Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en fredag. Dagen der havde taget en evighed i at ankomme. Vi hørte et ring på telefonen, og det var Marie i den anden ende. Hende havde vi mødt over nettet nogle måneder forinden, og var bestemt blevet nysgerrige på hendes person. Vi aftale at mødes kl. 18 med hende, og drog så af sted ind til København.

Da vi ankom til rådhuspladsen tog min kæreste Vicky mig i hånden og sagde, hun havde følt det var en af de længste uger nogensinde. Jeg nikkede og var bestemt enig. Maries billeder talte for sig selv, og hendes konstante erotiske bemærkninger gik bestemt heller ikke over hovedet på os. *Bip* en SMS kom over telefonen, og der stod bare "Kig bagud". Vi vendte os hurtigt, og så den flotteste pige stå med et nervøst og samtidig frækt blik i øjnene. Vi hilste pænt på hende, og besluttede alle 3, at gå en tur gennem strøget for at lære hinanden bedre, at kende. Mens vi gik, kunne hverken Vicky eller jeg holde blikket væk fra hende. De lækre billeder hun havde sendt var til ingen sammenligning af hvor flor hun så ud i levende live.

SEX I DAG?

Gennem resten af turen blev isen brudt usandsynligt godt. Efter en times tid, var der perverse jokes i luften, højt humør og en del flirten. Vi blev enige om, at sætte os ved en bænk, da vi nu havde trasket frem og tilbage et stykke tid. Strøget var nu begyndt, at blive fyldt med festglade mennesker, så da vi indså det ville være svært at fortsætte valgte vi at tage hjem til os.

I bussen satte vi os bagerst. Vicky og Marie sad ved siden af hinanden, og tog et andet sæde rækken foran. Det var næsten tomt derinde. De 2 piger grinede og hyggede sig, mens jeg stille lagde mig tilbage i sædet og lod dem have en tøse-snak. Kort efter blev der dog stille, og jeg vendte mig om for at finde synet af de 2 piger kysse. De sad stille og lod deres hænder køre langs siden på hinanden, mens tungerne blev brugt mere og mere. Det var et syn for guderne.

Bussen stoppede, og vi stod af alt imens Marie og Vicky ikke kunne tage fingrene fra hinanden. Der var et stykke vej fra stoppestedet til os, så de besluttede at vente lidt, så de ikke skulle være halv-afklædte inden vi nåede hoveddøren. Det blev der grint af. Stemningen var løs og dejlig, mens hæmningerne stort set var fuldstændig elimineret. Der blev taget på numser, skridt og små-kysset hele tiden, ofte efterfulgt af grin og latter. Ja, man kan sige aftenen tegnede sig godt.

Vi ankom til vores sted, og Marie fik toeren. Vi satte os ned i sofaen alle 3, og åbnede en flaske. Timerne gik med snak, pjat, grin og små frække hentydninger. Det var simpelthen utrolig hyggeligt. Vi lænede os alle tilbage efter en engel havde gået gennem stuen (Dyb stilhed for dem der ikke ved) og kiggede så på hinanden alle 3. "Jeg synes snart jeg fortjener et kys til" udbrød Marie, men store smil fra os. Vicky lagde sig ind over hende, og de 2 piger mødtes igen i et frækt langt tungekys. Jeg sad der halv-snalret og nød synet. Marie sad nu og nussede Vickys bryster uden på tøjet. Langsomt begyndte de, at fjerne hinandens toppe, og inden længe sad de topløse, mens de følte sig frem på hinanden. Vicky vendte sig så om, kyssede mig, og sagde jeg da også skulle være med. Marie samtykkede hurtigt, og de 2 piger satte sig om på hver min side. Vi alle 3 kyssede hinanden med tunger og intensitet, alt imens min trøje og bukser blev fjernet. Vicky lagde sig over til Marie, og satte sig derefter mellem hendes ben og tog hendes stramme bukser af. Marie små-stønnede allerede af forventning og tog så hånden ned i mine boxershorts. Vicky lå nu og gnubbede og slikkede Marie mellem benene uden på trusserne. Det kunne mærkes hos mig, siden Marie begyndte at gnubbe min nu ret så stive pik hurtigere og hurtigere. Hun bøjede sig derfor ned og tog den i munden. Det var en ubeskrivelig dejlig følelse, at se ens kæreste være i gang med at fjerne trusser samtidig mens han man suttet pik. Marie mærkede nu en varm tunge på sit andet sæt læber, og stønnede tilfreds. Hun suttede mere og mere ihærdigt, mens Vicky nu havde gang i både tunge og fingre. Marie satte sig nu op, og tog benet over mig, for derefter at glide perfekt ned over mit stive lem. Vicky kom op og satte sig ved siden af skiftevis kyssede og pillede ved os begge. Vi var inde i en god rytme, og fortsatte sådan i et stykke tid, indtil der blev skiftet pige. Vicky have lagt sig på alle 4, og fik nu mig bagfra. Alt i mens Marie lå med dejlige spredte ben lige til udsynet af hendes gennembollede fisse. Vicky lagde igen hovedet derned og begyndte sit arbejde. Marie stønnede højere og højere, og man kunne høre hun nød behandlingen. Hun bevægede sig derefter længere ind under Vicky og jeg, og de 2 piger lagde sig nu tæt sammen mens jeg stadig var i gang med at bolle hende. Vi lå alle 3 helt tæt, og de små støn og tunge åndedræt var mere fremførte end noget andet tidspunkt. Vi lå der og slikkede, pillede, bollede og kyssede. Jeg mærkede mit underliv trække sig sammen, og jeg kom op i Vicky, der lå med et smørret smil på sit ansigt.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 
 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.