som jeg, og som jeg kunne udveksle lidt billeder med, til en gang onani.

Jeg bliver ret hurtigt kontaktet af en mand på 29 år, der ikke bor langt fra mig. Vi chatter lidt frem og tilbage om vind og vejr, inden vi udveksler billeder. Han er en flot mand, med mørkt hår, brune øjne og ret veltrænet - lige min type. Han fortæller mig, at han tænder på mine øjne og mit smil. Samtalen bliver mere og mere lummer, og vi udveksler fantasier, lyster og hvad der er absolut no-go.

SEX I DAG?

Jeg er efterhånden blevet virkelig tændt, og er begyndt at lade min ene finger glide op og ned mellem mine skamlæber.

Han spørger ind til, om jeg er blevet godt våd, og der må jeg jo tilstå, og sige, at ja det er jeg.

Han spørger derefter, om jeg vil hjælpe med at udlevere hans frækkeste fantasi, der går ud på, at jeg skal tage et putte en knald rød læbestift på, tage mit tøj af, ligge mig på sengen og tage et bind for øjnene. Når han så ankommer, er planen, at han går ind, og finder mig nøgen på sengen, lige til at gå til. Han vil tage reb med, så han kan binde mine hænder fast, så jeg ikke kan tage bindet af undervejs. Jeg tænker et øjeblik, men tanken om at have bind for øjnene tænder mig ret meget, så jeg siger ja og sender ham min adresse - vi aftaler at han er der 40 minutter efter.

Jeg sætter mit lange lyse hår op, og går ud i badet og barberer mine ben og fisse, skyller mig, vasker min våde fisse godt og grundigt, så den er klar og ren, til han kommer. Jeg træder ud af badet, og tørrer mig, kan mærke at spændingen virkelig tænder mig, og jeg glæder mig til den frække oplevelse. Jeg smører hele kroppen ind i en lækker body lotion. Nu kommer jeg til make-uppen, men eftersom jeg skal have bind for øjnene, så nøjes jeg med en fræk rød læbestift, der fremhæver alt positivt ved mine læber. Jeg ligger mig nu ind på sengen, og tager bindet for øjnene.

Nu ligger jeg helt nøgen, nyvasket og nybarberet på sengen, og venter på denne fremmede mand. Jeg lytter efter hver en lyd, og bliver mere og mere våd.

Nu kan jeg høre døren går op, mit hjerte banker hurtigt, og det dunker i min fisse - jeg er SÅ spændt.

Jeg kan høre ham komme hen ved siden af sengen, men han siger ingenting. Han tager først min venstre hånd, og binder den fast til sengebenet, han strammer godt til. Så mærker jeg pludselig hans tunge omkring mine stive brystvorte, og gisper ved berøringen. Han slikker den grundigt, og nipper lidt i den, men jeg ligger og stønner svagt. Så går han om på den anden side af sengen, og trækker min højre arm ud til siden, og binder også den fast til sengebenet.

Derefter kysser han mine læber, og jeg gengælder hans kys, bliver mere og mere tændt, alle mine sanser er skærpet, og der skal ingenting til. Han kysser fantastisk; blødt, vådt og med tungen der driller min tunge.

Han trækker sig væk, og jeg kan høre hans bælte ramme mit trægulv, og tænker, at han jo nu må være nøgen. Han sætter sig hen over mig, tager fat om mit hoved, og løfter det op fra madrassen. For første gang hører jeg ham nu tale. "Åben munden" siger han med en bestemt, liderlig stemme. Jeg gør som han siger, og han stikker sin pik ind i min mund. Den er vel 16 cm lang, og godt tyk - min mund bliver hvertfald fyldt godt ud. Han kommer med et dybt støn, da han mærker min mund omkring hans pik. Han holder den stille inde i min mund; jeg vil tro, at jeg har omkring halvdelen af hans pik i munden på nuværende tidspunkt.

Efter han har holdt den stille i min mund et kort stykke tid, begynder han at kneppe min mund, og presser pikken længere og længere ind. Han stønner dybt, og jeg gisper lidt med den i munden. Så knepper han min mund hurtigere og dybere, og jeg begynder, at kunne mærke savlen løbe ud af min mund, og ned af min hage. Så tager han hårdere fat om mit hoved, mens han stønner højere og presser pikken helt ned i halsen på mig, og holder den dernede, mens jeg kæmper for at kunne holde til det. Så trækker han pikken helt ud, og jeg gisper. Gnider den rundt om mine læber, og jeg forestiller mig, at han gnider den rundt i min læbestift, mens jeg stønner af liderlighed. Kort efter brøler han nærmest mens jeg mærker hans varme sperm ud over mit ansigt, og inde i min mund. Jeg stønner blidt mens han sprøjter, og nyder det da han stikker den ind i min mund igen, så jeg kan sutte den ren.

