Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En aften i byen som alle andre aftener i byen.....lige bortset fra at jeg var blevet singel og nu havde besluttet mig for at jeg ville prøve at finde en pige for alvor....ikke mere af det der; "ved ikke helt om jeg tør." Jeg havde lagt mærke til en mørkhåret pige i baren, men hun havde ikke vist mig den store interesse og det så også ud til at hun var der sammen med en masse andre. Natten var ved at være omme og der var kort tid til stedet lukkede. Jeg besluttede mig lige for at besøge toilettet inden jeg tog hjem. Da jeg havde tørret mig, havde jeg strejfet min klit og havde opdaget hvor tændt den mørkhårede pige egentligt havde gjort mig. Jeg skubbede tanken fra mig, fordi hvordan skulle jeg komme til at gå hjem med hende? Ja okay min barm er en stor D skål, men man kan ikke ligefrem kalde mig trænet. Nå, jeg trådte ud og over til håndvasken og skulle til at vaske hænder, da den mørkhårede pige kom ud på toilettet, det så ud som om hun skulle til at græde og jeg tog fat i hendes arm.

"Hvad er der sket," spurgte jeg. Da hun så mig, var det som om hun smed sig i mine arme og trykkede sig ind til mig. Jeg stod nu med den mørkhårede skønhed i mine arme og vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg begyndte at stryge hende hen over ryggen og over hovedet, og det var som om hun stoppede med at græde og faldt mere til ro. Der var heldigvis ingen på toilettet, ellers ville der sikkert have været alt for mange spørgsmål.

SEX I DAG?

"Julie har lige kasseret mig," sagde hun, og jeg kiggede på hende, mine øjne blev nærmest store, fordi jeg var ikke sikker på, at det jeg hørte var rigtigt.

"Hvad mener du med kasseret?" sagde jeg så spørgende, og så på hende med et par øjne, der ligesom prøvede at fortælle hende, at hun kunne være rolig hos mig.

"Hun har lige slået op med mig" sagde hun så direkte, jeg sank en klump. Jeg stod og så på hende, og vidste slet ikke hvad jeg skulle sige. Jeg stod bare og var mundlam.

Dørmanden stak hovedet ind og sagde at stedet lukkede og vi skulle ud. Hun kiggede på mig......

"Må jeg ikke tage med dig?" sagde hun så pludseligt spørgende. Jeg nikkede og tænkte: "det da løgn, hvordan kan jeg være så heldig".

På vejen hjem sad vi og flettede fingre på bagsædet i taxaen, jeg viste slet ikke hvordan det startede, men jeg var ligeglad, fordi jeg nød det, og der gik ikke længe før vi begyndte at snave. Hele turen hjem gik med snaveri og en smule gramseri, men ikke så meget igen, det var som om hun ikke turde røre ved mig. Jeg var ligeglad, for jeg nød det nu alligevel.

"Undskyld mig, de damer," Chaufføren havde stoppet taxaen og sad og kiggede på os. Vi stoppede og kiggede på hinanden og rødmede en del og steg så ud. Chaufføren havde vist ikke haft noget imod at køre en tur til med os. Da vi kom ud af taxien tog hun min hånd igen, jeg smilede.

Jeg låste os ind i min lækre 3 værelses lejlighed. Jeg trak hende med ind i lejligheden, og hun lukkede døren bag os. Længe inden den var lukket, havde hun fået mig til at stå med ryggen op af væggen og stod og snavede mig.

Vi hjalp hinanden af med tøjet. Hun kyssede mig ned over halsen og tog min skjorte af og gav mig et kys. Da mine bryster var helt fri, tog hun fat i dem begge og begyndte at massere dem. Jeg sukkede og nød det. Hun tog munden hen til det ene bryst, kyssede, slikkede masserede og bed meget meget blidt. Jeg blev utroligt tændt. Sådan gjorde hun også med det andet bryst. Jeg nød hvad hun gjorde, selvom det var min første gang.

Jeg stoppede hendes kys, tog hende i hånden, trak hende så med ind i mit soveværelse, og skubbede hende ned og ligge på sengen, og pillede langsom tøjet af hende, mens jeg gav hende kys over hele kroppen, Hun nød det, men skiftede pludselig vores roller, hun fik vippet mig ned og ligge og begyndte at kysse mig ned af kroppen.

"Det kilder" sagde jeg, trak min mave ind og kiggede ned på hende, hun smilte og forsatte ned af. Hun var nu under min navle, og jeg var virkeligt begyndt at være liderlig, så ville Aller helst have at hun bare gik i gang med at slikke mig, men hun kyssede sig let og elegant vej. Jeg begyndte at rykke lidt på mig.

