Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg går hen bagved dig, bukker mig ned og kysser dig forsigtigt i nakken, fortsætter om på siden af halsen, kysser dig opad mod dit øre.....-langsomt, så du kan mærke hver gang min tunge og mine læber rører din bløde hud. Jeg bider dig forsigtigt i øreflippen, hvorefter jeg går om foran dig, skubber dig forsigtigt bagud på stolen og bøjer mig ned og giver dig et dejligt, langt, varmt, vådt tungekys. Driller dig med min piercing. Slikker dig ned ad halsen. Hiver intenst din trøje over hovedet på dig og løsner hurtigt din bh. Jeg slikker begærligt din ene brystvorte, sutter, bider... mmm, de fantastiske bryster du er i besiddelse af kan gøre enhver kvinde liderlig. Jeg fortsætter til det andet bryst, som får samme omgang. Jeg kysser dig ned af maven imens jeg knapper dine bukser op. Du rejser dig op og jeg hiver dem af dig. Jeg løfter dit ene ben op på stolen igen og trækker din trusse til side.

Jeg slikker dig forsigtigt rundt om fissen, kun så min tunge lige akkurat rører din hud.....-jeg elsker at pirre dig. Jeg kysser dine kønslæber indtil du vrider dit underliv så meget at jeg er nødt til at forbarme mig over dig. Jeg lægger begge mine hænder på dine balder og presser tungen langt ind i din fisse og kører den i et langt strøg op til din klit.

Bearbejder din klit med min tunge og leger med min piercing i hele din fisse. Jeg stikker to fingre i munden på dig og ber dig om at væde dem godt til, hvorefter jeg forsigtigt placerer dem lige i kanten af din åbning. Jeg kører dem rundt imens jeg slikker din klit begærligt.

Du stønner, gisper efter vejret og jeg kigger op på dig og smiler frækt. Jeg stikker de to fingre i bund og kører dem ud og ind imens jeg forsigtigt placerer min tommelfinger omme ved dit andet hul. Jeg masserer dig blidt, kører to fingre ud og ind og slikker dig heftigt til du kommer i en skøn orgasme.

Jeg rejser mig op, kigger dig dybt i øjnene, ager din kind med bagsiden af min hånd og gemmer derefter mine fingre i dit nakkehår, hvorefter jeg hiver dig ind til mig og kysser dig lidenskabeligt og længe. Uden et ord vender jeg mig om og går ud af din "studiecelle" og forsvinder ude i regnen. Vi ses igen min skat, det lover jeg!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.