Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var ved at sæbe mig ind i min duftende showergel, da jeg var i bad en sen nattetime. Det skal måske lige siges, at jeg bor på kollegium, og alle pigerne har et stort badeværelse med fire brusekabine. Da jeg er lidt bange for at vise min krop frem offentligt går jeg ofte i bad om natten, for at undgå at andre ser mig. Grim er min krop egentlig ikke. Jeg er en rund pige, med for mine sytten år, en meget kvindelig og veludviklede hofter, et par svulmende D-skålsbryster og en lille rund mave, som dem man ser på græske gudindestatuer fra oldtiden. For at fuldende det hele har jeg strålende grønne øjne, og tykt, bølgende brunt hår til ned midt på ryggen.

Mine lår er bløde og moderlige, hvilket mine kærester altid har syntes at kunne lide, og jeg må da indrømme, at jeg da jeg stod der og sæbede mig ind, beundrede jeg min egen krop. Lod mine hænder glide over lår, ryg og baller og savnede Lars. Min kæreste, som jeg havde været sammen med i en måneds tid på det tidspunkt. Jeg forestillede mig, at det var hans hænder, der blidt dansede over min krop. Lukkede øjnene og forestillede mig begærets i hans grågrønne milde øjne, når han så på mig.

SEX I DAG?

Ved tanken om ham havde min hånd fundet ved vil mit skridt, og jeg tog bruseren ned og satte strålen til at være hård og tynd. Jeg pegede den mod indgangen til min varme, fugtige kusse og begyndte at mærke en summende fornemmelse i min krop. Jeg kørte min finger hårdt på min klit, og glemte at jeg stod i et rum, hvor alle kunne komme ind. Jeg sukkede højt, da jeg var tæt på min orgasme, og lod mig selv udstøde et lille skrig, da jeg kom.

Jeg fortsatte mit bad, og hørte pludselig en lav fnisen på den anden side af badeforhænget. Jeg blev bange – havde hun hørt noget? Jeg stod stille, fortsatte tavst mit bad. Håbede at personen bare ville gå igen, så jeg kunne få tørret mig og komme ind på mit værelse og skamme mig i ensomhed.

Da jeg ikke kunne høre vejrtrækning på den anden side af forhænget længere, trak jeg det forsigtigt til side for at række ud efter håndklædet der hang på væggen ved siden at brusekabinen.

"Var det rart?" hørte jeg en stemme sige på gebrokkent engelsk og det gav et sæt i mig. Jeg kunne kende stemmen. Det var Katarina – vores russiske udvekslingselev, der skal være her resten af året. Hun havde sat sig i vindueskarmen og kikkede på mig, da jeg forsigtigt trak forhænget længere til side. Jeg vidste, at jeg var rød i hovedet.

Hun kikkede på mig. Ikke drillende, bare som om hun var nysgerrig og ønskede at tale med mig, så jeg slappede en smule af. I det stærke lys fra lysstofrørene virkede hendes ansigtstræk mere markante og jeg lagde for første gang mærke til hendes skønhed. Sådan rigtigt.

Jeg betragtede hende. Hun var ikke nogen traditionel skønhed. Hendes mørke hår var drengeklippet og hun havde et par posede militærfarvede bukser på og en grå tank top. Mange troede hun var en dreng, når de så hende første gang, og jeg havde på et tidspunkt oplevet til en fest, at en fuld pige forsøgte at smide hende ud fra pigetoilettet.

"Ja…" svarede jeg og mærkede igen mine kinder blusse.

"Det gør ikke noget" svarede hun med sin søde russiske accent.

Jeg havde været tiltrukket af hende, da jeg mødte hende første gang. Jeg er biseksuel, det ved jeg med sikkerhed, men jeg har aldrig været sammen med en pige.

Hun rejste sig, og hoppede ned fra vindueskarmen. Hun rakte mig mit håndklæde og med et "here you are, darling!" og trak forhænget for brusekabinen.

Jeg tørrede mig, og håbede at hun ikke ville sige noget til nogen, men bemærkede pludselig en rumsteren udenfor kabinen. Pludselig blev forhænget trukket fra, og hun kom ind til mig – splitter nøgen, og hun tog håndklædet ud af hånden på mig, og kastede det ud af kabinen og ud på gulvet.

Hun tændte vandet uden ord, og lagde flabet hånden på mit ene bryst.

