Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mens musikken spillede og der stadig var fest og glade dage på pubben hviskede du blidt i mit øre om jeg ville med på toilet. "Ja ja", svarede jeg hurtigt, for skulle egentlig selv tisse. Jeg gav tegn til de andre om at vi gik, de nikkede kort.

Fnisende kom vi ud på toilettet og du satte dig på toilettet. Da du var færdig var det min tur. Jeg blev færdig og vaskede hænder. Du stod lænet op af døren da jeg tog fat i dørhåndtaget. "Vent", sagde du og tog min hånd og lagde den på dit bryst. Mit hjerte bankede hurtigere end normalt og jeg blev våd.

SEX I DAG?

Du kyssede mig, blidt, frækt, intenst.. Jeg var på nippet til at komme bare af dit kys og berøringer på mine stive brystvorter. Du bed mig frækt i øret, jeg blev mere tændt. Jeg kyssede dig nu mere råt, og løftede dig op på bordet. Mine hænder var nu under din top og jeg følte dine dejlige bryster i min hånd.

Jeg tog toppen af, spændte din BH op og slikkede dine bryster. Var så liderlig!! Du skød underlivet frem mod mit og jeg knappede dine jeans op og hev dem stille helt ned. Jeg kunne se på din sorte g-streng af du var våd, så jeg bad dig om at løfte din smukke røv en gang til så jeg kunne ta’ din G streng af. Du stønnede i mit øre at jeg skulle ta’ dig hårdt.

Du slikkede mit øre og jeg var solgt. Jeg satte mig på hug og kyssede dit inderlår, slikkede dine dejlige skamlæber...

Forstyrret – En af de andre bankede på. "Hvad laver I". "Kommer straks sagde jeg", Hun gik igen og jeg fortsatte hvor jeg slap. Jeg slikkede nu din våde fisse. Jeg cirklede rundt i kussen med min tunge, ramte klitoris, som var hævet og klar til flere slik.

Jeg stak min tunge dybere ind i hullet, mens jeg havde en hånd på dit bryst og den anden på din balle. Jeg stak en finger op i din drivvåde kusse samtidig med jeg slikkede løs. Du stønnede så højt at du blev nødt til at tænde for vandhanen. Vi ku ikke la’ vær at grine, men din latter forvandledes til stønnen igen da jeg hev dig ned fra bordet og placerede dig op af væggen og tog dit ene ben over min skulder så jeg bedre kunne komme til.

Du stønnede og pressede mit hoved imod dit våde skød. Du kom i en lang rystende, råbende orgasme der uden tvivl afslørede os, men vi var ligeglade, kiggede hinanden dybt i øjnene og glemte alt om hvor vi var og hørte ikke at det hamrede på døren og folk udenfor brokkede sig fordi der var lang kø.

Du kyssede mig vildt og sagde at det havde du ventet på længe. Vi væltede fnisende ud af toilettet til forbavsende blikke og skyndte os ind på dansegulvet hvor de spillede "You can leave your hat on", hvortil vi dansede som om ingen andre var der. Vi gned os op af hinanden, kyssede hver 10. sekund.

Da sangen var færdig gik vi op i baren, hvor jeg bestilte noget at drikke til os. Jeg kunne slet ikke holde fingrene fra dig og nød blikkene fra alle de måbende mænd der stod omkring os og de kvinder der ville ønske det var dem der turde gøre det. Jeg hviskede dig i øret, at jeg var hamrende våd og trængte for vildt til dig, og du kiggede mig frækt i øjnene hvorefter vi mødtes i et hedt tungekys og glemte alt omkring os.

Jeg tog dig i hånden og førte dig med udenfor. Vi gik ind i en bygning, som engang havde været et center, men som nu stod tomt, det eneste liv der var derinde, var graffitien på væggene. Du skubbede mig op imod en væg og knappede mine bukser op og hev dem af mig.

Jeg var stangliderlig og da du stak to fingre op i min fisse gav det et sæt i mig. Jeg stønnede i dit øre at du skulle blive ved. Det var så dejligt, at jeg blev nødt til at stoppe dig, ville ikke komme endnu.. jeg hviskede til dig at du skulle slikke mig.

Du løftede min top og krængede min bh af og slikkede mine bryster , min mave og endte ved min fisse. Jeg rystede da du kørte din bløde tunge over min klit. årh du er fræk.. Pressede dit hoved mod mit skød, hurtigere, hårdere.. mmm.. du fingerkneppede mig og jeg kom i den største orgasme nogensinde.. mmm.. Du slikkede mine læber og sagde at det her ikke skulle være sidste gang..

Da vi kom ind til de andre igen lod vi som ingenting, men vi var da på toilet igen samme aften og selvom vi tog hjem fra byen forholdsvis tidligt, sov vi overhovedet ikke den nat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.