Han fjerner sig fra mig, og jeg kan høre, at han går lidt rundt.

Jeg er så tændt nu, kan mærke hvordan safterne løber ud af min fisse. Det hele er så spændende, jeg kan ikke se hvornår han rører mig næste gang, og anstrenger mig for, at høre hvor han er henne i rummet.

Pludselig mærker jeg hans ene hånd der presser mod min mave, mens den anden hånd kæler for min ekstremt våde fisse. Jeg stønner ved berøringen og han lader den ene finger glide op i mig, han siger dybt "uhmmnm hvor er du bare våd, tøs", og lader en finger mere glide op i mit indre. Han lader dem køre langsomt ud og ind nogle gange, inden han bukker dem lidt, og finder vej til mit g-punkt. Nu fingerknepper han mig hurtigt, og der går ikke engang 30 sekunder, før jeg skriger min første orgasme ud, men han fortsætter bare hastigt, mens hans anden hånd presser hårdere mod min mave, og min fisse kramper og jeg stønner hurtigere. Kort efter ryster hele min krop og jeg får den vildeste sprøjteorgasme. Han fjerner ikke sine fingre, men tilføjer derimod en tredje finger, og fortsætter hurtigt, til jeg kort efter sprøjter endnu vildere, mens jeg vrider mig på sengen. Han stønner tilfreds og fjerner sine hænder. Jeg ligger nu der, med en fisse der stadig kramper af orgasme og en krop der ryster.

Nu mærker jeg hans varme tunge mod mine skamlæber, jeg gisper, og vrider mig i sengen. Hans tunge finder vej til min klitoris, og han suger og slikker den bare helt fantastisk, så der går ikke længe, før jeg igen skriger en orgasme ud.

Han lægger sig nu hen over mig, og kan mærke hvordan hans stive pik gnider mod min åbning, men den er ikke inde.

Han tørrer sit sperm fra før rundt i ansigtet på mig, og hvisker i mit øre, at han er så liderlig, at prespermen løber ud af hans pik, og at han nu vil kneppe mig til han kommer.

Jeg stønner, og prøver at fange ham i et kys, men det lykkedes ikke. Til gengæld mærker jeg hans hænder klemme hårdt om mine bryster, mens han i første stød, banker din store pik dybt op i min fisse. Vi stønner begge to mens han tager mig dybt, og der går ikke længe før jeg mærker den varme sperm fylde min fisse op.

Han falder tilfreds ovenpå mig, og ligger stadig med sin halvstive pik inde i mig, og jeg stønner tilfreds, og fortæller ham hvor fræk han er, og hvor lækkert det var. De ord vækker et monster i ham, og hans pik bliver med det samme stiv igen. Han holder mig nede mens han fortsætter med at kneppe mig hårdt og dybt, og fortæller mig hvilken en uartig tøs jeg er.

Jeg skriger endnu en orgasme ud, og da han mærker min fisse krampe, kan han ikke holde sig mere, og lader min fisse malke hans pik.

Nu trækker han sig ud, og lader mig ligge der et øjeblik, med mine safter og hans sperm løbende ud af min fisse.

Jeg ligger stadig og stønner lidt, da han beslutter sig for, hurtigt at presse sine tre fingre op i min fisse, og fingerkneppe min fisse hurtigt, til den endnu engang sprøjter.

Jeg er nu helt udmattet, og han kysser mig på kinden og siger tak for i dag. Han fortæller mig også, at han nu spænder mig fri, tager sit tøj på, og går, og at jeg først må tage bindet af ti minutter senere.

Det var den frækkeste, og mest liderlige oplevelse jeg længe har haft.

Dagen efter modtager jeg et billede i min indbakke fra ham, hvor han lader mig vide, at han i virkeligheden er 49, men at han syntes det var frækt, at kneppe piger, der ikke vidste hvordan han så ud, eller hvor gammel han egentlig var.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.