"De er faktisk kæmpestore, når de ikke er skjult af dine store trøjer!" sagde hun frækt og tændte for vandet, så den blide strøm af vand gled ned over vores kroppe.

Hun kyssede min ene brystvorte, og jeg stod stadig perpleks, uden at vide, hvad jeg skulle gøre. Hurtigt gav jeg mig dog hen. Jeg er meget følsom omkring brystvorterne, og snart begyndte jeg igen på mine små suk. Jeg kunne nu ikke holde fingrene fra hende og jeg lagde hænderne på hendes lille røv. Hun grinede og lagde en hånd bag mit hoved og trak det ned til hendes. Hun er nok ti cm lavere end jeg, vil jeg tro. Hun kyssede mig. Intenst. Dybt. Længere. Min hånd fandt vej til hendes ubarberede mis, og jeg lod min finger glide langs hendes revne, der ikke kun var våd af vand. Kunne mærke et lille spjæt i hendes krop, da jeg ramte hendes klit. Jeg gik ned på knæ, og hun rettede bruseren, så vandet løb ned ad min ryg, da jeg lagde min tunge mod hendes klit. Hun var nu helt åben, og jeg lod forsigtigt en finger glide op i hende, mens jeg slikkede hendes klit blidt.

"Hårdere!" hviskede hun, "jeg har stadig min mødom, og jeg vil have, at du tager den" og jeg gjorde mit bedste for at gøre det hårdere. Jeg lod en ekstra finger glide op i hendes våde underliv, og hun spredte benene noget mere. Jeg fik blod på fingrene og skyllede dem under det rindende vand. Jeg vaskede bagefter hendes underliv grundigt, og gjorde mig umage for at ramme hendes klit så meget med strålen som muligt.

Hun stønnede nu heftigt, og for helvede hvor lød det bare meget frækkere end noget som helst jeg havde hørt før. Hun lagde hænderne i mit våde hår og rodede i det, og mine tanker handlede nu kun om hende, selvom jeg vidste, at jeg var min kæreste utro. Hendes støn blev højere og hun rev mig i håret men det gjorde mig ikke noget. Jeg var væk i den søde lugt fra hendes rene skridt og den søde smag af hendes varme safter, og de fine naturlige kønshår, der aldrig var blevet stride af mange barberinger, som mine egne var. Jeg var glad for jeg lige set havde barberet mine af.

Hun stønnede højt, og jeg kunne mærke hele hendes krop ryste, da hun kom i en kraftig orgasme. Jeg stoppede ikke, som man har tendens til, når man selv onanere. Jeg drev hendes orgasme ud til punktet hvor det er lige før det bliver ubehageligt. Sådan kan jeg selv lide det!

Da jeg stoppede kikkede jeg op på hende. Rejste mig langsomt op og holdt om hende. Hun lagde hovedet mod min skulder og hviskede: "Det var en dejlig første gang…". Hun rørte blidt ved min ryg, mens vandet stadig løb ned over os. "Tak."

Jeg havde det underligt. Jeg var erfaren indenfor sex, men ikke pigesex. Havde hun kun ville være sammen med mig, fordi jeg skulle tage hendes mødom? Hvis hun bad mig stikke af med hende nu, gifte mig med hende og gøre det ved hende hver dag, havde jeg ikke tøvet et sekund med at gøre det.

"Jeg vil ikke have et forhold, Tania…" sagde hun, som om hun læste mine tanker: "men der er ikke nogen, nogensinde, jeg har været mere forelsket i end dig, og derfor ville jeg have denne oplevelse med dig, så jeg var sikker på, jeg ikke ville fortryde det!"

Jeg var rørt til tårer og pressede hendes lille krop ind til mig, så hun ikke kunne se, at jeg græd.

"Du er en fantastisk pige, Katarina…" hviskede jeg som svar. "Jeg er også kommet til at holde meget af dig, efter de lange snakke, gåturene og festerne…"

Vi kælede med hinanden resten af natten på hendes værelse, og jeg forlod hende først, da jeg var sikker på hun sov trygt, efter jeg havde tilfredsstillet hende endnu engang.

Vi taler ikke om det der skete mellem os, og jeg er stadig sammen med min kæreste. Indimellem sidder vi dog under aftensmaden og siger til hinanden med øjnene, at vi mest af alt har lyst til at gå op i bad…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.