Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En torsdag som så mange andre af slagsen, men idag var hun allerede klar til at gå i seng klokken 20, og hvis det ikke var for det vasketøj hun lige havde været i kælderen og sætte over, var hun også gået i seng. Hun chattede lidt på msn indtil vasketøjet var færdigt.

"Nå men det skal jo gøres" tænkte hun og gik i kælderen for at hente sit tøj.

Hun boede på 2. sal, så der var et stykke ned af den snævre bagtrappe. Da hun gik ned af trappen, mødte hun en fremmed pige på vej op af trappen. Hun syntes hun virkede bekendt, men kunne ikke huske fra hvor, det var i hvert fald ikke en der boede i bygningen. Hun var vel midt i tyverne eller lidt mere, med skulderlangt lysnet hår. Da de passerede hinanden på trappen var der ikke meget plads at manøvrer rundt på, så de kom meget tæt på hinanden, så tæt at deres bryster blev presset imod hinanden. De stod der måske lige lidt for længe og kiggede hianden dybt i øjnene. Deres åndedrag blev tungere, de smilede til hinanden, de følte det begge, men da de begge kunne høre at der blev rumsteret længere oppe på trappen blev de revet ud af øjeblikket og hun gik videre ned for at hente vasketøjet, og den anden pige gik op ad. Hun vente sig om og kiggede efter hende og grinede lidt ved sig selv, for pigen kiggede også ned på hende.

Da hun nåede ned i kælderen, kunne hun mærke, hvordan det lille møde havde fået hendes safter til at løbe. Hun tog vasetøjet ud af tumbleren og begyndte at lægge tøjet sammen, mens hun stadig stod og tænkte på den fremmede pige på bagtrappen. Hun kiggede sig omkring, for at sikre sig at der ikke var andre og begyndte så at kærtegne sine bryster, først blødt så hårdere, nippede lidt i brystvorterne. Hun var meget tændt, safterne løb ud af hende. Pludselig gik døren, den pivende lyd fik hende til at stoppe brat op og hun greb en trøje som hun med bukket hovede begyndte at lægge sammen. Pludselig mærkede hun et åndedræt i nakken, en hånd der strøg hendes hår til side og to varme bløde læber på siden af hendes hals....hvorefter en stemme hviskede...: hej sveske, er du tændt?" Hun var mundlam, pigens hænder fortsatte om på maven af hende, ind under trøjen og begyndte at kærtegne hendes velformede bryster, mens kyssene i nakken og ved ørerne fortsatte. Den ene hånd gled ned ad hendes mave igen, ned mod fissen, men hånden stoppede, da pigen fandt ud af, at hun ingen trusser havde på. Pigen greb fat i hende og vendte hende hurtigt om, og sagde; "for helvede, du er fræk tøs", hvorefter de mødtes i et hedt kys. Pigen greb fat om hende og løftede hende op på bordet med al vasketøjet på og skubbede hende tilbage i bunken. Hun tvang hendes nederdel til side og bukkede sig ned og begyndte grådigt at slikke hendes våde fisse.

Pigen slikkede over det hele, mens hun stak to fingre op i hende og begyndte at kneppe hende. Nu koncentrerede hun sig om klitten med hendes piercede tunge og satte tempoet op med fingrene i fissen. Varmen bredte sig i hendes krop, hun kunne ikke holde det tilbage længere, og hun kom i en rullende orgasme.

Hun kiggede på pigen og smilede, "Det var lige hvad jeg trængte til…" sagde hun – "Det tænkte jeg nok" sagde pigen, kyssede hende inderligt og længe og forsvandt så ud af vaskekælderen igen.......

Tilbage stod hun med hendes vasketøj og en helt fantastisk følelse i kroppen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.