"Nej nej du, vent nu" sagde hun. Ja ja tålmodighed er en dyd, bare ikke en jeg ejede lige dér, men jeg prøvede da. Jeg skulle heldigvis ikke vente så længe. Hun spredte let mine ben, og fandt mit kæreste eje. Hun satte tungen hen til og skilte mine skamlæber med sine fingre. Jeg var allerede helt væk. Hun kunne mærke det, men hun nød det vidst, hun forsatte i hvert fald. Da hun ramte min klit stønnede jeg højt. Kort tid efter kom jeg i en lang og meget våd orgasme.

Hun kravlede op ved siden af mig, og vi kyssede igen. Jeg lod en hånd køre ned langs hendes hals, ned over hendes bryster, nulrede hendes brystvorter meget stive, og lod min hånd forsætte ned over hendes mave og endte så ved hendes trussekant. Jeg stoppede kysset og kiggede på hende, for var dette hvad hun gerne ville. Hun tog fat i min hånd med sin og førte den inden for kanten, og trak sin egen ud, og fjernede så trussen helt. Hun smed dem på gulvet hvor også alt det andet tøj var endt, og begyndte så at snave mig igen. Jeg lå længe stille med fingeren, men da hun begyndte at lave samleje bevægelser med underlivet, kom min fingre længere og længere ned ad og endte ved hendes fisse. Den sejlede i væsker. Jeg smilte, mens jeg kyssede hende. Det var som om hun slappede mere af, og jeg begyndte at lege godt og grundigt med hendes nu meget våde fisse. Da jeg ramte hendes klit, nærmest skreg hun af nydelse. Jeg lukkede munden på hende med et kys, vores kys havde i starten været meget blide men nu var de krævende og hårde. Jeg lod mine fingre lege videre, og der gik ikke længe før hun også kom i en meget våd, dejlig og høj orgasme.

Jeg lod min hånd ligge mellem hendes ben, og kyssede hende lidt igen, men denne gang var vores kys blide og korte. Jeg lå og nussede hendes ene bryst, hun lå med lukkede øjne, jeg trak min dyne over os.

Hun faldt hurtigt i søvn, hun lå på den ene side med ryggen vendt mod døren. Jeg lagde mig ind til hende så vi lå i ske.

Jeg kunne ikke rigtigt falde i søvn og efter at have ligget et par timer og bare mærket denne gode og faste pigerøv kunne jeg ikke lade være med at føre en hånd om og nusse hendes bryster, jeg tog forsigtigt fat og masserede dem. Hun stønnede svagt i søvne, men jeg stoppede ikke. Jeg førte min hånd ned ad og ville til at sprede hendes ben, men hun spredte dem selv. Jeg smilte.

"Håber ikke jeg vækkede dig" hviskede jeg lavt i hendes øre. Hun sagde intet, og jeg lod mine fingre gå lidt længere ned ad. Da de endnu engang fandt hendes klit, smilede hun og lukkede øjnene. Hun stønnede, men denne gang var det meget lavt, vi prøvede på at lave så lidt støj som over hovedet muligt. Jeg bevægede mine fingre langsomt oppe i hende. Hun stoppede mig og vendte sig rundt, og kyssede mig længe på munden, jeg lod igen mine fingre glide ned til hendes fisse, og hun lod sine fingre glide ned til min fisse. Jeg var utroligt våd allerede, men havde jo også ligget længe og bare nydt denne smukke kvinde. Vi lå i et godt stykke tid og bare nød hinanden og gjorde det godt for hinanden. Hun var meget våd, og man kunne høre mange svup lyde fra os. Ingen af os gav den anden lov til at komme. Jeg havde lagt mig lidt bedre til rette så jeg kunne komme til at sutte på Amandas bryster, de var så dejlige og runde. Jeg var begyndt at stønne godt og grundigt igen og Hun holdte endnu en lille pause, jeg kiggede bedende på hende men denne gang startede hun ikke igen.

Hun rejste sig op og gik over til sin taske og trak en lille plastik pose op, jeg kiggede på hende. I plastik posen lå der et rem sæt, hun kastede det hen til mig. Jeg kiggede først forvirret på det, og kunne så se hele ideen med det. Det var et rem sæt som var formet som et par trusser, hvor der sad en DILDO, som gik op i pigen som bar sættet, og en dildo som gik frem og kunne gå ind i den pige, som man gerne ville være sammen med.

Jeg førte dildoen op og lukkede øjnene, men hun skubbede mig ned og ligge igen, og trykkede så på et eller andet og en lille vibrator gik i gang, og jeg kom til at stønne meget højt. Hun lukkede min mund med et kys og satte sig oven på mig, så den anden dildo gled op i hende selv og begyndte så at ride os begge.

Wow en følelse det var. Hun stønnede selv og have lukket øjnene samtidig med at hun kørte frem og tilbage hen over dildoen hun havde oppe i sig selv. Jeg lod igen mine hænder begynde at massere hendes bryster og hun stønnede igen rimeligt højt. Der gik der ikke længe, før vi begge fik hver vores orgasme. Hun faldt tungt ned oven på mig. Kort tid efter faldt vi begge i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.