Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hendes krop havde gjort mig sindssyg siden jeg så hende første gang. Hun var helt afgjort meget anderledes end de piger jeg ellers havde været sammen med. Da jeg besøgte hende dagen efter, var jeg i klædt et par løse cowboy bukser og en stram, sort T-shirt.
Hendes fantastiske krop (som jeg kun havde mærket på igennem hendes nattøj, natten inden) var pakket ind i et par godt siddende sorte bukser og en hvid hættetrøje,
Hun gik forbi mig og jeg kiggede på hendes røv, nøj den var lige til at sætte tænderne i. Hendes lange blonde hår var rigtig flot. Min pik var som en hammer, liderligheden strømmede igennem mig. Konstaterede med mig selv, at hun var lækker og sikkert var rigtig fræk. De ting jeg kunne føle igennem hendes nattøj dagen inden, de rykkede mine erektionerne frem. Lænede mig tilbage i sofaen og hun kom hen og sad sig ved siden af mig, vi begyndte at kysse lidt. Min pik blev lige så stille til en forhammer, damn hun var dejlig.
Min krop var varm, og mit blod bankede sig igennem blodårerne, hun tænder alle mine sanser. Kørte mig hånd igennem hendes hår. Hun var lækker brun Hun kunne se mit liderlige blik på hendes store bryster. Min liderlighed ville ikke fortage sig. Hendes krop var nu tæt ved min og min pik tændtes som en 120 watts pære, jeg lod mærke til at jeg ikke engang kunne koncentrere mig, måske fordi jeg var nervøs, eller fordi jeg tændte på alt ved hende
Vi sad i hendes sofa og kærtegnede hende uden på tøjet, hun havde de lækreste kurver. Jeg førte hånden op under hendes bluse, og nåede kun lige at mærke hun ikke havde bh på. Hun trak min hånd ud og hev mig med ind til hendes seng. Kunne næsten ikke rejse mig ordentligt pga. min stive pik.
Vi kom ind til sengen, tog tøjet af. Hun var mere lækker end jeg havde regnet med, de lækreste bryster hun havde. Store, min hånd kunne ikke dække dem, og dem måtte jeg lege med, jeg begyndte at massere dem. Et kort sekund senere, pressede hun mit hoved ned i hendes bryster, hun kommanderede mig til at bide i dem, jeg kiggede intenst på hende, og nød at bide og ruske i dem…Jeg tog min pik og bankede den på hendes brystvorter, det var lige før jeg allerede der havde sprøjtet en ordentlig klat af sted. Nu var det tid til at hun skulle nyde min tunge i hendes fisse, jeg spredte hendes ben og hendes fisse duftede virkelig dejlig. Jeg startede blidt med kys og slik omkring hendes skamlæber, jeg stak tungen ind og legede med den det bedste jeg havde lært. Hun nød det kunne jeg mærke på hendes krop… hendes safter havde smurt hele mit hoved ind, det var så lækkert at jeg kunne begrave hele mit hoved i hendes fisse…den var også rigtig flot at se på.. Hun begyndte at presse mig og min tunge længere ned…min tunge nåede nu hendes anus…Jeg havde aldrig prøvet at slikke der før…men jeg lod mig ikke holde tilbage…Hun elskede det, og jeg synes det var rigtig frækt, hendes ben begyndte at samle sig omkring mit hoved…Jeg fik mit hoved fri, og tog fat i min pik og pressede den ind i hendes fisse. Hun bad mig bolle hende, og jeg begyndte at kneppe hende hurtigere og hurtigere, hun sagde knep mig, kom så. Hendes stønnen tændte mig endnu mere, jeg sagde med pust og stønnen at jeg ville mærke hendes klør. Hun rev min ryg til blods imens hun stønnede højt og vendte det hvide ud af øjnene. Jeg kom kort tid efter, hun havde simpelthen gjort mig så liderlig som jeg aldrig har været før. Og hun tænder mig så nemt, hun ber mig være hendes DILDO af og til. Jeg sagde ja tak.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.