Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det banker på min dør. Kigger op. ”Er klokken allerede så meget! ” tænker jeg.

Jeg vidste du kom men at klokken var så mange allerede. Smiler ved mig selv. Hvorfor ikke ? Har jo glædet mig i laaaaang tid til du kom.

Jeg går ud. ”heldigt jeg har det rigtige tøj på” tænker jeg.

Har en lille sort nederdel på og ikke andet, det som du bad om. Er allerede lidt våd. Gå der uden noget tøj på, ret frækt.

Åbner døren og smiler sødt til dig, men blinker samtidig frækt. Du tager fat i mig og skubber mig op ad døren, vi kysser hedt og vildt. Din hånd er allerede på vej op under min kjole.

Tager fat i den og flytter den. Smiler til dig.

”skal vi tage af sted??” Spørger jeg. Du nikker og smiler, men kan godt se du er lidt skuffet. Tager dig bare i hånden og går med ned til din bil.

Sætter mig ind. Lukker døren og du begynder at køre.

Mærker din hånd der kører op ad mit ben. Lader som ingenting. Kan jo også godt li det. Den er nu nået op til mig våde fisse.

Kan se du kigger på mig da du mærker jeg faktisk ikke har nogen g-streng på. Smiler frækt til dig. Du begynder stillet at massere min klitoris der er blevet helt hård nu.. Begynder at bevæge mit underliv. Fuck det er lækkert.

Vi kigger på hinanden. Gider vi til fest? NEJ!

Vi kører ned til en sø i stedet.

Nu er dine fingerer inde i mig og kører hurtigt frem og tilbage.. Sidder og stønner. ”Åhh” Siger jeg. Det er for dejligt. Kommer snart ved du godt kan mærke det og sætter tempoet op. Bliver bare ved og ved! Til sidst kommer jeg. Smiler til dig.

Vi går ud af bilen.

Ned til den lille sø der lige her.

Der er et sted der er vores hvor ingen kan se en og man kun kan finde hen hvis man kender det.

Hurtigt styre du der hen. Jeg følger bare med.

Så snart vi er der vender du mig om og kysser mig samtidig med din hånd hurtigt finder mig bryst som du nusser uden på min kjole. Jeg tager din bluse af så du står i bar overkrop.

Hold kæft du ser godt ud!

Tager også hurtigt dine bukser af.

Nu står du kun i underbukser. Slipper din mund og begynder at glide ned af dig, til jeg kommer til din fucking dejlig store stive tykke pik! Mm. Den er sq dejlig! Trækker forhuden tilbage med hånden og lader min tunge lege med pikhovedet. Bliver ved med bare at lade min tunge gå rundt på din pik. Bare for at pirre dig. Du bliver ved med at nusse mig i hovedet i mens. Men nu presser du stillet mit hovedet ind til din pik. Jeg åbner munden og lader din pik glide ind så langt som muligt. Du stønner dybt.

Åhh.. jeg syns det er så lækkert at høre du nyder det. Begynder laaangsomt at mundkneppe dig mens min hånd tager fat og køre frem og tilbage imens.

Kan mærke du kommer og bliver bare ved og ved og ved…..

Elsker dit lækre sperm så venter på du kommer i munden på mig. Gør du nu. Der kommer en stor dejlig ladning sperm ind i min mund. Sluger det hele, slikker dig ren og kigger frækt op på dig og smiler. Du hiver mig op igen og vi begynder igen at kysse.

Du lader dine hænder glide ned af min ryg og finder min lynlås og åbner den.

Lader min kjole glide ned over min krop ned til mine fødder.

Træder ud af den.

Du tager fat i min røv og lufter mig op så mine ben er rundt om dig. Du finder et pænt sted mens vi stadig kysser.

Ligger mig ned med dig oven på.

Du kysser mig ned af halsen, ned til mine bryster. Den ene hånd på mit ene bryst mens din tunge tager sig af det andet. Stønner lidt. Din tunge leger med min brystvorte.

Du bytter side, der skal ikke snydes så det kun er den ene der får.

Da du færdig går din mund videre ned af min krop.

Ned til min mave.

Længere ned til du er ved min fisse der er godt våd.

Med dine fingere skiller du mine skamlæber ad. Du lader langsomt din tunge glide ind. Du begynder langsomt at slikke mig. Stønner. Det er så dejligt. Du lader din tunge lege med min klitoris..

Stønner højere og højere og bevæger underlivet. Vil samle mine ben fordi det er FOR dejligt. Men du ligger på dem så jeg ikke kan bevæge mig..

Du lader to fingere glide ind i mig.

”Åhh… ÅHH!!! ” stønner jeg højt.

Du elsker at høre mig når jeg kommer. Og det er det jeg gør nu. Kommer lige i dit hoved. Du ”drikker” alle mine safter.

Kommer op til mig og kysser mig. Så jeg kan smage mig selv.

Vi ligger bare og kysser og kæler og nusser. Imens vi kigger op på himlen og stjernerne. Smiler til dig. Du smiler tilbage til mig. Dine øjne lyser til mig. Ligger mig tættere ind på dig. Nyder bare at have dine arme om mig. Her ligger vi bare den halve nat og tager først hjem til mig da solen står op.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.